418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Igen,én szeretem,nincs ki fejlesztve a jobb motor.De szeretem,az új ágyú nagyon jó,a régi egy vicc volt.
    ha jól emlékszem 6.38 az újra töltés ideje és igazi troll.
  • Sherman0070
    Nagyon folyik a nyálam arra az artyra. Ha nem teszik be ideges leszek. :D
  • Lokker
    Ha nem lesz Defender (de lesz, mert csak) akkor beérem azzal is. :)
  • Sherman0070
    105 leFH18B2 legyen már a boltban... :D
    Már tényleg meg akarom venni.
  • nemtudommivan
    Csak annak érzed :)
  • Sherman0070
    Type64-re szerintem megéri a töltésgyorsító. Úgy kb. mint egy AMX 12t csak nem kell 4 lövedékenként 20mp-et táraznod.
  • nemtudommivan
    Lol
  • joe662
    Co tartály+torziós rugók+repeszpáncél

Nekem rammer+vszanb+távcsö van.
  • Lokker
    stab és optika ezekben biztos voltam, de a töltésgyorsítót nem tudom hova tenni? annyit jelentene?
  • Sherman0070
    Light-ra baromság az álcaháló kb.
  • Sherman0070
    stabilizátor, optika, töltésgyorsító
  • HTS s3rg1nh00
    camo net,optika,rammer
  • Lokker
    tájphatvannégy-re mi a menő felszerelés?
  • Kryon
    Inkább ne, az tényleg OP.
  • Lokker
    Inkább jöjjön a Defender.. :D
  • Kryon
    Skorpión G nem OP, csak sok van belőle. Egy időre szüneteltetni kellene az árusítását.
  • diegho™
    A Conway-t szereti valaki? Szerintem borzalmas. Van két szar lövege, a kicsinek van dpm-je, de nincs alfája és átütése, a nagynak van alfája, de nincs dpm-je. Maga a tank pedig teljesen camo nélküli. Érdekes, hogy a ~2700-as szaros átlagom simán top20 körüli a ranglistán, de még csak egy ace-t sem mentem vele, pedig volt vele 1-2 jó köröm is.
  • pett3rson
    na, akkor valaki magyarázza el miért nem akarja feltölteni a replayemet IDE

Ezt írja ki: This file does not look like a WoT replay

mivaan?
  • nemtudommivan
    ....leszorzozza, plusz az ellentol mindenki a te iranyodba megy es még szendvicsbe is raknak... :)
  • pett3rson
    ja, ezen felül már csak azok a körök a jobbak amikor tényleg jól megy, de vesztünk...aztán nem megy jól és azt meg leszorzózza...
  • nemtudommivan
    Igen, ismerős érzés. Pl az is3. Én folyamatosan pattogtam a frontjáról, mikor meg én mentem vele akkor meg minden behugyozta.
  • pett3rson
    Ez alapvető eleme a WOT-nak, mármint, hogy nekem semmi sem jön be a másiknak meg minden...

Természetesen akkor a legfeltűnőbb mikor tudom, hogy mit tud az adott tank, még alapemberekkel és felszerelés nélkül is és amikor nekem a fullos, 3-4 skilles és agyonpakolt tankom nem csinálja meg a minimumot sem, na akkor nagyon el tud gurulni a gyógyszerem...
    tudom, RNG, de akkor is, néha csak a facepalmot csinálom, akkora baromságok vannak.
  • nemtudommivan
    Nekem nem ugy tunik. Valahogy a vilag vegerol is telibeb.sz akkor is ha kapaslovesezik. Ha leesik a hp-m fele mar tudom megint a kibaszott scorpion g.... Plusz van olyan csata hogy 3-4 ilyen lobaszo is van. Valamelyik csak elkap. Torony nelkuli td-ket nem tartom op-nek. Vannak erossegeik de alapjaban veve szivas veluk a jatek.
  • diegho™
    A skorpio G abszolút nem olyan erős, amilyennek leírod, próbáld ki és rájössz. A 6-os tankok stock löveggel is keresztbe hugyozzák, a legtöbb még HE-vel is. A löveg papíron tök jó, de borzalmas melléket oszt, ez a tank addig volt OP, amíg nem nerfelték a lövegek szórását, most már van 10-ből 2-3 olyan miss, hogy teljesen mellé adja a lövést az álló célpontnak is. A kínai TD sokkal inkább OP, mert nagyobb a DPM-je jóval, van páncélzata, még a 10-eseket is képes benyelni, gyors, lapos és az még goldért is vehető bármikor.
  • pett3rson
    nah, most maxoltam ki az újévi lópikulát..kaptam 4 dobozt, tele 1-es szintű szarokkal...

Elmennek a büdös francba má, tavaly ennél sokkal többet lehetett nyerni a játékok során, most meg vegyek egy csomó szart, hát ezt...fityisz..
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.12.17. 10:18:09
  • nemtudommivan
    Nem kell nerfelni... Ezzel a sebzéssel ha nerfelik akkor már semmire nem lesz jó. Ha a scorpion g nem nerfelik akkor ezt sem fogják. Pedig arra ráférne. Folyamatosan 530-at vagy többet tol belém bármivel is vagyok. Tornya is van, camoja is sebessége is. Valahogy nem érzem az egyensúlyt a többi nyolcashoz képest. És ez mehet hatosok között is. Szeeeeegények.... Persze odaadnám a szomszédom fél karját hogy kapjak egy ilyet :) Még inkább egy amx amx 13 57 grand finals-t. Imádok spotterkedni.
  • pett3rson
    ennyi elég is, nem kell pontosabb, kb annyi mint a többi szerintem, nagyon amúgy sem szórhatják, meg később legfeljebb nerfelik, ahogy az M6-nál is tették pl. jól van, akkor nem veszek még egyet, felesleges, nem jutna idő a többi fasza kis tankra :)
  • diegho™
    Na én megvettem a 3 modern-t, hogy nyissak modern díszeket, azok voltak is benne, de semmi más, eddig 28-ból 2 t4-es tank és ennyi.
  • oneal1
    sziasztok

giftboxok közül ha pl a kínai verziót veszem akkor az csak kínai premium tankot adhat ugye? mármint úgy értem, hogy más nemzetét nem adhatja?
  • nemtudommivan
    Még annyi hogy valami brutalisan pontatlan az agyu. 104 méterre volt a gwpanther (megneztem) szinte teljeden be volt szukolve es melle lott. Nagyon sok sebzestol esek el emiatt. 400 meter folott mar kecsket kell aldozni hogy ne a foldet lojem. Mountain passon 4x lottem a felvonulo tankokat de mind a foldbe csapodott teljes szukolesnel.
  • nemtudommivan
    Mondjuk annyit tudok fejbol is hogy premmel bukott csatanal ahol 900 sebzes volt csak vele adott netto 38,000 kreditet. Az atlag 50-90,000 volt , a legjobb 101,000.
    Ezeket 1200-3200 kozoti sebzesekre adta
    Még uj a gep. Kepzettebb emberekkel remelem jobb is lesz. Jah goldot nem hasznalok prem tankban. Ebben spot is van mert kerult ra egy scope is. Ventit nem raktam ra egyenlore mert masra kell a kredit. Scope meg vlot raktaron.
  • nemtudommivan
    Már a gyerek ül a gépnél. Ha felszabadul és még aktuàlis akkor teszek fel.
  • pett3rson
    nah, rászántam Én is azt az 1700 pézt, de Én hülye elfelejtettem, hogy a premium napot nem lehet kiválasztani, hogy mikor aktiválódjon...most van két napom amiből egy el fog párologni mivel melózni is kell valakinek. jobb lett volna jövő héten megjátszani ezt, de már mindegy. ja és nem kaptam premium tankot csak 750 aranyat meg 500e casht.
    Utoljára szerkesztette: pett3rson, 2017.12.17. 09:04:56
  • pett3rson
    mennyire jól hozza? utolsó 3-5 meccs kreditjét megmondod? csak, hogy viszonyítsak a sajátjaimhoz. (T34 meg az M6)
  • nemtudommivan
    Ez a T26e5 patriot nagyon jól hozza a kreditet. Pedig nagyon béna vagyok vele. Sajnos nem tudok mit kezdeni ezekkel a 240-es sebzést trüttyögő nehéz tankokkal . Ennyit a könnyű tankok is tudnak. A frontja jó, de t9-10 ellen már semmit nem ér. Elég sokat megy ott. A torony viszont bika. Sajnos tornyozni sem lehet mindenhol. Plusz le is rohannak a nevetséges sebzés miatt. Nincs visszatartó ereje. A scorpion g özönnel sem tudok mit kezdeni.
    Összességében viszont örülök neki mert ajándék volt potom pénzért.
  • joe662
    Modok nélkül nem,viszont b@szott nagy lag van néha
  • pett3rson
    Nálatok is kifagy és kilép az asztalra a játék időnként? az új patch óta csinálja...
  • Zegi Norbi HUN
    Grat :) Én csak azért nem csábultam most el, mert már ritkán játszom a játékkal és így nem éri meg nekem :) Ha mégis kellene kredit, akkor előveszem a mezei, rozoga T34-es amcsi gépet :D
    Utoljára szerkesztette: Zegi Norbi HUN, 2017.12.16. 22:20:07
  • Still_I_Rise
    "Én vettem 2 db 11-es csomagot. az összes pénzem ráment. Nyertem vele? Nem. Ilyen a szerencsém.
    Aztán különböző kompromisszumokkal rábeszéltem a párom, hogy hadd vegyek már még 1 db 75-öst. (mert neki volt zsé a kártyáján) és ez végre megadta amit elvártam. A hülyéknek is lehet szerencséje."
    Ilyenek mennek a Wotinfo-n!
    Sírva röhögök. Remélem azért Provident hitelből még elviszi asz asszonyt egy hétvégére valahova.
    Egyszer már rájuk szólt Jacktor, de meg vannak őrülve...
    Utoljára szerkesztette: Still_I_Rise, 2017.12.16. 22:01:20
  • robogo81 #398163
    Sajnos igen,én vettem egy 11-es modern,meg egy 3-as kínai csomagot,és abból ami esett belőle díszből kiadta a 10-es szintet(igaz szinte az összeset bezúztam, ami nem kellett,és csináltam belőle ami kellett),de mindenen 5 dísz van.
    Meg adott egy lórit,meg 3 tier 4-es tankot,meg raklap aranyat.