418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Renegade #207970 nem ez a lényeg, hanem, hogy CELEB vagy, ezt a státuszt még sem Cifu, sem Szakesz nem érte el. Jó mondjuk Mátyáshunnak sikerült, de az más :-) -
csoszi87 #207969 2 gagyi volt, meg 1 normálisabb.
Forest Gump idézet: Mama mindig azt mondja az élet 1 nagy doboz bon-bon...
Ez volt 1 kicsit átalakítva.
Én akkor is a "Siema! Kto Pl?"-el próbálkoztam. -
Az amcsi heavy ágvégig jó, már a T1 is. Először én is féltem tőle, de nagyon jókat lehetett menni vele. Az M6 kifejezetten kedvencem lett, bár ugyanezt nem mondhatom el a T29-ről , bár a legtöbben azt favorizálják. Szerintem borzasztó lassú a lövege, ahhoz képest, hogy nem üt át túl sokat,(198) és a sebzése sem túl nagy (320). Egy erőssége van, a brutális tornya,ha a testet jól el tudod rejteni, akkor bozony lehet vele kellemetlenkedni, bár az artyk nagyon kedvelik a lassúsága és a lomhasága miatt. -
az előzőt mivel nyerték meg? -
foxbat88fx #207966 egyébként statról nem nagyon volt szó... csak annyit mondtam hogy nem érdekel mint mondasz mert csak a jó játékosoktól vagyok hajlandó tanácsot elfogadni :D nem pedig egy 1000 effistől...
szóval ha ez neked statra nyálverés akkor fasza vagy :D -
foxbat88fx #207965 na megnéztem nem volt benne semmi extra... a képet ugye láttad...
utánan kiszedett enemy arty és kérdezte hogy
-megérte fogyatékos?
aztán kérdezte az amx-ünk hogy OMG ARTY DEAD?
erre írta hogy:
-yes couse he retarded
erre írtam hogy:
-anyád :D
-majd pont egy játékon fogok vitatkozni
ha "Ő" a nagy Ő ezen besértődik akkor egészségére :D bele sem merek gondolni milyen lehet a való életben.... én nem vagyok álszent geci, itt is (wotban) és a való életben is elküldök bárkit a gecibe aki retardált én nem tagadom... :) -
virkir #207964 Hát ha felmászott valamelyik artysta C0-ba onnan simán telibe is vághatott téged a ház meg a splash-től rogyott meg.
Ez még a nyitott felépítményes tankok szépsége, hogy igen sok esetben beesik a malac és beadja a teljes sebzést.
A minap GWP-vel finiseltem full hp-ról egy protót, elnézést is kértem tőle. -
Hassel74 #207963 Elkövettem azt a hibát, hogy belenéztem! 

-
Malarki #207962 Kösz ne, azért annyira nem vagyok beteg hogy csak a fröcsögésedért nézzek meg egy replayt :D
Egyébként a FAQ-val mi van? Nem elérhető
-
Bartlebi #207961 Haver szokta mondani "a varázsgolyó létezik" -
foxbat88fx #207960 kell replay? :D már nem emlékszem miket mondtam XDD -
marchizor #207959 -
Malarki #207958 LoL, pont belefutottál az egyik SG-s celebbe 
"Utána egész meccs alatt verte a nyálát"- ezt megnéztem volna
-
Ha tudnád a fórum szabályzatát, nem csak azért járnál ide hogy szépen fényesre nyalintatot a valagad pl. első sorban trágár beszédért. -
foxbat88fx #207956 Ne tudd meg mennyire örülök :D:D jobban örülök mintha megnyertem volna a lottó 5öst :D
de ha már ilyen komolyan beszélsz, had kérdezzem már meg milyen büntető pontot kapnék és hol? :D -
Konci #207955 de...de splash házon keresztül 1734 hp+ammo??? mi a fasszal lőtt?? -
Nem a robbanás hatóköre kapott el ? (splash) -
Tessellia #207953 Inkább a splashtől eshetett szét a ház szerintem. -
Konci #207952 Üdv!
Valaki elmagyarázná hogy a picsába szed le egy lövés(ami telibe vágja a házat)ennyit???
Csak hallottam hogy recseg a ház teteje,odanézek ...bazdmeg...Azért ez sokkolt...és pont abból az irányból ahonnan teljesen takarva voltam..
-
mekk77 #207951 Ha elmentél 5-ig, akkor kitartás, T7-től ütős lesz az amcsi ág.
Vagy beállsz a szovjet KV-1S sorba mint mindenki más, és onnantól úgyis meglátod. -
foxbat88fx #207950 de jó, még 1 stat amire verhetem a nyálam 
hamár a f... na jó nem elszek köcsög
-
Tök mind egy, lebuziztad, vissza szólt, fel vagy háborodva.
Milliárdszor trágárul viselkedsz, erre vered a melled a sok plecsniddel?
Felét meg se érdemled, mert egy kis senkiházi vagy, aki azt hiszi jobb mindenkinél.
Örülj hogy nem gyűjtöttem össze a csoda tettjeidet és kapsz egy kis büntető pontot, bele szépen abba a jó felfogó képességű magyar arcodba. -
foxbat88fx #207948 a tank buzi nem érted? -.-" istenem mennyi jó felfogó képességű magyar ember van :D -
Tessellia #207947 Újabb számítási formula: WN7
WN7 formula:
(1240-1040/(MIN(TIER,6))^0.164)*FRAGS
+DAMAGE*530/(184*e^(0.24*TIER)+130)
+SPOT*125*MIN(TIER, 3)/3
+MIN(DEF,2.2)*100
+((185/(0.17+e^((WINRATE-35)*-0.134)))-500)*0.45
+[(5 - MIN(TIER,5))*125] / [1 + EXP( ( TIER - (GAMESPLAYED/220)^(3/TIER) )*1.5 )]
Tier break has been lowered from Tier 6 to Tier 5
low tier penalties do not apply to players with low battlecount anymore
wotlabs.net át is állt erre a számítási formulára -
Szpecnyaz #207946 Hát erre csak ezt tudom linkelni :D.
-
stoppos #207945 Ja tényleg. El is felejtettem, hogy te mindenféle fényes plecsnikre hajtasz. :) -
Ne is csodálkozz hogy vissza szól ha lebuzizod!
Vagy te már bármit meg tehetsz? oO
Vegyél vissza légyszíves. -
foxbat88fx #207943 patton valley medál miatt... az összes pattont mindig hozzám teszi be :D
+ha az ellenséghez akkor kilövik előlem, + kilőttek előlem ma vagy 4db olyan tankot ami még kell a kínai mesterhez.... szal szar napom van :D
ja és a pálinka is elfogyott persze :SSSS holnap lesz végre jó kis alma :D
de inkább nem is írok erről mert csak felbaszom az agyam -
toma77 #207942 Ez egy orosz játék... -
Madi92 #207941 Tudom, most többen örülni fognak, de... édes faszom..:D
Vereség
Csata: El Halluf 2013. február 26. 17:04:38
Jármű: GW Tiger
Szerzett tapasztalat: 1 164
Szerzett kredit: 68 449
7,7k dmg
Ha esetleg valakit érdekelne... Replay -
foxbat88fx #207940 te meg akkora gyökér vagy...
a tankodra mondtam te IQ fighter :D
aztán amikor kilőtt engem az enemy arty akkor mondtál nekem már nemtom mit :D hogy "megérte nyomorék?" vagy "megérte retardált" :D -
stoppos #207939 Szerintem nem neked szólt, hanem a helyzetnek. :) Amott felderítő hegyek, ti meg oldjátok megy egy "buzi" pattonnal. :) -
foxbat88fx #207938 tudod mi a baj? hogy elfogyott :( -
Warrika #207937 csao
nemrég kezdtem a játékot és úgy érzem hogy heavy tankot szeretnék csinálni magasabb tearre elsőre.
mit tanácsoltok melyik nemzetiségnél húzzam a heavy ágat?
jelenleg amcsiknál vagyok tear5 ön t1 heavy nél de valahogy amerikai heavyket nem nagyon láttam játékok 5% ba alig. és nem is érzem annyira erősnek mert 1v1 be legtöbbször más nemzetiségű heavyk elég sűrűn elintéznek. persze gondolom ez az én tudatlanságom is.
a kérdésem az hogy melyik nemzetiségnél húzzam a heavyt és melyik heavy az ameiket megéri kihúzni melyik a "legjobb"?
előre is köszönöm a válaszokat -
ParagonViking #207936 Én is ezt kérdeztem aztán elkezdődött a nyálverés. Általában nyugis vagyok leszarom az ilyen sértéseket de ez kicsit felidegesített. -
mekk77 #207935 Ez 2D hitskin, jelenleg még nem tudják, de Storm szerint valószínűleg maradhat.
De úgyis időben szólnak majd, 8.4-ben még semmi változás nem jön Anticheat fronton. -
endrodiz #207934 Mi van Benji, mi nem teccett??
-
atee73 #207933 
-
Szpecnyaz #207932 Belefutottál Foxbat88-ba :D. Biztos túl sok alma pálinkát ivott :D. -
Szpecnyaz #207931 A no.1 heavy CW-re a T110E5, nem igazán tudod megkerülni. Nálunk a HUNS-ban, most jelenleg ezek a tankok vannak javasolva, mint húzandó tankok CW-re: T110E5, IS7, IS4, 113, FV215b, T57, Bat, T62, F155. Szerintem Te is ezeken gondolkozz ha CW szempont szerint akarsz tankot húzni.