418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Destydeme #208769 Hi.Kwaggaról mit kell tudni?+korban mennyi?
Az előbb volt szerencsém vele menni,Ő object 268 én Object 704-el voltam,érdekes,h ötödjére sikerült a duplás kör.Egész jó kör volt.Kérdezte,h honnan ismerlek titeket...(fórum)
1 hete kb biggieb23-al mentem,igaz tier 5ben,ő pz4 trollgold-al én stugIII-al.Az is qrva jó volt,egyből értettük egymást ki mit akar... -
Nazarov77 #208768 Ez mókás kis kör volt:
-
Toweliee #208767 Az effire nem igazán van hatással a csapattársaid tevékenysége, csak a sajátod. -
R3nton #208766 meg lett mondva, hogy a DB-ből jön az új ág, ne legyetek paranoiásak -
Óh én tegnap egyfolytában ilyet kaptam ki. A lemmingvonat elindult egy irányba, és a fő támadási vonal jóhogy a másik irányból jött. Ahol 2-3 szerencsétlen maradt. Gyakran én is:)
A VK3002DB nem rossz tank, de addig valszeg eladom, kis köcsögék valahonnan máshonnan nyitják majd ki az új ágat. Egy ideig húzok rajta legényeket, hogy panther2-re jobbak érkezzenek, aztán a panther 1 emberei talán visszaülnek xp-t farmolni, nem tudom. -
Malarki #208764 A Sherman Jumbo-n mennyire gáz az M4 ágyúja? Az a 115 dmg T6-ban is elég vékony. -
Szpecnyaz #208763 Vagyunk egy páran :). -
Tudod szeretnék egy "profit" aki majd lődöz. De legyen ott velem. Ez sima taktika. Ha én tudom/érzem honnan jönnek akkor a többi mit csinál? Mondjuk én csak ilyen növényi játékos vagyok, hétvégén játszom, de ha én tudom akkor a többi? -
De az a gáz, hogy minden féle jeleket adok. Azt a társak meg csak mennek amerre állnak. Nincs más csak a W azt majd valami lesz. Én meg egyedül nézegetem az ellent. Mondjuk nekem megéri. Néha még sebzek is.
-
Bmsrt n2 #208760 Hopsz már volt... -
Ma gyakorlatilag csak ez történik velem is meg mindennap, a profik meg cseszegetnek, hogy alacsony az effim... -
Destydeme #208758 Hi.Van itt vki a HUNS klánból? -
Bmsrt n2 #208757 Apparently it has a 90mm top Pershing's gun (its German equivalent), weak armor and a seriously overcharged engine, possibly 1500hp.
Update: today, the Indienpanzer engine was changed to a 750hp one
-
Bmsrt n2 #208756 Indián-Pancser:
-
Ytar #208755 nekem fel "kellett" tennem, mert már kapom a support-tól a leveleket. a sok balfasz akit elküldök melegebb éghajlatra, ahelyett hogy hallgatna a bölcsebbre, és letörölné a picsába a játékot, inkább ticketeket írogat .. :)
ejnyemár' :) -
Nazarov77 #208754 Ez nagyon ismerős. Én is ha egy kis tankkal megyek és mondom na akkor erre megyek általában erre medek mennek meg kisebbek akkor tuti hogy ott lesz a 3 legnagyobb heavy.
Rendes példa: Stock comettel steppes mapon elmentem arra amerre a medek szoktak, a térkép jobb oldala ahol nincsenek sziklák. Na mi fogadott mikor kinéztem a bucka mögül? 3 T34 tornyot láttam akik rám néznek. -
Én vagy csoda vagyok, vagy egy loser. Bár merre megyek, biztos, hogy az az ellenfél fő támadási vonala. De jó lenne már egy laza 1vs1 csata. mindig vannak vagy 3-4, Én meg bohóckodom. 
-
endrodiz #208752 Hát ez az T21... egyenlőre nem nagyon érzem a gépet, de hogy rettenetesen-hogy is szoktátok mondani?- retard mágnes, az tuti...
-
Kösz! Ez tényleg jótékony hatással lesz az idegrendszeremre! :-)
-
Bmsrt n2 #208750 Nem látod azt hogy "noob team" miután a Lóritok nyomott egy suicid scoutott:D -
Iszonyat napom van.Az átlag sebzésem ma kb 320-as átlag körül van. Akármit csinálok, minden rosszul sül el... Ilyenkor kellene abbahagyni, de ma vagyok szabadnapos... -
Ez igazából mire való? -
Toweliee #208747 Nem én, én csak a kérdésedre válaszoltam. -
Jöhet!
-
Toweliee #208745 Meg. -
Ytar #208744 óóóóóó a csend
bemutatom az xvm-et követő leghasznosabb mod-ot:
nem is tudom hogy tudtam eddig nélküle élni -
Az előbb kicsit elírtam, nem 1040-es az átütése, mert akkor aligha kellett volna ezt a kifakadást írnom, hanem 140-es... -
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy ez a kib@szott T-43 mire való?! Scoutolni lassú, a nevetséges lövege meg képtelen bármit szemből átütni,-de ha fölrak tier IX-esek közé, amit elég gyakran megtesz- akkor sok tankot még oldalról sem visz át a rohadék 1040-es átütésével. ahogy szerettem a T-34/85-öt, ezt úgy gyűlölöm. Persze nem mindegy, hogy ugyanazzal a löveggel ötösök, vagy kilencesek ellen mész... Pedig már hónapok óta fullos van minden, a legénység 100+10 %-os két kiegészítő képességgel. Már csak az összeget kell összeszednem, és úgy eladom, hogy még az emlékét is elfelejtem. -
R3nton #208741 menjél századozni, ha nem tetszik! -
Nem tudom, mennyire jó hír ez számodra, de tegnap ugyanilyen jellegű írást kellett szerkesztenem igencsak hasonló okoknál fogva... -
Nazarov77 #208739 Meg ugye a credites gold ammo is segít rajta, hogyha valaki inkább a rövid 88assal használná. -
Nazarov77 #208738 Még nyáron szedtem össze, aztán mikor már csak 10k kellett jött az L/70es penetration buff persze :D
Maradék 10kt azzla szedtem össze. Jó tank egyébként én szerettem, meg most már hogy elvették a T-43tól a 100mmest annyira nem tér el átütésben a többitől, L/70el egy szinten van a többivel. a T-34-1en persze van 100as de amilyen lassú pontatlan vacak inkább jobban örülnék valami kisebb penes 85ösnek. -
Ytar #208737 "Wait for official announcement" .. addig semmit .. igazán kiismerhetted volna SerB-t és bandáját .. :) -
lexlutor #208736 ..par hete emberunk, panterben szivoka agyuval, he-vel lott vegig.. 40eket sebzett a cometba. megsajnaltam, kilottem.. -
Ytar #208735 *helyesbítek, 4 vereség, az 5ödiket valahogy lehozták, pedig én már nézni sem bírtam. -
Nazarov77 #208734 Valóban mondták egyszer hogy mégse DBből fog menni de aztán később megint azt mondták hogy DBből megy. -
Ytar #208733 amint előveszem ezt a szar KV-4-et, a játék szopóágra tesz .. odáig 8/8 győzelem, azóta zsinórban 5 vereség, meg nyomorék csapattársak. tegnap is ez volt. -
NPite #208732 takarékoskodni kell a lőszerrel mert drága :) Ennél már csak az lenne a jobb ha he lövedékkel lövöldözne (múltkor vörös pistike 100-akat sebez a 122mm-al IS-ben nézem mi a franc van aztán látom, hogy minden lövése 100 körüli és he-vel lövöldözött végig tier 6-7 tankok ellen) -
stoppos #208731 Noone, nadie, niemand, personne, tiada siapa, nyikto? :) -
Bmsrt n2 #208730 Ma már a második 8,8-as gunnal felszerelt E-75-ös csimpánzzal találkozok a csapatba...mi a franc van ezekkel?
Persze Cammóra van szükség a tankon a rohadt gunra meg nem?