418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• mekk77
    IS-8-ra egyébként felmegy az M62-T2, ha az égvilágon semmit nem raksz rá, és egyből arra mész (vagy veszel felfüggesztést és ha megvan a tracks majd leszereled), de én inkább tracks + egyből végleges equip-pel BL-9-el szoptam össze a top ágyút, le is ment 40-re a WR mire meglett.

Ez a Ferdi most kicsit sokkolt, mert még durvább: tracks nélkül fel se menne, és így track-kal is örökkévalóság mire fordul 90 fokot, pedig még clutch breaking is van. Igazi öröm a jpnather ágyújával menni T9 ellen egy nulla camo-s döglött csigaként vánszorgó ház méretű ojjektummal :D De én is a "majd megbosszulomra" játszok, addig a 2x szorzó csak per nap szigorúan. :)
  • hellokitty92
    Keresd a hibát!

Azért kitett magáért a mester... amíg el nem ejtettem a királyi vadat.:D

Jó szoros lett a csata vége, egyedül maradtam a gw pantherral egy 704, p2 és amx12 ellen. Az objectet meghágtam 2 tárból:) és az amx-et is kilőttem a gw segítségével, majd a p2-el végeztünk közösen. Replayem nincs, mert tegnap volt egy áramszünetem és minden beállítást elkúrt és csak most vettem észre, hogy a felvételt is kikapcsolta. Amúgy is sokat bénáztam mert rohadtul lagzik valamiért.:)
  • voivod32
    Az a baj, hogy a T44- lövege, nem a stock, hanem az eggyel jobb, amit a T-34/85 ről "örökölt" még oldalról sem viszi át a KV5-öt, vagy IS-3 at ,ha messzebb vagyok száz méternél, márpedig ezekkel nem igazán érdemes közelharcba bocsátkozni.
  • yossarianHUN
    Typeom nem volt, de papíron közel azonosak. Meg ugye a Tájp gyakorlatilag egy kínai T34-85.
  • rahotep
    Annyira jó med? :-O
  • voivod32
    Ez igaz, de még állati messze van...
  • yossarianHUN
    Felteszem, kb ugyanazok mint amik a T34-85-re vonatkoznak.
  • rahotep
    ...apropó medek: Type 58-ról van valakinek jótanácsa(azon kívül,hogy ne vedd meg...)?
  • rahotep
    Csatlakozok... IS-8 már megvan(hozzáteszem a topmotort és a tornyot nem tettem fel rá csak a löveget...elég hulladék papír fostalicska még a T10-es löveggel is!!!) A Ferdivel most szívok,Tiger-P-ből húztam ki tehát a második löveget is ki kellett fejleszteni(az ment freeből) a nagyobb felfüggesztésig felraktam rá egy fejlesztett felfüggesztést-500k kredit amikor meglett gold hiányában megsemmisítés és csere szellőzésre+háló és periszkóp...így "már csak" a nagymotor és toplöveg páros hiányzik...(majd 90k xp...)a legények 92%-on vannak és még így nem az igazi... elég gáz,de megbosszulom ha teljesen kész lesz... lol
  • raymondcurto
    Nem kell olyan messze menni,lesz még a T54-nél is egy méretes szopó,a nagyobb lövegig.
    Hozzáteszem nekem azzal sem volt nagy gondom,sőt az egész med ágban nem volt nagy problémám a pen-el,mivel eszembe sem jutott frontálisan harcolni senkivel.
    T54 nagy lövegétől mondjuk már lehet azt is.
  • mekk77
    Ó, akkor a Ferdinand-nál, meg az IS-8-nál érnek majd még meglepetések, mindkettőnél nagyon finom 60k az ágyú, meg előtte még 15 a tracks. :)
  • Maala
    Majd a T62A kárpótol mindenért.
  • voivod32
    Már nem először vagyok szopóágon, a T-43 végig ilyen volt...
  • NoparaWot
    használj inkább free expet:D
  • Maala
    Tier 10-esek közé is felrak.

Egyszer mindenkinek meg kell járnia a szopóálarcot.
  • voivod32
    Megvettem a T44-et, stock löveg lesz rajta még 34 ezer XP-n keresztül, na ez a pokol... Tier 9 esek között a t34/85 lövegével, 144 es átütéssel...
  • ximix #208953
    Szerintem
    [soiler] eljátsszák, hogy nem jelentik be hanem pl holnap felkelsz elmész melózni ... mire hazajösz meg már lehet a 8.4 letölteni és így simán lemaradsz.[/spoiler]
  • ximix #208952
    A "Sorrend" című animációs kisfilm :)
    http://youtu.be/TQSYVrD84D0?t=5m30s
  • brasco84
    de jó h 2 napja vettem meg az obj 268 at, szóval nullán vagyok.. így nem lesz kredit biznisz :(
  • Forz4k3n
    Weekend warriors taktika Himmelsdorfban - E7 - 9 vagy 10 saját tank egymást akadályozva próbált kilőni egy ellent...mint a disznók a vályúnál...
    [IMG][/IMG]
  • mekk77
    Jha, az eltérő tier lehet a titka. lor50-el ha letarolok egy max 8-as mezőnyt azért kevesebb jár, mintha nevetséges sebzéssel végigkarcolnám a metálfényt egy t10-es meccsben. lor51-nél gondolom ilyen probléma már nem lesz, mert eleve nem kerül kisebb tierbe.
  • stoppos
    Azzal nem fogsz pluszban javítani, meccsenként átlagol. Azzal menjél, amivel jól megy és magas, ha javítani akarsz rajta.
  • Maala
    Mindenesetre aki teheti, várjon a patch release note-ig.
  • Eagle16
    83mm High-Explosive HE Mk.3
  • Eagle16
    Itt a kép: kép
  • Eagle16
    Az orosz szerveren 260-ba kerül most az a lőszer, szóval az EU-n is annyi lesz az biztos.
  • Krigare90
    Hello. Pontosan melyik lőszerről is van szó?
  • Maala
    Technikailag már 1 lőszer esetén megéri, nemde? :D

Amúgy a Caernnál tartok pont, kössenek bele, hogy veszek 60k HE lőszert bele! :D
  • Maala
    Simán. Ilyen a szerencsejáték. :)
  • popey8
    Tényleg jobban megéri a lőszer. Nem számoltam utána, csak az 550 meg a 45 értékeket néztem. Egyébként az előferdülhet, h a végleges pöcs nótban a 260-as lőszer ár szerepel, de mikor kijön a javítás koppanunk egyet, mert esetleg egy sokkal alacsonyabb érték fogad? Meg mernék ezt húzni szerintetek?
  • browing
    heló
    az átlagot, hogyan számolja az xvm? mindegyik tank átlagát átlagolja vagy összességében nézi az egészet?(vagy tudom is én)
    csak azért szeretném ezt tudni hogy a korai időszakomban játszott 1-2 tieres rossz meccsek átlagát (kb 600-700 körül van a vbaddict.net szerint) javítva mennyire tudom befolyásolni az 1325-ös átlagomat?
  • Sunsetjoy
    Azt is el lehet róluk képzelni, ha bekavarnak mondjuk, és a patch érkezésekor megvetteket eladja régi áron/csak olyan áron adható el, stb.

Jó ebbe végülis nem szólok bele, mert nincs annyi kreditem, hogy egyáltalán megérje a vétel.
  • yossarianHUN
    Nem rossz gondolat, de azért statisztikailag lényegesen kevesebb találat éri a tornyot, mint a testet, ez meg megint a plusz HP-nak kedvez. Ellenben ha többnyire hulldownban akarod használni, akkor megint a vastag torony a nyerő. A plusz látótáv csábító, de beáldozható, ha a trollgun + hulldown kombót preferálod, elvégre azzal úgysem fogsz messzire lövöldözni. Az egész játékstílusfüggő, ha engem kérdezel.
  • Eagle16
    Még várok vele mindenesetre, el tudom képzelni hogy hirtelen változtatnak majd valamit, nehogy ingyen kredite legyen a játékosoknak.
  • Tessellia
    A lőszer jobban megéri. Van 4 millióm. Tegyük fel, hogy elköltöm ezt mind.

Tudnék belőle venni 851 tornyot és még maradna egy kevés pénzem. Akkor ha eladom a tornyokat a patch után, lesz kerekítve 4.468.085 kreditem.

Lőszer esetében tudnék venni 47058 darabot és szintén maradna egy kevés pénzem. Eladva őket a patch után, lenne 6.117.647 kreditem.
  • stoppos
    És tényleg. Annyira nem heavy feeling, hogy teljesen médiumként van a fejemben.
  • nyavajas
    mi ez a noob méter? nekem mindegyik mutatóm zuhan! :)
    http://www.noobmeter.com/
  • Maala
    De a torony 4700-ból hozna 550 kredit nyereséget, a lőszer meg 85 kreditből hozna 45-öt... Lol.
  • popey8
    Szerintem bejöhet, de ahogy írják többen is, meg kell várni a végleges pöcs nótot a bevásárlással, mert különben nagyon sokat lehet rajta bukni. Én mindenképpen megvárom, mert Igoréktól kitelik, h elolvassák ezt a posztot és utána mégsem lesz árcsere. Nehogy már nyerjünk egy kis kreditet. Egyébként nekem most van 15 millám és ha működne a dolog, befektetném az egészet. Remélem nincs lekorlátozva az, h mennyit lehet egy modulból megvenni. 1 torony 550 kredit nyereséget hozna, míg 1 lőszer csak 45, szal sztem a toronyba éri meg inkább befektetni.
  • Malarki
    Hát én úgy gondolkodtam, hogy ha vastagabba páncél akkor kevesebb találat ér, tehát kevesebb a HP vesztés is. A top ágyú se lenne nagy előrelépés a mostanihoz képest. Viszont az a 60 méter látótávolság nem jönne rosszul, és még gyorsabban is fordulna. Viszont alap toronnyal egy tökéletes hulldown tank, egy mini heavy. Viszont az nem tudom, hogy a fejlesztettel mennyire lenne fürgébb. Ha nem sokkal, akkor felesleges, mert elveszítené a legjobb tulajdonságát.