World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A 105-ös sokáig céloz (mozgó tankot nem találsz el vele...), kisebb a DPM-je, és fölöslegesen nagy az átütése. Ez hülyén hangzik de Tier 5-6o-s csatában valóban fölösleges az a plusz 30mm átütés.
Amúgy az alap ágyú is nagyon jó, de a 90mm-es azért jobb :)
Én próbáltam a 105-öst, de áhh...nagyon nem való Tier 5-re. A Tier 6-os TD-n viszont szuper. ott meg a 212-es átütésût nem használom :D
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Én 15 csata után eladtam.Visszaültem a JP megint és irány a Ferdi.Emlékeim szerint azt a vasat még senki sem húzta le a sárga földig.
Ha rám hallgatsz,kerüld el nagy ívben!
S-35-ös TD-n?
A 90-es kevesebbet üt át, kevesebbet is sebez papírom, de nekem ez gyanús.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
De te meg azt nem akarod megérteni hogy a nagy alfa (és a vele járó icipici ROF) csak ADDIG volt elõny amíg a lövések nagy százaléka valóban sebzett is. Azóta én már szívesebben veszem a kis alfa nagy rof kombót.
Plusz: úgy állítjátok be mintha az orosz TDk úgy lopakodnának hogy sose veszik õket észre egyik pályán se, még lövés után se.
De: a láthatóságból eredõ elõny nagyon erõsen szituációfüggõ. NAGYON.
Van egy rakat pálya ahol a láthatóságot meg a lopakodást a hajadra kenheted (ezeket speciel utálom is), és hasonlóképpen jópár tank szintén nem profitál a láthatóságból (mert neki közelharcolnia kell).
Tipikus példa az ISU ugye - valaki azért sír mert láthatatlan, valaki azért sír mert távolról nem talál el semmit. Azaz lehet lopakodnni vele, de onnan meg nem osztod le a BL10el a nagy sebzést. Ha meg biztosra akarsz menni, oda a láthatatlanság.
Ebben a játékban,minden bug ellenére is nagyon sokat számít a láthatóság.Az a tank amelyik jobban rejtõzik,nagyon nagy elõnyben van.
És ezek a rejtõzködési értékek,magasabb tierben,ahol már jobban kijön az értéke,valahogy mindig a Szovjetek javára billennek.
Ettõl függetlenül sem tartom op-nak a Ruszkikat,csak ezt azért megjegyeztem...
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
I met God. She's black
Ez nálatok olyasmi lehet mint bikának a vörös posztó.
Ha meghalsz,te nem tudsz róla,csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is ha hülye vagy...
Szóval, GWTiger is megkapta a kisméretre vonatkozó rejtõzködés bónuszt. Nemtom miért, hiszen német.
Ferdinánad meg az ISU és T8, nézd meg az utóbbitól mit kapsz az oldaladba (de az esetek 50%-ában a Ferditõl is kapsz ekkorát, sõt még nagyobbat)
Rahotep_Alfa JgPzE100,Tiger II,AT 8,T14,T32,IS-7,IS-4,SU-122-54,ISU-152,Obj 261,T-34-1,Foch,Churchill lll.,Obj 704,S35 CA,Stug III,Obj 268,Waffenträger auf Pz. IV,T28 Prot,M41Bulldog,MT-25
Így jobb?
Sajnos olyankor meg felesleges a nagy pen, és cserébe a kis rof miatt egy lövés leadása után menekülnöd kell :)
Sokszor írtam már, én jobban örültem volna egy T32-nek prémszorzóval :)
Mert az összes többi arty nem? Ez itt most sztem nagyon rossz példa volt a szovjet ág opságára.
Érted, egy német TD láthatóságát raktad össze egy orosz artyval - tõled azért többet várna az ember....
A: We have decided to form a separate subline of assault guns with these vehicles. This subline is not finished yet, as soon it is, we will announce it to players.
Szóval lehet hogy nem is prémek lesznek, ennek nagyon örülnék!
WoT: Nishizumi77
I met God. She's black
Igazából csak arra lenne szüksége,hogy kicsit agilisabbá tegyék,meg egy picit visszcsavarjanak a láthatósági értékén.
Régebben a láthatóságot a test nagyságával magyarázták.
Ennek tükrében elég vicces,hogy a Szovjet küklopsz artyk simán el tudnak rejtõzni egy pitypang mögött is,még pl a JgpZ E,a marrianna árok aljában elásva,körbehínározva kuksol és mégis rajta röhög mindenki a világ bármely pontjáról.
Szóval sokszor nem az a kérdés hogy az adott tanknak mi a tierje, hanem az, hova kerül.
Lásd a T5-ös lighteket amik fenn harcolnak a pro ligában :)
I met God. She's black
Te most ezt tetted....
"mire kilõtték azt a papírt én is vittem magammal minimum hármat."
1.3 a csatánkénti killszámod.
A winrátád pedig pont olyan jó ferdivel mint az ISUval.
Látod mennyire csalnak az érzések?
A tanktol a német fanok elélveznének.
WT1
WT2https://picasaweb.google.com/lh/photo/HLNhdK156aJ6uQc1tYFKGZZcbXzogH9WlZh6lO-ofEU?feat=directlink
Az egyik jelenetben a timer szerint 31mp alatt lö 8-at, a másikban 43mp alatt 11-et.
Vannak ismerös jelenetk benne.
"Malinkova1"
Malinkova2
itt a WT lemming modra apritja a fedezéket
a t34-es keresi a WT-t (szemböl veszi öket a kamera)
A T34-en kivül más tankot csak elvétve látni.
valamilyan német TD a kilövés elött
objektum :)
SU85 vagy SU100
Vannak még szép lepattanok és orbitális mellélövések.
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Szerintem is ez lenne a legjobb, akkor legalább nem menne ez a folyamatos harc...mondjuk sokan még akkor is beleképzelnék hogy az egyik gyorsabban lõ, vagy erõsebb a páncélzata :)
nekem is volt isu-m imádtam azt a td-T.annál nem panaszkodtam a páncélzat vastagságára.kárpótolt érte a Bl-10! átlag mire kilõtték azt a papírt én is vittem magammal minimum hármat. de a JPE100 nál igen is van miért nyavalyogni ,az engem nem érdekel hogy oldalról átlõnek! de legalább a frontját csinálták volna meg normálisan! T8 vk 2x gyújtott ki vele szembõl.mire eloltották -2000hp. és hiába E100 alváz. a td alváza mégsem ugyan az. vigyétek be gyakorlóba.ott megtudod mi van papíron és mi a tényleges valóság.
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
De én mondtam is hogy a teszt 1-es statokat vissza kéne neki adni.
Persze a hivatalos fórumon meg kicsit elborultak, ilyen 1200-as átlagsebzést akarnak meg erõsebb páncélzatot (!), nagyobb ROF-ot meg kb. mindent.
Ésszerû buff elkélne neki, de nem olyan mint amit itt egyesek akarnak.
De amúgy ez urban legend, engem ugyanúgy lõtt halomra JT is láthatatlanul, meg T95 is, szituáció kérdése az egész. Nemrég raktam be egy replayt, ahol cirka 200 méterrõl folyamatosan tûz alatt tartott egy JP (diszkógömb, emlékszünk?) úgy hogy csak minden 3-4. lövéskor tûnt fel. A végén blindshottolva kellett elkapnom.
Vagy említeném legútóbbi esetem szpecnyazzal (mindketten objectben voltunk, állva, camo nettel) ahol engem úgy lõtt szarrá egy állítólag lopakodni nem tudó JT, hogy fel se villant.
Végül említsük meg, hogy mekkora élményekere teszel majd szert amikor beledutrrantasz a nagy alfáddal a tankba, már dörzsölöd a tenyered hogy huhúúú, aztán leesik a lánca. Vagy az se (ez nem ruszki specifikus tudom) :)
Akkor már inkább a kis alfa de nagyobb ROF.
Overlord meg azt írta underpreforming ami azt jelenti a többi TDhez képest alul teljesít.
Érdekes hogy akik cáfolják a használhatatlanságát azok nem játszottak vele.
A használhatatlanság meg az én véleményem, nem azt mondtam hogy azt mondta ovi de a tényen mit sem változtat hogy rossz lett. Úgyhogy jegeltem és inkább tolom a T-44et meg az M48at azokkal legalább van jó élmény és nem kín menni velük.
repültök.
StohlKa,Kubukli,Gottfried és a többiek.
/és nem érdekel ki, kire mutogat./
Ma, egy T-50 kis szutyok beállt mögém és kilõtt( én marha azt gondoltam a közelben álló csapatárs T1 nehéz tank, majd segíteni fog...hát persze nem)
Ergo akkor ebbõl az következik a Stug használhatatlan? (költõi kérdés)
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Õszintén szólva amikor rázoomoltam nekem csak egy szánalmas.nagy tehetetlen jószágnak tûnt.
Valami olyasmi mint a greenpeace-s videókban,amikor erõlködik a partra futott bálna.
Ha divat a Német tankok miatti sírás,akkor legalább akkora divat az ellentábor azonnali reakciója is.Sokszor elég leereszkedõ stílusban.
Nem sok mindenre mondtam eddig,hogy rossz!
De ha egyszer valami az,akkor azt elismerem,még akkor is,ha egyébként nem a szívem csücske és jobban lehetne poénkodni a miatta való síráson.
Jelenleg a JgpZ e-100 rossz.
Nekem ugyan nincs E100am, Szpecnyaznak viszont van és arra a véleményre adok + harcoltam már ellene 1vs1ben, nem training roomban csendesen pötyögtetve hanem éles helyzetben.
A referrált overlord válasz abszolút nem azt jelentette hogy használhatatlan mint ahogy , olvasd el mit mondott, nem azt aminek az alátámasztására felhozod te is meg a többiek is. (a somewhat underperforming ugyanis nem a használhatatlant jelenti)
Összességében ez is egy TD, itt már olyanokon megy a sírás hogyha mögékerülnek miért lehet átütne meg miért látszódik meg ilyenek.
Akit zavar hogy a tankja nem tud mit csinálni a seggében lévõ lighttal/meddel az ne menjen TDvel. Ennyi.
De akkor a fordulása is legyen 18 fokos, és gyulladjon ki szembõl, legyen lassú 0 camoval és én is benne vagyok a változásban.
Egy szavam nem lenne, ha mondjuk az IU úgy sebezne, mint egy Ferdi.
Úgy felõlem lehetne 2,4-es ROF-ja.