418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    na most már tényleg alszok XD csak még ezt megmutatom:
    http://worldoftanks.com/media/show/2293/
  • ximix #208688
    Délután én is éreztem, hogy sz.r a game

• MrGringo
    Hát ja, csak tudod ilyenkor lenne kicsit több időm játszani mert reggel nem kell korán kelni, és ezért vagyok morcos ez miatt.
  • Tessellia
    Nekem ma elég jó napom volt T20-al szóval nem szólok egy szót sem:D

Amúgy nem rég olvastam valahol, hogy páran elkezdték az ilyen 42/43% vagy akörüli winrátájú játékosokat instant botnak jelentgetni:D
  • PiciPanzer
    Komolyan, ebben a fórumban csak harmad ennyi hozzászólás lenne, ha az emberek máshol panaszkodnának... Én is szoktam frusztrált lenni játék miatt, de akkor ki is lépek. Szerencsére van más is amivel eltölthetem a szabadidőmet.
  • szosan
    [URL=http://kepkezelo.com/images/1za2tk341no4d0oo0my.jpg]Victory! Map: ! Live Oaks 2013. március 1. 23:19:15
    Vehicle: Type 58
    Exp: 4 910 (x2) + Credits: 56 211
    Achievements: : Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"[/URL]

Ez jó kis kör volt :P
  • MrGringo
    Ezt a játékot hétvégén körülbelül péntek délutántól vasárnap este 22-ig játszhatatlanná, és élvezhetetlenné teszik a hobbi játékosok. Hétvégén fel özönlenek a szerverre és megölik a játékot! Hétköznap esténként olyan jókat játszom, normálisan lehet tolni a játékot. Mihelyt jön a péntek este tele szemetelődik a játék, és tier 7-alatt csak köpköd az ember! Az előbb is hobbiból tier 4-ben a saját csapat társam lőtt ki! Dirrekt! Hogy miért? Mert előtte voltam, vagy degenerált debil, vagy kábé 10-éves és ilyenkor oda szabadul a gép elé és pont a WOT-ban szomorítja a jónépet! Írtam is neki hogy apád inkább kisszéket csinált volna helyetted bazmeg! Most nem azért én sem vagyok benne a top 100-gémerben, de az már durva hogy honnan jönnek ezek az analfabéta agyhalott droidok??? Az előbb is csapatomban volt egy olyan valaki, vagy (valami) nemtom, lehet nem is ember hanem gép akinek volt 9000-csatája 440 effije és 43%-os winrátája! És megy előre bazmeg az E-75-el és lő szét mindent ami mozog! Ellenség...csapat társ...fa, épület, madarak az égen s.t.b. mindegy neki csak lőjjön valamire!
    Most haragszik rám a WG-vagy nektek is ilyen debilek jutnak?
  • foxbat88fx
    mondom én, hogy jó kis gun az
  • Tessellia
    na meglestem a csörcsi ágyújait, a 3,7inches ami 151-et üt át azzal 1v1-be is meg lehet szivatni az su-t ha a random kegyes hozzád, ha meg nem rád figyel és te adod le az első lövést, akkor meg mindegy mivel mész vége neki:). jóéjt
  • foxbat88fx
    na mind1, nekem ott fog állni a garázsomban és még a kifullozással sem lesz gond mert van 40k free exp-m azt meg el kell valamire cseszni :D
    na én eltettem magam holnapra :S jo8
  • foxbat88fx
    nagytávolságból esélytelen a su-100ipszi
    szerintem iszonyat jó gun van azon a csörcsil GC-n
  • Tessellia
    mert szerencsétlen csörcsi lomha, alig van az ágyújának oldalirányú kitéríthetősége, de mondjuk nem tudom a ROF-ja mennyi, ha elég gyorsan lővöldözgeti a skúlót akkor legyűrhető vele az SU:)
  • Lucifer001
    Valaki tud valamit azzal kapcsolatban , hogy mit történhetett ? 3 hete 50% - os voltam , na de azóta hihetetlen csatákat megyek . bedob 5 arty ellen , holott nekünk 3 van , 6 db tier 10 ellen , holott nekünk 4 van .....
    mai átlagom :
    Győzelmek / Csaták 2 / 13 15.3%
    Semmivel sem játszom másképp mint ez előtt , de ez már úgy rendesen elvette a kedvem ettől az egésztől . csatánként adott tankkal ugyanannyit sebzek , és lövök ki mint eddig .....
  • foxbat88fx
    mert? azon legalább fasza gun van :D
  • Tessellia
    na hát azzal nehéz is lesz ellene:D
  • foxbat88fx
    nekem annyira nem jön be....
    inkább tapasztaltam... csörcsill GC-t megvágta akkor alig maradt hp-m :S vagy meg is nyekkentem
  • Tessellia
    a te kezedben gondolom:D
  • NoparaWot
    minden játékos álma, hogy egy ilyen csodás platoon védje a seggét..
    kikaptunk persze
  • Kubukli
    43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
    Tier IX rabdom csata. 3 mentálisan sérült arty meg egy TD 2 perc csat, camp aztán kapták a coutert és vége.
    Köszönöm srácok!
  • foxbat88fx
    hát azért láttam mire képes
  • Szpecnyaz
    Mondjuk úgy hogy Serene Coaston úgy érzem magam mintha egy szopó álarcban kéne bemennem a f@szerdőbe.
    Am meg én pont hogy nem bánnám ha sokat tenné T7be. Mivel ott lehet soook soook HP-t összelőni. Elég belegondolni hogy egy Tiger 1450HP-val rendelkezik és sok szaladgál belőlük.
  • Tessellia
    ismerve a játékosállományt, a legtöbbjük finom free frag lesz:P, nem kell befosni tőle.
  • hellokitty92
    Új rész.

• Ok5
    egy játékbeli tiger2 összességében alulmaradna egy löwéwel szemben?
  • foxbat88fx
    mi bajod serene coast-al? tök jó map
    remélem nem sokan fognak su-100y-t venni, ha meg igen akkor pakolja be szépen tier 7esek ellen!!!!
  • Szpecnyaz
    Nem tudom Te hogy vagy vele, de én speciel 2 dolog miatt várom csak ezt a pöccsöt.
    1- Serene Coast kivétele (kevés mapot gyűlölök ennyire)
    2-SU-100Y (bár erre vagy 2 hét mire lesz pénzem, de ott a helye a garázsomban)
  • yossarianHUN
    Úgy még rosszabb, mivel a cég fejeként méginkább minősíti azt.
  • NoparaWot
    ehh.. kinek mennyi exp kellett T32 tankászhoz?? sorra gyártom itt napok óta a prémium nélküli 1000-1300 exp-eket, és semmi.. más tankkal ilyenkor már rég adogatta a tankászokat:\:P
  • ximix #208661
    Érthető amit írsz csak egyet ne feledj ő nem munkatárs:)

Interjú a World of Tanks atyjával, a Wargaming.net alapítójával, Szergej Burkatovszkij-jal
  • Ytar
    be is b@szna ha péntekig kéne várni .. MAX szerda, akkor szoktak peccselni' .. én is tűkön ülök, sőt, nemrég valakik hétfőt vízionáltak, reménykedjünk.
  • foxbat88fx
    hát akkor remélem hogy jövőhétvégén szar idő lesz :D
  • patchaou
    Parasztnak paraszt, ezt nem is vitattam. Náluk ez a rendszer is működik. A wg már nálam is leírta magát, de tenni csak annyit tudok, hogy nem költök aranyra (inkább farmolok, vagy húzok tankot..., sőt mostanában filóztam azon hogy versenyeken is indulni kellene)
  • Tessellia
    szerintem péntekig legkésőbb megkapjuk a patchet mi is
  • foxbat88fx
    ezek szerint hamarosan jön?
    jó lenne mert már unatkozom h nincs mit húzni :D
  • yossarianHUN
    Ezek nem az én normáim, hanem az egész fejlett nyugati világéi. Tízezrek meg nyilván nem fogják emiatt elhagyni a játékot, de ettől függetlenül paraszt a stílusa, amivel az egész WG-t minősíti is. Bár ezt már megtette párszor korábban is.
  • Tessellia
    Aki akarja már töltheti a patchet.

Forum link hozzá.
  • patchaou
    De látod, hogy mégis megteheti :) Az hogy a Te normáidnak ez nem felel meg már más kérdés. Amíg nem tesz olyan kijelentéseket, ami miatt tízezrek hagyják el a játékot, addig marad a helyén.
  • virkir
    Najó sarkítottam.
    Igazából mint ellenfél én nem vagyok nagyon oda tőle a papír tornyával.
    Nade amik utána jönnek. Aladár az L/52-vel majd ugye a béla is ezzel kezd aztán grindelj T9-10-be 100k xp-t 200-as pen-nel mire használható lesz valamennyire.
    Hát... serb-nek se kívánom :D
  • kisokka
    Mi ez a baromság, hogy egy bekapott lövéstől azonnali 180 fokot fordul a torony? Már a múltkor is találkoztam ilyennel, de azt hittem rosszul látok(akkor azonnal kilőttek utána). Ez valami bug?
  • yossarianHUN
    Nem arról van szó hol mondja, kinek mondja, még csak arról sem, mit mond. Hanem hogy hogyan mondja. Hivatali személy egyszerűen nem tehet ilyet, ennyi. Ha én beszélnék így a melóban a kuncsaftokkal, akkor úgy kirúgnának, hogy a lábam nem éri a földet.