418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Madi92
    Azt a 180-at hol álmodtad?:D 144!
  • Toweliee
    Számomra is sántít az info, de olyan user mondta aki jobban benne van a játékban, mint én. Két dolgot figyeltem meg a napokban: lényegesen többen vannak a szerveren; több lengyel klánt látok. Ráadásul inkább délelőtt érek rá játszani, vagy koradélután.
  • Szpecnyaz
    Most gondoljuk végig logikusan a dolgot. Mégis miért regelnének a polákok a ruszki szerverre nagy számban? Meg miért dobnák ki őket onnan?
    Másrészt, oda bárki regelhet akinek ez a vágya, nekem is van ott egy (nem használatos) accountom.
  • besti
    A T43 penje 144, nem vagyok én annyira telhetetlen :) Azt a tankot szerettem és elég volt a gunja tier limit nélkül is, már azzal sem szemből kellett a KT-t leépíteni. Nem játszom még régóta, de mintha megszaporodnának a HT-k (gyakran csak 1-2 med van a acsatában), úgyhogy a medekkel sokszor ellenük kell harcolni. 120 már oldalról is kevés lehet a random miatt. A könnyebb frag miatt a heavy/TD-k is sokszor ráfordulnak a flankelő medre, és alacsony tényleges sebzéssel nehéz lesz eredményes lenni. Prémtanknak damage kell, de ezt 160 átlaggal? (a T43-é 180, az már OK).
  • Toweliee
    Nem nyugtattatok meg :)
  • Szpecnyaz
    Mindenki regelhet az orosz szerverre. Akár az usánka lakosai is.
  • Oddball29
    Itt
  • Toweliee
    Arról tudtok valamit, hogy állítólag lengyel honfitársaink eddig regelhettek az orosz szerverre is, de ott megunták őket és átpaterolták az összeset az EU szerverre? Ezt kb. szó szerint hallottam most.
  • Szpecnyaz
    Kérdezz már meg 1-2 Löwe, IS6 v T34 usert hogy mennyire tartják jobbnak a tankjukat a sima társaiknál :D
  • Szpecnyaz
    Most nem azért, de ha megy 60at, meg megkapja a T44 mozgékonyságát és még tier limites is lesz akkor bőven jó lesz. Nem értem hogy miért akarja mindenki szemből átütni az ellenséget egy gyors meddel.
  • besti
    Ez mindennél rosszabbnak ígérkezik, 120 pen 160 dmg már T7-ben is határeset. Tier 6-os gunt rátenni, ehh. Hogyan lehet ezzel farmolni? Ha megkapná a T-43 csúcs gunját, akkor minden OK.
  • mekk77
    A type-nak konkrétan az összes tulajdonsága jobb, mint a nem prémium T-34-2, kivéve a P/W ratio (gyorsulás) és a radio signal range, szemből egy átlagjátékosnak olyan, mintha egy száguldó betonfalba ütközne, még egy ilyen prémium nincs.

Bár amit vettem SU-122-44-et farmolni az is már necces kicsit, de hát ugye szovjet.. ;) Na de. Most jön 8.4-gyel a SU-100Y, creditfarmolni ugyan nem jó, de hogy oneshotolja az egész mezőnyt a g.cibe az is biztos. Akkora mint egy ház, medium mozgékonyság, és lefogadom a camouflage táblából kiderül majd, hogy megkapta a romulan cloaking device-ot, ahogy az összes ruszki jármű. Nem sok mindenre mernék fogadni, de arra tuti, hogy biztos kétszer olyan jól rejtőzik, mint a fele méretű jagdpanther.. :DD
  • Fefe82
    Nem akarok értetlenkedni,de csak azokat a prém tankokat lehet venni ami a gift-ben van? löwe,is6 sp,m10 t14? ennyi _?
  • Nirz
    Akkor ugyanazt a Löwét ismerjük
  • stoppos
    Csak löwém van a type-on kívül, úgyhogy csak azt írtam, amit itt olvastam.

Viszont a löwétől ledobja az agyam a láncot, a type-ot viszont bármikor el merem vinni egy körre. A löwe lassú, papír és amikor még játszottam vele, állandóan motorhibásra lőtték és kigyújtották szemből. Ez mondjuk pár peccsel korábban volt.
  • stoppos
    Nagyon ráálltak a hetes prémekre.
  • Nirz
    Mire alapozod állításod?
    Ami egyébként teljesen téves
  • Oddball29
    Na te is sok 8-as prémet vezethettél.
  • Nirz
    Már kiszivárgot hogy a és TIER 7-lesz
    T-44A
    A wiki szerint
    60.5 kph
    520Hp / 30.7 tons
    85m zis gun (stock t44 gun, first 85mm)
    90mm plate, 120mm turret

A 85 mm nem sok mindenre lesz elég
  • FosTalicskaa
    ahogy az összes többi 8-as prém tank sem gyengébb mint az azonos szinten lévő megfelelőik, sőt...
  • Madi92
    Nem rég volt szó a KV4-ről! Még kell vele 5k xp az ST-re, de ja, tud..:D
    Mondjuk nem értem, miért nem rusholtak le, de ő bajuk...:D

Győzelem!
    Csata: Mines 2013. február 27. 16:10:55
    Jármű: КV-4
    Szerzett tapasztalat: 2 341
    Szerzett kredit: 75 613
    Csatában elért Achievement: Acélfal

Replay
  • DoctorStryker

mintha egyedül játszottam volna
  • Solten
    Terveznek valami ruszki medet, asszem' egy T-44-varians.
  • bigmano
    Már nincs is miért lassan szét lessz b@szva teljesen 1 év mire meglódul szedi az ammoracket mintha muszály lenne ......stb
  • stoppos
    A legutóbbi buffból is hörgés lett, hogy nerf, szóval nem hiszem.
  • stoppos
    Gondolom nem akarnak többé ilyen "hibát" elkövetni és jönnek majd sorban a "faszábbnál faszább" prémium járgányok, amikkel olyan menni, mintha a fogadat húznák. :)

Ezt csak az itt általában leírtakból gondolom, a löwe van meg, meg a type.
    Szóval mielőtt bevinném a népet az erdőbe, van jó prémium med? A panteró milyen?
  • Madi92
    Remélem nem is piszkálnak hozzá!
  • Nirz
    Igen pontosan az a bajuk a Type-59-el
  • stoppos
    Szerintem itten valami félreértés van. Nem prémiumként van balanszolva. Vagyis nincs jól érzékelhető gyenge pontja, mint a többi magas tier prémnek. Azt mondják wargamingék, hogy a prémium gyengébb, mint a normál fullos tank, a type pedig nem gyengébb.
  • Fefe82
  • Nirz
    Igen a kérdés hogy mikor lesz végre egy olyan ütős medium mint prénium mint a Type-59.
    Egyáltalán mikor lesz vmi Type-59 féle jó prénium ami jó kreditfarmoláson kivül akármire is.
  • stoppos
    Azt írja, hogy nem várható. Nem azt, hogy várható.
  • Solten
    Ocska hazug ruszkik, vegul is mar 246x allitottak rajta, es non balanced... :D
  • FosTalicskaa
    Jah az IS-6-ról nem is beszélve...
  • Fefe82
    Naa most komolyan beszéljünk már!!tényleg várható? vagy ez megen kamu?mert a rizsújévkor sem tették be akkor mikor?
  • FosTalicskaa
    Persze mert a Super Piercing meg a T34 aztán rohadtul ki van balancolva... jajj ezek a szovjetek mindig meg tudnak nevettetni. :D
  • stoppos
    Akinek megvan, most örülhet, mert ez azt is jelenti, hogy nem fogják szénné nerfelni. Akinek nincs meg, az meg várhatja, hogy mikor raknak be végre egy nyolcas prémium medet. A zupapörsing nem játszik, annak csak az ikonja med. :)
  • Fefe82
    eeekkomoly??
  • Nirz
    Type 59 won't most likely return to the shop, because "it's not balanced as a premium" from Storm and SerB
  • FosTalicskaa
    Tehát nem. XD