418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #208689 na most már tényleg alszok XD csak még ezt megmutatom:
http://worldoftanks.com/media/show/2293/ -
Délután én is éreztem, hogy sz.r a game 
-
MrGringo #208687 Hát ja, csak tudod ilyenkor lenne kicsit több időm játszani mert reggel nem kell korán kelni, és ezért vagyok morcos ez miatt. -
Tessellia #208686 Nekem ma elég jó napom volt T20-al szóval nem szólok egy szót sem:D
Amúgy nem rég olvastam valahol, hogy páran elkezdték az ilyen 42/43% vagy akörüli winrátájú játékosokat instant botnak jelentgetni:D -
PiciPanzer #208685 Komolyan, ebben a fórumban csak harmad ennyi hozzászólás lenne, ha az emberek máshol panaszkodnának... Én is szoktam frusztrált lenni játék miatt, de akkor ki is lépek. Szerencsére van más is amivel eltölthetem a szabadidőmet. -
szosan #208684 [URL=http://kepkezelo.com/images/1za2tk341no4d0oo0my.jpg]Victory! Map: ! Live Oaks 2013. március 1. 23:19:15
Vehicle: Type 58
Exp: 4 910 (x2) + Credits: 56 211
Achievements: : Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"[/URL]
Ez jó kis kör volt :P -
MrGringo #208683 Ezt a játékot hétvégén körülbelül péntek délutántól vasárnap este 22-ig játszhatatlanná, és élvezhetetlenné teszik a hobbi játékosok. Hétvégén fel özönlenek a szerverre és megölik a játékot! Hétköznap esténként olyan jókat játszom, normálisan lehet tolni a játékot. Mihelyt jön a péntek este tele szemetelődik a játék, és tier 7-alatt csak köpköd az ember! Az előbb is hobbiból tier 4-ben a saját csapat társam lőtt ki! Dirrekt! Hogy miért? Mert előtte voltam, vagy degenerált debil, vagy kábé 10-éves és ilyenkor oda szabadul a gép elé és pont a WOT-ban szomorítja a jónépet! Írtam is neki hogy apád inkább kisszéket csinált volna helyetted bazmeg! Most nem azért én sem vagyok benne a top 100-gémerben, de az már durva hogy honnan jönnek ezek az analfabéta agyhalott droidok??? Az előbb is csapatomban volt egy olyan valaki, vagy (valami) nemtom, lehet nem is ember hanem gép
akinek volt 9000-csatája 440 effije és 43%-os winrátája!
És megy előre bazmeg az E-75-el és lő szét mindent ami mozog! Ellenség...csapat társ...fa, épület, madarak az égen s.t.b. mindegy neki csak lőjjön valamire!
Most haragszik rám a WG-vagy nektek is ilyen debilek jutnak?
-
foxbat88fx #208682
mondom én, hogy jó kis gun az
-
Tessellia #208681 na meglestem a csörcsi ágyújait, a 3,7inches ami 151-et üt át azzal 1v1-be is meg lehet szivatni az su-t ha a random kegyes hozzád, ha meg nem rád figyel és te adod le az első lövést, akkor meg mindegy mivel mész vége neki:). jóéjt -
foxbat88fx #208680 na mind1, nekem ott fog állni a garázsomban és még a kifullozással sem lesz gond mert van 40k free exp-m azt meg el kell valamire cseszni :D
na én eltettem magam holnapra :S jo8 -
foxbat88fx #208679 nagytávolságból esélytelen a su-100ipszi
szerintem iszonyat jó gun van azon a csörcsil GC-n -
Tessellia #208678 mert szerencsétlen csörcsi lomha, alig van az ágyújának oldalirányú kitéríthetősége, de mondjuk nem tudom a ROF-ja mennyi, ha elég gyorsan lővöldözgeti a skúlót akkor legyűrhető vele az SU:) -
Lucifer001 #208677 Valaki tud valamit azzal kapcsolatban , hogy mit történhetett ? 3 hete 50% - os voltam , na de azóta hihetetlen csatákat megyek . bedob 5 arty ellen , holott nekünk 3 van , 6 db tier 10 ellen , holott nekünk 4 van .....
mai átlagom :
Győzelmek / Csaták 2 / 13 15.3%
Semmivel sem játszom másképp mint ez előtt , de ez már úgy rendesen elvette a kedvem ettől az egésztől . csatánként adott tankkal ugyanannyit sebzek , és lövök ki mint eddig .....
-
foxbat88fx #208676 mert? azon legalább fasza gun van :D -
Tessellia #208675 na hát azzal nehéz is lesz ellene:D -
foxbat88fx #208674 nekem annyira nem jön be....
inkább tapasztaltam... csörcsill GC-t megvágta akkor alig maradt hp-m :S vagy meg is nyekkentem -
Tessellia #208673 a te kezedben gondolom:D -
minden játékos álma, hogy egy ilyen csodás platoon védje a seggét..
kikaptunk persze
-
Kubukli #208671 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
Tier IX rabdom csata. 3 mentálisan sérült arty meg egy TD 2 perc csat, camp aztán kapták a coutert és vége.
Köszönöm srácok! -
foxbat88fx #208670 hát azért láttam mire képes
-
Szpecnyaz #208669 Mondjuk úgy hogy Serene Coaston úgy érzem magam mintha egy szopó álarcban kéne bemennem a f@szerdőbe
.
Am meg én pont hogy nem bánnám ha sokat tenné T7be. Mivel ott lehet soook soook HP-t összelőni. Elég belegondolni hogy egy Tiger 1450HP-val rendelkezik és sok szaladgál belőlük
.
-
Tessellia #208668 ismerve a játékosállományt, a legtöbbjük finom free frag lesz:P, nem kell befosni tőle. -
hellokitty92 #208667 Új rész.
-
Ok5 #208666 egy játékbeli tiger2 összességében alulmaradna egy löwéwel szemben? -
foxbat88fx #208665 mi bajod serene coast-al? tök jó map
remélem nem sokan fognak su-100y-t venni, ha meg igen akkor pakolja be szépen tier 7esek ellen!!!! -
Szpecnyaz #208664 Nem tudom Te hogy vagy vele, de én speciel 2 dolog miatt várom csak ezt a pöccsöt.
1- Serene Coast kivétele (kevés mapot gyűlölök ennyire)
2-SU-100Y
(bár erre vagy 2 hét mire lesz pénzem, de ott a helye a garázsomban)
-
yossarianHUN #208663 Úgy még rosszabb, mivel a cég fejeként méginkább minősíti azt. -
ehh.. kinek mennyi exp kellett T32 tankászhoz?? sorra gyártom itt napok óta a prémium nélküli 1000-1300 exp-eket, és semmi.. más tankkal ilyenkor már rég adogatta a tankászokat:\:P -
Érthető amit írsz csak egyet ne feledj ő nem munkatárs:)
Interjú a World of Tanks atyjával, a Wargaming.net alapítójával, Szergej Burkatovszkij-jal -
Ytar #208660 be is b@szna ha péntekig kéne várni .. MAX szerda, akkor szoktak peccselni' .. én is tűkön ülök, sőt, nemrég valakik hétfőt vízionáltak, reménykedjünk. -
foxbat88fx #208659 hát akkor remélem hogy jövőhétvégén szar idő lesz :D -
Parasztnak paraszt, ezt nem is vitattam. Náluk ez a rendszer is működik. A wg már nálam is leírta magát, de tenni csak annyit tudok, hogy nem költök aranyra (inkább farmolok, vagy húzok tankot..., sőt mostanában filóztam azon hogy versenyeken is indulni kellene) -
Tessellia #208657 szerintem péntekig legkésőbb megkapjuk a patchet mi is -
foxbat88fx #208656 ezek szerint hamarosan jön? 
jó lenne mert már unatkozom h nincs mit húzni :D -
yossarianHUN #208655 Ezek nem az én normáim, hanem az egész fejlett nyugati világéi. Tízezrek meg nyilván nem fogják emiatt elhagyni a játékot, de ettől függetlenül paraszt a stílusa, amivel az egész WG-t minősíti is. Bár ezt már megtette párszor korábban is. -
Tessellia #208654 Aki akarja már töltheti a patchet.
Forum link hozzá. -
De látod, hogy mégis megteheti :) Az hogy a Te normáidnak ez nem felel meg már más kérdés. Amíg nem tesz olyan kijelentéseket, ami miatt tízezrek hagyják el a játékot, addig marad a helyén. -
virkir #208652 Najó sarkítottam.
Igazából mint ellenfél én nem vagyok nagyon oda tőle a papír tornyával.
Nade amik utána jönnek. Aladár az L/52-vel majd ugye a béla is ezzel kezd aztán grindelj T9-10-be 100k xp-t 200-as pen-nel mire használható lesz valamennyire.
Hát... serb-nek se kívánom :D -
kisokka #208651 Mi ez a baromság, hogy egy bekapott lövéstől azonnali 180 fokot fordul a torony? Már a múltkor is találkoztam ilyennel, de azt hittem rosszul látok(akkor azonnal kilőttek utána). Ez valami bug? -
yossarianHUN #208650 Nem arról van szó hol mondja, kinek mondja, még csak arról sem, mit mond. Hanem hogy hogyan mondja. Hivatali személy egyszerűen nem tehet ilyet, ennyi. Ha én beszélnék így a melóban a kuncsaftokkal, akkor úgy kirúgnának, hogy a lábam nem éri a földet.