World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tier 5-ös már lehet hogy jó, nekem is annak tûnik, a tier 6-os szerintem gyenge

De a tier 4-es... Lassú, papír, ócska ágyú, világít.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Pedig érdemes, ahogy néztem a T5 és T6 franciska TD eszméletlen cuccokra képes. Gyakorlatilag van egy saját 107mm-es ágyújuk(105), a T6nak meg egy ágyúja 212 átütéssel. Na az durva.

Hát, tény hogy van pár magyar akinek kijár a makarenkói, de sztem ugyanúgy kapod az áldást más nemzetbelitõl is.

A különbség csak az, hogy egy angoltol max kapsz egy fu-t, ami simán egyenértékû lenne a kurvaanyáddal, csak annyira elcsépelt hogy sztem már te sem veszed fel.

Beszereztem féláron egy usákos T20-at. A legénység, a venti és a stab átkerült a Jumbo-ból.
Érdemes a Jumbo-t ezek után megtartani és 50 %-os legénységgel kavarni vele. Esetleg fizetni a 75%-os kezdést?

Ott a tier 6-os francia TD, ahogy elnéztem, ott a lánctapat free-bõl megkell ugrani hogy legalább az ágyút feltehessem rá. Ilyenekre tartalékolok.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Alien69
Pedig PONT az ilyen esetekre érdemes. Gondold át ismét! Egy másik tankkal mész 5-t, annyi XP-t szedsz össze, mint ezzel 20 kör alatt se. Megéri a free-t? IGEN! <#vigyor1> Persze, érdemes elõtte a napi szorzót megcsinálni, már, ha engedik. <#idiota> Valszeg, nem sokára én is beadom az uncsit, oszt én is túl esek végre rajta.<#nyes>

Nagyon szép munka Lexlutor (PZ4)<#worship>

Nem cseszek el rá free Xp-t, kell az majd nagyobb tier-ben, lánctalpra, vagy ágyúra, ilyesmire.

Ez jól néz ki 😛 és aki fejen áll meg vagy az oldalán annak game over ?? 😊

Alien69
FREE XP segíthet! De sokat ám, mert statot elrontja. <#vigyor1> Mondjuk, néha eléggé izgis köröket lehet vele "futni", ha utol éri az ember a csatázókat. <#nevetes2>

Lammaer barátom vagy itt?(Látom a gammában igen).
Mész a patch óta a francia nagyokkal,Lorraine/Bat Chat?Érdekel a véleményed.Hogy látod a +1 tiert a tankoknak?

Király !!!<#vigyor2>

Hát csak elképzelni tudom...de szerintem pont ilyen lehet. <#nevetes1>

ezer Xp kéne hogy Samu-n túljussak de nem bírom. Komolyan fáj tõle a seggem

Alien69
Bocsi, tudom, volt már 1000x. XVM-rõl lenne szó. Leszedtem, de nem találatm el, mit-hova kellene rakjak. (tudom, láncfûrész, kéz betesz, stb...) <#vigyor1>
Ráadásul, a faq-gyik linkje is halott. Nem lehetne valahová felrakni fixen ezt az XVM mód telepítést? <#help><#worship>

Gottfried
Volt itt a FAQ-ban egy oldal ahová fel lehetett tölteni de nem tudom megnyitni a FAQ-t 😞
Ahová feltettem,az meg úgy látom nem fasza.

A játékot vedd komolyan,az életet lazán!

Hi.Nem volt türelmem végignézni,sry.Mi a lényege?
Biztos van..Mert van..
Anno amikor a su85-el szenvedtem 17/3 gyõzelem,írtam ide.Akkor azt mondtad,h vegyem meg a nagy ágyút és fejlesszem ki fullra..
Azóta persze elvették a 107mm ágyút de,a 707/394(56%win rate)mindent elmond a tanácsodról.Akkor is megköszöntem..Ma is vele farmolok.

Gottfried
😞

vinki1
nekem se müködik

Hát ha te mondod! <#hehe>

(Bocsi, magas labda volt, nem lehetett nem lecsapni 😊)

Nem mûködik

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gottfried
Ha esetleg érdekel valakit:

is8

Én mindössze attól tarok,h ahogy nézem a Panter csak piszkavassal megy,azzal kigrindelni a p2-t..(Valóban jó a német med ág,mert ott van már fejlesztésem,de a franciákban nem látok potenciált a papír armor miatt.)Anno ezért volt egyértelmû a frncia ág..
De ma már,a Lorraine 40mm armorja nekem vicc tier 9ben.Régen is trükközni kellett,de Lammaer-el folytatott beszélgetések után(amx12t,amx1375,amx1390)mesterire képeztem magam.Pl.Amx 1390-el 60-61%os winrate-m van,köröztem vele már Maus körül is,esélye sem volt sebezni,viszont az artyink miatt az 50%át megkaptam a kilövésnek.
(1390el a top az volt,amikor 1 t95 mögé berohantam és kilõttem 6 lövéssel)

vinki1
<#eplus2><#nevetes1>

Ööö...izé. Ez irónia volt...a Samu-40 rosszabb mintha egy csapat néger seggbe sexuál. <#mf1>

Hi.Ok.De akkor a cél a minél kisebb td -vel való hadakozás?Anno nekem tetszett a su85,su100,su152 és az isu 152 és az Object 704 is.
Azért én szerettem a tudatot,h vastagon közöm volt a gyõzelemhez és nem csak asszisztáltam.(Anno az isu és a Ferdi közt ua az a 281 csata közt szinte semmi különbséget nem csináltam,mindkttõ ua-úgy jó volt,ua-zt csinálta nálam mindkettõ.)

vinki1
😊

Na ezt lássák meg az oroszok. Rögtön nerfelik 😊
vinki1
Grat h

Grat hozza!

Gottfried
prém nélküli eredmény

Gottfried
Srácok,ma megfutottam az is8-al az eddigi legjobb körömet.Bõven vesztésre álltunk de sikerült visszahozni. 😊

Gyõzelem!
Csata: El Halluf 2012. augusztus 4. 20:15:16
Jármû: IS-8
Szerzett tapasztalat: 1 618
Szerzett kredit: 58 003
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

Az én észrevételeim szerint ha random csatába mész Batchat-el...
Ha nem spottolod az elsõ percben az enemy legalább 80%-át akkor noob vagy.
Ha visszavonulsz tárazni,coward noob vagy.
Ha nincs a végére legalább 3 killed akkor useless noob vagy.
Ha meg mindjárt az elején kiszed az arty,akkor totall noob kid vagy.
Azzal a tankkal nehéz úgy menni,hogy mindenki ízlésének megfelelj.
A többi med esetében nem vettem észre ilyen elvárásokat.😊

Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...

vinki1
Hát a néni mindenképpen jol nez ki a kis videóban!!!!<#szeret>

ELC AMX rádió hatótávja konkrétan fele a konkurenciánál. Jó tudni.
Az amerikai szerveren én is TD-ztem, most az europain mindent elölrõl kezdtem. Artyval (tudom fuj fuj) Ugye gondoltam én szedem majd ki a nagyokat, resetelek ha foglalnak, így javítva a gyõzelmi arányt. Ez nagyon szépen is ment 7-es szintig, itt viszont már nem lehetséges ez a segítség az igen magas töltési idõ miatt. Mondjuk pont a hatos szintû M12 volt amivel 50% alá mentem jóval, az M40/M43-mal meg 58%-on vagyok de ahhoz igazából már nem sok közöm van. Egy meccsen átlag 6-7 lövés adok le ( ha az elsõ percben ki nem szednek) annak is a fele mellé megy.
Mindegy meguntam és most a felderítõk felé indultam el.
Nem T-50-2-vel. Pedig többször láttam hogy fordított meg egy vesztésre álló meccset.
M24 a cél.
Nekem tetszett a PII anno, talán õ a legjobb 8as med. Az utána következõ E-50ek is jók. Bár nem tudom most a post patch E50 milyen. Az E50M is jó, bár szerintem elmarad a többi 10es medtõl a kisebb DPM miatt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Vedd meg a Samu-40 francia TD-t, valami fenomenális. Nagyon fogod élvezni. Remek.

Van még kérdésem a nagyérdemûhöz,akik franciákkal mennek/mentek.
Mennyire lehet õket használni?Lorraine/Bat Chat?
Nem akarok elõre válaszolni/valakit befolyásolni a válaszban...Aztán írok persze.
+1:A német med ág Panterig kifejlesztve.Ez az ág mennyire jó?(Régen akartam 1 orosz Type-ot(T-54).Akkor a frncia megette az összes medet(fullos Lorraine40t van),így nem érdekelt,de ma már lehet visszajön a német med ág,ott ki van fejlesztve sok minden.Vagyis a Panter,P2 mennyire jó/SZÓRAKOZTATÓ?

szó szerint

wot nick: PsychoTrooper

A kis szutykokat,lightokat,medeket lökdösheted sziklákról nagy tankal THIS IS SPARTAAA!!!-módban😊

Fogalmam sincs, valószínûleg beleesett. Igazából gyakorlóban kéne kipróbálni a vállalkozó kedvû egyéneknek a dolgot, hogy mennyire lehetséges reprodukálni ezt.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

?Hogy kell érteni?

Jól bírtad,én 5.8 csata után vagyok így.
Van 1 kollégám,õ 12k csata után sokallt be úgy,h 4hónapja hozzá sem nyúlt.

F.I.Z.I.K.A.
😄DDDDD
<#zavart1><#zavart1><#zavart1><#zavart1>
T1 hvy TROLLTIME 😄 stb...
Hi.Mi lesz utána?

Az S-40-bõl minden arty kiszed egy lövésbõl. Tapasztalat.
11k csata után én is így vagyok.... és a 8.0 peccsig nem is fog változni....
de utánna új értelmet nyer a game 😄😄
De ma már elvesztettem a tüzet a wot iránt.Heti 3-4x 1-2óra max.Régen havi prémmel mentem hónapról-hónapra.Gondolom ez sem véletlen.

Semmi baj nincs az arty-kal. Szaros tetves nyomorult Bison I szedett ki egy lövéssel.Jó hogy Samu 40-bõl, de akkor is. Bison I? Már ettõl is fosni kell?

Milyen tankokkal mész?Akkor könnyebben tudnék nyugtató dolgokat mondani.
Elõljáróban,amikor átálltam td-re már nem volt gond.Addig mindenki azt várta,h menjek elõre(heavyval,vagy meddel is)spot nélkül.Volt,h a szomszéd átzörgött a falon...No comment.
Amikor tdvel mentem rájöttem,h a 2.vonalból nagyon jól tudok segíteni,bárcsak nekem is segítenének,amikor nem td-el megyek.
Az orosz td-ek rendszerint 1500feletti effel voltam.A németekkel 1 kicsit kevesebb volt.
A virtuális pénisz növelésen már túl vagyok.Anno 43% winrétrõl indultam felfelé..Ma már +ban vok,a kill átlag is 1.08/battle.A felesleges adok-kapok dolgokba sem megyek bele,mint régen.