418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    azt azert nezd meg, h a loszert is csak felaron lehet-e eladni elotte..
  • foxbat88fx
    a mobilitás hiánya erősen rányomja a bélyegét a Tiger P-re :D
    ezek ellenére jó tank... de a sima Tiger jobb :)
    meg a másik vonal jobb szerintem :)
  • patchaou
    Amíg a játékosok legalább 90%-a azt sem tudja mi merre, ki kicsoda, nem fórumozik, nem nézi a híreket, addig azt mond amit csak akar. Az hogy a játékosoknak egy nagyon kis százaléka mit gondol arról amit mond, teljesen lényegtelen.
  • yossarianHUN
    Na de kérem. És a Tiger (P)?
  • virkir
    Mivel két külön ág neked kell eldönteni mik a következők amiket szeretnél.
    A P vonal a szopás hegyekről szól egészen végig illetve az AusfB már elég jó lesz, amikor is kapsz egy teljesen haszontalan tankot.
    A H vonalon lényegesen több az élvezhető tank és a vége is jobb egy hangyányit.
  • SzocsA
    a comet He lőszere most 85 creditbe kerül tesztszerón ez drágább 135 lehet eladni vegyek egy csomó lőszert ha majd kijön a pecs akkor meg eladom és kerestem vele x creditet!
    ilyen lehetséges?
  • Ytar
    hát, ezen a vonalon nekem csak a 9-10 jön be, a többi szenvedés. az volt a T21-is, az a T71 is, a T69-től pedig előre félek, mert nem szeretném goldammoval etetni .. mondjuk golddal teszten az is bejött, de úgy egyszerűen túl sokba' van.
  • Ruzsasandor
    A VK 3001(P), vagy a VK 3601 (H) ágat érdemes elkezdeni?
  • bigmano
    Nekem az ELC jut róla eszembe kis szemétkedős szúnyogtank
  • Ytar
    Győzelem Karelia 2013. március 1. 21:07:08
    Jármű T71
    Szerzett tapasztalat 1 909 + kredit: 65 512
    Csatában elért Achievement: Mesterlövész

de akkor is rühellem .. papír fos, ami állandóan T10 ellen megy, ahol általában max 2 lövés kell neki .. nem szeressem' aminek nincs (Tier x 25) effektív páncélja, legalább a frontján .. :)
  • yossarianHUN
    Úgy látom, továbbra is hiába magyarázom, hogy amit nekünk szabad közemberként, és nem mellesleg (legtöbbször) fizető fogyasztóként, azt nekik nem szabad fizetett alkalmazottként. Meddő vita ez innentől.
  • ximix #208638
    No cry Go play
  • yossarianHUN
    Így van, ugyanis ez az emberi kommunikáció alapja. Ha azt mondod az útban lévő ürgének, hogy "Arrébb állnál egy pillanatra?" akkor jó eséllyel megteszi, ha viszont közlöd vele, hogy "Takarodj az útból, gyökér", valszleg jól pofánvág. Tartalom ugyanaz? Igen. Forma? Különböző.
  • atee73
    mindannyian tudjuk a jatekosok jelentos hanyada nem erti a szep beszedet .

Pl. csata kozben villogtatsz a hatul campelo mednek ... no reakcio
    melledurrantasz 1-et, esetleg beirod a chatbe hogy elindulsz lemeszarolni...no lamcsak megmozdul

lehet o is rajott arra amit mar mi tudunk egy ideje
  • bigmano
    5 perce játszottunk együtt Fisherman's Bay-en zuper pörsivel voltam 3 vittük a jobb oldalt be is írtátok hogy nyerjük meg nekik de nagyon gyorsan egyedül maradtam....
  • yossarianHUN
    Ettől függetlenül még mindig balkáni a stílusa, szvsz a fogyasztók nem rajonganak érte ha beszólnak nekik, és a kapitalizmus kevés előnye közül az az egyik, hogy nem is szokott beszólni a szolgáltató, mivel szem előtt tartja, hogy te vagy a fizető kuncsaft. Erre lehet azzal jönni, hogy ez egy ingyenes játék, de ez fölösleges ködösítés, el tudjuk képzelni a játékosok mekkora hányada nem fizet egy fillért sem.
  • lexlutor
    ..az a baj h serbnek csak iylen stilusu beszolasai vannak..a legtobb nem ennyire korrekt..
  • atee73
    hmm ezek szerint ha aranypapirba csomagolnak a szart akkor mar szeretheto is lenne
  • R3nton
    objektív, személyeskedéstől mentes választ kellett volna adni. Egyébként azzal semmi probléma nem lenne, ha zárójelbe megjegyezte volna, hogy a creditért vásárolható APCR nagyobb eséllyel átüti, ezért talán célszerű lenne 5-6 töltényt vásárolni. OBJEKTÍVEN!
  • atee73
    en nalam szerzett egy jo pontot a sok tahosaga utan , beleszart a ceg penzugyi erdekeibe es kimondta azt amit a normalisabb gamerek gondolnak
  • R3nton
    Ezzel egyetértek! Amit leírt az tökéletesen jó, ahogy leírta azzal van a baj. Bár látom itt néhány embernek mind1 hogy azt mondják hozd légszíves ide vagy pedig hozd ide azt a szart a k*** anyádat!

• yossarianHUN
    Nem, csak annyit kellett volna mondani, hogy "ez egy csapatjáték, ahol a light tanknak is megvan a saját szerepe". Pofátlan beugatás nélkül a végén.
  • atee73
    szvsz korrekt volt , ha azt mondta volna amit a marketingesek elvarnak akkor kijelenti " vegyetek gold ammot az atlovi "
    el tudom kepzelni hogy arra mit szolnatok...
  • yossarianHUN
    Szerintem meg még mindig nem érted, hogy nem a tartalommal van a gond, hanem a formával. Céges dolgozó, céges dolgozói minőségében nem mondhat ilyet, mivel nemcsak önmagát, hanem az egész céget minősíti. Ha már jól kiveszik a pénzt az ember zsebéből, legalább parasztok ne legyenek.
  • mekk77
    adnak virtuális pénz ha dolgozik valaki helyettük? mindig van lejjebb, mindig! :D
  • atee73
    sorry a hibakert
  • atee73
    Hat en komolyan nem ertelek titeket
    Mit is mondott az a hulye .... ez egy csapatjatek ,csapatjatekkal minden problema lekuzdheto ,akinek ez nem megy jatszon mas jatekkal

Felvagytok ezen haborodva ? ,minden masodik hozzaszolasban azt olvasom " miert nem massal jatszanak a noobok? miert nem mennek a francba a retardok ?" stb.

es amikor kimondja vegre a WG is ezt mondja ,kiborultok
    sztem ez volt az elso ertelems mondata serb-nek
  • Sunsetjoy
    Egy szerintem majdnem biztos, hogy a prémchurchill fénykora leáldozott akkor, amikor (ugye tier 6-ig pakolja) a régi max. M6, KV1/2, KV1s ellenfelek mellett bejöttek mások is- több td-vel, illetve mediummal találkozhat (főleg, hogy többen is "játszanak" csúcsidőben, mint mondjuk 1 éve). És már csak az nem lövi át bárhol, aki tényleg babuin, vagy mondjuk tier2-3 szintű tankban van.

Nagy pénzhiányban lehet hogy eladom majd, annyi ruszki legényem van már, hogy több mint elég.

• Artman
    Akit érdekel vagy nem ismerte idáig!!!
    HD texture pack 8.3

• NH3CL
    Szard le koma, addig örülj mig nem ismersz. Kérdezd csoszi-t
  • voivod32
    Én néhány játékost nem értek. Én sem vagyok egy csúcsjátékos, de náhányan a logika teljes hiányával küzdenek. Ma az egyik meccsen Prokhorovkán Type T-34-el mentem, szemben a mezőn, egy KV-1, egy Churchill III és egy Matilda. Mindeki áll és vár. Meguntam, és középen, a bokrok mögött, sikerült megkerülnöm az ellenfelet, anélkül, hogy észrevettek volna. Menetközben mellém csapódott egy ELC AMX és a marhája nem átvág az ellenfél bázisán? Ebből az ellenség persze azonnal tudta , hogy megkerülték, így a rajtaütésből semmi nem lett. Két percen belül mindannyian füstöltünk...
  • stoppos
    Megint ott vagyok, hogy tudok egy csomó érvet amellett, amit írtál, meg egy jó adagot ellene is.
  • Tessellia
    Best of Guides contest.
  • virkir
    Affenéket... tuggyák hogy ami van zaranyad aztatat mind tőlük nyerted.
    Maaajd ha kinyitod a buggyellárist na majd akkor választgathacc magadnak nevet.
    nahát... :D
  • yossarianHUN
    Számít? A lényeg, hogy semmilyen nagyobb kaliberű (vagy erre törekvő) cég nem engedheti meg magának, hogy a dolgozói hivatalos minőségükben, még ha csak egy nem hivatalos fórumon is, de ilyen alpári stílusban kezeljék a fogyasztókat.
  • Ok5
    naja:) nemrég siránkoztam hogy de kár h lemaradtam a mini (micro:D)maus fénykoráról és csak úgy nézelődés közben akadt meg a szemem a t127 40/30/30as páncélján azért kérdeztem rá:) majd az újban tuti kipróbálom a német miniszörnyeket
  • QuentinT
    Szerintem nagyon jó köröket lehet vele menni. Igazi fun tank, csak kell hozzá a 100%-os legénység. Igaz, a kínai ág érkezésével a Chi-ha már komolyan el tudja rontani a szórakozást, amit a tapasztalatlan játékosok lövéseinek folyamatos pattogása okoz. Szerintem.
  • Szakesz
    A legviccesebb az egészben, hogy hajlandó lennék 2500 goldot költeni, vagyis gyakorlatilag kidobni az ablakon arra, hogy megváltoztathassam a nicknevemet valami nemzetközi szinten is jobban érhetőre, de nem tehetem meg. Az oka ennek az, hogy az általam választott nick már használatban van, de a support nem hajlandó törölni azt. (2011 előtt hozták létre, 0 csatás, 2 éve hozzá sem nyúltak.)

Úgy tűnik, nem kell nekik a pénzem. :)
  • stoppos
    Na de mi ez az ftw site? Hivatalos kommunikációs oldal?
  • Artman
    Használja valaki a HD textura mod-ot? Most raktam fel, nagyon brutális lett 1920x1080-ban :D