418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• yossarianHUN
    Jó kérdés, ha a vastagabb páncélzat megéri neked a kisebb látótávot, kevesebb HP-t, és a top ágyú hiányát, akkor igen. Ha egyébként is a 105-össel használnád, akkor megéri elgondolkodni rajta.
  • Maala
    Nem, főleg, hogy a trollágyú is rámegy az alapra. :)
  • Sunsetjoy
    A KV1-s az heavy nem medium, onnan direkt nem válogattam :)
  • Malarki
    Lehet hogy hülye kérdés, de a Sherman Jumbora érdemes felrakni a fejlesztett tornyot? Mert az alapon az a 150 milis páncélzat elég brutális T6-ban. És ahogy néztem a top ágyú is csak a rof-ban tér el a kisebbtől.
  • stoppos
    És a KV1-s sebzésével.
  • Tessellia
    Érdemes megfontolni:). Van 4 millió creditem, max. 1 milliót áldoznék fel ezért.
  • Eagle16
    Erről vélemény? link

4 millióból 6 milliót tudnék csinálni...csak nem tudom hogy ez így biztos működni fog-e :)
  • Sunsetjoy
    Oké, benéztem a T-44 az tier 8. Mielőtt valaki leugatna. :)
  • Sunsetjoy
    Óriási milyen szórása van kb. tier 6-7-től kezdve a heavyk és a medek megítélésének... Némelyek rituálisan (úgy egyben, nem is kell szétszerelni) felgyújtanák a ge*ibe az egész tankot, amit mások istenítenek. Már itt nagyon meglátszik az általános játékost jellemző harcmodor és technika.

Kb. egy ideális tier 7 medium az lenne szerintem, hogy a T20 lapossága, a t-44 forgásával, a panther átütésével és a tiger életerejével. A többiről nem tudok nyilatkozni :D
  • voivod32
    A növényi élet tipikus példája. Meg lehet nézni, mennyit sebeztek a saját heavy-jeink. Egész konkrétan négy heavy, egy pzIII és PzIV jött velem szembe, velem volt még egy Covenanter, és egy Pz IV, akik egy hősies attack és mintegy 200 pontnyi sebzés után hősi halált haltak. Annyi előnye volt a dolognak, hogy annyian jöttek velem szemben, hogy egyszerűen nem tudtam mellélőni.
  • hellokitty92
    Én meg a t62-öt választanám gondolkozás nélkül.:) Persze játékstílus, meg vérmérséklet függő kinek mi jön be jobban. A t62-ben az a jó, hogy az egy igazi frontvonalbeli futkosós medium, a 48 meg egy sniper med. A patton 2-nek csak annyi az előnye, hogy a sokkal jobb lövegkitéríthetőség miatt minden helyzetben jól használható, t62-vel meg ügyeskedni kell hullámos talajon.

Ezért várjuk sokan a t95-öt, mert egy kicsit "oroszosabb" játékstílust nyújtana, csak jó lövegkitéríthetőséggel, szemben a lassú, nagy pattonnal.
    A hülye wg meg még be akar tenni egy jobb páncélzatú de még lassabb patton 3-at (aka kicsit gyorsabb t110e5 rossz páncéllal és kevesebb hp-val), sok értelme van annak is...:D:D
  • voivod32
    Legalább fél évig teljesen fullosan, a legénységnek két kiegészítő képessége volt, 526 csatát mentem vele. Egyszerűen nem tudtam vele játszani, a lehető legszerencsétlenebb voltam vele, talán még a T-43 -nál is jobban gyűlöltem. Úgyhogy egy hirtelen berágás alkalmával eladtam, és visszavásároltam az M4-et. Na az tank!] Főleg ilyen legénységgel. Ha majd egyszer lesz elég kreditem, folytatom azt az ágat a 8-as szinttől.
  • Amarth99
    Patton meg T62 jó páros :D. Múltkor a Patton beállt spottolni én mögötte megálltam 100-150 méterre, és ebből a pozícióból kiosztottam kb. 3k sebzést, mielőtt spottoltak és arrébb kellett mennem. Ő is jól járt, én is :D. Utána elmentem egy másik spotter mögé eljátszani ugyanezt... :)
  • stoppos
    Kinek mi jön be. A T-20 az egyetlen hetes med, amit megtartottam. 65% a winratem vele, ha jól emlékszem.
  • Bmsrt n2
    A T20 talán a legjobb T7 med a játékban...a kínait,nem ismerem,de előtte a T20 volt a király,ennyi.
  • voivod32
    Így van, ahogy mondod, pont ezért szerettem én is! Jól megmondtad nagyarcú barátunknak!
  • Amarth99
    Nem tudom hogy használod a T20-at, de fullosan egész baráti :) (stockként tényleg szar, még a stock tankok közt is), ha ilyen lesz később is az amcsi med ág, akkor volt értelme elkezdeni :)!
  • Simulacrum
    A T-62A is ki van fejlesztve, felmentem tesztszerverre és mentem mindkét tankkal 3-3 kört. Persze tudom, hogy ez nagy nulla, mégis mind a hat kör egyértelműsítette, hogy nekem a Patton kell. De az is sokat segített a döntésben, hogy szerintem a T-54 a legjobb a tierjében, míg a kis Patton gyenge volt nekem. Így annak a full legénysége szépen dolgozik most az M48-ban, a T-54 meg marad örök szerelem és így ez a kettő Tier9-ben és Tier10-ben tökéletes páros nekem. Jó azt még hozzá kell tennem, hogy látótávmániás vagyok és imádok passzív scoutolni és úgy veszem észre hiába jobb a T62 camoja, a Patton 20 métere többet számít.

Én tuti nem cserélném el T62-re az enyémet. :-)

• voivod32
    Teljesen igazad van! Az M6 atomjó!
  • stoppos
    Az m48-at nem ismerem, de azt vettem észre, hogy azok a tankok jönnek be jobban, ami legalább egy kis esélyt ad a hibázásra. Amelyiknél végzetes a hiba, ott nem is jön annyira az eredmény. A t-62 pölö szereti rögtön megbosszulni a hibát, mert mindenki egyből őt lövi.
  • voivod32
    Miért? Az M6 egy egész jó kis tank! Simán lehet vele szívatni akár 7-es 8-as tankokat is! A többivel maximálisan egyetértek, de én még toronymagasan ide sorolnám a Top Top Top elsőnek a T-43 at!!!! ISTENEM DE SZAR!! és a T20 -at. ATOMHULLADÉK!!!!!
  • Amarth99
    Oh, mivel elindultam a patton felé, nem vagyok növény :D! Egyébként egyetértek, hogy m48ban általában jobbakat lehet látni. Nem úgy, mint 50m-ben meg batchatben, azokban ritka hülyék szoktak ülni többnyire, t62 meg valahol félúton lehet ilyen szempontból.

Ja egy kérdés, T20al milyen átlagsebzés nevezhető már jónak?
  • hellokitty92
    Na meg m48-ban legtöbbször magas effis játékost látsz, mert nem túl népszerű med, a növények nem fognak elmenni érte.
  • hellokitty92
    Win ráta alapján szoktak balanszolni. Gondolom az összes szerver-t átlagolják. De mivel az orosz szerver a legnépesebb és ott a hobby ruszkik megfelelően alacsonyan tartják az orosz tankok winrátáját, épp mint az eu szerveren a hobby rommelek a németekét, vagy a sok bot a kv1s-t. Ezért egy nagy parasztvakítás az egész winráta alapján történő balanszolás.

Mind1, ezért is kapunk majd egy jó kis imba object 907-t!:) Jobban is várom mint a leo-kat.
  • Amarth99
    Mégis mire lapozzák, hogy az M48 a leghatékonyabb? A hivatalos winratet nézik ilyenkor vagy mit, átlag effet, sebzést?
  • stoppos
    Buffolják az E-50M-et akkor, a kis köcsögök. :)

Meg felőlem a T-62-t is buffolhatják, az is van a garázsban.
  • Konci
    Sziasztok!
    Valaki meg tudja ezt nekem magyarázni,hogy ha adott a min sebzés,akkor miért sebzett mégis kevesebbet?Nem igazán értem...
  • Sunsetjoy
    Én is gyakran azt mondom a társaknak, hogy kezdjünk el foglalni, hogy kimozdítsuk őket, vagy a patthelyzetben egy távolabbi pontról ne a támadással (vagy megfontolt játékkal), hanem a bázisra való visszatéréssel foglalkozzanak. És ha elindulnak, van esély arra, hogy vagy a foglalók, vagy a többiek megcuffolják őket.
  • Random_
    Hétvégi akciót kihasználva lett megszálló kitüntetésem és extra 15ezrem. :)

Nem tervezett volt, de kialakult egy döntetlen közeli állapot Erlenbergen.
    Saját csapat: IS, KV-3, T28 Prot. és két arty
    Ellenség: IS, KV-3, Ferdi és arty.

A romok között rostokoltunk míg ők a hegyről védekeztek.
    Ekkor mondtam a T28-nak, hogy kerüljön oldalába az ellenségnek és spotoljon. Pedig az ellenség már elkönyvelte a döntetlent, mert 4 perc volt hátra. Spotolt a T28, artyk kiszedték a KV-3 -at és a Ferdit. Ezután én elkezdtem foglalni, mert láttam, hogy még belefér az időbe. Az IS mondta, hogy támadjunk, de úgy voltam biztosabb a védekezés, mivel mi foglalunk a ellenség került lépéskényszerbe (arty és IS). Jött is az IS akit kiszedtünk és be is foglaltuk a bázist...

Szóval szépen megfontoltan sikerült egy potenciális döntetlen csatát győzelemre fordítani.
  • Sunsetjoy
    Nekem a T21 simán bejött, ez a T71 kezd kicsit az agyamra menni:)

-000webhost- az az ingyenesek közül is kiemelkedik máshol is a "szolgáltatásával"...
  • Szpecnyaz
    Meg arty limit.
  • Tessellia
    7v7 csatáknak örülnék, bár azokhoz kellenének majd kisebb pályák mert a jelenlegi pályákon eléggé szétszóródna az a 14 ember.
  • Szpecnyaz
    Azért ez megmosolyogtatott :D.
    "Q: What are your thoughts on tier 10 medium balance? I know the majority of the community (myself included) condsiders the T-62A to be extremely powerful relative to other nations tier 10 mediums. Are there any major balance changes planned to bring all the tier 10 mediums in line with eachother?
    A: The T-62A is second to last in terms of effectiveness. The most effective is the Patton 3, then the Batchat. Do you really want us to buff the T-62A?"

Ez viszont érdekes, 7v7 random csaták?
    "Q: Any plans on offering different games than the 15 vs 15 standard?
    A: The 7v7 mode will be available in one of our upcoming patches. 30v30 and higher are still up in the air."
  • Tessellia
    SerB papa válaszol
  • Maala
    A test közepén van a tornyod... Ezt veled is eljátsszák simán.
  • lammaer
    FAQ ügyben... szóval Egerwin intézte annó az oldalt, ő is adminisztrálgatta, én "csak" írtam rá.

Sajnos pár hete az adott ingyenes tárhely -000webhost- fogta magát és lelőtte az oldalt merthogy "túl sok CPU időt foglal" (akármit is jelentsen ez, manapság már egy WIKI is széteszi a kemény szervert).

Sajnos előzetes értesítést nem kaptunk, és még az admin oldalhoz sem fér már hozzá senki. Mentés pedig csak tavaly nyárról volt, azzal meg sokat nem érünk, frissebbet még a google cacheből sem sikerült előcsiholni. Szóval a történet ennyi.

További jó tankozást, mivel már úgyse járok gyakran erre, nem fog zavarni a sok ismétlődő feltett kérdés. Volt már mostanában hogy miért lehet a WOTban legyőzni a Tigrist? :)
  • NoparaWot
    Ééés bazdmeg hárman lehozták az egészet... itt azért jogos volt az a lila szín, bár a mienk eléggé béna balfasz team volt :P

• foxbat88fx
    no comment :D mindig is tudtam hogy nem vagy 100as :D
    én alig várom hogy meglegyen az exp és eladhassam
  • foxbat88fx
    hülye nem vagyok :) nem lövök mellé :D meg nem megyek egyedül KV-2vel..
    ha mégis akkor talpat lövöm meg és jól helyezkedem... elbújok, mire visszateszi a talpat meg rámjön addigra megint betöltök... megint letalpatom és kezdődik előlről :)
  • diegho™
    Mindig azon múlik ki ül benne... Nekem pl a 3/4 is tetszik.