418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• FosTalicskaa
    http://hsmaker.com/harlemshake.asp?url=http%3A%2F%2Fworldoftanks.eu%2F

kicsit várjatok és indul a banzáj XD
  • pointer4
    Idén egyetlen meccsem vele, mondjuk jó csapattal :D
    Malinovka hegyére fel vele, majd le elsőként spottolni XD
    ~5700 spottolt dmg :D

• pointer4
    Itt talán jól látható mire képes.
    Jól sikerült csata vele, 2 skilles legénységgel.
  • marchizor
    nekem a kedvencem a Sigfried Lineon lévő falrész, 100-as camoval...
  • lexlutor
    koszi!
  • Jacek
    Írtam ticketet, kértek adatokat és simán kicserélték.
  • lexlutor
    kinek van tapasztalata emailcserevel a supportnal? mennyire maceras?
  • Sippie
    lol, ezt elképzeltem :D
    Amúgy nálam is van hogy sietnék a többiek után, aztán hirtelen kinő előttem egy szikla... há mondom ez hogy került ide.
  • matyashun
    Kuruc klánban felvétel van. tIER 8-AS ARTYKKNAK.
    &
    Nem tudja valaki mikor jön a 8.4?
  • Tessellia
    hát ha a 314-es driver van fent és nem crashel akkor happy van:D
  • stoppos
    Magyarul ha minden jól megy nincs gond, vagy játszhatok 15 fps-sel minimal settingen. Jippí. :)
  • stoppos
    Én a mai napig frontálisan támadok sziklákat, mintha xp-t adna sziklarammolásért. Általában nagy sebességgel, teljesen nyitott pályákon. A kedvenc szikláim sand riveren vannak J4-ben és F2-ben. Lehet, egyszer csinálok róla egy összeállítást.
  • Sippie
    aznam = aznap
  • Sippie
    :D :D :D
    T34-el már én is estem be, amikor bejött az új fizika talán pont aznam. igaz a másik oldalára... akkor jött egy tigris és belém jött párszor, amitől aláestem és kiszabadultam :D
  • Tessellia
    Nvidia driverekről, főként mobil gpu-hoz:

At this moment, with our game and the Nvidia drivers we find ourselves in a rather stupid situation. The 306 driver series are stable, but they have low performance on mobile chipsets. Version 314 is unstable (it causes crashes when accessing some interface elements) but it improves performance on mobile chipsets by 50-100 percent!
    Both we and Nvidia are working at this moment to fix the crashes. So there's hope. If the game doesn't crash for you when using 314 drivers (it doesn't crash for most people and works normally on most machines) and you have a mobile chipset (the one ending with M, for example GeForce 640M), I recommend using these new drivers.
  • R3nton
    Ez a tegnapi világi tigris :D
  • R3nton
    nub isu 750 dmg tier8ban, kell valami tank a gyökereknek is
  • Tessellia
    T71 a hónap tankja. Szokásosan 30%-al több kreditet hoz március hónapban és 50%-al olcsóbb március 1-től március 5-ig.
  • stoppos
    Be is szorult végül a partoldal és a hídláb közé és ott is halt meg, mert elég hamar spottolták. Ha jól emlékszem nem is sebzett végül senkit sem.
  • Random_
    nagyon igyekezett...
  • stoppos
    Legutóbb nem ültem fel a lemmingonatra, hanem óbégattam, hogy segítsenek azon az oldalon. Egyszercsak megjelent a segítség:

• Sunsetjoy
    Srácok, Port pályán fentről indulva a B1, C1, C2 szekció alap helyzetben bevédés a jobb, vagy a támadás? A lentiek nagyon gyakran ott támadnak észak felé, így nagyon erős támadással lehet csak őket lenyomni, szerintem védekezés jobb (hiszen a vasúti rész magasabban fekszik valamivel, mint a híd melletti alatti rész).

Meg azt figyeltem meg, ha fentiként ott védekezés folyik, az előre-hátra svenkelő lenti támadókat nagyon sokszor alázni, gyújtani lehet egy pontos jó átütésű ágyúval D4-D5 környékéről 2 vasúti kocsi közé beékelve.

Ha támad az észak, és lejjebb jutnak, az esetek nagy százalékában elvérzik. Ha védünk fenn, sokkal jobb a helyzet, vk3002db/panther esetében simán összejön ott kempelve 2-3000 dmg is.

Vélemény?

Port map
  • madmanic
    ilyet láttam egyszer én is. Lángokban állt a tigerP és felette a szintjelző még azt mutatta h él.
  • Malarki
    Két kép:
    1. WTF? A KV-1-S már kihalt, de még olyan mintha élne. Ez mi? Egyébként annyira ki akarták nyírni, hogy a Type a Tigrist meg a T34-et is kilőtte.

2. 2 db zöld JGPze100 Azért nem mindegyik Tx-es német tank player noob. Nálunk ő nyerte meg a csatát, 5 killje volt, az elennél meg 3(köztük én is ) Ellenben a lila Bat Chat egész meccsen semmit se csinált, elment szaladgálni a pálya másik végére.
  • MrSnail
    Egészségedre!
  • Wlanseraf
    Másfél hónap után most egy két napja próbálkozom ezzel a csodával megint:D Határozottan állítom ezt sikerül két év alatt játszhatatlan szintre fejleszteni:D
    Babuin idióták ellen semmit nem akarnak tenni.. fejlődés minden áron lassítása, nulla fejlesztés(biztos van akinek az fejlesztés hogy új tankokat raknak be) hát az minden csak nem az:) Ébredezik szerencsére a konkurencia csak sajna nem a nekem megfelelő haditechnikával, de majd eljön az is... ez a ganyédomb meg mehet a kukába.... láttunk már nagy pofára esést eleget nem szoktam ezt kivánni de ezeknek a szarcsimbókoknak azt kívánom hogy kurva nagyot bukjanak...
    Nem kell beszólni hogy lefikázom a kis kedvencet:) ez egy fórum ahol véleményt lehet nyilvánítani ez az enyém:D
  • mekk77
    Tegnap megvettem Ferdi-t, rohadt hangulatosan néz ki. <3

(Igaz a stock motorjával még Clutch-al is úgy fordul, mint egy kilőtt motorú ruszki arty, eddig meg voltam győződve, hogy a top gun-ig még az első motort se veszem meg, de most már nem vagyok benne annyira biztos.. :Ð)

Első map Campinovka, déli bázison állva lejár a CD, eltelik 2-3 mp (már vagy 20 fokot fordultam addigra! :D), ekkor felvillan a spotted kislámpa. Ennyire relflexből még sosem nyomtam a tolatásra, meg is figyelhettem pár secre rá a mellettem lángoló ISU-t meg másik Ferdit. Persze, csinosítgassák csak a buckákat a többi mapon, de nehogy véletlen ott legyen a kezdő ezen a traktor war-ra optimalizált mapon, ahol ütközet módban is, akkor még a végén nem lőnék egymást a startkörből a Jp100-asok.. Ivánéknak le kéne állni a vodkáról néha. :)
  • Random_
    Nagyon tetszik Tier 6-7 szintjén, hogy nincs sok arty! Sőt sokszor egyáltalán nincs. Határozottan kellemes.
  • Random_
    Ne maradj egyedül egy oldalon, nem vagy visszatartó erő az ellenségnek!

Ha ketten-hárman vagytok, akkor beálltok védekezni, esetleg óvatosan nyomulgatni... ha nem megy és kiszedik a társakat, akkor is vonulj vissza.

Tegnap támadnunk kellett volna, de a csapat 1/3 része bázison kempelt. Többször is kértük őket, hogy mozduljanak, mert ez a játék lényege, de nem tették. Végül a védők kitámadtak és szétszedték a komplett brigádot.
  • Sippie
    ha elindul a lemmingtrain fel kell ülni rá. Nem véletlenül írják itt állandóan. Tök fölösleges egyedül hősködni egyik oldalt, minek? Semmi haszna. Ha becappel az enemy, hát becappel, esetleg még túl is éled addig akkor javítási költséget se kell fizetni.
  • patchaou
    Nem lesz, mert a sok agyhalott fizet.
  • Wlanseraf
    Amikor az előbb elküldtem a full csapatot a jó édes anyjába:) még neki áll magyarázni meg reportolni, írtam neki hogy remélem az anyja picsáját is reportolja....
    Meccs végén megnéztem a hőst!! 77 XP kapott 1.5 kilométert megtett a meccs alatt! nulla spot! nulla sebzés! nulla lövés! az egész lapján annyi szerepelt hogy ment 1.5 kilométert és kapott 2 lövést top tierben!

Mit csodálkozik hogy elküldik a kurva anyjába?
  • madmanic
    mikor lesz valami szűrés, hogy a teljesen agyhalottak ne tudjanak még csak fellépni sem?

az összes nyomorult egy oldalra megy, egyedül vagyok bal oldalt, és mikor segítséget kérek, még be is ugat a marhája..

Ilyenkor természetesen lemosatom a tankocskámat a tóban, oldjátok meg... 15-1 re kikaptunk..
  • NoparaWot
    Nem vitatkozom, nekem a kettő közül egyik sincs meg, tehát személyes tapasztalatom nincs, csak annyi hogy T34-től jobban szoktam 'félni' mint IS6-tól.
    De valószínű neked van akkor igazad :-]
  • bigmano
    Köszi de pörsim meg tipim már van az is mellett szólna hogy tudnám benne húzni az is3-as legényeit de nem akarok sokat szopni a kicsi pen miatt,azért kérdezek olyan emberkét akinek van . A lőve nem igazán keres amiatt amiket írtál is.
  • haflac
    Én prém nélkül tolom,a két prém tankommal.A löwével 20-40-ig van a nettó bevétel,ha 3500-at sebzel akkor is ennyi,mert nagyon drága a lőszer ahhoz képest,hogy átlagosan mennyit sebez.Ráadásul ultra lassú,a t34 gyorsabb.A type nagyon jó!A francia 8-as vagy a szuperpershing,alacsony lőszerköltség, tier limit.
  • Random_
    Nem szokásom itt eredményekkel dicsekedni, de olykor bejön a sok szopás mellett azért van mákom is.

Most fedezem fel mekkora fun a T34-85 csak azért megyek vele, mert mindjárt 100%-os lesz a legénység. Aztán megszerettem... Itt folyamatosan mozogtam a pályán és mindig máshol bukkantam fel. Ez nagyon fekszik ennek a tanknak...

Szeretem a Jagdpanthert! Igaz, hogy vicces módon én mentem legelöl... úgy noszogattam folyamatosan a heawyket, hogy jöjjenek már! Szerencsém is volt, hogy az ellenség kicsit retardált volt, vagy az álcám volt nagyon fasza, mert nem igazán támadtak hatékonyan.
  • Ytar
    sztem meg IS-6 .. a mágikus páncélja nyeli a lövéseket, mint kacsa a nokedlit. igaz, hogy ha valami masszív 9es jön, akkor HE-re kell váltani, de akkor is tolja a ~200as sebzéseket az E-75 tornyába szemből .. keresni kb pont ugyanúgy keres, 50-150k siemkák számától függően.
    a T34 viszont egy lomha papír szar, ami kurv@ lassan céloz / tölt. egynek jó, de IS-6 jobb. hisz' orosz .. :)
  • NoparaWot
    ha IS6 és T34 között gondolkozol, akkor mindenkép T34
  • Dorgal
    Prohorovkán is igencsak megritkították a bokrokat az út mellett.