418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Szakesz
    Replay hozzá, mert egyébként nem egy rossz kör.

• hellokitty92
    Most nagyon irigyellek!:D Nekem csak 4k van benne, de csak a tudat, hogy ott áll a garázsomban, már az is távol tart a játéktól.:D Nem tudom, hogy lesz ebből 88k xp, vagy mennyi volt a p2. Majd duplákból meglesz!
  • lexlutor
    nem tudom mi a baj. a carenvaronotok 91et sebzett! az megsem nulla :)
  • Ytar
    de jó bazmeg hogy neked írtam kisregyényt, a kommented meg kiüti .. :)
    lényeg: sztem hiába farmoltál a DB-n, nem onnan fog indulni az ág, az tuti .. tudod: "Wait for official announcement"
  • Nazarov77
    Ismerős, előbb voltam Sand river encounteren, 3 perc telt el és a csapatunkból 15ből 10 halott volt viccen kívül...
  • Szakesz
    Hétvégi csapattársak. :)

• Nazarov77
    Micsoda? Akkor mi jön DB után? Az van írva hogy 90mmes pershing féle ágyúja lesz de ami a képen van az úgy néz ki mint egy 88as tehát több ágyú van hozzá lehet.
  • foxbat88fx
    DB-ből kell rámenni? :S
    hűha hát a DB nem tűnik valami super tanknak :S
  • fityusz
    8-as szintű prémium közepes lesz a wg szerint.
  • bigmano
    Megtaláltam a T21-hez a tank ász replayt.
    Ha érdekel valakit:

• Nazarov77
    Elvileg nekem már ki van farmolva. DBn 100k xp van félrerakva.
  • hellokitty92
    LoL valaki rálépett a löwéjére.:D Milyen brutális lehet ennek a mozgékonysága, 36 tonnára jut 1500Le.

Ha a leó-k sz@rok is lesznek, ezt a tankot mindenképpen kifarmolom!:)
  • foxbat88fx
    hmmmm tier8-ig még elmegyek... na majd kiderül milyen lesz, ha jó akkor lehet rájamegyek mint a köpőlégy :D
  • Nazarov77
    8
  • lexlutor
    .. tier10be ma csak 700 effel ulnek a veglenyek, es egy meccs alatt akar 700 dmg is osszejon nekik.. konstans valasz: eff meg stat nem minden! az..
  • foxbat88fx
    hanyas ez a szörnyeteg? :D brutális hp/t-je lesz ?D
  • stoppos
    Erre tud valaki magyarázatot? A wiki ugye azt írja, hogy ha mutatsz, teljes összeget kapsz, de fele XP-t. Ehhez képest tegnap mentünk egy meccset, mindketten type-pal, ahol én marha sokat mutattam, a haverom meg marha sokat sebzett. Összeségében nekem többre jön ki, mégis kevesebb péztet kaptam a végén. Tudja valaki az okát?

• PaganMaga
  • Ytar
    *csak szeretnék végre a WOT-os accountommal/nevemmel bétázni, háthe egyszer kapok/kapunk valami rewardot ..
  • Nazarov77
    WTbe én csak arcade módban játszok, a leszállás meg a megszerelés miatt hasznos, meg azért egy repülős játékban a leszállás szerintem alap dolog.
  • Nazarov77
    Indienpanzer
    Apparently it has a 90mm top Pershing's gun (its German equivalent), weak armor and a seriously overcharged engine, possibly 1500hp.

• Ytar
    hát, engem meg pont azok a dolgok nem izgatnak, mint hogy fel- le lehet szállni (nem szimulátorral akarok játszani, arcade game kell nekem) .. a historical battle se' nagyon .. túl sok mindent akartak(nak) belezsúfolni, a crew skill elosztástól kezdve a géptörzs polírozásán át, a tököm tudja micsodát, az egész UI egy nagy katyvasz.
    a WOWP nekem könnyedebb, szórakozatóbb, belogolok -> 2 kattintás és már repülök is. a legutóbbi peccs óta meg már a grafika is olyan amilyennek lennie kell, sőt, az irányítás is sokkkkal jobb mint volt, végre el is találok valamit. régen itt porosodott a gépemen a béta, anno nem fogott meg, valamelyik nap újra elővettem, és most már tetszik. valami történt .. :)
  • Nazarov77
    Mindenesetre a véleményem nem változott. Néztem a warplanest alpa tesztben, kipróbáltam a legtöbb gépet, utána jött a béta, belogoltam de nem bírtam rákattintani a battle gombra annyira nem volt kedvem játszani vele. Kiforratlan meg szokásosan kevés dolog van benne, míg a WTben rengeteg minden. Elsősorban nem a több repülőre gondolok hanem pl: több játékmód, le lehet szállni, historical battle stb stb
  • Sunsetjoy
    Az xvm milyen gyakorisággal frissíti az adatokat? Anno az eff adatokat talán hetente 1-2 alkalommal frissítette, de mióta a wn6 is bejátszik, azt napról napra többnek mutatja (ugye, ahogy fejlődök). Vagy csak azért, mert a saját adataim?
  • Nazarov77
    Jó oké az 1. sorig jutottam az olvasásban :D
  • Ytar
    örülök hogy végigolvastad ..
  • Nazarov77
    Ha repülőzni akarsz akkor War Thunder az is béta csak közben 6x annyi cucc van benne és sokkal jobb.
  • Ytar
    off: world of warplanes invite kódja nincs valakinek? .. amcsi szerverre azonnal beengednének, onnan kb 2 percen belül megjött a mail hogy üdvözölnek és beléphetek (először véletlenül oda jelentkeztem, a hülye google a .com-ot hamarabb találta meg mint a .eu-t..), de a .eu-s béta inv-re már napok óta várok .. :-/
    mielőtt valaki megkérdezi, igen, nekem bejön, jobban mint a War Thunder, a fene tudja miért .. talán azért, mert itt legalább nem szednek le egy sorozattal a semmiből a vérprofik, hanem van egy kis esélyem .. :)
    mondjuk joystickkel ez is szar, meg a WT is. vicc, hogy egérrel jobban megy .. :-/
  • Zollee70
    "kábé 10-éves és ilyenkor oda szabadul a gép elé"

Én nem kötném korhoz. Játszik a fiam is, pont 10 éves, és ésszel, taktikusan játszik. Ha hülyülni akar, akkor elmennek a haverjaival gyakorlóba és ott baromkodnak.

Hidd el, van 10 év felett is elég hülye.
  • popey8
    De irigyellek:) Mai győzelmi arányom 40%. Az a nagy gond, h sztem már megint szopóágon vagyok, mert napok óta nem éri el a napi WR az 54%-ot, pedig előtte folyamatosan emelkedett. Azt hiszem eljött az ideje, a Far Cry 3 beszerzésének:)
  • endrodiz
    Gyerekek! Mi a fene van ma, hogy nincs FPS??? Tisztára mint a diafilm. Ilyen eddig nem volt. Történt valami?
  • PiciPanzer
    Talán még mindig ez a jobb mit az a hatalmas képmutatás ami a "nyugati" világban van. A bunkó tapló nem próbálja elhitetni magáról, hogy úriember, legalább őszinte.
  • MrGringo
    Hopsz! Még annyit segíts már hogy miért állította át angolra a nyelvet? Hogyan kell vissza állítani??? Köszi!
  • MrGringo
    Okés! Köszi!
  • Veqtor
    Version 2 is exactly the same, but got Exp and Credit numbers colored according to battle result (red, green or blue for Defeat, Victory or Draw

Remélem tudsz angolul, bár google fordító segít, ha nem. 8.4hez is innen tudod majd leszedni.
  • MrGringo
    Köszi szépen! Mindegy melyik verziót töltöm???
  • Veqtor
    http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/177899-statistics-pack-for-083/
  • MrGringo
    Kicsit szarul írtam az előbb...szóval az érdekelne ami kiírja neked alól a győzelmek arányát! Köszi!
  • MrGringo
    Az fasza! Amúgy linkeld melyik mod tudja ezt a statot ki írni? Érdekelne! Belinkeled?
  • MrGringo
    Az komoly![#nevetes1Úgyse fog semmi történni! Arra lusták hogy a tizedik peccs után legalább belőjjék a matchmakert az ilyen esetek elkerülése végett! Az egyik csapatba berak csomószor ilyen szakesz kaliberű figurát vagy 3-at...a te csapatodban meg menjél a galambokra lövöldöző idiótákkal!Ma szinte csak szopok mert állandóan hasznavehetetlen csapatba rak. Akármit csinálok vereség!