418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Oddball29 #239753 Kevesebb spg-vel szerintem se kell. -
R3nton #239752 Az lehet, hogy nagyok a gyenge pontok rajta (bár sztem nem), de a tigris maga egy weak spot :D A dpmmel nem vagyok tisztában, de max abban lehet jobb, egyszerűen nincs más amiben jobb lenne. Ergo TigerP is better choice. A lóerős dolog meg képlékeny dolog, mert a t-62nek is gyenge motorja van mégis pörög, mert jó a talajellenállás együtthatója. Nekem úgy rémlik a TigerP gyorsabb volt, de nem ma volt, mikor ezeket a tankokat húztam. -
- SerB doesn’t like the Sixth Sense perk and wants it removed. Whether it will be nerfed or how, he will warn players in advance
-
Szpecnyaz #239750 Én próbáltam mindegyik T7 heavyt, nálam ez a sorrend:
1. IS2 (300as pen, egy 9es tankon is ott hajtogat pinát ahol akar, + őrült DPM)
2. T29
3. Tiger P
4. Black Prince
A többi meg a futottak még kategóriába tartozik. -
Tessellia #239749 Bizonyos szavakon elcsúsznak páran. A TigerP 35km/h-val mehet max. a Tigris meg 30km/h-val. Tehát a TigerP valóban gyorsabb (ha valaha eléri azt a sebességet), de mivel a hp/t arány a sima Tigrisnél messze jobb ezért az mozgékonyabb(nem pedig gyorsabb). -
bornofakone #239748 black prince tényleg komoly saját tierjében :)
élesben: t29,IS,tiger,tiger p,kv3 van/volt
teszten: BP,amxm4 és IS-2 próbáltam
BP-vel 82 csatát mentem teszten, amxm4-el 36-t és is-2 50++.
Teszten BP-vel a 82 csatából 70-be tutira t8-9-be voltam. Alig emlékszek t7 csatára. T7 csatában 2k felett lőttem mindig. A többiben viszont változó sikerrel. A gold spam miatt és a relatíve full t8-9 tankos mezőnyben az átlag damage 1300 fölött volt 1 picivel úgy h nem használtam goldot és ugyebár az enemy gold áradata miatt nem is tudtam "sokáig" élni. Élesben sztem 1500-700-t tudom hozni vele.
Amxm4 tigris feeling. Sztem amennyien utálják és sok embernek nem megy vele, én nekem annyira jól fog menni vele. A pár csata alatt nem teljesített rosszul, emlékeim szerint 1500 feletti átlag damage-em volt, köszönhetően a 212-s pennek.
IS-2-vel BP szinten voltam, 1300 körül volt az átlag damage és szintúgy az állandó magasabb tierben való csaták miatt/gold spam, nem tudtam 100%-ig kibontakozni.
Élesben biztosan jobban teljesítenének a kezem alatt, de érzésre én a tigrisben találtam meg azt, ami nekem t7-ben 1 heavyben ülve kell.
Ezek a "tapasztalatok" után alakítottam ki a véleményem. Nem szent írás stb. Szimplán a videó miatt írtam le, mert meglepődtem h leszarozza a srác a tigrist, sőt szerinte t6-ban lenne a helye, annak ellenére, h t7-ben is bőven megél. Arról szerencsétlen tank nem tehet h egyesek nem tudják használni. Amilyen harcmodorra kitalálták, azt elvégzi, teljesen jól.
Bocs a hosszú szövegért, részemről ennyi volt a t7 heavy témához való hozzászólás. Tiszteletben tartom mindenki véleményét, enyém is eléggé szubjektív, ezt elismerem, de ilyen ez a popszakma :) -
Malarki #239747 Hát éppenséggel egyik gyenge pontja se olyan kicsi, hogy "kinyujtott nyelvvel a monitorra ráhajolva" keljen célozgatni. Pláne most, egy pontosabb löveggel nagyobb távolságból simán lőhető a kupola vagy a lánctalp fölötti rész, a hasa meg pláne. Egyébként is, a Tiger P tulajdonosok 90% azt hiszi a frontpáncélja átüthetetlen és megvédi mindentől, másnak bele a pofádba, aztán csak néznek mikor sorban kapják a sebző lövéseket.
Ezt a 28 km/h-t meg nem tudom honnan vetted, de tuti hogy több. A súlyuk nagyjából egyforma, de a Tigrisnek 870 Hp-sa motorja van a P-nek meg csak 670. Nehezen hiszem hogy így gyorsabb lenne.
-
Veqtor #239746 Kicsit visszatérve a "melyik a legjobb 7es heavy tank" témához, miért érzem azt, hogy a többség nem is próbálta az összes 7es heavyt?
Én vagyok az egyetlen, akinek a Black Prince pl benne van a top3ban?
T7 felett Tiger P és T29 jobb nála, viszont saját tierben a legjobb frontja szerintem a BPnek van(legalábbis kevesebb a weakspot rajta, mint a TigerP-n). 175penes ágyúkat még pattintja szemből jól forgatva és a rof + 1450 hpnak köszönhetően 1v1ben szinte mindent öl a tierjében. Közelre/távolra pontos, a pen elég t8ba is, a tornya is véd ~225 penig szemből(caern+centurion pattogott, de csak tippeltem az értéket).
Angol heavy ágról alig esik szó, pedig tier7ig mindegyik erős a saját tierjében, t8-t9 tűrhető a t10 meg álom kategória(nekem legalábbis jobban tetszik, mint a többi 10es heavy tank).
KV3/IS/IS2/Tiger/AMX M4 mind jó tankok, de a top3ban nálam nincsenek benne(Nagyobbak között is többet ér szerintem az előbb említett 3. Hozzáteszem ez azonos színtű játékosokat feltételezve érvényes, személyes játékmódtól függetlenül). -
stoppos #239745 Szal valahogy így történhetett:
- Ivánm ez a játék így túl arcade. Kellene valami amitől élethűbb lesz.
- Oké, rakok pár bokrot a szakadék szélére, az elég élethű.
-
bornofakone #239744 tigrisnek pörgősebb a motorja, jobban gyorsul de kisebb a max sebessége, tiger p pedig lassabban gyorsul, de nagyobb a végsebessége.
Ha 1 400 méteres egyenes szakaszon lenne verseny, tiger p-re adnám a voksom, de mivel nem erről szól a játék....inkább a tigrisre szavazok sebesség terén.
Érzésre nekem tiger p 1 tetű volt, tigris meg 1 med hozzá képest, sokkal mobilabb mint amilyen a tiger p volt....(tudom túlzó, de egyszerűen felüdülés volt sima tigrissel menni tiger p után)
Ettől függetlenül ízlések és pofonok :)
-
bigmano #239743 Ezt én is megerősítem! -
foxbat88fx #239742 ez teljesen élethű :D
menj el csak a velencei hegységig Magyarországon :)
ott is így van.... nagy bokor aztán egyszer csak ott van mögötte a szakadék :D szóval szerintem simán élethű ez :)
igaz ugyanakkora kicseszés is -
stoppos #239741 Hehe, ebbe tegnap én is majdnem beleestem. :)
A kis szürke kövek meg már előre köszönnek, mert tudják, hogy puszi jön. Főleg, ha épp eksün van. -
Ez szokásuk, ahogy árnyékba rakni kis szürke köveket amik megakasztják akármelyik tankot.
Én múltkor Indien Pz.-al öngyilkoltam meg magam 250 HP-ról, mert nem láttam a bokrok mögött hogy mennyire meredek a domb. Ilyenkor Monster Truck-okat megszégyenítő ugratásokat csinálok vele, amikor meg oda kéne érni valahová akkor meg alig gyorsul 40-re
mijki: az kb. reális érték lehet majd, ha azt nézzük hogy az amcsi 240mm-es ágyú tud 2250-et. Nem lesz egyszerű balanszolni az biztos, azért is nem került még be, meg gondolom egy új ág egyik tagja lesz és az ág többi tankja még nincs kész. -
Nem tudom melyik csicska tervező rakott bokrokat a szakadék széléhez de bekaphatja. Amikor ránéztem a térképre már tudtam,hogy valami baj lesz, de már késő volt 

-
380mm-es rakétavető, lesz 3000+-os alfája, meg golddal lehet 400+ penje :) -
foxbat88fx #239737 E-100 buziknak egy GIF :)
-
KV-2 hozzá képest kutyafüle :D ST
lammaer: egyetértek, bár a több magos támogatást jó lenne ha megoldanák valahogy, nekem egy alsókategóriás (bár viszonylag új) gépen is szép a játék és jól is fut. -
AlucardHuN #239735 Tévedés, nekem már jó ideje nem lobbant lángra, meg is vagyok vele elégedve.
Am Renton az érdekes, nálam sík terepen eléri a 30 km/h-t :"D Azt nem merem mondani hogy 31-32 is de 30-at tuti:D -
lammaer #239734 Bármilyen kicsit is korszerű gépen kényelmesen szalad a játék. Bicskanyitogató SerB stílusa, de pont annyi túlzást tartalmaz a hozzászólása mint a tied.
Nem kell szupercomputer a WoThoz.... normális igények mellett. Aki persze otthon a panelház oldalára felfeszített gigaprojectoron akarja 8xAA-val meg alpha blendingel meg csillogó napfényeffektussal meg 16*élsimitással bámulni prokhorovkán a trágyában megbújó ganajtúróbogár tökén a szört bámulni... na, az fizethet. Énmeg szétlövöm seperc alatt :D -
Nikosi #239733 Hát egy tigrist szemből felgyújtani nem kunszt 10 kísérletből 8-9-szer sikerül. Ha szembe áll velem már ég is mint a reistag. Bal oldalon alul a tüskés részen meglövöd és kb 80% eséllyel már ég is. Ha nem elsőre másodikra már biztos. Volt olyan nem jó párszor, hogy egy körben 2-er is felgyújtottam, háromszor csak azért nem nagyon lehet, mert addigra leég poroltó ide vagy oda.
Régen nem volt ennyire gyúlékony úgy emlékszem, de most már méltó tagja a birodalmi fáklyáknak. -
TomDantes #239732 Nagy ügy. Vannak akik a KV-5nél sem az artu tornyot lövik hanem a frontját. Azt meg lőhetik, 180 mm és döntött, sok sikert hozzá. -
SturmTiger a szuperteszten? link
Nem hinném, szerintem csak kicserélte az egyik tank modellt arra a ST modellre amit nemrég beraktak a 0.8.7-be. Amelyik egy pajtában áll, amolyan Easter Egg-ként. -
R3nton #239730 Igen csak míg te kinyujtott nyelvvel a monitorra ráhajolva célozgatsz a tigerP gyenge pontjaira, addig a tigert ott lövik be célzás nélkül ahol nem szégyen. Nekem volt mind2. P simán megy 34-35el a sima meg csak 28al. Fos a az tigris... -
NH3CL #239729 lustaság. -
Malarki #239728 Értelmes ember nem lövi telibe a frontját.
Tiger (P) front
Nagy a kupolája, ugyan az mint a Tigrisen. A hasát is át lehet vinni, akárcsak a két sarkán a levágott részt, de még a fronton is ott a géppuskafészek. Vagy csak betolják a goldot és kész.
Azt meg nehezen képzelem el hogy mozgékonyabb lenne a Tigristől, sokkal gyengébb a motorja.
yossarianHUN: 320 csatám van a Tigrissel, semmivel sem gyulladt ki többször mint bármely másik tank. -
Top Gun-ért 2k xp jár holnap. -
R3nton #239726 Miértnem húzod ki? -
Jah erről eszembe jutott, mikor taliztam egy ilyennel 1v1-ben:D Én egy Fos 155-ben ültem akkor és hát finoman szólva is egy oldalú vége lett :D
Mondjuk a Fos egy OP szar, de az aljáról pattant az FV basszus :DD Na nem már :DD Egy lövésből ki kellett volna szedni :P -
bornofakone #239724 együtt kell élni vele, van annál rosszabb dolog is :)
(AT-7 ágyú kitéríthetőség...ahhoz képest tigris gunja 1 álom) -
Hát amit eddig láttam belőle, nem keltette fel az érdeklődésem túlsásgosan. Bár egy lövéssel kiszedni tier9 v akár tier10es tankokat eléggé vicces :D -
stoppos #239722 SerB az anált szereti. csak kérdezd meg lammaert. :) -
bornofakone #239721 1 hét se lenne gond, vannak tartalékaim (vennék 1 hét prémet, van még 215k free xp-m és t8-s brit td már ki van fejlesztve...:D)
De magától az acc-omtól nem válnék meg, csak ha találnék 1 balfácánt aki sok pénzt csengetne érte :D (említett 50k :D)
De amúgy teszt meg éles között....max annyi a különbség h nem mindenki lő át (a gold spam miatt), hanem csak az emberek 50%-a :D -
sempike #239720 :) És akkor még nem is beszéltünk a Tigris ágyújának negatív kitéríthetőségéről vagyis inkább annak hiányáról... -
A TigerP-hez kapcsolódóan - szerintem még mindig vannak, akik a tiger P-t a frontpáncélján lövik- kb. a hasát, ha szemben áll.
Pedig ott a legpáncélozottabb az egész - inkább tornyon szoktam én is lőni, ha végképp muszáj szemből lőni rá. -
NH3CL #239718 Kipróbálnám élesben. A keret olyan 15-20k köritéstől függetlenül. és nem 2 hét múlva, hanem a héten. -
bornofakone #239717 mi ez a brit t10 td hype? :DDD
Van lézerágyúja v akkora fun lenne a game vele?
kihúzom én 2 hét alatt, ha vki ad érte 50k-t :D -
yossarianHUN #239716 Mostanában mindenki T10 brit TD-t akar vinni CW-re, vagy mi ez a brit TD őrület? Szerintem nem te vagy az első, aki ilyen accot akar keríteni. Csak érdeklődés. -
bornofakone #239715 Iszonyat élvezhető most a játék, minden tankkal. Artyval is elvagyok (gw tigerrel megyek)
Most is vannak olyanok akik a mezőn állnak 10-15 sec-ig mozdulatlanul, szóval artyknak is csurran-cseppen.
én úgy érzem a mostani arty nerf, magának a sok növénynek szabott gátat artykban ülve. Aki tudott artyzni, az most is tud, de aki növény létére tolta mert ugye máshoz nem nagyon ért, az most csak szív a nagyobb töltési idő és a rosszabb célzási idő miatt. Egyszerűen nem képesek adaptálódni a kialakult helyzethez.
Ami nagy pozitívum, h t10 csatákban nem arty party van, hanem egyszerűen pörögnek a csaták, tegnap is jó pár 5-8 perces csatám volt t10-ben (t8 td-k és m103 miatt). Teljesen élvezhetőek ezek a csaták, mindenki megy, nem az atom camp jellemző. Van még mindig camp, de most mindenki bátrabb és merik használni a pálya adta lehetőségeket, nem csak 2 szikla közt vannak v 1 hegy mögött verik azt a bizonyost. -
yossarianHUN #239714 T29: Ha kicsit izegsz-mozogsz vele, baromi nehéz belőni azt a kupolát, még egy pontos lézerágyúval is.
IS: Lehet hogy sokáig tölt, de mint mondtuk, ez senkit nem érdekel, amíg van hova fedezékbe húzódni a töltés ideje alatt. És mindig van. Annyi esze meg még 600 effes Pistikének is szokott lenni, hogy ha meglövik, bebújjon valami mögé (többnyire). "Ha meg ellövik az ammot" - jó vicc, jah, ha meg a Tigrisnek meglövöd a hasát, 10-ből hatszor szénné ég.
Tiger P: Nem mondanám egy szintnek, Tiger P páncélja még T8 ellen is elég tud lenni, sima Tigrist meg T5-ök megeszegetik gond nélkül.