418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
TomDantes #239633 Hát mondjuk szerintem a KT nagyon jó t8-as tank, legalábbis, t8-as csatában, nem nagyon fognak meg vele. De persze ebbenaz is benne van, már a zárt bétában is KT-vel mentem sok kört, és jól ismerem. Nem úgy mint a sok zöldség.
Na de a sima Tigris, oké nincs nagyon páncélja, de mit csináljanak vele a fejlesztők? 100 mm volt, és nem döntött. Ez van. De az ágyú fasza, lehet vele alkotni, de ha tier 9-be rak be...tök mindegy, ott a legtöbb tier 7-es rácseszik úgyis.
Én azt mondom, a tier X-ig, teljesen jók a német tankok.
Tier X-ben van a gond, az a hülye óriás TD... nevetséges.
Maus, oké böszme páncél, de a többiek ágyúja többet üt át, és lassú nagy célpont. E100...csak gold-al lenne érdekes, de az meg pattogós.
De egészen addig, faszák a német tankok. Csak tudni kéne használni is.
Mert a kis Hans, csak addig jut el, hohó Tiger II...legyőzhetetlen, aztán két lövéssel felgyújtják, mert nyíl egyenesen ki áll a mező közepére, be se forgatja, el se rejti a tank gyenge pontjait ,és bosszankodik őt miért lövik ki. Gyakorlatilag szinte csak ilyen Tiger II-eseket, látok, de ugyanez áll az E75-ösökre is például. -
lammaer #239632 Amióta láttam a platoontársakat SU152 alapágyúval sikeresen sniperkedni, azóta jöhet nekem bárki azzal hogy az orosz tankokkal közel kell menni, csak röhögök rajta.
Innentől kezdve, vajon mikor könnyebb az élet: ha frontvonalból harcolsz és vérzel, vagy ha a második sorban várod hogy a többiek kikaparják a gesztenyét, te me sniperkedsz :)
Azt minden tankkal meg lehet csinálni, és attól egy tank nem lesz jó. -
foxbat88fx #239631 nem.... IS pont az ellentetje
aki az IS-el marad távol és sniperkedik az egy gyökér :)
az agresszív közelharcra van.... kibújsz lősz,mégha be is kapsz egy találatot te kiosztasz vele 400at! az meg tier7ben elég durva
utánna elbújsz, töltesz majd jöhet a kövi 400as damage :)
persze az sem árt ha van melletted valaki, de igazi agressor tank
talán a legjobban alkalmazható agressor tank a tier-t és az ellenfeleket figyelembe véve :)
anno. indultam t8 ESL 1v1-en, azt mondanom sem kellett hogy nem volt tier8am :D csak tier7em... T29 és IS
először T29-el mentem, nem volt rossz, volt win-em, de rendszerint allul maradtam a mobilitás miatt
na mondom adok egy esélyt az IS-nek... a map ENSK volt mindig
öccsém így állt a pofám 6 win után zsinorban
egyszerűen elmentem egy oldalt gyors előre (csak városban lehetett mozogni) majd visszafordultam, megkerestem az enemyt... rendszerint KT-t és T32őt hoztak, nagy ritkán IS-3at... IS-3al meggyűlt a bajom
de KT meg T32 ááááá kapták az áldást...
belevertem egyet -400, egyből annyi HP-n volt mint én...
utánna elmentem, mentem egy kört, megkerestem belevertem megint egy -400at és egyből nálam volt a HP előny, utánna vártam 1 percet és rámentem face to face... nagyobb alpha miatt nekem kedvezett a szitu, csak a gyenge pontokat kellett ismerni és WIN!
szóval az IS brutális közelharci tank... és nem igaz az állításod hogy távolról minden tank jó :) -
lammaer #239630 Ja, ilyen alapon minden tank jó... :D -
Desmodromic #239629 Mielőtt elkezdenél nagyon vagdalkozni, azért pillants rá a replay-re, hogy tuti mind a nyolc tier5 vagy afölötti volt e.
-
bigmano #239628 Nekem is bejön a tigrincs a testére vigyázni kell mint a porcelánra,de az ágyúja egy álom.
A távolból vagy a másodvonalból támogatva nagyon szépen lehet dolgozni vele.
-
foxbat88fx #239627 aki béna.... :D
szerintem nagyon jó tank az.... csak nem úgy kell használni ahogy a videón látható
távolabb kell maradni az arcvonaltól, és távolról adni vele az áldást.
pláne új peccs óta alig lő mellé -
Dezinter #239626 Valakinek már volt olyan hogy egy lövésből amit oldalba kapott mind kettő lánctalpa megsérült? -
Oddball29 #239625 Nekem 70-es szóló WR-em volt a Tigrissel, igaz top ágyú már megvolt a P2-ről. Lehetne kicsit gyorsabb, más bajom nem volt vele. -
lammaer #239624 A Tigrissel ugyanaz a probléma mint a Pantherrel meg a Királytigrissel is: az emberek azt várják hogy ezek a tankok kiemelkedően jók/sokkal jobbak mint a többi, és nehezen tudják elfogadni hogy nem azok.
Egyszerűen ben vannak "balanceolva" abba a tierbe, ahová besorolták őket. A KirályTigris ami pl a világháborúban ultimate toptank volt, a játékban csak egy T8as, nem rossz de nem is verhetetlen.
Ezt nem tudják az emberek elfogadni/megérteni, és ezért fikázzák a játék "történelmi hűségét". -
Moonshiner #239623 Engem nagyon idegesít, ugyanis BDR-el ez lenne az első, na mind1 csináltam screenshotot majd a fejükhöz vágom. -
TomDantes #239622
Nézzétek meg ezt a videót. Hát nem tudom, nekem is volt Tigrisem, és nem értek egyett. Használható ez. Legalábbis anno nekem használható volt, igen, semmi nem pattan le róla, de el lehetett vele lenni. Nem értem mire föl ez a nagy negatív megítélés( bár a videó készítője szerint a háború léegjobb tankja a Királytigris..no comment) Amúgy általában tetszettek a videók amiket feltesz az illető, de ezzel most nem értek egyet . -
foxbat88fx #239621 pffff akkor meg szard le!!!!
mégha azt mondom első lett volna meg -
Moonshiner #239620 21.-edik. -
foxbat88fx #239619 ezek szerint..... :D ezt hívják szívásnak.... első radley medálod lenne? -
Moonshiner #239618 Sziasztok.
BDR-el mentem egy 8 killes kört és ugye kaptam egy Top Gunt meg Radley Walter medált is de valamiért a statisztikámban nem szerepel. Ez valami bug lehet ? -
NH3CL #239617 Vennék T10 angol TD-vel rendelkező accountot. Akinek van eladó kérem jelezze.
Angol T10 TD az egyetlen kitétel, a többi mellékes! -
vegyetek akkountot! -
atee73 #239615 80 szazalek feletti foglalasi pont miatt kaptad -
Akit érdekel a visszajátszás
-
foxbat88fx #239613 egyik nagy kedvencem az M4 105össel..... -
Plata #239612 Ja és a csatát úgy kezdtem M4-el hogy valami 500 méterről 1-1 lövéssel öltem meg hetzert és M4-et.
És utána is nagyon nagyokat rúgott a 105-ös,bár utána eltipliztem az ellenség bázisára.Mert a csapat totál állat volt.
-
Plata #239611 Azt hittem a megszállót csak akkor kapjuk meg ha nyerünk.Balfasz francia tier 5 heavy nem tudott eltalálni,pedig 100 méteren belül volt.Ott volt a körön belül lövöldözött és nem talált el,1 másodpercen múlt és top gun is összejött volna.De a csapatuk befoglalta a bázisunkat. -
stoppos #239610 
Lesz valahol egy bug a rendszerben. Egy ticketet lehet hogy megér. :) -
TomDantes #239609 Nekem a sebzéssel nem volt , nincs gondom, ez szerintem minden tankon ugyanolyan random. A lehető legrosszabbkor ad be min. sebzést. De igen...mindig a sor legalján vagyok. Tier Xes csaták sora. -
Plata #239608 Döntetlen
Csata: Sand River 2013. július 9. 9:36:16
Jármű: M4 Sherman
Szerzett tapasztalat: 524
Szerzett kredit: 16 121
Csatában elért Achievement: Megszálló
-
Simulacrum #239607 Egyszerűen lehetetlen megszokni az a búbot a fején. Milliószor próbálok lőni adott helyekről és még csak nem is látom az ellen fejét már tudják lőni az én púpomat a fejemen. Számomra ez volt a legzavaróbb, de lassan végzek vele. Sose figyelem az ágyúsebzéseket, de összességében magával az ágyúval nem volt gondom. Amúgy egyértelműen ezt az ágyút ajánlom rá és nem a 90-est. -
pecaboy #239606 Szép! Nem sok időd maradt :)) -
Gratula. Hogy utáltam szegény tankot. -
105mm-s ágyúnak 300 az átlag dmg-e papíron(!), de ahogy néztem nem is volt akár 300-as sebzésed. A haverom és én is ARL TD-vel nyomtuk, és kb. 10 lövésből 1-2 volt 300 vagy afelett sebzésben. Szóval nagy kamu ami odavan írva átlagnak...ellenpélda az orosz 122-es,sokkal több lövésem volt átlag sebzés vagy afölött mint a franciával. Érdekes...
-
Simulacrum #239603 Nem gondoltam volna, hogy az elsőre legutálatosabb tanknak tűnő valamivel fogom 15 ezer csata után a legizgalmasabb végjátékot játszani, aztán mégis. Így nyerni sosem fogok többet. Hihetetlen. Érdemes megnézni a végét:
tik-tak-tik-tak... -
lammaer #239602 Mennyé' platoonban kesergés helyett. -
nemtudommivan #239601 2733 sebzesre 113,000 kredit ??!! -
yossarianHUN #239600 Gondolkodtam rajta, de baromi sok free xp-t kéne váltanom, és felidéződtek bennem az ARL-lel szerzett DCA 45-ös tapasztalatok (rémálmaimban jönnek elő), úgyhogy hanyagolom egyelőre, de majd egyszer. Majd ha lesz még ilyen event, ahol meg tudom szedni magam kicsit, akkor indulnak be a projektek. -
Tessellia #239599 Egyébként AMX M4-et nem vettél? -
yossarianHUN #239598 Okés, szólj rám ha helyzet van. -
Tessellia #239597 rendben akkor még gyűjtök egy kis free-t, hogy aztán elkölthessem a T32 tornyára:) -
yossarianHUN #239596 Nem adom el, funolni vettem vissza az IS-3 helyett. Nekem ez jobban bejön (jujj most meg leszek kövezve). -
Tessellia #239595 jaaa, csak ki lett fejlesztve, nem vettem meg, nem szenvedek trollal T8-ban, viszont T32-t tudnék venni, az inkább illik a KT-hez, ha nem adod el maholnap a KT-t akkor lehet veszek T32-t:) -
yossarianHUN #239594 Na ja, nekem nem volt lelkierőm nekimenni, de napirenden marad a dolog. Viszont vettem helyette KT-t, úgyhogy ha kell platoontárs szólj rám.