418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Tessellia
    Bismark ugyanmár.. Maus földön, vízen, levegőben.
  • Malarki
    Most találtam ezt az oldalt(az America Project-ről kerestem infot):LINK
    Német bázis a Holdon, sőt Marson(!), náci UFO-k, van itt minden ami "szem-szájnak ingere S mind, amiket e szép sziget, Ételt-italt terem";
  • Szpecnyaz
    Mese a 10 kicsi egérről :D.
  • Zegi Norbi HUN
    Mausok lesüllyedtek volna a tengerfenékre és el tudtak volna lopakodni egészen Washingtonig :D
  • FosTalicskaa
    Te jó ég! Mi ez a mesedélután?
  • Zegi Norbi HUN
    Szerintem egy nukleáris fegyvernek nem kell cm-re pontosan célt találnia, mert anélkül is brutális pusztítást végez. Nem kellett volna minden ellenséget elpusztítani, mondjuk küldtek volna egyet Sztálingrádra, vagy Londonra és szerintem látva a pusztítást, meg hogy a levegőből bármikor érkezhet több is elég lehetett volna, persze nem akkor mikor már az ajtón kopogtattak a szövetségesek. Ha így lett volna, tuti felszívták volna magukat és Berlinre megy az a két atombomba, ahogy azt amúgy is szerették volna.
  • csoszi87
    Srácok!
    Nem kell vitázni.
    Megmondtam 10 Maus, valamint a Bismark és testvérhajója.
    Ennyi kellett volna a totális győzelemhez.
    Közel álltak hozzá, de az a fránya szerencse...
  • csoszi87
    Na hát ez van.
    10 Maus, és a világ értelmesebb fele csak németül beszélne.
    Stratégiai pontokra pakolva őket nem is lenne a mai napig szükség több harcjárműre.
    10 Maussal az egész világtérképet le lehetne fedni és rettegésben lehetne tartani mindenkit.
    Hasonló helyzet a Bismarck-al is.
    Ha nincs olyan kibaszott mázlija annak a flottának, ami kilőtte, akkor az Atlanti óceán rettegett járőrhajói lennének a mai napig.
    Ismétlem: A MAI NAPIG!
    Mert mint tudjuk a németeknek volt akkora fejlesztési előnye, hogy azt még 300 évig nem tudja megütni senki.
  • TomDantes
    Na és ha van atomfegyverük? És? Mondjuk távol álltak tőle mint Maó jeruzsálemtől, de és? Mit jelent pár atombomba? Annyit nem lehetett volna gyártani, hogy az összes ellenségüket kilőjjék, olyat meg végképp nem tudtak volna ami mondjuk az USA-t veszélyeztetné.

Amúgyis, V-2? Az egy pontatlan fegyver volt
  • TomDantes
    Halottam jobbakat is.

Például hogy Magyarország volt a németek után a legerősebb! Mármint a tengely oldalon.

Vagy hogy a németeknek volt atomjuk, csak nem akarták bevetni, mert Adolf szerint túl durva fegyver.

A németek megszállták a Holdat.

Sőt a Marsot is.

A németek megszállták az Antarktiszt, ahonnan csészealjakat indítanak.

Ki tudtak jutni az űrbe

Olyan fejlettek voltak a német tudósok, hogy a találmányaikat ma sem tudjuk megépíteni, mert mindenki más annyira elmaradott hozzájuk képest. -Óh igen...60-70 év múlva se tudjuk tudásban utolérni őket.

• Zegi Norbi HUN
    Ezek mind feleslegesek lettek volna,ha a nukleáris fejlesztésekre nagyobb hangsúlyt fektetnek. V2 felszerelve nukleáris robbanófejjel döntő fegyvertény lehetett volna és az ellenség remegő lábakkal utazott volna Berlinbe, hogy aláírja a megadási nyilatkozatot :P Egy másik, párhuzamos világban talán így történt és ott sok minden jobban alakult :)
  • Tessellia
    Sőt télen a befagyott bering szoroson keresztül már alaszkát támadhatták volna a Mausokkal.
  • csoszi87
    Láttam az Iron Sky-t és nekem marhára tetszett.

Másik nagy kedvencem mástól: Ha a németetek meg tudtak volna építeni 10 működőképes Maus tankjuk, akkor megfordíthatták volna a háborút.

És tényleg!
    Végigrobogtak volna velük Szovjetunión. Lényegtelen, hogy Tigrisek sem bírták a terepet, Maus bírta volna 190 tonnájával...
    Gyakorlatilag gyalog kerülték volna ki őket. Nagy fegyvertény 1 mozogni nem tudó jármű.

És még 1 gyöngyszem: Nem is a németeknek kellett volna nyerni, mert volt néhány légvédelmi bázis (vagy mit magyarázott a delikvens) amit az Oroszok nem tudtak elfoglalni a háború végéig. Ha tovább próbálkoznak, a németek nyertek volna annyi időt, hogy újjászervezzék magukat.

És ezek mind felnőtt emberek (1ikük katona családból származik) szájából hangzottak el.
  • Toby0501
    Arra már nem áll fel?
  • Tessellia
    wotlabs.net
  • Eagle16
    Na végre.

- in 8.8, there will be national crew voices

Mondjuk EU-s Q&A-ból van, szóval lehet hogy megint valami hülyeséget mondtak, de hátha.
  • Oddball29
    Elásták...

Szólj neki, hogy van még remény. Ha visszajönnek a Hold sötét oldalára menekült nácik, az első dolguk lesz a félve vegyes tisztelettel elföldelt Tigrisek reaktiválása. Hadd reszkessenek azok a bolsik!
  • madmanic
    noobmeter helyett tudtok valami stat néző oldalt?
  • Konci
    Mai legszebb vereségem...Napok óta hasonló csaták,de itt éreztem először hogy mintha egyedül lennék...A vége meg az artyval...megáll és odabasz ezret a lejtőn..
    Talán kis szerencsével lehozhattam volna,ezt már nem tudom meg...
    Szegényes angol tudásommal kommentáltam is elkeseredésemet,gyakoriak bizonyos szavak melyeket sűrűn ismételek kínomban.
    Itt megvan ha valakit érdekel
  • TomDantes

Én ezeken esküszöm beszarok. Nulla-nulla-nulla....legalább egyet sebezzetek idióták! Egy lövésnyit! De ez is túl nagy elvárás.
  • csoszi87
    Nagyon-nagyon régen volt 1 pont ilyen elveket valló klántársam.
    Nem értette meg, hogy a Tigris itt is kilövi azokat a tankokat, amiket a 2. VH-ban.
    Fel volt háborodva, hogy itt 70es évek beli tankokkal kell együtt játszania.
    A tigris megelőzte korát, meg a világ legjobb tankja?
    Mondom: Pont ezért lett minden tankfejlesztés alapja...
    Annyit mondott erre, hogy: Csak azért nem lett fejlesztési alap, mert az oroszok direkt ásták el mélyre.
    És tényleg! Oroszoknak azért nincs atombombájuk, mert rohadt imperialista amerikaiktól kellene másolni...
    Ilyen embereknek nem lehet logikusan érvelni.
    Mert ők csak annyit látnak, hogy az ellenfelek nem szarják össze magukat ha meglátnak 1 tigrist. (én Shermannal azért tartotok tőle)
    Minimum, hogy ellenfélként a legénység skilljeit el kellene veszteni, illetve a képzettségnek is maximum 60%-nak kellene lennie, ha tigris jön szembe. Mert ez így történelem hű lenne.
    Így kellene történnie a játékban is:
  • Eagle16
    Meg ha a pálya sarkában van valaki, akkor jelzi előre, de ha nincs meg a skill akkor el kell menned a sarkáig hogy biztos legyél benne...SPG likvidálásnál jól jön. Vannak ilyen "kényelmi" funkciói is, ami nélkül meg lehet lenni, de alapvetően akármin jó tudni hogy most akkor éppen látnak vagy nem.

Most hogy kevesebb az SPG, így kicsit kevésbé fontos ez igaz, de én nem szeretem fölöslegesen össze-vissza tekergetni a tankomat, jó néha kicsit "pihenni", mikor tudom hogy én látom őket, de ők nem látnak engem. Nem kell minden pillanatban feszülten koncentrálni. Ahogy mondtam, "kényelmi" funkció, részben :)
  • voivod32
    Na ilyen is ritkán fordul elő ezzel a tankkal!
  • stoppos
    Akkor is hasznos nagyon, ha védekezni kell, vagy épp nem akarod elsütni az ágyút, viszont az ellenfél mozgásban van.
  • Eagle16
    Az nem baj hogy késik, mert az ellenfél se azonnal lő rám amint meglát, idő kell mire becéloznak.

Én mindenre azt teszem először, nem egyszer mentett már meg sokféle helyzetben.

Az se mindegy hogy ha bokor mögül lősz, akkor tudod hogy vissza kell húzódni mert megláttak, vagy lövöldözhetsz tovább mert tudod hogy nem látnak...szerintem a legjobb.
  • mijki
    Na beérett ez a tank is, 22 csata kellett:

24mp-n múlt a győzelem
  • davidbog
    Leghasznosabb? Leghasznavetetlenebb. Nekem egyedül a Foch-on van, de tapasztalatom szerint eleve egy másodpercet késik a jelzés a tényleges spottolódáshoz képest. Nehéz és közepes harckocsira meg totál felesleges, azokkal elől kell lenni és azt feltételezni, hogy mindig látnak ez azokanak "kell" akik hátul nézegetnek. Egyedül TD-re meg, bokorban bújkálós könnyűre van értelme. De azokra is van jobb skill.

Oddball: Nem lehet világháborús APCR, mert nem volt hozzá. De amúyg valóban annak felel meg.
  • Oddball29
    Én nem használok már semmit, "tiszta" vagyok két hete. Ha a WG korrigálja ezt az idétlen szórásképet, akkor esetleg visszanézek. Azt se bánnám, ha kivennék randomból a prémium lőszert.

Visszavonultam, néha rezidens tanknerdként beírogatok még.
  • Eagle16
    Ha teljesen kiveszik, akkor tuti hogy felrakom a coated optics-et mindenre, TD-n maradhat a binocular. Csak ennyire fontos nekem hogy ki lát meg kit először.
  • atee73
    de azert gondolom te is hasznalod
  • pointer4
    Áruld már el nekem, hogy miért ilyen fonots az a TD :)
  • Oddball29
    Amíg nem volt, addig is meg lehetett lenni. Speciel én baromságnak tartom, be se kellett volna tenni. Egyébként ki is lehet tapasztalni, honnan látnak meg, szóval noobmankó.
  • stoppos
    Nemáááááá. Az a különbejáratú hülyebiztosításom...
  • Eagle16
    A lövedék a kulcs. Az egyik APCR-t lő a másik meg HEAT-t.

A hatodik érzék elég nagy mankó mindenkinek, kb. a leghasznosabb skill a javítás mellett, ha elveszik akkor én tuti vaknak fogom majd magam érezni :) Már nagyon hozzászoktam hogy van. De egy idő után már természetes lenne hogy nincs semmi figyelmeztetés...meg lehet lenni nélküle, csak könnyebb lesz csapdákba belefutni.
  • Oddball29
    Egyik lőszer még a régi vh-s nyílorrú wolfrámmagvas, másik az 50-es években tervezett kumulatív.
  • pointer4
    OMG
  • Szpecnyaz
    Nem mintha most túl nagy camp lenne.
  • R3nton
    Barom ez a SerB. Mausba meg IS-7be nem kell a többiek meg szívjanak :D Ha kiveszik még nagyobb camp lesz :D Legalábbis én biztos beállok majd a TDk seggébe meddel :D
  • Malarki
    Ugyan az a löveg van mindkettőn.
    Én se at mondom hogy jobb, hanem azt hogy legalább olyan jó.

Egyébként az csak nekem fura, hogy a D-25T löveg gold átütése az oroszoknál 217 mm a kínaiaknál meg 300? Ennyit számít a Made in China?
  • Master91
    Nem csak az SPG-k lőnek :D