418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• bigmano
    Az IS6 pénz farmolásra mennyire megfelelő?
    Illetve a játékban fun ?Azt olvastam hogy pattogós de kicsi a pen ez mennyire érezhető?
    Vennék valami heavyt a két med mellé és ez meg a T34 tetszik de ezt nem tudtam kipróbálni teszten pedig az IS3 bejön.....
  • Random_
    De érdekes, ma szereztem egy Hidegfejű kitüntetést... nem is tudtam, hogy létezik ilyen. :)

Én csak álltam míg a Churchill lövöldözött rám. A barom nem vette észre, hogy esélye nincs.
  • R3nton
    Ő volt az :D:D
  • R3nton
    hát nem töltöm fel max majd máskor, mert nem jó a mwreplays
  • R3nton
    Ezt meglátjátok ezen besírtok :D Mindjárt feltöltöm. Tiger akkor nub volt, ilyet még nem láttam :D 1vs1be keveredtem t-54el. Kiürítettem rajta a tárat, de maradt neki 100 valamennyi HP-ja. Keresztet vetettem, erre a saját tigrisük úgy lőtte ki, hogy kb a közelében se voltam:D utána felkértem keringőre a kiscicát :)
  • Alien69
    Tudom, hülye kérdés, de ugye ez van. De, jelenleg úgy néz ki, hogy VAGY KV4, VAGY IS8. Igaziból mind kettőt meg kell majd vegyem, de kérdés, melyiket előbb?
  • virkir
    Nem hallgatsz rám.
    Tessék menni sokat T5 ópé tankkal (M4, PzIV némi prémium ammo-val) előbb utóbb össze kell jönni nekije.
  • foxbat88fx
    lassan már mindenkinek lesz pool medál csak nekem nem -.-" rohadjak meg
    na inkább elteszem magam holnapra mielőtt még valaki belinkel egy pool medálos kört XD
  • szosan
    Ezzel a gagyi tankal ilyet is lehet menni...még 1 lepattano kellet volna az acélfalhoz XD
    Victory! Map: ! Siegfried Line 2013. február 27. 22:36:38 Vehicle: Churchill I Exp: 4 256 (x2) + Credits: 40 863 Achievements: : Pool medál, Top Gun, Pusztító, Ranger, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
  • Szpecnyaz
    TURKS, TURAN, megy egy néhány magyar klán aminek inkább nem írnám le a nevét dettó :D.
  • marchizor
    A_Z_E ugyanez
  • NoparaWot
    xD előbb is szintén top tear HUNDE platoon --> játékelején saját bázisunkon szitává lőtték egymást
  • foxbat88fx
    nana azért annyira nem jók :D
    1036 avg effi 969 avg wn6
  • marchizor
    ja, top tier HUNDE platoon = fix defeat
  • foxbat88fx
    mit akarsz te egy német klántól?
  • NoparaWot
    vagy ez valami sajátos "fun" klán akar lenni?
  • NoparaWot
    a HUNDE klán miért van rogyásig pakolva retardáltakkal ?? azért egy fogyatékosnak is több esze van annál, minthogy egy ilyen csürhéhez csatlakozzon
  • mekk77
    akkoriban még csak a kisfiam játszott vele, néztem is, hogy milyen játék ez, hogy minden második tank egyforma.. bár a KV-1S mezőny most is alakul néha, de tényleg akkor volt az igazi. :)
  • foxbat88fx
    bőven jó az most is 122essel :)
    lehet vele terrorizálni :D
    tegnap JP hátatfordított nekem .... -530
  • Commandier
    Sajnos az már nem fogod megtapasztalni milyen volt régen a kv2 toronnyal, meg a 107mm-es löveggel:). Azok voltak ám a szép idők.
  • Count Adyn
    Kezdek ráérezni erre a dögre^^
  • Tessellia
    hülye vagyok, steppesnél sima módba is jó az a C0 hely.
  • Tessellia
    éles szemű emberke videója:

live oaks változások
    mostmár a tavon keresztül is lehet támadni(mindenféle modulsérülés nélkül), feltéve ha valaki megtalálja az útvonalat:)

ensk változások
    itt elv. valamilyen új útvonal a fontos, de nem tudtam hirtelen összevetni a mostani enskkel

steppes változások
    az I. számú bázistól balra levő dombon keresztül lehet vágni, spottoláshoz szerintem ideális hely lehet. illetve A1-be új arty kemp hely lehetséges, C0-ba ha encounter van akkor tökéletes passzív scout hely szerintem
  • diegho™
    Na, ez annak ment aki a videóról kérdezett.
  • diegho™
    Csak a replay miatt látszik úgy.
  • stoppos
    Megvan, dánkesőn.
  • ximix #208264
    Magic and magic :)
    Ha tudod mentsd le valahová.
    http://wayback.archive.org/web/20120626071438/http://worldoftanks.net16.net/faq
  • csoszi87
    Épp dicsérni akartam a T44et, hogy most megpajkosodott (5kill, 3000 körüli sebzések).
    Erre berak 10es csatába, meg ammot kapok, esetleg 1 T54el találom magam szemtől szembe.
    Ezután még csak gondolnom sem szabad arra, hogy jól megy vele.
  • stoppos
    A FAQ úgy eltűnt, mint a pinty. A gugli tárolt változatból lementettem a tankismertetőket, holnap feltolom valahova. A többi része nincs meg valakinek lementve?
  • stoppos
    Jó, hát erre a magyarázatra már a legelején sem kaptam fel a fejem. :) Vagy historical, vagy game balance. Amelyiket épp rá lehet húzni.
  • ximix #208260
  • darkwraith
    Na akkor nem gondolkozom...

Köszi :d
  • csoszi87
    Nem!
    A mentor +10% xp-t ad a csaták után a legénységnek. (kivéve parancsnok)
  • pointer4
    Kevered, hogy mire ad mit.
    A bia a képességekhez ad hozzá, 100%->105%. (messzebbre lát, gyorsabban tölt/céloz/gyorsul stb...)
    A mentor a csatért kapott XP-t módosítja (de csak a legénységét).
  • darkwraith
    Gondolkodtam ezen a mentor skillen. Az elvoileg 10 %-ot ad mindeki képességére. Tehát a töltés gyorsabb vele, mint az elit alakulattal? És nem is kell 100 % -nak lenni, hogy működjön a dolog. Mert a BIA csak 5 %-ot ad, így a többieknek mehet más jó képesség. Jól gondolom?
  • ximix #208255
    A részletes leírás mi is lesz holnap az orosz 8.4-ben
  • csoszi87
    Pedig a Wg 2015re ígérte a muliturret bevezetését.
    De látom megoldottátok nélkülük is.
  • Warrika
    http://guides.gamepressure.com/worldoftanks/guide.asp?ID=16373
  • Warrika
    találtam 1 nagyon hasznos oldalt rengeteg hasznos információval azoknak akik mégcsak most tanulgatják a játékot és azoknak is akik már azt hiszik mesterien bánnak vele:D
    http://guides.gamepressure.com/worldoftanks/guide.asp?ID=16373
    rengeteg tankleírás és hasznos információ a játék működéséről:)
  • ximix #208251
    A TOGII.- ben azért még vannak rejtett képességek :)