World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért mert ha hozzánk bejön egy 3as arty platoon akkor a túloldalt is minimum ennyi lesz. Plusz ehhez a gép szeret még hozzátenni 1-2 artyt csak úgy grátiszba. Szóval én úgy vagyok vele, hogy ha õk elrontják az én játékom, akkor én is ezt fogom tenni az övékével :) Kilõni csak akkor fogom ha szakaszban megyünk, szólóban csak annyit teszek hogy nem állítom meg a scoutot.
Legalább annyi értelem lenne bennük hogy a 3 arty helyett 2 arty + 1 scout formációban mennének, az legalább hasznos tud lenni.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91
Láttam én is a képet :D
Hát ha ki lõsz, bumm ,ez egy játék :D (feltéve ha ellenfél vagy)

Amúgy nem tudom miért kell egybõl az artyistákat lerohanni...szeretek velük játszani. De meg lehet nézni, mással is ugyan úgy tolom. Egyszerûen csak néha jól esik mikor felülrõl látom a dolgokat.

Franciákat utálom, még se teszem oda a kést egy franciás kommenthez se.
Aztán csak nehogy velem kerülj egy csatába :D. Szeretem "megnevelni" az arty platoonokat, oldaltól függetlenül :D.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Master91
Mivel T8-al nehézkes szembõl, igen, fõleg hogy minden 20. csatába látok esetleg olyat ami kell nekem.
Csak felülrõl megy?

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
Valaki T7-T8 arty platoon? :D Kellenek a nemzetiségi szakértõ szalagok...
Sabaton nekem is nagy kedvenc :D.

Master91
Ááá azok már nekem kemények :)
http://www.youtube.com/watch?v=z9Uz1icjwrM

http://www.youtube.com/watch?v=T8r3cWM4JII

Nálam ez a kettõ a menõ! :D Nah jó komolyra fordítva a szót Sabatontól a White death és a Ghost Divison a menõ.

Mert nem jöttél velem platoonba amikor szóltam. Hûtlen lettél, most szenvedj. Ribanc :D

Na, ezt vajon mivel érdemelhettem ki? Ma este vettem meg, de egyszerûen nem tudok vele gyõztes köröket menni. Pedig a staton látható hogy eléggé hozzáteszek vele a csapat gyõzelmi esélyeihez.

Azt hiszem ott helybe kivégeztem volna a T92-nket.... rendesen tarkónlövés ahogy ilyenkor dukál.

Master91
Én csak ezt a kettõt tolom :D
Picivel jobbnak érzem magam, de hamarabb dühödök fel :D
http://www.youtube.com/v/fay5vl6Pfgk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ez ûberel:
http://www.youtube.com/v/sMFPvB1HTAk&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
FEl kéne ajánlanom vmit Thundernak hogy megcsinálja :D

Túl jó nyerõ szériában vagyok, nem bírom abbahagyni :D

Egy idõben ez volt az ébresztõ zene a telefonomban :D. De amúgy a ruszkik is tényleg jó indulókat tudtak csinálni, sokszor szoktam hallgatni õket tankozás közben is :D.

Te inkább menjél és fussad a befejezõ köreid :D. Meg azt mondd meg hogy mikorra várható hogy a result tracker felismeri az új tankokat?

Master91
:3

http://www.youtube.com/v/lDQ7hXMLxGc&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Áh, itt már elvesztetted a hiteled.... :)

Na igen, én ebben a pillanatban írtam volna be az ellenséges scoutnak hogy hol van a T92, persze szabad átjárás biztosításával együtt.

Direkt a minimap miatt írtam azt amit :) Igaz hogy ott látszik két másik tank tõlünk, de õk Type 59-el voltak elfoglalva, ráadásul nem is túl közel a Tigrishez.

flashpointer
Mai szánalom:

Emancipate yourself from mental slavement!

Az orosz indulók is marha jók, de egész más dallamúak, mint a panzerlied. Nem nagyon értek a zenéhez, de nem tûnik egy szlávos hangzásnak.

Utolsó mondatod kisebb magyarázatra szorul, tekintve hogy a minimapon az látható hogy mindkét irányból támadjátok õket :D

De amúgy is, kb irreleváns hogy azt a 100ast mutatja e feléd vagy a seggét. :)

Ha legalább hegyes lenne az egyik vége. Akkor tudná, hogy az az eleje. Így, hogy kocka minden oldalról, nehéz a laikusnak megmondani. :)

Íme, a legyõzhetetlen Tigris páncélos! Legalábbis a tulaja annak gondolta, mert végig a seggét mutatta felém. Valami rejtélyes oknál fogva úgy gondolta hogy õ bizony seggel is levédi a lövedékeimet, mivel elég Földi Pál könyvet olvasott és tudta hogy a Tigrisen nem fog ám semmi!
Megjegyzem hogy elõtte se volt semmi ami indokolta volna hogy a frontja az ellenkezõ irányba mutasson.

Mai napi legjobb beszólás csata közben az ellenségtõl (mit ad isten egy JPZE100 volt az :) )

Thank you to shoot me before I loaded. Do you know how much does it cost to repair this tank?

Hát örülök hogy végre te is megszólaltál, annak viszont kevésbé hogy konstruktív hsz helyett mindjárt pocskondiázni kell.

Komolyan, nagyon elharapódzott ez a másik fikázása témakör, inkább akkor linkelj be valami eredményt mintsem hogy másokat a hátuk mögött leszóljál.

Tudomásom szerint nem volt köze hozzá a SZU-ba települt bázisnak. Valami régebbi indulóból csinálták a Waffen SS számára.

Tény, de annyira azért tán nem....

Most ahogy olvasgatom a neten csak szívattál, ez vmi német tengerészinduló volt vagy mi a szösz.

Bazze... csak most vettem észre hogy a batchat 5 lövetû lett.... akkor nagyon szép buf az hogy többet sebez, csak kevesebbet lõ :D

Hát össze voltak Jóskáékkal bútorozva egy darabig.

Sziasztok!

Kis hazánk WOT-os társadalmának egy gyöngyszeme: http://worldoftanks.eu/community/accounts/502405895-Amiga81/
Nem is értem hogy sikerült neki ezt az elképesztõ tankmennyiséget kilõni... talán magyarázat rá a 31%-os találai arány és az 556-os effi érték.
Nem mondod hogy lopták a németek a panzerliedet? :DDDDD

Miért is olyan sikk a Kazanyi orosz tankiskola indulója német nyersfordításban?

Jól hangzik, ilyenrõl nem is hallottam.

Most lehet nevetni fogsz,de ez a csengõhangom. WOT a téma a telefonomon,és ez a csengõhang jár hozzá.
Alien69
Elsõ csatám ezen a map-on. Igazi arty pálya.
Gyõzelem!
Csata: Highway 2012. augusztus 5. 22:38:14
Jármû: SU-8
Szerzett tapasztalat: 3 753 (3x szorzó a nap elsõ gyõztes csatájáért)
Szerzett kredit: 31 021
Csatában elért Achievement: Top Gun, 6 kill.

Srácok nektek is csinál olyat a játék,hogy elkezd betölteni és látom a játékosok névsorát, a töltést jelzõ csík megakad 99%-nál és ez így marad egészen csata végéig? Hiába lépek ki,és újra be,nem változik semmi. Majd ha vége a csatának,csak akkor enged be a garázsba. Érdekes módon a garázsban is látható a célkereszt. Ha új csatába indulok akkor már betölt rendesen de dupla célkeresztem van egymás felett. Korábban nem csinált ilyet.
Adnak még két percet lehozom és viccesebb lett volna

Megdõlt a credit csúcsom ( prém nélkül )
Ez sem volt elég a gyõzelemhez :)
Akkor te már az oviban toltad a düne 2-t? :)

Mert hogy nekem az az általános iskola/szakközép eleje volt :)

Hát azért szerintem nem, mivel te a 35-40 közöttit jelölted meg az adatlapodon, szerintem jó tíz évvel idõsebb lehetsz nálam. <#smile>

Na igen, tény hogy inkább alkalmas indulókhoz, de arra viszont nagyon :D.

Érdekes, pedig sztem akkor egy korosztály vagyunk.... akkoriban nálatok nem volt diszkó/rádió/sulibuli? :)

Annyiban igaza van, hogy németül egy szerelmi vallomás is úgy hangzik mintha Hitler éppen a legvadabb szónoklatát tartaná...:)

Nem mondanám arra a nyelvre hogy alkalmatlan az éneklésre, amivel egy ilyen nagyszerû zenét énekeltek :D

http://www.youtube.com/v/xQ4ldl12W0I&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Ha te mondod, én elhiszem neked. '90es évek végén még engem nem sok minden érdekelt a repülõgépeken, Dûne2-õn, Heroes 2-3on kívül. :D

Pedig a német techno/elektronikus zene legendás volt a 90-es években.

Blümchen, Das Modul, U96... :)