World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A top ágyú mindent át tud lõni szembõl is Tier7-ig, pontossága is megvan hozzá.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Sebzek maximum 100-150-et, aztán egy lövéssel kivégeznek. Nem értem. Szinte semmit nem lõ át, ha mégis 100-as sebzéssel? Mikor jön szembe egy 500-600-700 hp-s tank?
Pedig bokorba állok, nem rohanok elõre, próbálok támogatni másokat...de semmi értelme. Az elsõ leadott lövésem után végem.
Elõbb is, állok egy bokorban, Enks-en, jön egy 20% körüli vk3001P, bele lövök, pattan, megint belesebzek olyan 100 körülit, és kilõ. Esélyem nem volt ellene.
A stock francia S-35 simán jobb mint ez fullosan.
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
How is Tier VIII arty performing since the new patch? the Tier X mediums have had a huge impact on my game and are able to take 2-3 direct hits if lucky, that and their mobility means very hard targets to take out and they are a huge threat to arty!
I have lost 3% of my Win Rate since the patch and wondering weather this is happening across the board?
Helyes!😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
Ja, a többiek meg titokban orosz fejlesztõ, csak google translateval tolják itt a fórumon magyarul...
A waffentrager e100 meg olyan lesz mint az jpe. Batár nagy, rossz rejtõzködéssel, gyenge páncélzattal. Ha mázlink van eléri majd a 40-et és talán adnak neki normális gyorsulást. Talán lesz neki tornya, anélkül tényleg nagyon felejtõs.
Én a 173mm-es ágyút is hátránynak gondolom. Kapjon inkább egy hosszú 150-est, a kevesebb néha több.
TDantes: Már látom a lelki szemeim elõtt egy csatát, amibel oldalanként 8 top arty, meg 4 ilyen assault gun lesz, a maradék meg heavy.😄
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ
Írja meg ezeknek a részeges ruszkiknak, ne legyenek ilyen 3X eventek, mert az idióták, bot-ok, tököm tudja még kik száma három szorozódik.
És miért rak ilyen aranyhal értelmi képességgel rendelkezõ, 1db agysejtû "az is tartalékban üzemelõ" hülyékkel állandóan össze?
Században meg nem fogok üldögélni egész délelõtt, hogy nyomjak két három meccset.
Persze az ötös szakasz az nem lesz, nehogy legyen már valami lehetõség kikerülni a sok barmot.
Én jobbára hétvégén érek rá játszani, azt nesze, múlthét ez a hét elqrva.
Hihetetlen ami délelõtt itt volt! Némelyeknél még a szándékos vereség célja is felmerült bennem.
Ha az ember így nyomja vele akkor már nagyságrendekkel jobb lesz. Mert lesz valaki aki véd minket amíg töltünk. Próbáltuk már a 2db Jgpz E100-at, hát mit mondjak, elég pusztító hatású volt. De a legtöbbször az egyik klántársammal megyek aki JT-t hoz. A magas ROF miatt az is tökéletes kiegészítõ mellénk. Én úgy szoktam csinálni mostanság hogy amíg szólózok addig M48, szakaszba meg megy a Jgpz.
http://wotreplays.ru/index.php/site/410576#himmel_sdorf-orpheuslow-m48a1
Victory!
Battle: Himmelsdorf 2012. augusztus 5. 12:05:37
Vehicle: M48A1
Experience received: 1 716
Credits received: 71 394
Battle Achievements: Confederate, Sniper
valami ilyesmi rémlik...
Mi előtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Fõleg sand river assaulton, a védõ oldalon, ottt szénné spottolok mindent 😄

Csaták száma 10
Gyõzelemk 0% (nulla)
Kilõve 1.
Ki az a Mátyáshun? <#vigyor2>#vigyor2>
Gondolom azoknak szánják, akiknek csak arty-val van igazi sikerélménye a játékban, de már unják az egyhelyben bokrozást, "izgalomra" vágynak, de közelharcolni nem szeretnének, mert egy 2 szintel kisebb is kicsinálja öket.
Kapnak egy féltd/félarty megoldást. Így béna béla mehet a lemmingcsordával a megfelelõen páncélozott tankjával, de biztonságos távolságból eregetheti az atomot - 2 fikagolyó gyúrása között.😄
Én már csak azt nem tudom elképzelni, milyen játékstílusuk lesz.
Közelharcba nem lennének nagy durranás, ahhoz kevés a páncél, mozgékonyság és az ágyú, fõleg randomban.
Így meg tényleg csak a kis hatótávolságú arty marad, ami meg inkább be se kerüljön a játékba szvsz.:G
Ha meg TD...minek? 3 TD ág?
Valamiért mindig van ok a panaszra.
Csinálják inkább a britet 😊
WoT: Nishizumi77
link
A többit is ingyen meg lehet nézni, a kisebb tankokét.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
Sig33B kép1
Sig33B kép2
Sturmpanzer Bar
Ez mondjuk tornyos de akár ez is benne lehetne:
Heuschrecke 10
Tier 2tõl nem valószínû hogy tudna indulni, de pl tier 4tõl már lehetséges akár a 38(t)bõl idnulva akár a hetzerbõl.
WoT: Nishizumi77
lammaer: minden tanknak a lövegpajzsánál van spaced armor.
A Super Pershing frontpáncélzatánál is van nem kevés, az E-100 oldalán is van. Jagd. E-100-asnál is van a közös alváz miatt.
legalábbis nekem ezek csinálnak olyat h rálövök, we hit them hard stb. de 0 damage😊
Tényleg ha már oroszt szidunk - orosz tankokon kívül kapott bármi más is ilyen spaced armort?
Az ISUt imádtam, de az patchekkel ezelõtt volt. KIhúztam a zojjectet, de nem vettem meg, mondtam ráérünk arra még.
Most vettem meg nem rég, hát, az ami a BL10 volt régen és ami most, ég és föld. De ez nem orosz specifikus, bár szerintem pont az Opolt ISU meg zojject szívta meg legjobban hiszen õk éltek EDDIG abból hogy ahova lõttek ott fû nem termett. (meg mostmár ugye a JPZE100 is ebbõl élne...)
Most képzed milyen jó amikor ellövöd magad és a szaros 500HPs T9-T10 med túléli...
Vagy ez most egy csak külön tarackokra specializálódott ág lenne, a HE kb használhatatlanná tétele után?!😄
Vagy ezeknek is lenne arty nézet, csak a lõtávolságuk jóval kisebb lenne? A frontvonal mögött kicsit lemaradva eregetnék a malacokat, ívesen mint az arty?😊
Remélem a sok hp-s, nehézpáncélzatú féreg meg sem fordul a fejükben.
Na ez biztosnem én voltam 😊