World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Még egyszer nem sikerült felgyújtanom így egy E75-öt pedig igyekszem rohadtul...

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

got problem? buy russian tank! :D
Tényleg kurva jó ötlet volt a váltót elõre tetetnie ennek az alkoholista fasznak. E75 jön M103-al belelövök kettõt a tank alsó lemez jobboldali részébe. Mindkétszer kigyújtom. Maradt 100 HP-ja az eset után.......

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

:(((
Eagle16
Na mekkora szerencséje volt az ellenfélnek hogy nem Hummel-el voltál.

Szerintem az MM tudja hogy te Hummel-el szétaláznál mindenkit és azért nem rak be azzal top tanknak.

"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius

szerintem ez az új MM elég fail-ra sikeredett...
oké h +/- 2tier eltérés de....
nem egyszer láttam mostanában hogy t10 csatában beba*** 7-8 t8 artyt....

ma olyan volt hogy 30ból 29 tier5 volt, egy darab tier4 volt..... és a top tier nálunk is és az enemynél is hummel volt....
szerencsére 2 noob volt az... de ha engem tesz be ilyenbe hummel-el és szarrá alázom õket szépen szólva !!!
Undorító!

Defeat
Battle: El Halluf 2012. augusztus 5. 14:42:22
Vehicle: T28
Experience received: 247
Credits received: 20 670

Egyedül álltam ki 3 IS3 és egy T29-el szemben. A T29 29 hp-val, egyik IS3 1000 körül, a másik kettõ 400-400-on maradt, amikor hummel segítségével kilõttek (a hummel szedett le fél életet, a többit õk 4-en...)

És õk voltak a top tierek. A többiek nem tudtak ennyi idõ alatt semmit sem alkotni. A kreditet is keveslem. =(

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Az elõbb nyomtam egy csatát KV3-al. Topnak rakott be, alap motor, fejlesztett torony.

Egy stock tiger és egy fullos PZIV lõtt folyamatosan hátulról, én meg szembõl harcolta megy TigerP és egy T29-el. Eredmény: TigerP-T29-PZIV kilõve, Tigris félig lesebezve, bázisunkat elfoglalták.

A tiger alap 88assal nem tudott hátulról megsebezni...

Steel wall 22 hittel és maradt 240 hp. Még hogy nem OP! =)

\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-

Kösztök. Akkor sztem egyenlõre megy talomba t-43 és foyltatom usa med ágat.
kieg. persze úgy, hogy a nyert csata után a jelenlegi 3-4x járna!
Na jól kiütöttem valakit ezzel a hosszú hsz-el...
A Leopard 1 képe fagyott béka.

Ez elvileg a Leopard 1 páncélzata. Egy orosz havilapból származik, sok más nyugati hidegháborús harckocsi páncélzata szerepel még benne: AMX-13, AMX-30, M41, M46, M48, M60, M103, MBT-70, Centurion Mk3/Mk10, Conqueror Mk1, Chieftain Mk1, Strv 103A. Hitelesnek tûnnek, valószínûleg a Leopardé is az, bár nem írja hányas verzióé.

Illetve van egy ilyenem is:
Olyan miért nincs hogy vesztett csata esetén mínusz az XP és a credit?
Nem kéne csalókat figyelni, bot-os csaló hülyék saját magukat kinulláznák.
egyébbként jó a t62,5 másodpercenként tud lõni,és ha ugy tudsz tüzelni hogy elrejted a testet és csak a tornyod lóg ki(mint ahogy az amerikai nehéztankokkal a t29el és t32vel kell játszani) akkor egy elég jó közepes tank,viszont ebben a mostani helyzetben ahol a tier 10es csatákban rengeteg az arti,semmi külömbség sincs a többi közepes tankhoz képest,hiszen igyis úgyis betalál elõbb utóbb egy 1500as sebzés..és te SZOPSz:)
T-54 em van Full..439 csatát mentem vele..
véleményem:Ha nincs prémiumod=Pénznyelö tank...prém nélkül fenntartani lehetetlen(brutál páncél nincs)
Sokszor fognak kinyuvasztani vele:-)és az nagyon drága mulattság ..de azt hiszem tier VIII. felett minden tank prémium fiok nélkül veszteséges az esetek nagy többségében.
De jó vele játszani..én mindezek ellenére szeretem.
etetem egy KV-1-el..és egy S35-el,hogy tudjak vele harcolni:-)
LOL. T110E4 most lõtte seggbe az M48-am és nem sebzett :D. Utána ott panaszkodott chaten ez ürge emiatt :D. Bár mondjuk meg tudom érteni :D.

Sovereign: Igen, a teste papír.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

a test papír csak a torony páncélozott
hullja papír vagy....?
Hát a T62 páncélja minden csak nem brutál :D.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Ez S-35 úgy néz ki mint egy fürdõkád. Komolyan, fellehetne tölteni vízzel.
De azért jó kis TD.

Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog

Üdv emberek!

Segítsetek pls eldönteni egy dolgot. Patton vagy T-54 és M48 vagy T-62? Ruszkiknak brutális páncélja van amcsi sajna meg papír de a gun nagyot üt és gyorsan. Igazság szerint mind a 2õt szeretném de ezen a lebutított T43-on átvágni magam nem nagyon van kedvem. Így hogy elvették tõle a 100mm gunt... bah.
Elnézést,de szerintem tisztán és érthetöen fogalmaztam-Valaki más is megértette és linkelte is a választ.
Kötözködés:)
Bocs,hogy más stilusba fogalmazok,mint ami a te szemednek kedves lenne.
De ezzel senkit se sértettem meg//csak kérdeztem.
Te meg belémkötsz??
Elnézést mégegyszer ha megsértettem a lelkivilágod:-)
Eddig is tiszta volt, de annyit el lehet várni szerintem, hogy helyesen írjad le a mondandódat és nem odahányva :). Tiszteld meg a fórumozókat azzal, hogy nem kell mazsolázgatni, hogy most milyen szót akartál leírni. Kötözködés OFF.

Amúgy a helyes választ Master91 már leírta. Hatása valóban nincs, optikai szépítgetés az egész.

igen ez lehetséges
hm...400 aranyat kérnek egy sima szinezésért aminek semmi harci hatása nincs??Ez lehetséges??
Bár nem tudom mit nem érteni ezen:-)
De kérlek:)
Tehát ugyebár lehet megjelen´sre tenni a tankokra jo drága aranyért(vagy kreditért)álcázó festést...Ugye?
Na tehát ennek milyen mértékü valódi rejtö hatása van a játék folyamán..?adatok..stb:-)
S van e különbsüeg (talán igen)a 2 tonusu..és a több tonusu festésnek...
Igy hány százalékkal jobb a rejtö képessége a tanknak??

Igy már tiszta??:-)
Master91
Paff, mit nem adnék egy ilyen köré :D Napok óta nem volt vele jó csatám...se az effym, se a win ratem nem nõtt, valami nem jó ezzel a patchel :D
Master91
Nincs rejtõ hatása, csak és kizárólag skin hatása van. ( Tehát festés csere,ennyi).

Álcázást álcahálóval ÉS legénységnek a képességével tudsz elérni.
Eagle16 linkelte ezt az oldalt, fel lehetne dobni FAQ-ba vagy fejlécbe, itt meg tudod nézni melyik tank milyen álcázással bír. Ha jól értelmezem, a neve után az elsõ oszlopban a szám, minél kisebb annál rosszabb az álcázás!

link
Na meg is csináltam a mai duplázást:

Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. augusztus 5. 13:59:09
Jármû: VK 3002 (DB)
Szerzett tapasztalat: 4 827 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 070
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"

WoT: Nishizumi77

Most akkor légyszíves fogalmazzad meg érthetõen.

Master91
Rohadt Imageshuck.
Akkor linkbe:
Leopard I páncélzat (?)
Indien-Panzer
Üdv:-)
Egy kérdés:-)
àlcázo festést érdemes tenni...?Van rejtö hatáa..és ha van mily mértékü...?2 tunosu...többszinünek milyen?Ha tudja valaki:-)Mert hogy igen drága..de talán akkor hatása is jelentös??
Gondolom én barom:-))
Valaki vágja ezt a témát??
THX elöre is:-)
Master91
Wot fórumról:

Leopard:

Méretre picit kisebbre gondoltam:
http://www.youtube.com/v/RnVrE1b-6iQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Master91
Ez is jó terv.Sõt, még jobb mint az enyém. Mármint hogy ha meg van az összes xp. akkor kapcsolod be a tréninget.

Csak kurvára örülnék neki ha 10 csatából legalább 2x nem T9-eket kapnék!!
Én napi duplázásokkal szedem az XPt a DBn, de nem csinálom meg minden nap, 30k van most benne, 100kt összeszedek az tuti elég lesz az Indien panzerhez, aztán bekapcsolom a gyorsított crew traininget és amíg nem jön ki az új med ág addig fejlõdik a crew.

Master91
Ú ezt örömmel olvasom :D

Gyúrom ezerrel az exp-et a 3002Db-n. 28 ezer már meg van, ki húzom gyorsan a Panther-Tigrist, meg azt a 3k-s ágyút, kicsit képzem a legénységet ( legalább legyen 1 darab 100% skill)

És akkor még olyan 90k exp minimum fog kelleni. Annál több nem hiszem hogy lesz a T8 med. Csak legyen rá idõm!
Master91
Nem tudom. Meg érzés :D Gyengébb páncélzat-de gyorsabb.
Úgy hallottam hogy az új E50M gyorsabban fordul mint a Batchat. Most ezt hogy helyben, vagy mondjuk 50-él nézték nem tudom.

Azért gondoltam hogy kisebb az ágyúja, mert fürge lesz ( már amennyire lehet egy ilyet fürgének nevezni )
-sebzés + gyorsabb lövés
Leopard 1ben 105mm L7 ágyú van, elvileg ez az ágyú van az E-50en is csak ott ausf. bnek hívják, szóval valószínûleg ennek is 270 körüli átütése lesz 390es sebzéssel és halál pontos lesz, kombinálva jó mozgékonysággal. Várós már.

Miért lenne gyengébb ágyúja, mint az E-50M-nek? Sztem nagyjából ugyanaz lesz, még talán gyorsabban is fog lõni ellensúlyozandó a jóval gyengébb páncélt.

Szakesz megmondta múltkor keress egy tier 8 arty platoontársat.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Master91
De 6-ot vagy mennyit tud lõni...
Leopard-I szerintem lesz valami 240-250-es át utése, 350 sebzéssel,és 7-8 lövés/perc

Ez a Serena cost egy óóótvar tré pálya. Test szerveren is meg lepõdtem, hogy mennyire nem fog feküdni nekem, de ma mentem elõször médiummal...hát hihetetlen. Campelni kell , mert arty lõ ki ha ki dugom a pofám vagy a Jt, de ha kempelek a szigetrõl+hegyrõl lõnek, hiába van ott a vasút, én nem tudtam rájuk lõni, õk szét lõttek természetesen.

A high way-en csak ferdivel voltam, ott is a városba fogok menni, mint a Live Oakson, a Port viszont baromira bejön, kár hogy Erlenberg helyett nem oda dobál be.
Az artyk mind jól rejtõznek, amennyire láttam. A medeknél a ruszkik jobban, gondolom a heavyknél is így van. A TD-rõl tudom.

Viszont a német meddel nem az elsõ sorban kuksizol, hanem hátulról támogatsz. Legalábbis a csata elején. Úgy viszont nagyjából tökmindegy, hogy milyen a rejtõzése.

Mondjuk a Bat 25t ugyanilyen helyzetben van és nem éppen szar, remekül megvan a 60mm-es frontpáncéljával.

A T10es csatákból kivették. Max csak 9es tankokkal talákozik. De a csatáim 70%-át 8as csatákban töltöm vele.

Sajnos hétvégente mindig ez a helyzet. Fõleg, hogy nyári szünet van. (bár a környezõ országokban eltérõ az idõpont.)
Tegnap sorozatban buktuk a simán nyerhetõ köröket.
Amikor lementem kisebb tierbe, hogy lenyugtassam magamat,kilõttem 5 ellent, de még így sem nyertünk, mert a maradék 2 csap.társam ahelyett, hogy visszament volna levadászni a foglalót, inkább keresgélte az arty. Eredmény: döntetlen. <#falbav>

Egyéb szépségekrõl nem is beszélve!

BF3: Atomiccore

új MM? nincsenek T10 es csaták? v csak ritkán? akkor elõveszem, több mint 700 at nyopmtam vele, de iszonyatosan meguntam, és már inkább eladom a régi tankokat, csak farmolni ne kelljen :D de akkor meglesem.
Hát ez az! Ezért nem értem. Pontosnak és nagy átütésûnek kéne lennie. Hiszen szinte ugyanez a ágyú a PzIV top ágyúja is, csak a Stug-é még tán pontosabb is valamivel. Legalábbis annak kéne lennie.

75-76%-os a legénység, hát tegnap vettem meg a Stug-ot.
A hosszú 75-ös ágyút tettem rá, elvileg mondom milyen jó lesz, sniper-kedni vele, kicsit távolabbról, harcoljak elõl a tankok.
Áh.

Jön egy T1, bele lövök, pattan, benyeli, rámfordul és kivégez.

Az a legérekesebb, hogy ellenfélként a Stug jóval keményebbnek tûnt.
A Hertzer simán jó volt.
De ezt nem értem, rám fordulnak elfüstölök.

Overlord Q&A rovatában. Kapásból adtam neki egy minuszt, pedig csak overlordot szoktam megtisztelni ezzel általában.:)

Szopjanak csak a ribancok!:D

\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs &#4314;(&#3232;&#30410;&#3232;&#4314;

Nyugi én már zsinórban buktam 13 csatát. Nem tudom megvenni azt a fegyvert sem amivel már hozzá tudnék járulni a gyõzelemhez. ha így haladok meg fog dõlni a zsinórban 21 vereség is.