418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szpecnyaz
    Kitaláltam egy olyat, hogy a legközelebbi 10 random csatám elején csinálok screent. Aztán felteszem ide spoilerben, azon majd látszani fog hogy melyik nemzettel hány hülye megy.
  • stoppos
    Pont azon gondolkodtam, hogy elő kéne venni az E-50M-et. :)
  • Renegade
    félreértések elkerülése végett ez ma du a negyedik csatám (első lose)

1 arty (no arty), van amikor szép lehetsz, de okos nem (9/8/7) két 0 damage volt benne, de hát az ugye random istem. Szóval hajamra kenhetem az 1740-es effimet, mert mire pozicióba értem már kaptam is két találatot. Szóval hadjuk ezt a "aki nem tud némettel jó lenni az noob" életérzést :-)

de azt bármikor készségesen aláírom, hogy aki manapság német toptankkal csapatja az vagy részeg, vagy hülye :-)

http://kepkezelo.com/images/k0z0p5ubn6c1473a937.jpg
  • Fefe82
    Hmm,megmondjam őszintén nem egy játékot játszunk!Nálam minimum 25k a jóváírás a csapatsebzés miatt,de akkor is valami barom,amikor már ütök egy tankot bejön lehappolni a frag-et,beáll elém,az minimum 15K,1700-at akkor kapok amikor belém jönnek az elején
  • Renegade
    itt meg egy másik gyöngyszem egy saját T34-től, mert ki mertem lőni azt a tankot amit közösen filéztünt:

Győzelem!
    Csata: Steppes 2013. február 26. 19:39:21
    Jármű: M103
    Szerzett tapasztalat: 1 380 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
    Szerzett kredit: 21 933 (kárpótlás a csapattárs által okozott sebzésért: 1 760)

hülyék mindenhol vannak, ez van, kár nemzetre fogni
  • haflac
    A 2. csatám volt vele mióta megvan.Teljesen stock(alap).

• Renegade
    így alakult :-)

ez csak arra volt egy példa, hogy ha valamibe bele akarunk látni valamit, akkor az nagyon hamar, úgy fog alakulni, hogy rekord gyorsasággal találjunk egy példát, ami alá is támasztja :-)
  • Master91
    Just heard a rumor that the Russians will have the 8.4 on Thursday. We might get it a while after that, possibly on Monday.

• TomDantes
    Amúgy nekem is, csak anyi .hogy nem lesz olyan jó, amilyen jót a németfanok szeretnének. De beszerezzük. Azt lehet tudni melyik ágból fog jönni?
  • TOMSILENT
    Sokan fikázzák hogy hogyan nézz ki de nekem tetszik :D
  • foxbat88fx
    Naja... csak néha elfelejtik az emberek, hogy ez egy játék...
    Attól ha valaki itt nem jó effijü ember az nem azt jelenti hogy a való életben nem jó ember és semmit nem tud... ugyanez igaz visszafele is :D

meg inkább pálinkázni kell nem wotozni :D:D
    (aki meg sértődékeny az elhúzhat a picsába!!!! az élet még eléggé megfogja szopatni aztán majd megtudja mi is az igazi "szar")
  • TomDantes
    Hű, új tier X-es német tank kell kell kell...huhú...ez végre egy jó német tank lesz...hú hú .húhú...

Egy hétre rá: kocsög ruszki fejlesztők, szar lett az új német tank is...felgyullad, gyenge, lepattan...á....
  • TOMSILENT
    VK7201 Lowe -heavy tank level 10. This version of the tank Lowe with rear crew compartment. Stvol150mm like E100.

M60 Patton medium tank-10 level. More armored and slow option M48.
  • MrGringo
    Óóóó máj gád! Az ellennél mindenki offline volt?
  • MrGringo
    Ennyi! Amúgy meg a vitátokról annyit, hogy akinek nem kabátja ne vegye magára! Engem például nem irritál hogy ha valaki eldicsekszik a jó eredményeivel! Ez egy fórum!!! Pont erre van kitalálva nem? Megbeszéljük a játékkal kapcsolatos dolgainkat...ha bajunk van akkor feljöjjünk köpködni mert itt meg lehet vitatni hogy mi nem tetszik! Ha valaki megy egy jó kört én mindig megnézem és ha tényleg jó akkor elismerem! Nem gondolom hogy nagyképűsködésnek szánná itt bárki azt hogy ha jó az effije vagy eldicsekszik valamivel. Ez egy játék és jólesik az embernek kiszakadni egy kicsit a hétköznapokból és játszani vele, vagy ide feljönni és besöpörni néha egy kis elismerést!
  • Renegade
    gondoltam megyek egy duplázót egy korrekt t9-el, erre tessék:csóri német tankok, vagy az első percben kilövik őket, vagy nem érnek oda, (attól tekintsünk el, hogy ki volt az OP az ellennél). :-)

persze viccet félre téve, ilyen csatát bárki tud linkelni :-(

• foxbat88fx
    teljes mértékben igazad van!!!!
    nem ittam vagy 4 napja finom alma páleszt :(:( úgy megszoktam hogy lenyomok napi 1 kupicát (néha többet) hogy már minden bajom van :S

nem baj! holnap meló! végre tudok szerezni megint :):)
  • MrGringo
    Én csíplek!Egyébként meg felállítottam a diagnózist rólad...Elfogyott a jó kis páleszed, ezért vagy nyűgös! Nekem még van az almából meg a jó kis birsből!
  • NoparaWot
    XVM szerintem a WN7 miatt nem megy, nem?
  • Malarki
    A franc. Biztos azért, mert neked magasabb az effed
  • yossarianHUN
    Nem az egyetlen, de mint tudjuk a leghangosabb viszi el a balhét
  • csoszi87
    Ez van Beni, lebuktunk.
    El is megyek cigit venni.
    Igaz nem cigizek már egy ideje, de a játék meg Beni viselkedése, illetve hogy a fórumon ő az egyetlen személy aki az effjével, meg a medáljaival vitézkedik...
    Na ez kiakaszt.
    Csúnya Beni!
    Rossz fiú!
  • foxbat88fx
    csak te vagy színvak :D
    nálam jó :D
  • Malarki
    Sry, elszóltam magam.

Egyébként az XVM másnak se megy vagy csak én lettem szelektív színvak?
  • foxbat88fx
    hahaha na ne buktassál már le
  • Malarki
    Elővetted a csoszi87 accod is?
  • Commandier
    Pardon, de **** vagyok. Ilyedek= ijedek :D
  • yossarianHUN
    Ha a "gém" nem érdekelne annyira, akkor nem lennél ily büszke az abban elért eredményeidre:) Ami persze korántsem bűn, csak akkor már ne ebben a kamu stílusban.
  • Commandier
    Nem is mondtam, hogy az lenne. A pattontól tényleg nem ilyedek meg, egy tierrel alúlról nézve sem. Nekem csak az effizés szúrja a szemem, mert szerintem abban egyetért mindenki itt, hogy igen igen sokszor láttuk hogy baromira nincs kőbe vésve semmi. Igen sokszor semmi jelentőségét nem látom. Bár ennek ellenére kerülöm a lilákat mint a pestist :D.
  • foxbat88fx
    persze meglehet hallgatni az 1000 effist is, de halgass meg aki kíváncsi rá :) én nem vagyok rá kíváncsi, a game sem érdekel annyira, ha valamit nem tudok akkor guglival megnéztem azt kész :D

csoszi :D köszi! :D:D
    de felesleges ezen vitázni... akinek tetszik tetszik, akinek nem nem (mármint a stílusom) :D
  • yossarianHUN
    Nem, gondosan ügyelsz rá, hogy mindvégig felettébb szerény személyiségnek tűnj, aki mintegy véletlenül, de folyamatosan elejt megjegyzéseket a statjáról, medáljairól stb. Ha már mindenáron mellet kell verni, akkor legalább nyíltan tegyük, emberek:) Ez a "akinek nem tetszik, ne olvassa" meg ugye alapból értelmét veszti egy nyilvános fórumon.
  • Commandier
    Azértt biztos ami biztos meghallgatok mindenkit. Sokszor mentem már mások feje után, mondván ez kurva jó, biztos tudja mit csinál. Nem kell leugatni senkit, mindenki mondandóját érdemes meghallgatni és megfontolni, és csak akkor leugatni, ha 300% ban biztos vagy magadban. Valaki nagyon okos mondta egyszer: A hülye az teljesen biztos az igazában, az okosnak meg mindig vannak kételyei.
  • csoszi87
    Abban azért szerintem megegyezhetünk, hogy
    -Stílusa olyan, amilyen, de
    -Fox nem 1 rossz játékos (sőőt),
    -a patton pedig tényleg trágya tank.
  • Renegade
    ezen lista fényében csodálkozol, hogy bénák a német vassal rohangálók
    :)

csorikák nekiálltak a német ágnak mert azt olvasták a töri könyvekben, meg birkák voltak és nem hittek az okos fórumlakóknak, hogy mindíg az új nemzetet/ágat kell húzni, de iziben. :-)
  • foxbat88fx
    hmm értem, lehet...
    de akkor sem úgy mondom hogy **** effim van, akinek nincs ennyi az ***** vagy **** effim van nektek meg nincs bibibi :D
    jó nem vagyok százas azt elismerem! akinek nem tetszik az ne olvassa el a kommentjeimet :D
    különben is! Hülye aki normális!
  • Szpecnyaz
    Szerintem IRL se fogsz hallgatni egy olyan emberre aki az adott területen jóval gyengébb nálad, szerintem ugyan ez van a WOT-on belül is.
  • foxbat88fx
    hmmm, nem hangzik rosszul :D
  • yossarianHUN
    Lehet csűrni-csavarni, de bizony nem hiszem hogy én lennék az egyetlen akinek a "statra nyálverés"-ről kapásból a te neved ugrik be:) A gondosan elszórt szmájlik, és szerénykedő fordulatok dacára nem teljesen hülye a nép, hogy ne érezze ki ezt a hsz-ekből.
  • Konci
    Ez volt benne a szép,semmilyen találat hang nem volt,mint szokott lenni csak beszakadt a tető,és ugrott a hp-m...közben rájöttem,biztos a tető gerenda beesett és összetörte a td-t...Na mindegy,csak nehezen emésztettem meg.Esélyünk amúgy se volt,rövid meccs volt..
  • Commandier
    Már nem azért, de nem kéne úgy elszállni az effitől. Nekem is alig több mint 1100 az effim, de már másfél éve játszom, láttam már egyet, s mást, és épp ezért eléggé rühellem ezt az effis különbségtételt. Még a régi klánomból (nevet ne mondjak) láttam, hogy az elvileg jó játékosok is lehetnek 0 taktikai érzékkel megáldva és fordítva. Szóval szerintem lehetnek esetek, hogy nem ártana meghallgatni az 1000effist, bár a mostani vitát nem ismerem teljesen.