418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Volt itt ma szó az fps-ről. Milyen lenne a statom ha nem 12 és 25 között ingázna az fps-em (Td-vel bokor mögött 8-15), hanem lenne stabil 60?
    Akki azt mondja hogy azért szarok az eredményei, mert gyenge a gépe az csak félrebeszél XD
    0T3P noobmeter
  • VanDaal
    Még a végén elhiszem, hogy már nem olyan borzalmas, mint mikor én játszottam vele :)
    Igaz, az egy más korszak volt... minden tele artyval, és nem lehetett kikapcsolni az assaultot. Egyetlen más tank húzása közben sem szitkozódtam annyit, mint annak idején a protóval :D
    Emlékszem, nem is egyszer történt meg, hogy suicide scout berohan, arty one shot, mielőtt akár csak esélyem is lett volna az első fedezékig elmászni...
    Így visszagondolva, csoda, hogy végül minden berendezési tárgyam megúszta komolyabb károsodás nélkül :D
  • Bmsrt n2
    Muhaha T9 farmkör:)

Ez van,ha az ember megkapja a pálya OP-oldalát,ott ahol fel lehet bújni a sarokba,plusz egy kis mázli.(az arty nem kapott el,pedig erősen próbálkozott)
    Bár szinte az összes német-tankerünk hozta a "formát" az erdő tele volt E-75-el Jagd100+Minimaussal,és még csak nem is az elejébe...bent a sűrűben
    Még jó hogy a maradéknak volt egy kis sütnivalója!
  • Desmodromic
    Akkor biztos bennem is. :)
    Bocs, egy órával később néztem, hogy jé mi villog ott a csatajelentés mellett.
    Pedig 10.000 meccs alatt még egyszer sem sikerült szakaszban tolni.
  • Destydeme
    Nem véletlen tettem mosoly jelet...Milyen felhívás?Mikor?
  • R3nton
    Nem lenne baj vele ha nem lett volna elbaszva. Tier8 mindig toptier volt, Tier7 is. Viszont a Tier6 játszhatatlan volt, mert kizárólag tier9-10be pakolta. Többnyire a tier5 is játszhatatlan volt, ha nem a 152-es KV-t toltad. Ja igen tier4 is játszhatatlan volt, emlékszem az amx40-t tier8ak közé bevágta.

Mindent összevetve sokkal jobb az új rendszer. Az el volt baszva, nem is kicsit. Akkor lett volna mondjuk használható, ha 10-ből mondjuk 2x lett volna low tier a tank 2-3x top tier a többit meg középen.
  • lammaer
    Csak ne lőjön vissza, addig nincs gond :)
  • mijki
    T7-tel most is lőhetsz T9-re.
  • lammaer
    Nos barátom, engem ezzel nem büntetnél. Konkrétan én híve vagyok a szélesebb nyitású MMnek, az okait többször is kifejtettem (én a hullámvasút hive vagyok: egyszer fenn, egyszer lenn, a régi MMnek is megvoltak az előnyei).

Tudom, mindenki örült a szükebb MM-nek, de mint ahogy előbb is írtam, az éremnek két oldala van: ha a magasabb tierű tankok sebzéséért plusz pénz jár, akkor nem olyan rossz dolog egy ügyes embernek ha T7-el lőhet T9re.... főleg ha farmtankban ül.
  • foxbat88fx
    hát nekem még a 105ös van rajta... azzal hoztam össze ezt a 4.4k dmg-t és a sima loset :D
    hull downban nyomtam az ipart.... :)

amúgy igazad van, nem hátrány a lassúsága ha az ember nem hülye ;)
  • lammaer
    Csalódtam benned mert a felhívásomra nem jelentkeztél :)

Amúgy meg csak kicsit trollkodtam, de azért ha jobban megnézed, megadtam a válaszokat is ami szerintem az oka lehet a dolgoknak.
  • TomDantes
    Ja, és persze a Wártunder sokkal jobb! Ott nem én iránytom a gépet, hanem az irányít engem! Még szerencse hogy nem olyan ruszkik mint ez a WG-s banda, hanem egy rendes civilizált országból valók, nem egy volt szovjet kutyaólból!
  • lammaer
    No tesó, tegnap én is megvettem a T28 Protot - bár nagyon tartottam tőle hogy hisztigörcsöt kapok (mint egy ismerősön szokott itt a fórumon :P), mert a T28-nál feladtam annó.

Nos, a két tank ég és föld, és meglepő módon nekem is bejön a proto. Igaz, fullosan kezdtem (hiszen a t28-on már kiszenvedtem szinte mindent), és ez is pont ugyanolyan tetűlassú, de a torony iszonyatosan sokat dob a használhatóságán.

A front ugye önmagában igen erős, de még be is lehet rendesen forgatni, amitől aztán nagyjából átüthetetlen lesz az átlagemberek számára. Az ágyú pedig gyors és kellően nagyot üt (nem olyan elrettentő mint az ISU BL10-e, tehát az emberek nem szaladnak el az első füles után, viszont meglepően hamar kapják a másodikat).

Szóval összességében bejött, este a duplák után csak ezzel mentem - tény, az elején jól kell dönteni hova indul az ember, tehát figyelni kell mit művel a csapat.

A legviccesebb az, hogy a lassúsága az elején előny: az ember nem tud vele berohani a bajba. Szépen elkezdődik a pofozkodás, én csendben kúszok előre, addigra sokszor a casapattársak félhulla állapotban helyet nyitnak nekem, és utána kiosztom a pofonokat :) Szinte érezni ahogy a körülöttem lévők új erőre kapnak ezek után, az ellen meg elkezd hátrálni és a agyalni azon, mi a francot kezdjen egy beforgatott T28 ellen ami mindenhol átlövi :)
  • stoppos

Nem tudok erre mit mondani....
  • NH3CL
    Neked is: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P6hgTDivmq8
  • Destydeme
    Hi.Most mit kell trollkodni?Reggel beleolvastam a fórumba..este írta vki,h te amúgy tök rendes,aranyos szeretetreméltó vagy 1 másik játékban...
    Félreismertelek?
  • TomDantes
    Én utálom a WG-t mert egy pofátlan banda, például pénzt kérnek a szaros prémium tankjaikért! Lehúzás! Lopás! Tolvajok! Bűnözők! Hogy képzelik?! Fizetnének inkább ők nekem! Ehelyett direkt mindig úgy állítják be, hogy én veszítsek csak! Mások meg mindig nyernek! Persze ha fizetnék, nyerék mert átállítanák, de ezek gonoszak és üsszesesküdtek!
  • FosTalicskaa
    Az ilyeneknek mint te a wg helyében visszaállítanék mindent, hogy a régi mm rendszerben mehessél állandóan: 6-os tankkal az esetek 90%-ban lőhetnéd a mausokat is4-eket meg hasonlókat, persze gold ammo nélkül hiszen régen az sem volt kapható kreditért, aztán majd meglátjuk a meccsenkénti 3 lövéses ding-dongal (ha szerencséd van és nem oneshottolnak azonnal) mennyivel több bevételed is lesz valójában....

Kis szintű tankoknak büntetés a nagyok között menni. Néhány kivételtől eltekintve hosszútávon sokkal kevesebb xp-t és kreditet fogsz kapni, mintha a saját szintedet lőnéd. De azért drukkolok neked, hogy hátha visszateszik a kis szintű tankjaidat magas tierű csatákba.
  • foxbat88fx
    mekkora szar ez a T28 Prototype.... azta de szar
  • Toweliee
    B+ :)))
  • lammaer
    Hú tényleg, az aljára befért volna egy Megyek Warthunderezni... :)
  • Bmsrt n2
    Lemaradt,hogy:
    Csak a War thunder!
  • Anonymuser
    Valaki teszt szerós! Az MT-25 mennyibe fog kerülni?
  • Pares
    XD
  • lammaer
    Hát, hirtelen ezek jutottak eszembe.....

• Trucker39
    Tegnap jól bele sikeredett húzni:

• Stuko
    Ez csak a "legendás" bgabor lehet....-)
  • Toweliee
    Ok, ugyanez van nekem is, de kíváncsi volta. Köszi!
  • Bmsrt n2
    Venti-Háló-Kukker.
    Mint scout tank.
  • mijki
  • mijki
    Tegnap nehezen indult, de végül jó nap lett. :)
  • Toweliee
    Milyen felszerelésekkel használod a T-15-öt?
  • NH3CL

Remélem segít
  • ladista
    Egy nagy tudású, "volt" wotos kolléga szavait kissé átfogalmazva: mehetsz a wt-be, ahol instruktor vezeti a kezedet még a wc-n is :D

Jó, meg ne sértődj, csak idegesít az a gyerek, szidja-hordja a wotot ott, de azért játszik vele ilyen-olyan indokkal (nopersze szidja-hordja a wt-t is).
  • Maala
    Régebben többet sebeztél, mint manapság.
  • Madi92
    Nem mersz kihúzni egy T9-et, hogy tudjunk szakaszozni! :D
  • GabeE3e
    Hálám üldözzön
  • inszi
    szevasztok!a lőwe tulajoktól kérdezném elsősorban azt, hogy meg vannak-e elégedve a credit hozamukkal.Mostanában azt veszem észre hogy nem hoz úgy mint régen.Régebben prém nélkül nyert csatában hoztam a nettó 30-40 ezret(prémmel átlag 70-80 ezret), mostanában 15-20 ezret kapok a levonások után(az utolsó kb.10 nyert csatára vonatkozva), és csak nézek értetlenül hogy vagy elfelejtettem játszani, vagy valami történt amiről nem tudok...
  • Tessellia
    Parancsolj.
  • GabeE3e
    Valaki aki nem tud aludni tudna adni egy linket a két soros garázs mod-ról?
    Tudjátok amiben 2 sorban mutatja a tankokat és átláthatóbb az egész.

Köfi , jo8