418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• stoppos
    Köszi. Ha a ruszkiknál működik, csak nem csesznek külön ki velünk. :)

Veszek egy platónyit én is.
  • Lucifer001
    Ezt írta mekk 77 " Az angol 83mm High-Explosive HE Mk.3 "
    Nem tudom melyikbe megy . Kikerestem a boltban , és bevásároltam belőle .
  • stoppos
    Melyik ágyúba megy ez amúgy?
  • Lucifer001
    Megvásárolva:
    HE Mk. 3 (26573 db) lőszer megvásárlása sikeres. kredit: 2 258 705 kreditet költöttél.

Most már nincs vissza út
  • SuspiciousC
    Változtattak mostanában (elmúlt pár hónapban) valamit a HE sebzésben? Fura dolgokat tapasztalok, KV2 disznóölőjével penetrating shottal ~60 damage megy AMX 13-ba meg valami új tier 7-es light tankba is ilyesmit lőttem, fura.
  • stoppos
    Mondjuk az ftr azt írja, hogy a ruszki szerver már élesben van és megy a dolog.
  • csoszi87
    Nem hiszem el, hogy 15 játékosból csak én tudok legalább annyit sebezni, mint a saját tankom élete.
  • stoppos
    Én is attól tartok, hogy nehogy legyen egy exception a progiban. :)
  • NH3CL
    Csak nehogy pofára esés legyen...
  • Lucifer001
    Köszi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Rohadjak meg veszek 2 millió creditért lőszert
  • mekk77
    Most hogy mondod biztos ezért most jön a SU-100Y, nehogymár ne legyen ruszki ellenszer de izibe'
  • Lucifer001
    Gondoltam mivel változik a tech free , így a jövendő tankok feletti ha a garázsban van , az újat kénytelenek odaadni + gari hellyel ELC AMX érkezte előtt megvettem az AMX12t gépet , és bevált ....
  • Tessellia
    nem lesz + garázshely.. egyedül Luchsot érdemes megvenni mert annak az eladásából még nyerhető egy kevéske lóvé
  • Adjunktus
    hát elég tehetségtelen banda lehetett...
    Mondjuk az a hibrid disznó KV-5 is a legendás putyilov gyári fekete lyuk armort használja.Ezért őt mindig arctámadással csinálom ki.
    Type-al beparkolok a vezetőhöz és lövöm a mosogépet az elején.ő meg a mocsári bivaly teste miatt nem tudja annyira lenyomni a hajléktalan lövegét,hogy komoly kárt csinálhasson.
    Először mindig meglepődnek amikor face to face nekimegyek.Még örülnek is neki.Több amatőr már írja is,hogy noob type stb.
    aztán megmosolyogtató az az igyekezet,amikor már szabadulna,csak nem hagyom.:)
  • kHares
    Miről beszélsz? Garihely? What?
    83mm High-Explosive HE Mk.3 lövedéken van 50% profit, mást nem érdemes venni
  • mekk77
    Az angol 83mm High-Explosive HE Mk.3 shellt kell venni, semmi mást. Jelenleg 85 credit darabja, patch után 260 lesz, azaz eladáskor darabonként 45 credites haszon => 52%-os nyereség. A Luchs-szal meg tornyokkal kár b@szkodni.. :)
  • Lucifer001
    Köszönöm , csak félre értettem ezek szerint . 50%- ot win ratera értettem . tehát megveszi a PzKpfw II Luchs tankot , és a kiadás után ha jól nézem 3 gari hely , 3 + tank , melyeket elad .... és mivel tiert ugrik a PzKpfw II Luchs , így azt duplán adja el . Érdekes , mert egy erős fél órája éppen ezt nyomozgattam , már meg is vettem , és erre meg jön a megerősítés . Mondjuk arra nem gondoltam , hogy a hozzá való lőszerből is bevásároljak .
    Egyébként jól gondolom , és a linkben szereplő infót jól értelmezem ?
  • kHares
    Igen, arra de sajnos nem megy, átlag 2 lövést tudok leadni mielőtt valami gebasz történik. 1600 effeses emberek megállnak a spawnpointon, kulcspozíciókat egyedül kell fölvennem stb. Talán este jobban megy, nem értem mi van ha már a jobb embereknek sem megy.
    Ja a pingen átlag 40 helyett 100 folyamatában, mikroszaggatás, rozsdásodik a server
  • mekk77
    Erre érti.
  • Lucifer001
    " Pedig szeretném az 50% 8.4 profitot kihasználni. "
    Ezt hogy érted , mire érted ?
  • kHares
    Ha valaki type 59-el rohangál, nem a pénzszerzés a célja? Berohan cappelni, többi retardált megy utána. Hiába próbálok a t34-el lőni de persze az enemy is hülye és a pálya másik végében campel nem érek oda. Aztán 3 perc alatt vége majd nyomja a gg-t. Ma 5 csatából 2 ilyen.
    Pedig szeretném az 50% 8.4 profitot kihasználni.
  • mekk77
    jha és hogy CW only, így már érthető, thx. :)
  • Szpecnyaz
    Nem én vagyok gonosz, hanem Marchizor amiért csítel. (am tényleg komisz kedvemben vagyok ma :D)
  • AthlonX2
    gonosz vagy
  • Szpecnyaz
    Bizony, az a sebezhetetlenséget unlockolja neki. Szerinted miért van velük olyan jó statja? :).
  • Lucifer001
    az visszaszámol . zárolva az a tank . ( tudtommal )
  • mekk77
    baton és e5-ön az a lakat vmi mod?
  • csoszi87
    Egyenletes csapatteljesítmény.
    Szerencsére gyorsabban be tudtam állni foglalni, mint az ellenfél.
  • csoszi87
    Mint a 7es prém td.
    Kemény front, ahogy láttam brutális ágyúkitéríthetőség, pontos, T95höz képest mozgékony 9es.
    Jónak tűnnek.
  • marchizor
    - Fjordson elmentek hegyet mászni, mire felértek, az ellenfél már a bázisunkat foglalta -
  • McLarenpowa
    szopóroller ON, 15% 8% 34% win chance meccsek sorban...
  • marchizor
    eme masszív teljesítménnyel is első tudtam lenni, hála a #1 platonnak, akik nem elégszenek meg azzal, hogy rontják a saját csapatuk esélyeit ha beteszi valahova őket a random, még ezt hatványozzák is azzal, hogy platoonoznak, ráadásul 3-an, HIGH TIERBE, hogy biztos legyen ami tuti, és szopjanak
  • Szpecnyaz
    Hát ha más nem akkor a T5-6 biztos poén lesz a 200mm-es front páncéllal.
  • Schundi
    Üdv,

Nézegetem ezt a brit TD-techtree-t. Mi a vélemény róla, szerintetek miként fognak muzsikálni? Nem tűnnek túl gyorsnak, amolyan igazi védő-támogató randomban hamar meghaló vonalnak tetszik.
  • stoppos
    Az nvidia inspectorban, ha a world of tanks profilt használom, akkor simán összeomlik a leglehetetlenebb helyzetekben, ha a global-t, akkor minden rendben van.
  • polluxware
    306.97

én csak megerősíteni tudom.. frissebb driverekkel elég sűrűn ctd-zik, főleg a tech tree-ben való bogarászás közben.
  • stoppos
    Napok óta problémás a spotting rendszer. Van aki szerint persze amióta elindult, de ebbe nem mennék bele. :)
  • haflac
    Na erre adjon nekem valaki magyarázatot.Foglal egy is-3-as a NYÍLT mezőn,semmi nem takarja,,megyek felé a löwével resetelni meg persze kilőni.Lőtt nem látszódik,kb 100m-re vagyok előtte mikor felvillant!Na ez mi a szar volt??!!A löwe 400m es látótávval rendelkezik,elit alakulat,szellőzés és 4 skilles legénység.Ha spot tank lett volna azt mondom ok,de lőtt és nem is scout volt.A csávónak 3880 csatája van összesen.Ilyen a mesében nincs.thor118 nevű spíler volt.
  • stoppos
    Az jó. Legalábbis nekem jó a 310.70-es driverrel. :)
  • lexlutor
    a problema mar regebb ota megvan. 306os nvidia drivert mondjak a hivatalos nyilatkozatokban, h stabil a jatek.