World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Gottfried
Ez tényleg nekem szólt? Szerinted errõl beszéltem,hogy szarok a német tankok.? Az elõbb raktam fel két képet,azon talán te is láthatod hogy nem vagyon "németbuzi" és játszom mindennel.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Szerintem sebezzen legalább 1500at átlagba az ágyúja, meg legyen 350 penje
+ forduljon úgy mint egy T-62 nehogy már a gaz medium tankok véletlenül körbe vegyék.
Master91
+1
Gottfried
Én spec. a Ferdivel szedtem össze rá a 280Kxp-t hogy egybõl meg tudjam venni de tény hogy biztosan sokan költöttek a játékra ezek miatt az új tizesek miatt.Ennek ellenére nem kellene használhatatlannak lennie. 😊

Buffot minden német tankra!!!444
..szerintem ezek az uj tizesek nem lettek kitesztelve igazabol. ugy hoyg csak ket tesztkor volt, es a ketteshez alig modositottak valamit? tier tizben 10 tanknal? hagyjuk.. majd a kov patchre ki lesznek balanceolva, mi meg tezstelunk elesben..
A torrent be volt pipálva a launcherben. Köszönöm, így megoldódott.

"Akkor meg mi értelme volt behozni õket a játékba?"
Na erre tudom a választ.
Annyi az értelme, hogy a lúzer vérpistike nagyon akarja de mivel tehetsége csekélyke máris nyílik apuka hitelkártyája az aranyért, hogy szegény tudja a loltrakival farmolt xp-t váltani meg venni a prémium elõfizetést, ne 40k mínusza legyen körönként csak 20.
A WG meg lassan megveszi egész Ibizát és átköltöznek.

Gottfried
Tény hogy 22 csata után még nem kell messzemenõ következtetéseket levonni és nem lehet összehasonlítani egy olyan TD-vel amivel már van tapasztalatom de az object az elsõ perctõl nagyon tetszett,ez meg egy rémálom és ennek biztosan van valami oka.
A két statom:

Gottfried
Én nagyon sokat TD-zek(objecttel 2000+ meccsen van és a Ferdivel is mentem 750-et),ezért nem is csodát vártam tõle,csak annyit hogy jobb legyen mint egy tierIX-es TD.Ez viszont nem az...
Ha az ágyú kitérítés és a fordulékonyság jobb lenne,nem panaszkodnék a többi tulajdonsága miatt de így a jelenlegi állapotában ezekbõl nem sokat fogunk látni.Akkor meg mi értelme volt behozni õket a játékba?

Pont az object-et hozod fel egyik példának amit jelenleg szembõl már bármi átlõ 200-as pen környékérõl.
És mint írod nem közelharcra való, városi pályán halott mit az összes fix TD, ez eddig is így volt szerintem a hasonlókkal.
Az meg egy külön dolog, hogy nem kis eltökéltség kell T10-be játszani mostanság random egyedül.

Gottfried
Pontosabban randomban semmire.CW-n vagy században,esetleg egy jó platoonban ha van akik védik,akkor azért lehet játszani vele.

Ha így teszed fel a kérdést akkor a fix felépítményes top TD-k ugyan ilyenek hozzátéve, hogy azok legtöbbjét még legalább szembõl is át lehet lõni.
Ahogy Eagle is írja nem elég, hogy szembõl brutálisan kemény még az oldalát sem könnyû átlõni ha egy kicsit is szögbe áll.

Gottfried
Annyira lassú és lassan fordul hogy ha egy fedezék mögül elõbújsz és ráfordulsz a célpontra,már szét is lõttek.Ezért városi harcra,közelharcra alkalmatlan.(tudom hogy egy TD nem közelharcra való de nézz meg egy franciát vagy akár az objectet.Ha nem is tökéletes de legalább van vele esély ha az ellen nem túl profi)A visszatolatásra már esély sincs.A mindenhonnét látható nagy test és a nagyon szar ágyú kitérítés és a sok pattogás miatt meg a sniperkedésre alkalmatlan.
Akkor mire jó ? Semmire.....

Ma van a nyomorult semmirevaló idiota krempelõk (legyen bármivel) napja.
Eagle16
Szerintem ha buffot kap akkor max. visszaállítanak mindent a teszt 1-es értékekre. 1100 sebzés, 2300 HP, stb.

Én nem sokszor láttam még, de az oldala az tuti nem 120mm 😄 BL-10 pattant róla úgy hogy elég szépen be volt forgatva. Legalább 160mm a felépítmény oldala.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

Ha a fordulékonyságán növelnének és vagy 3 másodperccel rövidebb ideig töltene akkor tökéletes lenne szerintem.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Gottfried
Játszottál már vele???

Egyszerûen használhatatlan,hiába sebez 1000 felett.Egy lövésed van,aztán csomagolhatsz.

Gottfried
Igen talán egy jó platoonban már használhatóbb lesz.Egyelõre ott tartok hogy a 9-es objectel szívesebben és sokkal eredményesebben megyek randomba,még így is hogy most tele van tier10 tankokkal.

sajnos teljesen egyetértek
Mi a lóf...t buffolnak még rajta? Oneshot legyen egy Masu?
Barmok.

Eagle16
Szerintem kapni fog buffot, OV szerint is gyengébb mint kéne.

Q: Overlord, what is your opinion on current JP E-100 perfomance/stats?

A: Somewhat underperforming.

Nekem 40 csata után 60% vele a winrate. Egészen más játékstílust igényel mint a többi TD. Én teszt szerón játszottam vele direkt hogy belejöjjek, mert én is hasonlóan indítottam vele. Érdemes keresned valaki platoonba, úgy sokkal jobb. Mi tegnap úgy mentünk hogy én a JPZ-vel meg egy JT és jól mûködött.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Jah, erre a hihetetlen pattogásra a klánban is panaszkodnak, tegnap companyban bevittünk egy-kettõt, egyiküknek egy csatában két különbözõ Batchat 25t-rõl is sikerült lepattannia, még az ellenfél is beírta, hogy ilyen mák nincs.

Gottfried
Hát gyerekek,az jgpzE100 pont akkora csalódás lett mint amennyire vártam már hogy meglegyen. 😞
Ekkora hulladék tankkal még nem játszottam. 😞
Lehet hogy CW-n vagy egy jó században használható lesz de randomban mindenre alkalmatlan.
21 csata után 29% winrate és túlélési arány és kb 300K mínusz kredit
A lassúsága miatt igazi arty csemege,a hülye csapatok miatt szinte védtelen a medekkel szemben,a lassú töltés miatt egy lövés után bármi leszopatja.Az ágyú kitérítése olyan szar hogy sniper módban szinte semmit nem lehet követni mert a lassú célzásidõ miatt mire beszûkül a célkereszt,már meg is lépett a célpont.
A 300-as átütés ellenére nagyon sokat pattog,a 2200-as lõszer ár meg egyszerûen megfizethetetlen ha nem sebez minden találat.
Hát ezt kaptam 6.000.000 kreditért.... 😞

Szerintem az MM változás miatt. Nem véletlenül kapott + páncélt meg hp-t, csak hát ez mit sem ér amikor jön pár jagdtiger meg E75 szembe.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Master91
Hát ezzel jól beszívtam. Lehet leveszem, és rakok álcázás skillt ....na sebaj.
Nincs ezen mit ráérezni. A tier 9-esek ellen kevés a pen. Ezen semmilyen taktika nem segít.
Az segít ha nem tier 9-esek közé hajigál be.

Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Eagle16
Itt a skillek leírása: link

2-3%-ot adnak, az egyik ad +20%-ot de csak akkor ha sérült a periszkóp.

Master91
3% 100% -on / fõ ??? fúj!

Jó ötlet, szét nézek ott !
Nemtom linkelni telóról, de a wot wikin biztos megtalálod.
Azt hiszem értem mire gondolsz. A 7.4-ben hidegzuhanyként ért az Arty durva splas buf.
De azóta úja értelmeztem a táncolj cigánylány taktikát. 😊 +Snikers

Tuti, hogy hamarosan ráérzel az "új" KV-5-re. 😉

Eagle16
Ide van kiírva amúgy: link

köszi, kerestem a hírek között de nem találtam :S béna vagyok + fáradt XD
Eagle16
+ 25% kredit minden csatában.

Eagle16
Az asszem valami 3%-ot ad a látótávhoz...nincs külön leíva, fájlokból lehet kibogarászni, vagy teszttel kideríteni.

hi, valaki tudja milyen akció van T1 HT-vel? mert ugye az a tankofthemonth
Nem lehet, hogy tán azért is van, mert most nagyon sokan játszanak tier IX-en?
Master91
Leopard 2 emberébõl is raktam olyan skillt, ami növeli a látótávolságot. Honnan fogom tudni hogy mennyit növel?
Eagle16
Megvolt vele az elsõ Jagd. E-100 kill-em is amúgy, oldalról, sok száz méterrõl, sunyi módon 😊 Egyszer próbáltam szembõl de ez a hülye BL-10 persze 200m-rõl már nem képes eltalálni az alját.

Nem. Eddig legfeljebb olyan csatákba dobott be, ahol volt egy tier 9-es tank. Most olyanokba ahol a csapat fele tier 9-es.

A KV-5 ágyúja pedig baromira kevés. Tier 9-esek ellen pedig teljesen esélytelen. Pedig oldalba támadtam én a ST-I-t, de...oldalról se lõttem át.Pedig onnan átkéne, de benyelte vagy lepattant, vagy a fene tudja

Eagle16
Már csak 81k az Object 268.

Most már nem haragszom annyira a 704-esre...türelmesen kell vele játszani. Idegesen nem szabad 😊

Konkrétan mi történt? Mert ennyi adat az ég világon semmit nem jelent, tegnap T34-el több 40k profitos kör között én is futottam egy éppenhogy nem mínuszos, 2k profitos kört, de az 100%-ban az én balfaszságomnak volt köszönhetõ.

Tegnap haver egy szóval tökéletesen jellemezte JagPzE-100-at. BÖGÖLY

Tegnap három csatát játszottam le vele, amibõl egy 45K kredites és két 80K+ kredites kör született. Kicsit nagyobb tierû tankok ellen kell küzdeni, ami egyrészt jó, mert több sebzést lehet kiosztani, másrészt rossz, mert nehezebb eldönteni vele egy csata kimenetelét.

Csak tesztszerveres tapasztalatom van vele, nagyon jó tank, de rohadt keveset keres, pénzfarmra abszolút alkalmatlan.

Visszább vették a kreditjét?

Gottfried
A Dicker Max-al van valakinek tapasztalata?
Lehet vele keresni,vagy ugyanolyan soványka mint a kisebb prém tankok? Van MM kedvezménye?
(nyilván nem keres úgy mint egy löwe de ha a churchill és a löwe közt van a hozama akkor gondolkodom a megvételén mert a jgpzE100 viszi a pénzt rendesen 😄)

De. Az. Csak most már ennyit ér. Nagy lófaszt.

A KV-5 az nem prém tank?
Ami, ha veszít is +-os marad? Ez így nagyon csirke.