418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #416989 A mozgékonysága az 1100 lóerős top motorral példás, egész fürge lesz tőle, néha már medes érzetet kelt, ahogy mozgatja azt a hetvensok tonnás drabális testet.
Nagyon homlokegyenest harcolós tank, ahogy az papíron is egyből látszik, az eleje erős, de az oldala rettentő sebezhető mind a test, mind a torony esetében. Jó magas és puha, szaftos célpont oldalról. Emiatt sidescrapelni sem nagyon lehet vele és körülményes a sarkok mögül kikukkantás városi harcban. Az artyk megeszik HE-vel, rá se bajszintva az advanced spall linerre. A lánctalpak túllógása elöl elég nagy, ezért könnyen leláncolnak és sebeznek, mielőtt kigurulnál a sarok mögül. Türelmes, megfontolt játékot igényel.
Hulldownban alapvetően nem erős a tumorjai miatt, de elég jó a gundepje olyan helyzetekhez, amikor egy magaslati pontról kell lenézni, ilyenkor meg megfelelő szög esetén nem látszanak a puklik és akkor tényleg csak az artytól kell félni.
Összességében élvezhető, teljesen más játékstílust igényel, mint egy amerikai vagy szovjet heavy, alapvetően supportként használom, de adott esetben brawlernek is be tud állni, mondjuk ehhez lehet, jobb üzlet a 470 alfás ágyú a nagyobb visszatartó erő miatt, ha az ember nem bánja az alacsonyabb átütést.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2021.06.03. 09:10:17 -
yossarianHUN #416988 Hát az eddigi tapasztalatok alapján nem rossz, de szétgoldozzák. Ha véletlenül nem goldspammer csapat ellen játszol, egész jó köröket lehet hozni vele, az ágyúja francia viszonylatban kiemelkedően jó, egyébként közép- és felsőkategória határa. Nem egy Conqueror, de nem is egy ST-I. -
Plata #416987 Ha megvan a JpzE100 próbáld ki ugyanezt,sokkal nagyobbat üt belé He-vel.
-
yossarianHUN #416986 Éljenek a nerfelt sebzésű artyk és a spall liner 
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2021.06.03. 04:41:52 -
yossarianHUN #416985 Nemtom, az enyémen van spall liner
-
Plata #416984 Ugye tudod hogy a francia cseszett érzékeny He-re?
Ha olyat látok szembe és nagy kaliberű ágyúval vagyok,egyből megküldöm he-vel.
Bár gondolom He rework után nem. -
yossarianHUN #416983 Nekem is guvadt a szemem.
Ez a hülye normalizáció még mindig benne van a játékban? Igazán megszabadulhatnának tőle, teljesen ellentétes a valósággal. -
Az szép. Mondjuk ott átütni AP-val, vszeg max pent rollolhatott meg ugye pont ideális lehetett a szög.
#416980 azzal az OP döggel mindenki megszenved, nyugi, néztem több streamet, ahol elmondták a gyenge pontot... ami annyira nem az :D a kupola ofc meg a front felső része, de persze az utóbbit csak magas pennel, picit magasabbról és általában a heat viszi át biztonsággal, apcr a nagyobb normalizáció miatt többségében pattanni fog, hiába a 300+ átütés -
yossarianHUN #416981 Na mondjuk a legutóbbi csatában egy T110E4 gond nélkül átcsapta AP-vel a lövegpajzs tövénél, az ágyú mellett, ahol a legvastagabbnak tűnik. Nem szeretem ezt annyira, hogy van pár tenyérnyi 270 effektíves folt a lövegpajzsban, ami amúgy 300+ effektív védettségű :) -
yossarianHUN #416980 Ezekkel az Obj. 279 heavykkel amúgy mit kéne kezdeni szemből? Semmivel nem tudtam még belőni a frontjukat sehol, golddal sem, maximum nagyon közelről, facehugban. -
Istenem ezek az arty playerek micsoda degeneráltak :D EBR-rel voltam egy Grand Battleben, a map az ahol egy vár van középen. A csapat vesztésre áll már pár perc után, -5k HP. Na mondom ennek már úgy is mindegy, vhogy átsuhanok a TD-k vonalán az artykért. Nagy nehezen sikerült, több lövést kikerülve. Aztán meg kánaán... 4 arty volt, mindegyik a brét fogta meg vszeg kecske poreszt néztek közben vagy nem tudom, de hogy a mapra egyik sem nézett az biztos. Ott szerencsétlenkedtem körülöttük a lassú töltésidőmmel, ezek meg csak felállt csővel mozdulatlanul álltak -.- Pedig az artyknak (is) azért eléggé kell figyelni a mapot. -
yossarianHUN #416978 Az top ágyújára egyébként kíváncsi leszek, megéri-e használni. Papíron nem úgy tűnik, hogy az a 70 extra alfa megéri a rosszabb statokat minden másban, főleg penben. -
yossarianHUN #416977 Nincs sajnos, mindig csak az utolsó csatát menti el, aztán épp a nagy grind közepén nem jutott eszembe, hogy elrakjam :)
Nekem is nagyon hasonló volt a szitu, jó ideje nem játszottam a játékkal nagyobb mennyiséget, aztán gondoltam, nézzünk egy ágat, amivel még nincs tapasztalatom. Hát a 65t-től aztán kaptam a WoT élményt csőstül...
A 9-es még nagyon friss nekem, kell vele még tapasztalat, de legalább már most sokkal használhatóbbnak tűnik, mint a nyolcas. Viszont igen, biztos nem lesz olyan biztonságos hulldown tank, mint a jó öreg T29 széria, ez már most látszik. A tízesre kíváncsi leszek (ha meglesz valaha), a 60TP-vel a mai napi nem nagyon találjuk a közös hangot. -
Grat a Panterás körhöz, nagyon pöpec eredmény. Repaly nincs?
Az AMX65t-t ne is emlegesd nekem. Pont mikor visszatértem 3 év után, akkor kezdtem el grindelni, hááát azt hittem eret vágok minden csata után. Akkora egy fos tankot... életem legkeservesebb T8 grindje volt- dettó :D Vetekszik vele a T8-as TVP med, azzal nem tudtam még ennyire mit kezdeni, de a T10 TVP miatt megértem, nagyon szeretem.
A T9-es francia heavy meg állítólag nagyon OP, de nekem vhogy nem ment vele igazán, azt az elcseszett nagy kupolát mindenki IS célozta és el is találták folyton. Alig tudtam vele hull downozni normálisan, de am szerettem. T10 is jó, de kb. ugyanez a koncepció :D -
yossarianHUN #416975 Hát ez az AMX 65t húzás valszeg életem legkeservesebb T8 grindje volt. 44 csatából 45% WR, 922 átlagsebzés. De sebaj, a kilencessel vigasztalom magam, ez már sokkal jobb, 1783 átlagsebzés, 5 csatából 0% WR
Nemtom ezek a francia tankok meg vannak átkozva nekem.
-
Plata #416974 Tegnap toltam egy csatát Udes-el.
Elég semmilyen volt,de nem is az volt a lényeg,ostrom módban tolattam és rámentem valami kis szarra.Ettől a tank olyan hülyén felágaskodott hogy elröhögtem magam.Sajnos elfelejtettem lefényképezni,de nevetséges magasra felemelte a seggét,az ágyú csöve meg majdnem a földben és úgy ment egész addig míg át nem váltottam,sajnos nem tudtam szándékosan megismételni. -
Plata #416973 Pöpec.
Klassz,nekem is megvan a P44.Megtartottam. -
yossarianHUN #416972 Kép
Így? -
Plata #416971 Nekem a képmegosztó képeit nem hozza be SG fórumon,szerintem a fórum a hibás. -
yossarianHUN #416970 Megkergült a képmegosztó? Vagy halott már? Nekem behozza rendesen. -
Plata #416969 Ne haragudj meg de nekem se mobilról se gépről nem hoz be semmit.
Egyik böngésző sem. -
yossarianHUN #416968 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Nem is rossz ez a Pantera, ha top tanknak rakja. -
Plata #416967 Szeretem a Kpz 07-et.
Győzelem!
Csata: Tundra
Járművek: T30
Szerzett tapasztalat: 2 553 (x2 minden nap az első csatáért)
Kapott Battle Pass pontok: 7
Szerzett kredit: 33 378
Csatában elért kitüntetések: Kaszás, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Kézi tűzoltókészülék (x1), Kis javító készlet (x1)
Majdnem meg lett a Top Gun is.Csak a láncom sérült volt és lassú voltam,így lemaradtam a hatodikról.
T10 csata volt sok T8-al. -
Plata #416966 Ma megláttam az új havi tankokat megint késztetést éreztem hogy t10-re húzzam ezeket az ágakat.
Mind a három havi tank ágon a garázsban van a T8 tank.
Panther 2,Udes,Amx.
Régen nem volt t10 tankom mert sosem játszottam velük.
Most meg ott rohad sok T10 de nem tudom minek.
Na és folyton akarok újat.
De minek azt nem tudom. -
Plata #416965 Az lehet hogy jó játékosnak jó a tank,de az is igaz ha a csapattársad egy Char az 99% eséllyel egy barom.
Max annyit tud tenni hogy a bázis mögötti bokorból lövöldözik vagy kamikaze módjára öngyilkos lesz.
Esetleg beszédül a tóba.Tegnap olyan is volt. -
A Char egy jó játékos kezében akinek fekszik a tank elég OP szörnyeteg tud lenni. Sok tapasztalat szükséges ahhoz a játékstílushoz amit igényel. Teljesen más stílus a CF mint a medek nagyrésze. Viszont egy rosszabb játékos kezében az ellenkezője. Nem hiába nem ajánlja a stremerek nagyrésze kezdőknek. -
Plata #416963 Mostanában sok van belőle,én meg ha creditet farmolok Somua-val megyek,de egyébként még Bc 6-os tárat is hamarabb kilövi mint Char.
Obj 268-al,ami tényleg tökre bejön nekem már rammolva is öltem.
Most meg minden csatában van 2-3 az ellenségnél ebből a hülye kerekfejű tankból.
Egész jó T10 tankokkal játszani most,ma is voltam csatában ahol ész nélkül neki jöttek a T10 tankomnak. -
Ha olyanok a körülmények, akkor biztos, de azért ha van egy kis esze a Char playernek, akkor nem hiszem :D Nyilván nem könnyű a charral jól játszani, de azért tud OP lenni, én már nem egyszer pattantam róla köcsög random miatt. Am annyira én nem hasonlítanám össze a Somuaval, itt most a BP tankokról volt szó.
Desmodromic: Tankelit most épp a 277-el tolja Twitchen, nézz rá ha van időd vagy majd vissza is tudod nézni. -
Plata #416961 Char olyan lassan tölt hogy Somua szemből megeszi.
Egyébként meg cseszettül papír.Ha olyan küldi van hogy csinálj 15 kritikus sebzést akkor ha van char a csatában tuti rá vadászok,mert azzal hamar megvan.Egyébként meg érdemes körözni körülötte,még heavyvel is le lehet körözni a tornyát.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.05.31. 14:28:24 -
Obj egyöntetűen egy hulladék, szal ha heavys a lelked akkor Phase, ha meg medes, akkor char :D Bár a Char a táras/töltős mechanika miatt nem a legkönnyebben játszható. -
Plata #416959 Hát ha összejönne esetleg K91-et venném ki,de lehet inkább maradok az amcsi tanknál.
Object 777 már megvan,a char future meg ritka szar,az nem kell. -
Desmodromic #416958 Igen, köszönöm!
9 tokent tudok most kiszedni, de a 9 pontosok közül nem tudok dönteni, úgyhogy még lövöldözök egy kicsit az év hátralévő részében. :) -
Plata #416957 Nekem csak alap pass van.így van 6 tokenem azt hiszem. -
A Battle Pass tokenekre gondolsz? Azt év végéig, tehát dec. 31-ig lehet felhasználni. Szóval lehet őket tartalékolni, ha most egyik tank sem tetszik. Láttam vhol olyan pletykát is (mellesleg sztem nem igaz), h cserélődni fognak a kiváltható tankok, kivéve a régi hármat, szal a ha kell a Kunze Vagy a K91 TD, akkor inkább váltsd ki most, mert lehet lemaradsz róluk. Egyébként én is csodálkoztam, mert ha lesz az évben 3 season, akkor az 54 token, így 1 kivételével kiválthatod az összes tankot. Akinek megvan annak persze mindegy, de nekem még egyik sem áll a garázsban. Egyet tudtam volna kiszedni tavaly, de inkább bondra váltottam az összeset tokent, lévén úgysem játszok T9-ben :D Viszont most jól jött volna, 10-essel kicsit talán nehezebb a maraton, mint 9-essel. -
Plata #416955 Amíg ez az izé tart.Nem tudom meddig tart. -
Desmodromic #416954 Skacok a tokeneket meddig lehet gyűjteni/tankra váltani? Köszi! -
Plata #416953 Szerintem tök fun TD.
Felmentem az anyahajóra és onnan,1 lövés 1 kill.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
suba53 #416952 Jók a lengyel medek. Na nem OP, de az átlagnál jobbak.
A tízes meg a turbóval meglepetéseket is tud okozni. -
Ezt tudtuk. XDXD -
Plata #416950 Én TD-nek használom.