418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    A 60-ik T10-es tank, amivel nem játszok
  • Lunki88
    Az milyen már, hogy 8-as heavyvel bevédem a 10-es heavyt, mert 1 lövésnyi hp-n volt, erre beírja hogy bot vagyok mert eléállok. XD
  • Plata
    Van egy küldim.
    Amcsi tankokkal lőjem le három ellenség láncát.
    T110E3 lánca kibukkan a sarok mögül bele lövök He lőszerrel,erre kinyiffan.
    Tovább megyek 53Tp láncára lövök,kinyiffan.
    Következő charioteer,lövök és 684 sebzés és kinyiffan.
    Mi a szösszel lehet ezt megcsinálni?
    Direkt He lőszerrel próbáltam,de cumi.
  • joe662
    Mentem egy tank ászt STB1 el.csak nem adta meg
    Elfogyott a sima löszer,is.
    Jokat lehet vele tornyozni, dobni kellene rá kötvényes cuccot
  • Plata
    Nem,annyi volt.Csata jelentésben is ott volt.Azt nem tudom a motorját hogy vittem el.
    Keresztül ment rajta a lőszer vagy mi,
  • joe662
    Vagy inkább más is belelött éppen, akkor ir ki ilyeneket, sztem.
  • Plata
    Mentem duplázni T25-öt,már elfelejtettem rég.
    Most eszembe jutott,megint T8 csatába kerültem.
    Képzeljétek alap lőszerrel,nincs benne gold,szemből és messziről kilőttem egy süketperzsát.
    Csak fel akartam hergelni hogy rám figyeljen.

Na meg a másik érdekesség,skorpio meghívott szakaszba elfogadtam,erre boroskólával lettem platoonban.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.01. 11:19:30
  • Plata
    Type 59 volt valamelyik nap a téma,az előbb akkorát sebeztem bele Obj263-al ami fura.
    Obj263 top ágyúja alap lőszerrel elég kicsit sebez,de Type 59 szemből kapott 679-et.
  • joe662
    A végére egyedül maradtam 2 V4 ellen, igaz 2 lövésesek voltak, de sikerült. Nem idegeskedtem el ahogy szoktam.
  • joe662
    Ammorack bot user,reported
    Csóri Obj az elején:-D
  • joe662
    Ha végeztem a melóval majd megnézem.
    Amugy a v4 nagyon adja, szerencsétlen bérelttankosfaterok,E3-al lövik az +5k lepattamokat:-D
    Pár ilyen wb statot megneztem, hát voltak csodák.
    Mikor látom, hogy Redshiren megy az E3, az arty sarokba, es támogatja öt egy140 is, ott akkor már el szoktam engedni a csatát.
    Ugy vagyok már vele, hogy aki bérelt tankban van az nem csapattárs:-(
  • Maala
    Majdnem el is felejtettem, ezt fel akartam neked tenni.

Ha van 3 perc szabadidőd komédiára. :-D

Btw, én E50M és O.268v4 kombójával megyek, mert csak ezeken van még felszerelés. :-D

Reeeeee 10 perc szerkesztési idő. :(
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2021.04.30. 10:27:09
  • Maala
    Ha tudsz játszani medekkel, akkor elég jó tank. Alacsony átütést nem tudom értelmezni, max Tier 9-ben mész vele, és egy nagyon mozgékony med. Ha valamit szemből akarsz vele erőltetni, nem a tankkal van a baj. Jól fordul, jól megy hátra, el lehet szaladni. :-D

Fontos, hogy mindenképp kell rá Safe Stowage lövészskill (talán Biztonságos lőszerrekesz a magyar neve?). Első pár csatámban nem volt rajta még nekem, és 120mm kalibertől már 1 lövéses ammo rackeket kaphatsz. :-D Első generációs prémium tank, noh.

Tornya pattogós, hacsak nem golddal lőnek rád, de hát abban az esetben semmi sem pattogós. 100mm UFP-jű T54 (aminek 120mm) a nagyágyú nélkül T8-ban, ami nem találkozhat T10-ekkel. :) Perfection.
  • Maala
    A középső nagyujjadon?

Amúgy jah, nálam is 2 csatában volt bent arty, mondjuk olyan sokat nem is mentem, csak vagy 20-at... Abból az egyiknél pont kivettem a napi Recon-t küldiért, úgyhogy szegénykére kaptam full hp spotdmg-et. :-D
  • Plata
    Jellemzően hülyék veszik.
    Is2-vel ma többet is megettem.
    Somua filézi.
    Spagetti 66-nak meg csemege.
  • Angelus1991ster
    Sziasztok!
    A Type 59 azonkívűl, hogy tierlimites és "kurvaritka" , megéri ez a tank? Az átütése nem valami jó. De cserébe pattogós a tornya?
    Mi a tapasztalatotok a Type 59-el kapcsolatban?
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2021.04.29. 23:53:24
  • joe662
    Valószínűleg igazad van.
    A másik meg , hogy 1 ujjamon meg tudom számolni hányszor lőtt meg az arty,ez alatt a 70 csata alatt
  • Plata
    Sw ToR is elérhetővé vált steamen tavaly.
    Nekem Origines volt fent,de simán átváltott steamesre a játék.
    Onnan is játszom vele most már.
    Na és még a steames öcsik is mennek.

Szerintem is kamu hogy ők nem tudják megcsinálni.Inkább csak köcsögök.
  • Maala
    Azért, mert 4-5 perc alatt megvan egy meccs, és meheted a következőt. Nincs szarozás. Nálam ezért menő ez a mód.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2021.04.29. 22:23:33
  • joe662
    Kreditet a boltból vesszük ,kéremszépen
    Mondjuk nekem nem is a kredit a lényeg,hanem hogy játszhatok t10-ben.Itt nem akadok ki 2 perc után.
    Nem tudom miért van ez .
    Utoljára szerkesztette: joe662, 2021.04.29. 22:09:43
  • Maala
    Mert jóllakott retardált mongolok ülnek a döntési pozíciókban?

Gondolom az a "vonzereje" a steames accountnak, hogy összeeresztenek - szigorúan T5 után, hisz véletlenül pont a mostani patchben "fixálták" az új játékosok MM-jét - olyanokkal, akiknek már minden tankág ki van fejlesztve, és fossák magukból a goldammót. Az majd jól meghozza a T. Újjátékos kedvét. :-D

A tökidióták. Nyilván mivel ugyanazon a szerveren játszotok, kb. semmiből sem tartana, de ők inkább tartják magukat a "technikai probléma" kifogáshoz. Max a Steamnek volt kikötése, ahogy az Origines játékok esetén is, hisz Apex Legendsben is új accot kellett kezdeni. /sarcasm

Szóval szerintem nem a Type 59 a legnagyobb probléma most épp, és az is tök jófejség tőlük, hogy "már létező" accountra is meg tudod venni a Type 59-et vagy a Minimaust, főleg, hogy ha átszámolod a mellé kapott cuccokat, akkor kb. 20 ojróért. Csupaszdefendert meg kb. 25 ojróért. Nyilván az más tészta, hogy #kellafrancnakasokmellékes.

#416846: Git gud bro, csak osztani kell a sebzést (T10 tankod HP-jának minimum 1,5x-esét) és közben minél kevesebbet sebződni... egy teljesen leamortizált tank 10-15 lőszer ára. Minél nagyobb alfa, annál jobban jársz, pl. orosz medek, STB-1 lőszere azért eléggé viszi, főleg, ha nem sebzel vele konzisztensen. E-100, 60tp 750 alfás lőszere maga az álom, betalál 4-5, és máris gazdag vagy.

Persze Joe-ról van szó, szóval neki azért fossa a kreditet, mert ő aranyért veszi a goldammót, és azt "váltja át" kreditre. Csak tudnám, miért nem inkább az ingame 400 kredit / goldért csinálja. :-D

Egyébként max automata tűzoltót használsz, mindig veszel előre kis fogyócikkeket, hogy a csata után ne kerüljön semmibe, meg ennek megfelelően szereled fel a tankodat, és ennyi. Assistance-l is rohadt jól lehet keresni, szóval láncolni sem utolsó dolog, ha oldalról/srégan látsz az ellen tankra. Meg ugye látótávolságra specializálni a tankokat/legénységet.
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2021.04.29. 21:57:25
  • joe662
    Persze,meg credit bosster.
    Ha ment volna még klános is akkor meg még több lenne.
  • Lunki88
    Azt mondjuk nem értem, hogy miért nem lehet a meglévő accounttal játszani a steames verzióval.
  • Plata
    Hogy az ördögbe hoz T10 csata pénzt?
    Prémmel?
  • joe662
    62 csata kellett hozzá
    Kb 3m kredit eddig,de klános még nem volt ma:-(
    Jo b@lfsz kör volt,de ma még nem 0áztam

• Maala
    Mert az átlagtrash nem használja a fejét, hogy ma jött ki a Steam verziója a játéknak, és azoknak az új accoknak is kell valami érdekességet eladni...
  • joe662
    Évek óta azt vizionálják a retardok:-D
  • Lunki88
    Benéztem kicsit a WG-s fórumra, ott mindenki a játék végnapjait vetíti előre, csak mert újra kapható a Type 59.
  • joe662
    Jok ezek a 0-1k sebzésig jutó WB-s tankok
  • Plata
    Én már el is felejtettem a BP-t.
    Az 50 meg lett és valahogy nem volt fontos tovább.
    Bár azért még valamennyi jött asszem.
  • joe662
    Még nem jutott a végére:-D
    Kár hogy ezzel a 7v7 el nem lehet pörgetni a bp-t.
    Hétföig lehet befejezném:-)
  • Maala
    Loool, ha nem makkoltam volna ki a Type59G-t a BLM-bol, most mennyire ideges lennek. ;) Hala egnek igy meg le tudom szarni, pedig eveken at nagyon vagytam ra. ;)

Tegnap meglett a 100. Szint, neked meglepte mar a kolyok a 150-et? ;)

Ugy szamoltam, ez lesz a legegyszerubb harmad, lassan a 2-6 tank, amivel rendszeresen jatszom, eleri a max pontot, es adnak 3 (? meg kellene nezni) szintre valo pontot... tenyleg tul jo rendszer ez a mostani, tuti szetbombazzak meg ev vege elott. ;)
  • joe662
    Type59 a boltban 28k-értha valakit érdekel.
  • joe662
    Sokszor nincsen arty egyébként. Gondolom mert sokat kell várni, mivel csak 1 lehet oldalanként.
    Ezért is jo ez a mód amugy.
    Randomban is bevezethetnék ezt az 1 artys dolgot.
  • Plata
    Nem azért gondoltam.
    Hanem ha van arty akkor jövök wz 132,LT100 vagy egyéb kis köcsög pajtással.
    No és megyek kergetni artyt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.27. 19:19:15
  • joe662
    Jól mondja a kolléga,farmolás lesz.
    Azért vettem ki,mert nincsen a raktárban, igy alapból 60k minusz.
    Még a goldot is kiszedem, nehogy kisértésbe essek1-2 hagyok vész esetére.
    Artyzni lehet, csak nem érdemes. A 3-15 nél se tudsz sók mindent kezdeni a clikkereddel.
    Akkor gondold el a 0-7 nél milyen hasznos leszel.
    Értelmetlen ott artyzni,de komolyan.
    Tankkal,még van esélyed valamit csinálni, még akkor is ha ful 0-ra kikaptok, de azzal
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

a szarral, még a kedvenc recska bokrodig se biztos hogy eljutsz

• Plata
    Na de prém fogyócikkel nem jobban megy?
    Artyzni lehet?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.04.27. 18:27:33
  • popey8
    Ő farmol ebben a módban és tény, hha egy kicsit is tudsz játszani, akkor lehet a 7v7 miatt :D
  • Plata
    Miért szeded le?
    Nem azzal akarsz menni?
  • joe662
    Csütörtöktől végre 7v7
    Már szedem is a T10 ekröl a prém fogyó cikkeket.