418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
mekk77 #208250 Az első sor állítólag historical reason (serb-nél gondolom ez a "mert csak" :D), uezen okból:
T-44
Reduced slope of the lower nose plate of the by 45 degrees. - Nerf
A második sorban meg gondolom kompenzálnak, nehogy túl jó legyen, elvégre mégiscsak németek.. ;) -
mekk77 #208249 Én személy szerint nem vagyok arty fan (grille után nem vittem tovább, többit el se kezdtem), de KV-2 ipari szintű Derpeltetésből, meg Amx 12t funból meglett a két 6-os. Nos, S-51 mobil atom platform, a 6-os Amx meg egy fostalicska. Mégis ez utóbbit viszem kizárólag, mivel tesztszerón kipróbáltam mindkettőből a 8-ast, és a francia még a duplanerf (pontosság + no vents) után is visz mindent élményre. :)
A O261 se rossz (szintén elég mobil relocate-hez, meg ahogy lősz már ott is van), de olyan laposan lő ennyi erővel TD-vel is mehetnék kb. :)
(US meg német meg szóba se jön ott nekem, olyan lassúak, lőjön random szórású atomot a kezdőkörból map végéig aki akar :D) -
csoszi87 #208248 És az újonnan érkező bunker TD-kről ne is beszéljünk.
Mit fogok én csinálni a Kv5el, ha szembe jön 1?
-
stoppos #208247 Egy ilyennek mi értelme van vajon?
-PzV Panther, PzV/IV, Panther M10, JagdPanther lower nose plate increased to 55 degrees. It's a buff.
-Thickness of lower frontal hull armour of PzV Panther, PzV/IV, Panther M10, JagdPanther has been redused to 55 mm. - Nerf -
csoszi87 #208246 Nekem a K5-el nem szokott gondot jelenteni. Még távolról sem. (max közelebb megyek)
De lehet ez az SP sofőrökön múlik inkább.
Igen, csak itt azt írta kollega, hogy: T34 nincs balanszolva. Ezért gondoltam, hogy neki a 10es csaták elég nagy balanszok.
Is6, SP, Kv5 lehet tier limitesek, viszont az ágyú, és sebesség miatt elég sok gondot okoz nekik néhány 8as tank is. (Tiris2, Proto, T28, Kv4, sokszor még a T59 is) Ha meg T9be kerülnek az borzalmas szenvedés, mert mindig olyan jön szembe, ami átlőhetetlen szemből. (+ az új mm is gyengített a kv5ömön, mivel ha 8as csatába is kerülök 8-9 8as tank van oldalanként, és biztos jön valami olyan amitől gyöngyözik a homlokom, mivel arany lőszert elvből nem viszek)
A T59nek, és a franciának meg van az az előnye, hogy simán oldalba tud kapni 1 szemből kemény tankot.
Jt-t nem ismerem, de ha az átütés/tierlimit kombót nézem a legjobb választás. (persze cserébe alacsony sebesség, rossz cammo stb) -
Bmsrt n2 #208245 Az eladós rész vicc volt...hivatalosan utáljuk az arty-t:)
(nem hivatalosan meg csak...) -
darkwraith #208244 oké :d
Azért a másik kettőt megtartom, ha lehet :d
EZ a lorainne 155 50 egy állat, tegnap meglett vele a tankász. 5700 damage kellett hozzá, meg marha nagy mák. -
Hoppáré próba 2
-
Bmsrt n2 #208242 Pzkfw B2?
Nem elég OP?:)
Hát ez a kis mitugrász?
Eddig 73% volt a win,de buktam 2-őt és visszaesett:D -
Ez jó az amerikai oldalt skubizzák amikor az oroszon holnap 8.4 lesz már :))
Katt a képre
-
stuka85 #208240 nem a PzKpfw II Ausf. J gondoltok?
-
Ok5 #208239 azt néztem én is sőt megvételre is találtam hirdetésben (angliából értékesítené egy magyar srác) viszont mintha utána olyasmit olvasgattam vna hogy már nem azt adja az aktiválási kód pont a kivonás miatt hanem m2-t de lehet hülyeség csak átfutottam -
foxbat88fx #208238 annyira már nem.... persze a sok noob ellen jó, de én Tetrarch-al szarrá szedem :) T18-ról meg ne is beszéljünk :D -
stoppos #208237 A type-ot nem lassítani kellett volna, hanem elvenni a tier limitjét és máris visszaállna a dolgok rendje. :) -
Egyetlen OP német tank :D -
Bmsrt n2 #208235 Tévedés az a Micromaus...
A Minimaus az a T9 VK akarmi heavy... -
Ok5 #208234 PzKpfw 38H735 (f) -
Malarki #208233 Mi a tehéntőgy az a Minimaus?
-
Azért azt ne felejtsd el, hogy a Löwe és a T34 nem tier limites prémium tank, megy szépen tierXbe.
Viszont az IS6, SP, FCM50t, IS6, Type59, KV5, JT88 mind tier limites, sosem megy tier9 fölé, és tier9 ből se szokott 2-3-nál több lenni a csatában, de az is ritka, inkább tier8 csatába megy.
Így már azért mindjárt más a leányzó fekvése.
Illetve a KV5-el akkor csontozod ki az SP-t, ha 150 méteren belül van, messzebbről ő csontoz ki téged. -
Szpecnyaz #208231 Elvileg a dobozos verzióhoz őt adják. -
Bmsrt n2 #208230 Öhhh nem vették ki a játékból...csak szar a mostani MM-je és a kutya nem játszik vele -
stoppos #208229 Az olyan félig light érzésre, nem? Jobb, mint a T20 egyébként? -
Ok5 #208228 szerintetek visszakerülhet még a játékba a minimaus? sajnálom hogy lemaradtam a fénykoráról láttam régi videókat (mikor még critical hit volt és csilingeltek a lövések) és mikor ilyen 14 killt produkált vele vki csak lestem hogy low tier de ez wáó:) és asszem ezt lehetett igazán jó fun tanknak hívni. na igen, nem tudom most mennyire lennem meg ez az értéke. ilyen időleges dologra gondolok ahogy a kv-5-öt is visszatolták kivonás után egyszer giftshopba -
Tessellia #208227 Nem mostanság lesz. Nem kapsz garázshelyet. -
Bmsrt n2 #208226 Valamikor nyáron.
Nem jár értük semmi,per pill...betoldás lessz nem csere.(legalább is remélem,hogy semmi nem jár értük,nem akarok még több artyt-t látni)
ADD EL!
Most ha lehet!:D -
darkwraith #208225 Mit is írtak, az artyk széthúzása mikor lesz? Illetve szerintetek az elmodított artyért kpunk garázshelyet? Csak eladjam -e anagy artit, amit már kigrineltem, mert marha drága visszavenni.
Köszi a választ -
csoszi87 #208224 ŐŐŐ, azért abba érdemes belegondolni, hogy:
SP-t 1 Kv5el simán kicsontozom 1v1-ben (pedig a Kv5 nem 1 OP prém tank), oldalról simán kigyújtom, és az átütése is éppen elég.
T34-el meg addig szép az élet, amíg 10esek közé nem rak, meg nem gyújtja meg valaki oldalról.
Mindkettővel volt már nem egyszer olyan élményem, hogy kétszer égettem meg 1 csatán belül. SP-t éppen ma 1 T44el.
Is6nak meg a gyenge átütése mellé borzalmas pontatlanság társul, ami nem jó párosítás, de legalább a sebessége sincs meg ahhoz hogy oldalba kapja az ellenfeleit. -
Tessellia #208223 Complete changelog 8.4 -
Szpecnyaz #208222 Nyilván nem árt ha jó a penje. De gondolj bele, ott van pl a Comet, gyenge a penje, mégis az egyik legjobb T7 med per pill. -
stoppos #208221 A med az én olvasatomban amolyan mindenes. Korlátozottan ugyan, de alkalmas kell legyen szemből is a feladatra. Nem azt mondom, hogy minden esetben üsse át, de néha azért nem árt, pláne a weak spotokra célozva. A la T20. -
Szpecnyaz #208220 Nekem a reguláris társaik jobban bejönnek. Valahogy kevesebb handicap játszik náluk. -
És kb fillérre annyival drágább is :D -
Szpecnyaz #208218 Igazából tényleg meglepő, de az extra mozgékonyság miatt nekem is jobban bejön. MOndjuk annyiban jobb még hogy a T34-2vel lövök golddal is, a Typenál meg csak only AP. -
Szerintem a T34 jobb mint a T32, legalábbis az ágyúk között olyan galaxis, méretű különbség van :D
Legalábbis tierX ben :D
Az IS-6 nak jobb a páncélja mint az IS3nak, csak az az IS ágyú.... Bááár, végül is, az az ágyú van az IS4-en is, TierX ágyú :DDDDD
Löwe deréktől fölfelé jobb mint a Tiegris2, de az a papír alja, meg hogy a KV5 legyorsulja Malivonkára felfele :D -
atee73 #208216 a szambol vetted ki a szot , nekem is van mind2 papirforma ide vagy oda a t-34-2 es sokkal jobb -
Kronos79 #208215 Játékon belül a boltban tudsz mindenféle prém tankot venni. Igaz ezek csak natúr tankok. A gift shopban szoktak melléjük tenni ezt-azt. -
Ez jó :) -
R3nton #208213 t-34-2 sokkal jobb tier8ban, mert agilisebb jóval -
R3nton #208212 mert nem tudnak medezn, gőzük nincs róla mit kell csinálni egy meddel -
Madi92 #208211 Ja bocs, dmg..:D az ok..