World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
T28: nekem bejött, jó páncél, rohadt jó tûzerõ. Ezek az elõnyök.
Hátrányok kicsit lassú, nem ér elsõ vonalra sose, igazi második(harmadik) vonalas td. Jó támogatással (nem engedik oldalba, hátba támadni) elég jól használható.
T95: kiváló páncél a nagy gun ordenáré zúzós. Jobb, mint a t28 ebbõl a szempontból. Viszont annyira lassú, hogy nagyon. Egy kis domb és már csak 7-el mész. Nagyobb akkor 5. Ha valahova odamentél oda vagy menve. Egyedül hagyás esetén esélytelen, mert megkerülik. Nekem akkor volt amikor nem volt még gold creditért így nem nagyon lõtték át szembõl. Most nem tudom mi a helyzet. Artyra alergiás, mert ha a tetejét eltalálják elég. Bázistól max 100-200mre leledzik 😊
T110E3 ki van fejlesztve de nem vettem meg.
T30: mindenki szereti én nem tudtam megszokni, hogy nagyon el kell dugni az alját. Lassú célzás, nagy reload time. Kicsit mozgékonyabb, mint a torony nélküli TD-k, de szerintem nehezen használható. Alig vártam, hogy eladjam.
T110E4: vegyes érzések. Már sokszor átlõtték a lövegpajzsot és ez igencsak idegesítõ. Sebzés jó, reload time már annyira nem. Test papír dugni kell nagyon.A torony forgatás a 180 fok miatt néha idegesítõ, mert az ember azt hinné hogy forog még, de aztán mégse. Úgy is mondhatnám, hogy csata hevében arra gondolsz: MÉRT NEM FOROG???? ELLÕTÉK VAGY MI??? JA 180 fok. De ez megszokható. NEM elsõvonalas td ettõl független, mert szétkapják. Mindig támogatóként használom így az átlagdamage már asszem eléri a 4000-et meccsenként, de lehet az jobb is majd. Csak azt hittem lehet vezetni a támadást elölrõl, de kellett 50-60 csata míg rájöttem, hogy nem.
Ja és elég sûrûn elõfordul, hogy betöltesz jó sokára becélzod pontosan és... Semmi. Nem talált. Vagy T50-2-be belerondítok: penetration 0. Ja, de a lánctalp leesett. Kösz. Aztán van, hogy be sincs rendesen célozva aztán már repül is az 1000 damage.
Szóval felemás, de a nagy alfa miatt szerintem egész fun. De csak ha nem te vezeted az akciót 😄
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Azon vacillálok, hogy melyik TD ágat húzzam fel CW-re. Vagy az amcsi tornyos T110E4 vagy a Object 263 ami szóva jöhet. JagpPZ E100 annyira nem begyere, bár CW-re támogatással, goldammoval az is beleférhet.
Szerintetek? (az object 268 annyira nem szimpi)
Szerintetek?
Elõnye: Jó kemény az eleje. Sokszor még tier kilenc is pattog. Jó az ágyú, gyorsan lõ és nagyot. Célzási ideje jó. A gép fenntartási költsége is jó.
Hátrány: nagyon csiga és lassan fordul. Lightokat, medeket nem tudod lekövetni és többször még a heavyk is simán kimanõvereznek. Oldala nemrégi nagyon vékony lett, hátulja természetesen vékony. Ha szembõk kapod az artyt, akkor nincs különösebb gond, de ha felülrõl, akkor gyullad, vagy robban könnyen, mivel ott vannak az üzemanyag tartályok.
Én akkor vagyok vele eredményes, ha városi pályán, vagy egy irányból jól védhetõ helyen vagyok. Türelmesen kellene vele várni, amíg jön az ellenfél, ez nekem nem nagyon megy, ezért olyan helyeken igyekszem támadni, ahol jó eséllyel szembõl tudnak csak jönni. Sajnos ha megkerülnek kampec, ha ketten lõnek kétiránybõl kampec, ha oda kéne érni valahova kampec.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
A ruszkik nagy veszteségrátája tudomásom szerint pedig Sztálin hibás döntésének volt köszönhetõ, aki 1942-43 között jegeltette a nehéztankok gyártását/fejlesztését. Így a könnyû-közepes orosz tankok nem voltak sszámottevõ ellenfelei a németeknek, emiatt volt a nagy veszteségráta. Amikor aztán jöttek a ISz széria tankai, fordult a kocka.
A Tigris tankok meg hiába voltak eléggé jók, nem voltak túl jók. Az adott technológia határain voltak, nem lehetett továbbfejleszteni õket. Nem véletlen, hogy a késõbbi német harckocsitervezés, ami pl a Leo MBT-ket adta a világnak a Párduc-vonalhoz nyúlt vissza, abból eredeztethetõ. Az egyenes páncél az fixen 100 mm, míg mondjuk egy 60mm páncél megdöntve jóvl többet tud nála, és a súlya is kevesebb. Az ISz széria pedig a forradalmian új gömb alakú toronnyal és az öntötvas - technológia alkalmazásával dobott nagyot.
Oké hogy zsembõl nem ütik ár de menni azt nem bír így jó kis arti célpont. Kiorbitolni nem nehéz ha egyzser rossz felé mész vele akkor mire vissza fordulsz vége a gémnek. Köszönöm szépen nem.
Ez kb a t28ra is igaz csak az gyorsabb. 18 a max azt hiszem.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
T32õt szerettem jó kis tank egyik legjobb effim van vele igaz pl egy top gunt sem hozott és a win ratem is csak 45 vele amit talána low pennek köszönhet de egyéb iránt egy hálás pattogós tank. Ha csaka torony látszik akkor tényleg mint egy erõd. Bár új MM melett gondolom nem teszi annyit T10be így lehet jobb vele a játék azóta.
Mi páran, acélfetisiszták, szeretjük böngészgetni ezeket a régi dolgokat és ezért harapunk annyira, ha valaki féligazságokat, innen-onnan olvasott, félig emlékezetbõl, vagy rosszul tudok dolgokkal erõsködik. Szeretjük mások véleményét, szeretünk megbeszélni, vitatkozni, csak el kell fogani, ha valamit nem te tudsz helyesen. Én személy szerint mindig örömmel olvasok még nem ismert információkat, amik túlmutatnak a propagandán, viszont cöccögök magamban itt a gép elõtt, ha egy ifjú titán megint hallott valahol valamit és elkezd vele keménykedni.
És a lényeg. A több száz tigris legenda. Finoman fogalmazva is nem volt sok belõlük, valamint horror volt a hadszíntérre szállítani. Ha beleolvasol a különbözõ csapategységek leírásába, látszik, hogy pár darab éknek szánt Tigrisrõl beszélünk a többi gép között.
T-32 szintén farmolás tárgya. Már fullos, így elég élvezetes. Stock toronnyal nagyon szívtam. Még a lövegpajzsot is lyuggatták. Az új toronnyal már pattog szépen az ellen ha jól elrejtem a testet. Nekem tetszik a járgány. Fõleg hogy végre 100% a legénység, így ismét érdemben fejlõdnek a skillek.
http://kutyuszoba.blog.hu/
A T32 meg a jóféle ágyújával nagyon sirály. Én szerettem.
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Tier tier négyig vicces. Semmire sem jó, nagy páncélú, cserébe lassú és szar fegyverrel rendelkezõ gépek. Nem mondom, hogy rondák, mert nekem
mindeg gép szép, de maradjunk annyiban, hogy érdekesek.
Tier 5-7 nálam közepesen teljesítõ gépek. Ezek még nem revolvertárasak, nagyjából lehet hasonlítani valamelyik orosz, vagy német géphez. Átütésben jó ágyúk, de pontatlanság és lassú célzás jellemzi õket.
50-100: ügyesen használva jó gép. Meglepetésszerûen beugorva még egy tier kilencest is bedarálsz. Hatot lõ sorozatban, de a töltési idõ erõsen mellbevágja az embert, erre figyelni kell a helyezkedésnél. Nálam hatékony volt városi pályákon, vagy ahol segítettek a csapattársak felfogni a lövéseket. Páncél szinte nuku, néha lepattannak az elejérõl, ha mind a harminckét égitest együttáll.
50-120: sajnos nem jó a harcértéke szerintem. Négyes sorozatot lõ. Általában csak három lövés megy be, egyel mindig történik valami anomália. Ez 1200 körüli sebzés, ami sovány. Mivel páncél szintén nuku, ezért folyamatos bújás, menekülés, jajjgatás. Ha már egy lövést elõttél, akkor gondban, vagy tölteni kéne, vagy várjak még. Általában akkor tudok vele jó kört menni, ha nem top tank vagyok és mellékszereplõként tudom a fõ összecsapást segíteni. Ha valahogy túléled az elejét, akkor csaták végén nagyon effektív tud lenni lesebzett ellenfelek ellen.
AMX 50B: elmegy. Végül is gyors. Gyorsan oda lehet érni statégiai pontokra. Sajnos itt is megvan az 50-120 lövés anomália. Be kellene mennie a lövésnek és mégsem. Elõlrõl van egy kis páncélja, viszont szinte semmit sem ér, hamar szétszerelnek.
És egy kis ráadás. Nagyon sebzi az arty. Modulok emberek pusztulnak erõsen. Nem kell hozzá tier 7-8 arty, hogy kicsomagoljanak a gépbõl, lõtt már ki hummel is egylövéssel az 50-120-ból. Végeredményben szerintem megéri egy két szép pillanatért, de a bosszankodás végig ott fog kísérteni.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Néha erõsen kamikaze stílus néha meg nagyon camp,vagy ha olyan kedvem van akkor örült stílus jön elõ.Aztán ebbõl néha olyasmi sül ki hogy csak nézek.
Ahogy írod is, mivel látta, hogy nálunk 3 med van 1-el szemben gondolhatta, ha én lemegyek max. az ellen egyszem T-54-e jön velem szemben azt meg felülrõl úgy is kiszedjük együttes erõvel, szóval simán jó volt ez így csak ha jön velem ugyanez az eredmény csak nem halok meg jó eséllyel, igaz valószínûleg õ sem sebez ennyit.
Amúgy egyértelmûen a defenzív taktika a nyerõ a WoT-ban én is azt látom, pontosabban akkor nyerõ ha jó spotterek vannak a csapatodban, de egy-kettõ öngyilkosjelölt mindig akad. Lásd a fenti szituációt is. :-)
A 4-es az könnyû tank volt? Mert azzal csúnyán elõfordul elég gyakran, az a dolga, hogy mutassa az ellenséget, illetve abajgassa a kicsiket, artykat.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
akkor én mexikói vagyok? vki help me, milyen tankot szeressek?
miket nem vonnak le egyesek a nick névbõl
xfire: kistekila
Minek menjünk úgy is jönnek.
De nem egészen erre gondoltam, hanem az olyan aktiv okos harcmodort hiányolom amit plata irt.
wot nick: PsychoTrooper
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az õ szintjükre és legyõznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Tekingessenek ki õk, és akkor lehet õket lõni.
Ezalapvetõen defenziv/passzív dolognak számít, de valahogy hajlamos vagyok vele egyetérteni:
Kinézek és van ott valaki, jó esetben 1 lövést tudok leadni. Cserébe mik a lehetõségek:
1 - csak egyvalaki van, szerencsés vagyok nem talál el
2 - egyvalaki van, visszalõ, ugyanúgy sebzõdök
3 - sokan vannak, még le is trackelnek és megerõszakolnak
Vajon megéri egyetlen leadott lövés a potenciális rizikót?
Én alapvetõen kitekingetõs fajta vagyok, de azóta pl azon a pályán mindíg beugrik ez a jótanács, mint Luke Skywalkernek obi van hangja... és be szokott jönni.
Ennek ugye egyik ékes példája, amikor mondjuk mindenki megindul bal oldalra, jobb oldalon meg van egyszem tank. A tömeg nem változtat, õ elindult balra, nem fog visszamenni - az intelligensebbek viszont lyenkor megfordulnak.
Tehát simán lehet az is, hogy az illetõ már látta hogy az ellenségtõl nem jön le senki, ezért úgy ítélte meg hogy a saját T54 odalenn elegendõ ezért nem kell lemennie, és arra gondolt hogy a csapat jobban jár ha õ damage dealerként dolgozik a tetõrõl (hiszen lentrõl ezeket nem nagyon lõhette volna le).
Lehet a gyõzelem szemponjabol rendben van a dolog, de ha megmozdulnanak talán kevesebb áldozat lenne.
Én spec képtelen lennék egy top meddel egy helyben maradni. Egyszerûen ennél agresszivabban tolom. Szarrá is lõnek épp elégszer.
wot nick: PsychoTrooper