World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Szerintem az MM tudja hogy te Hummel-el szétaláznál mindenkit és azért nem rak be azzal top tanknak.
"No Sacrifice, No Victory" World of Warships játékosnév: Esovius
oké h +/- 2tier eltérés de....
nem egyszer láttam mostanában hogy t10 csatában beba*** 7-8 t8 artyt....
ma olyan volt hogy 30ból 29 tier5 volt, egy darab tier4 volt..... és a top tier nálunk is és az enemynél is hummel volt....
szerencsére 2 noob volt az... de ha engem tesz be ilyenbe hummel-el és szarrá alázom õket szépen szólva !!!
Defeat
Battle: El Halluf 2012. augusztus 5. 14:42:22
Vehicle: T28
Experience received: 247
Credits received: 20 670
Egyedül álltam ki 3 IS3 és egy T29-el szemben. A T29 29 hp-val, egyik IS3 1000 körül, a másik kettõ 400-400-on maradt, amikor hummel segítségével kilõttek (a hummel szedett le fél életet, a többit õk 4-en...)
És õk voltak a top tierek. A többiek nem tudtak ennyi idõ alatt semmit sem alkotni. A kreditet is keveslem. =(
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Egy stock tiger és egy fullos PZIV lõtt folyamatosan hátulról, én meg szembõl harcolta megy TigerP és egy T29-el. Eredmény: TigerP-T29-PZIV kilõve, Tigris félig lesebezve, bázisunkat elfoglalták.
A tiger alap 88assal nem tudott hátulról megsebezni...
Steel wall 22 hittel és maradt 240 hp. Még hogy nem OP! =)
\"Az élet egy nagy szarosszendvics és minden nap egy újabb harapás...\" -ismeretlen gerilla feljegyzése-
Ez elvileg a Leopard 1 páncélzata. Egy orosz havilapból származik, sok más nyugati hidegháborús harckocsi páncélzata szerepel még benne: AMX-13, AMX-30, M41, M46, M48, M60, M103, MBT-70, Centurion Mk3/Mk10, Conqueror Mk1, Chieftain Mk1, Strv 103A. Hitelesnek tûnnek, valószínûleg a Leopardé is az, bár nem írja hányas verzióé.
Illetve van egy ilyenem is:

Nem kéne csalókat figyelni, bot-os csaló hülyék saját magukat kinulláznák.
véleményem:Ha nincs prémiumod=Pénznyelö tank...prém nélkül fenntartani lehetetlen(brutál páncél nincs)
Sokszor fognak kinyuvasztani vele:-)és az nagyon drága mulattság ..de azt hiszem tier VIII. felett minden tank prémium fiok nélkül veszteséges az esetek nagy többségében.
De jó vele játszani..én mindezek ellenére szeretem.
etetem egy KV-1-el..és egy S35-el,hogy tudjak vele harcolni:-)
Sovereign: Igen, a teste papír.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
De azért jó kis TD.
Mi elõtt valaki megkérdezné: A Tigris márpedig egy vacak tank. Hiába is rinyálsz. A valóságban is az volt. http://de-rerum-natura.freeblog.hu/ saját blog
Segítsetek pls eldönteni egy dolgot. Patton vagy T-54 és M48 vagy T-62? Ruszkiknak brutális páncélja van amcsi sajna meg papír de a gun nagyot üt és gyorsan. Igazság szerint mind a 2õt szeretném de ezen a lebutított T43-on átvágni magam nem nagyon van kedvem. Így hogy elvették tõle a 100mm gunt... bah.
Kötözködés:)
Bocs,hogy más stilusba fogalmazok,mint ami a te szemednek kedves lenne.
De ezzel senkit se sértettem meg//csak kérdeztem.
Te meg belémkötsz??
Elnézést mégegyszer ha megsértettem a lelkivilágod:-)
Amúgy a helyes választ Master91 már leírta. Hatása valóban nincs, optikai szépítgetés az egész.
De kérlek:)
Tehát ugyebár lehet megjelen´sre tenni a tankokra jo drága aranyért(vagy kreditért)álcázó festést...Ugye?
Na tehát ennek milyen mértékü valódi rejtö hatása van a játék folyamán..?adatok..stb:-)
S van e különbsüeg (talán igen)a 2 tonusu..és a több tonusu festésnek...
Igy hány százalékkal jobb a rejtö képessége a tanknak??
Igy már tiszta??:-)
Álcázást álcahálóval ÉS legénységnek a képességével tudsz elérni.
Eagle16 linkelte ezt az oldalt, fel lehetne dobni FAQ-ba vagy fejlécbe, itt meg tudod nézni melyik tank milyen álcázással bír. Ha jól értelmezem, a neve után az elsõ oszlopban a szám, minél kisebb annál rosszabb az álcázás!
link
Gyõzelem!
Csata: Lakeville 2012. augusztus 5. 13:59:09
Jármû: VK 3002 (DB)
Szerzett tapasztalat: 4 827 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 38 070
Csatában elért Achievement: Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
WoT: Nishizumi77
Egy kérdés:-)
àlcázo festést érdemes tenni...?Van rejtö hatáa..és ha van mily mértékü...?2 tunosu...többszinünek milyen?Ha tudja valaki:-)Mert hogy igen drága..de talán akkor hatása is jelentös??
Gondolom én barom:-))
Valaki vágja ezt a témát??
THX elöre is:-)
Leopard:
Méretre picit kisebbre gondoltam:
Csak kurvára örülnék neki ha 10 csatából legalább 2x nem T9-eket kapnék!!
Gyúrom ezerrel az exp-et a 3002Db-n. 28 ezer már meg van, ki húzom gyorsan a Panther-Tigrist, meg azt a 3k-s ágyút, kicsit képzem a legénységet ( legalább legyen 1 darab 100% skill)
És akkor még olyan 90k exp minimum fog kelleni. Annál több nem hiszem hogy lesz a T8 med. Csak legyen rá idõm!
Úgy hallottam hogy az új E50M gyorsabban fordul mint a Batchat. Most ezt hogy helyben, vagy mondjuk 50-él nézték nem tudom.
Azért gondoltam hogy kisebb az ágyúja, mert fürge lesz ( már amennyire lehet egy ilyet fürgének nevezni )
-sebzés + gyorsabb lövés
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Leopard-I szerintem lesz valami 240-250-es át utése, 350 sebzéssel,és 7-8 lövés/perc
Ez a Serena cost egy óóótvar tré pálya. Test szerveren is meg lepõdtem, hogy mennyire nem fog feküdni nekem, de ma mentem elõször médiummal...hát hihetetlen. Campelni kell , mert arty lõ ki ha ki dugom a pofám vagy a Jt, de ha kempelek a szigetrõl+hegyrõl lõnek, hiába van ott a vasút, én nem tudtam rájuk lõni, õk szét lõttek természetesen.
A high way-en csak ferdivel voltam, ott is a városba fogok menni, mint a Live Oakson, a Port viszont baromira bejön, kár hogy Erlenberg helyett nem oda dobál be.
Viszont a német meddel nem az elsõ sorban kuksizol, hanem hátulról támogatsz. Legalábbis a csata elején. Úgy viszont nagyjából tökmindegy, hogy milyen a rejtõzése.
Tegnap sorozatban buktuk a simán nyerhetõ köröket.
Amikor lementem kisebb tierbe, hogy lenyugtassam magamat,kilõttem 5 ellent, de még így sem nyertünk, mert a maradék 2 csap.társam ahelyett, hogy visszament volna levadászni a foglalót, inkább keresgélte az arty. Eredmény: döntetlen. <#falbav>#falbav>
Egyéb szépségekrõl nem is beszélve!
BF3: Atomiccore
A hosszú 75-ös ágyút tettem rá, elvileg mondom milyen jó lesz, sniper-kedni vele, kicsit távolabbról, harcoljak elõl a tankok.
Áh.
Jön egy T1, bele lövök, pattan, benyeli, rámfordul és kivégez.
Az a legérekesebb, hogy ellenfélként a Stug jóval keményebbnek tûnt.
A Hertzer simán jó volt.
De ezt nem értem, rám fordulnak elfüstölök.
Szopjanak csak a ribancok!:D
\"apparently Russian profanity filter has a bug, where \"Dragon\'s ridge\" is registered as a vulgar word\" MEDALZ! noobs ლ(ಠ益ಠლ