418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Renegade
    nem ez a lényeg, hanem, hogy CELEB vagy, ezt a státuszt még sem Cifu, sem Szakesz nem érte el. Jó mondjuk Mátyáshunnak sikerült, de az más :-)
  • csoszi87
    2 gagyi volt, meg 1 normálisabb.
    Forest Gump idézet: Mama mindig azt mondja az élet 1 nagy doboz bon-bon...
    Ez volt 1 kicsit átalakítva.
    Én akkor is a "Siema! Kto Pl?"-el próbálkoztam.
  • voivod32
    Az amcsi heavy ágvégig jó, már a T1 is. Először én is féltem tőle, de nagyon jókat lehetett menni vele. Az M6 kifejezetten kedvencem lett, bár ugyanezt nem mondhatom el a T29-ről , bár a legtöbben azt favorizálják. Szerintem borzasztó lassú a lövege, ahhoz képest, hogy nem üt át túl sokat,(198) és a sebzése sem túl nagy (320). Egy erőssége van, a brutális tornya,ha a testet jól el tudod rejteni, akkor bozony lehet vele kellemetlenkedni, bár az artyk nagyon kedvelik a lassúsága és a lomhasága miatt.
  • Boconadi
    az előzőt mivel nyerték meg?
  • foxbat88fx
    egyébként statról nem nagyon volt szó... csak annyit mondtam hogy nem érdekel mint mondasz mert csak a jó játékosoktól vagyok hajlandó tanácsot elfogadni :D nem pedig egy 1000 effistől...
    szóval ha ez neked statra nyálverés akkor fasza vagy :D
  • foxbat88fx
    na megnéztem nem volt benne semmi extra... a képet ugye láttad...
    utánan kiszedett enemy arty és kérdezte hogy
    -megérte fogyatékos?

aztán kérdezte az amx-ünk hogy OMG ARTY DEAD?
    erre írta hogy:
    -yes couse he retarded
    erre írtam hogy:
    -anyád :D
    -majd pont egy játékon fogok vitatkozni

ha "Ő" a nagy Ő ezen besértődik akkor egészségére :D bele sem merek gondolni milyen lehet a való életben.... én nem vagyok álszent geci, itt is (wotban) és a való életben is elküldök bárkit a gecibe aki retardált én nem tagadom... :)
  • virkir
    Hát ha felmászott valamelyik artysta C0-ba onnan simán telibe is vághatott téged a ház meg a splash-től rogyott meg.
    Ez még a nyitott felépítményes tankok szépsége, hogy igen sok esetben beesik a malac és beadja a teljes sebzést.
    A minap GWP-vel finiseltem full hp-ról egy protót, elnézést is kértem tőle.
  • Hassel74
    Elkövettem azt a hibát, hogy belenéztem!
  • Malarki
    Kösz ne, azért annyira nem vagyok beteg hogy csak a fröcsögésedért nézzek meg egy replayt :D

Egyébként a FAQ-val mi van? Nem elérhető
  • Bartlebi
    Haver szokta mondani "a varázsgolyó létezik"
  • foxbat88fx
    kell replay? :D már nem emlékszem miket mondtam XDD
  • marchizor
  • Malarki
    LoL, pont belefutottál az egyik SG-s celebbe
    "Utána egész meccs alatt verte a nyálát"- ezt megnéztem volna
  • Master91
    Ha tudnád a fórum szabályzatát, nem csak azért járnál ide hogy szépen fényesre nyalintatot a valagad pl. első sorban trágár beszédért.
  • foxbat88fx
    Ne tudd meg mennyire örülök :D:D jobban örülök mintha megnyertem volna a lottó 5öst :D

de ha már ilyen komolyan beszélsz, had kérdezzem már meg milyen büntető pontot kapnék és hol? :D
  • Konci
    de...de splash házon keresztül 1734 hp+ammo??? mi a fasszal lőtt??
  • NoparaWot
    Nem a robbanás hatóköre kapott el ? (splash)
  • Tessellia
    Inkább a splashtől eshetett szét a ház szerintem.
  • Konci
    Üdv!
    Valaki elmagyarázná hogy a picsába szed le egy lövés(ami telibe vágja a házat)ennyit???
    Csak hallottam hogy recseg a ház teteje,odanézek ...bazdmeg...Azért ez sokkolt...és pont abból az irányból ahonnan teljesen takarva voltam..

• mekk77
    Ha elmentél 5-ig, akkor kitartás, T7-től ütős lesz az amcsi ág.
    Vagy beállsz a szovjet KV-1S sorba mint mindenki más, és onnantól úgyis meglátod.
  • foxbat88fx
    de jó, még 1 stat amire verhetem a nyálam
    hamár a f... na jó nem elszek köcsög
  • Master91
    Tök mind egy, lebuziztad, vissza szólt, fel vagy háborodva.

Milliárdszor trágárul viselkedsz, erre vered a melled a sok plecsniddel?
    Felét meg se érdemled, mert egy kis senkiházi vagy, aki azt hiszi jobb mindenkinél.

Örülj hogy nem gyűjtöttem össze a csoda tettjeidet és kapsz egy kis büntető pontot, bele szépen abba a jó felfogó képességű magyar arcodba.
  • foxbat88fx
    a tank buzi nem érted? -.-" istenem mennyi jó felfogó képességű magyar ember van :D
  • Tessellia
    Újabb számítási formula: WN7

WN7 formula:
    (1240-1040/(MIN(TIER,6))^0.164)*FRAGS
    +DAMAGE*530/(184*e^(0.24*TIER)+130)
    +SPOT*125*MIN(TIER, 3)/3
    +MIN(DEF,2.2)*100
    +((185/(0.17+e^((WINRATE-35)*-0.134)))-500)*0.45
    +[(5 - MIN(TIER,5))*125] / [1 + EXP( ( TIER - (GAMESPLAYED/220)^(3/TIER) )*1.5 )]

Tier break has been lowered from Tier 6 to Tier 5
    low tier penalties do not apply to players with low battlecount anymore

wotlabs.net át is állt erre a számítási formulára
  • Szpecnyaz
    Hát erre csak ezt tudom linkelni :D.
  • stoppos
    Ja tényleg. El is felejtettem, hogy te mindenféle fényes plecsnikre hajtasz. :)
  • Master91
    Ne is csodálkozz hogy vissza szól ha lebuzizod!

Vagy te már bármit meg tehetsz? oO

Vegyél vissza légyszíves.
  • foxbat88fx
    patton valley medál miatt... az összes pattont mindig hozzám teszi be :D
    +ha az ellenséghez akkor kilövik előlem, + kilőttek előlem ma vagy 4db olyan tankot ami még kell a kínai mesterhez.... szal szar napom van :D
    ja és a pálinka is elfogyott persze :SSSS holnap lesz végre jó kis alma :D

de inkább nem is írok erről mert csak felbaszom az agyam
  • toma77
    Ez egy orosz játék...
  • Madi92
    Tudom, most többen örülni fognak, de... édes faszom..:D

Vereség
    Csata: El Halluf 2013. február 26. 17:04:38
    Jármű: GW Tiger
    Szerzett tapasztalat: 1 164
    Szerzett kredit: 68 449

7,7k dmg

Ha esetleg valakit érdekelne... Replay
  • foxbat88fx
    te meg akkora gyökér vagy...
    a tankodra mondtam te IQ fighter :D

aztán amikor kilőtt engem az enemy arty akkor mondtál nekem már nemtom mit :D hogy "megérte nyomorék?" vagy "megérte retardált" :D
  • stoppos
    Szerintem nem neked szólt, hanem a helyzetnek. :) Amott felderítő hegyek, ti meg oldjátok megy egy "buzi" pattonnal. :)
  • foxbat88fx
    tudod mi a baj? hogy elfogyott :(
  • Warrika
    csao

nemrég kezdtem a játékot és úgy érzem hogy heavy tankot szeretnék csinálni magasabb tearre elsőre.
    mit tanácsoltok melyik nemzetiségnél húzzam a heavy ágat?
    jelenleg amcsiknál vagyok tear5 ön t1 heavy nél de valahogy amerikai heavyket nem nagyon láttam játékok 5% ba alig. és nem is érzem annyira erősnek mert 1v1 be legtöbbször más nemzetiségű heavyk elég sűrűn elintéznek. persze gondolom ez az én tudatlanságom is.

a kérdésem az hogy melyik nemzetiségnél húzzam a heavyt és melyik heavy az ameiket megéri kihúzni melyik a "legjobb"?

előre is köszönöm a válaszokat
  • ParagonViking
    Én is ezt kérdeztem aztán elkezdődött a nyálverés. Általában nyugis vagyok leszarom az ilyen sértéseket de ez kicsit felidegesített.
  • mekk77
    Ez 2D hitskin, jelenleg még nem tudják, de Storm szerint valószínűleg maradhat.
    De úgyis időben szólnak majd, 8.4-ben még semmi változás nem jön Anticheat fronton.
  • endrodiz
    Mi van Benji, mi nem teccett??
  • atee73
  • Szpecnyaz
    Belefutottál Foxbat88-ba :D. Biztos túl sok alma pálinkát ivott :D.
  • Szpecnyaz
    A no.1 heavy CW-re a T110E5, nem igazán tudod megkerülni. Nálunk a HUNS-ban, most jelenleg ezek a tankok vannak javasolva, mint húzandó tankok CW-re: T110E5, IS7, IS4, 113, FV215b, T57, Bat, T62, F155. Szerintem Te is ezeken gondolkozz ha CW szempont szerint akarsz tankot húzni.