World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A játékot vedd komolyan,az életet lazán!
+ forduljon úgy mint egy T-62 nehogy már a gaz medium tankok véletlenül körbe vegyék.
Na erre tudom a választ.
Annyi az értelme, hogy a lúzer vérpistike nagyon akarja de mivel tehetsége csekélyke máris nyílik apuka hitelkártyája az aranyért, hogy szegény tudja a loltrakival farmolt xp-t váltani meg venni a prémium elõfizetést, ne 40k mínusza legyen körönként csak 20.
A WG meg lassan megveszi egész Ibizát és átköltöznek.
A két statom:
Ha az ágyú kitérítés és a fordulékonyság jobb lenne,nem panaszkodnék a többi tulajdonsága miatt de így a jelenlegi állapotában ezekbõl nem sokat fogunk látni.Akkor meg mi értelme volt behozni õket a játékba?
És mint írod nem közelharcra való, városi pályán halott mit az összes fix TD, ez eddig is így volt szerintem a hasonlókkal.
Az meg egy külön dolog, hogy nem kis eltökéltség kell T10-be játszani mostanság random egyedül.
Ahogy Eagle is írja nem elég, hogy szembõl brutálisan kemény még az oldalát sem könnyû átlõni ha egy kicsit is szögbe áll.
Akkor mire jó ? Semmire.....
Én nem sokszor láttam még, de az oldala az tuti nem 120mm 😄 BL-10 pattant róla úgy hogy elég szépen be volt forgatva. Legalább 160mm a felépítmény oldala.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Egyszerûen használhatatlan,hiába sebez 1000 felett.Egy lövésed van,aztán csomagolhatsz.
Barmok.
Q: Overlord, what is your opinion on current JP E-100 perfomance/stats?
A: Somewhat underperforming.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ekkora hulladék tankkal még nem játszottam. 😞
Lehet hogy CW-n vagy egy jó században használható lesz de randomban mindenre alkalmatlan.
21 csata után 29% winrate és túlélési arány és kb 300K mínusz kredit
A lassúsága miatt igazi arty csemege,a hülye csapatok miatt szinte védtelen a medekkel szemben,a lassú töltés miatt egy lövés után bármi leszopatja.Az ágyú kitérítése olyan szar hogy sniper módban szinte semmit nem lehet követni mert a lassú célzásidõ miatt mire beszûkül a célkereszt,már meg is lépett a célpont.
A 300-as átütés ellenére nagyon sokat pattog,a 2200-as lõszer ár meg egyszerûen megfizethetetlen ha nem sebez minden találat.
Hát ezt kaptam 6.000.000 kreditért.... 😞
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Az segít ha nem tier 9-esek közé hajigál be.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
De azóta úja értelmeztem a táncolj cigánylány taktikát. 😊 +Snikers
Tuti, hogy hamarosan ráérzel az "új" KV-5-re. 😉
A KV-5 ágyúja pedig baromira kevés. Tier 9-esek ellen pedig teljesen esélytelen. Pedig oldalba támadtam én a ST-I-t, de...oldalról se lõttem át.Pedig onnan átkéne, de benyelte vagy lepattant, vagy a fene tudja
Most már nem haragszom annyira a 704-esre...türelmesen kell vele játszani. Idegesen nem szabad 😊
Lehet vele keresni,vagy ugyanolyan soványka mint a kisebb prém tankok? Van MM kedvezménye?
(nyilván nem keres úgy mint egy löwe de ha a churchill és a löwe közt van a hozama akkor gondolkodom a megvételén mert a jgpzE100 viszi a pénzt rendesen 😄)
Ami, ha veszít is +-os marad? Ez így nagyon csirke.