418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• voivod32
    Szevasz! Milyen jól teszi! Ott biztos kevesebb bosszúság éri, mint a WOT-ban!
  • patchaou
    Kipróbáltam, tényleg nem kell neki :)
  • Destydeme
    Hi.Fox már sörözésen veszt rész
  • stoppos
    Szeretek veszélyesen élni, letöröltem őket anno.
  • voivod32
    Öccséééém! Ez mekkora klassziker! Mennyit hallgattuk ezt a narancssérga gumigombos BRG Mk 27-es magnón!
    Na meg pl ezt!:
  • voivod32
    Öccséééém! Ez mekkora klassziker! Mennyit hallgattuk ezt a narancssérga gumigombos BRG Mk 27-es magnón!
    Na meg pl ezt!:
    http://www.youtube.com/watch?v=BMH58NuWSzw
  • patchaou
    Hmmm. Először inkább csak átnevezem. Ha megy úgy is a játék akkor törlöm :)
  • Destydeme
    Amikor mindenki tiszta hülye és van némi szerencséd...
    Győzelem
    Lakeville 2013. július 12. 16:13:30
    StuG III
    Szerzett tapasztalat: 2 250 + kredit 48 843
    Csatában elért Achievement Top Gun, Mesterlövész
  • stoppos
    Ha jól emlékszem dísznek.
  • pointer4
    A tortoise egy szuper kis dög, e75öt kettőt lő rád és már halott ha kijön eléd :D

Trekkelve kell minden sebezni vele, ha lehet. Mire felteszi komótosan lövés után a láncát, már kapja is a következőt, és heavy nem javít full repairrel sem 6 sec alatt láncot :D

Szreintem amúgy a tortoise jóval használhatóbb mint az FV :(
    HESH egy megbízhatatlan fos lövedék, inkább AP-t viszek bele, viszont akkor meg már annyit forgó toronnyal az amcsi is sebezget, rövidebb töltésidővel, jobb páncéllal...
  • Thomasovics
    Király lenne az S35 CAingyenes lenne
  • Maala
    http://worldoftanks.eu/en/news/44/big-heavy-american/

AHAHAHAHA Tippeljetek, milyen tankot akartam legközelebb kihúzni? :D
  • patchaou
    Ja ha már itt tartok, updates mappából használ valamit a játék, vagy dísznek tárol 5,33 gigát?
  • patchaou
    A Matilda BP, RamII, vagy T14 ban annyira mókás mint a PzIVS ? Mert akkor féláron valamelyiket beszerzem. Vagy töltsek le egy szűz 8.6.ot. telepítsek tesztet és próbáljam ki magam?
  • Desmodromic
    Egyébként tetszik-tetszik, de a 60.000 free XP nélkül nem szopatom magam, egyelőre csak 40.000 van.
    A hétvégén letriplázom még a szomszéd kukáját is! :)
  • Bmsrt n2
    Na baz nem tudok írni:)
    Hige=High
    És még lemaradt a prém acc akció(bár a szokásos gagyi 3-7 napos),és a "küldetés",amit úgy értelmezek,hogy 5 kill és 500 xp kell T5 tankkal(No arty) a +1000xp-ért
  • HHpanther
    Szia!

Rettentően fogod szeretni a tortoise-t szerintem.:)

Én is nagyon vártam viszont az elején hatalmasat csalódtam benne. Az alap ágyúval nekem elég használhatatlan feeling volt. t9-t10 már bárhol bármikor átlő,nem értem oda sehova..egy fűcsomó is megakasztott stb...konkrétan sírhatnékom volt tőle,de aztán meglett a nagyobb motor és a top ágyú..onnantól egy brutális dög. 350-450 között sebez és azt nagyon gyorsan, mindent átütve.

Az első 400-ast még nem veszik komolyan...aztán 6 másodpercre rá jön a következő..:)

• Bmsrt n2
    Hige-Five special
    3X xp
    +25ezer a Patrol-Duty
    Félárú és +50% hozamú minden Tier 5
    Félárú Tier 5 prém-medek
  • Bmsrt n2
    Na igen az a Jagd100 fogalmam sincs mivel,megy milyen szögben találhatott el azért a No-dmg-ért,de szerintem ő sem hitte el amit lát:)(bár szerintem gold lehetett a hangja alapján)
    És igen,az Ász már meg lett vele korábban.(az egy 2136xp-s kör volt)
  • R3nton
    NM, talán annyit, hogy a 2 ág rendkívül hasonló egymáshoz, annyi különbséggel, hogy a top kínai medeknek nagyot sebző ritkán lövő lövege van. Tehát lehet mondjuk egy Batchat vagy egy Leo1 más élményt nyújtana.

Bár tény, hogy azért valamennyire mégis más a nagy löveggel a kínai.
  • Trucker39
    Köszi. Próbálkozom az orosz ággal és ha lesz idő rá akkor a kínaival is.
  • VanDaal
    Jófej voltál vele, tuti emlékezni fog erre a körre egész WoT-os pályafutása alatt :)
    Hiába, Fortuna kegyeltjei köztünk járnak :)
  • mijki
    WG ajándék prémjét használtam:
  • pecaboy
    Ezekből az jön le, hogy gyors, pláne automata-félautomata lövegekkel (Pz1C 7,92-ese!) jó dolog motort lőni, de a lassabb ágyúk ezzel inkább csak megállíthatják a gépet, ritkán gyújtják ki. Hiszen minden átütő találat után 12-20% eséllyel kap lángra az ellen, és minél gyorsabb a löveg, annál több a találat.

Az ammorack sérülési esélye 27%, és le kell nyomni a hp-ját 0-ra. Ez "átlagos" löveggel 2 sérülést okozó lövés.

A benzintank sérülési esélye 45%, a hp-je hasonló az ammorackéhoz, ergo sokkal könnyebb kigyújtani vele a tankot. 3 lövés a benzintankba és voilá :)
  • Dezinter
    És ha nem tévedek megvan az a heavy exp event győztese már ha csak nem pletyka volt hogy van.
  • GabeE3e
    a 85mm-es volt fent neki.Igazából kilőhettem volna, amikor 9 killnél járt, de gondoltam,legyen egy jó napja,hagyom h lőjjön egy Poolt, aztán a végén 1v1 ben maradtunk ,én meg lepattantam 2x az oldaláról.
    De mind1,amúgy sem érdemelte volna meg a csapatunk h megnyerjük.
  • bigmano
    egy gyors kör
  • pointer4

Nekem ennyi ment maxx, de akkor nagyon be akartam már fejezni a kilenseseket, reggeltől toltam, 1-2 óra pihenővel estig. de utána 3 napig alig volt kedvem egy körhöz is :D
  • Destydeme
  • Pares
    Elég jóra sikerült a duplázós köröm a VK3001D-vel. Amikor megláttam, hogy a lista alján vagyok, kicsit elszomorodtam, hogy most megint szopni fogok a 8-asok közt mint a torkos borz, de végül egész jó csata lett belőle. 5 kill, top damage, a lista aljáról.

5 kill, top damage, a lista aljáról.
  • Veqtor
    Ilyen konkrét 1v1 szituációm még nem volt e75 ellen. Az ilyen "átlőhetetlennek tűnő" tankokat csak trackelni szoktam a többieknek most, hogy már ezért is jár spot dmg. :)
    De már az is jó, ha a körülötte levőket leszedegetem, őt meg lőjjék a nagyobbak.
    Már kimondottan várom a stock teknőcöt az at15 top ágyúval. 2k hp és ~ 3-4 sec töltésidő. :D
    Conqueroron is szerettem a hasonló stock ágyút, csak annak nincs semmi páncélja.

Még mindig tetszik az angol TD ág kialakítása, nagyon jól kitalálták a T9-T10 tankokat.
    A teknőc lassú, páncélozott és gyorsan lő kicsiket, az FV meg mondhatjuk az ellentetje, lassan lő nagyot, viszonylag mozgékony csak a páncélja kevés. Mindkettőnek 2k a hpja szóval lehet választani ki melyik stílust preferálja. Persze a teknőcnek nincs t10 TD penje, de aki elvan a 10es heavykkel, annak bőven elég ez az ágyú is.
  • foxbat88fx
    lesz az 10 is!
  • Destydeme
    oK,CU:)IGYÁL RÁM 1 SÖRT
  • pecaboy
    Jogos... Én is furcsálltam a "mission" megnevezést :)
  • foxbat88fx
    majd lesz!
    na én indulok a kocsmába, 1 hete nem voltam ott, már lehet azt hiszik meghaltam
    bb, majd holnap toljuk a gémet! ha jó akció lesz
  • Eagle16
    Normál állapotban nem lőhető, ha direkt arra játszik hogy minél sebezhetőbbé tegye a gyenge pontját akkor persze...de az ilyen játékosok általában fedezék mögül is úgy jönnek ki hogy megmutatják az egész oldalukat. Értelmes játékos ellen 225-ös átütéssel nem fogsz sok mindent kezdeni. De van prémium lőszer is ugye...
  • Destydeme
    Én már péntekezem...De még nincs bennem annyi,h ne anyázzak:)
  • foxbat88fx
    :D nekem elég volt mára az a 4400dmg-es lose ahol szét dolgoztam a belem... megyek arany péntekezni, aztán majd holnap jöhet a wot!
  • pecaboy
    Nnna, akkor nézzük, mit hámoztam ki a Wikiből modulsebzéssel kapcsolatban.

- Minden modulnak van valahány % esélye arra, hogy nem sérül, kivéve a láncot. Az mindig sérül. Ammorack csak 27% eséllyel sérül, a löveg és a legénység 33%-ban (legénységnél belső robbanás (az mi lehet?) esetén csak 10%-ban), minden más 45%-ban. Ez a "mentődobás" totál független attól, h milyen sebzésű vagy kaliberű ágyúval találtad el.

- A modulsebzés mértéke a kalibertől függ. Nagyobb kaliberű ágyú értelemszerűen nagyobb modulsebzést okoz ("fő" sebzésétől függetlenül). Példák:
    7,92mm Mauser - 17 (ez lehet a legkisebb)
    50mm - 68
    76mm - 105
    105mm - 150
    122mm - 165
    152mm - 203

- A modulok hp-jét értelemszerűen le kell vinni 0-ra a teljes kiiktatáshoz. Ennek a hp-nek kb. a fele szokott lenni a "repaired" szint (üzemanyagtartálynál jóval alacsonyabb), tehát ennyit azután kap, miután a legénység félig megjavította, és ez az a "határ", aminél alacsonyabb érték esetén átmegy sérültbe a modul státusza. A láncot nem befolyásolja a sérült (sárga) állapot, minden más viszont 50% hatékonyságú lesz. (Legénységnél nincs sárga státusz, és nincs hp sem.) Általában az optikának van messze a legkevesebb hp-je; aztán jön a toronyforgató és a rádió; a benzintanknak és az ammoracknek már több van; a láncnak még több; a motornak pedig a legtöbb.
    Pl. egy fullra fejlesztett Tigris esetén:
    optika 90
    toronyforgató 140
    rádió 150
    benzintank 200
    ammorack 200
    lánc 210
    motor 320

- Ha az ammorack hp-je 0-ra zuhan, vége a dalnak, a tank felrobban.
    - Ha a benzintank hp-je 0-ra zuhan, a tank kigyullad.
    - Ha a motor (átvitel is ide tartozik, mint mindig) találatot kap, mindegy, mennyi a hp-je, adott eséllyel (15-20%) kigyullad. (Azt nem tudom, hogy nem sebző találatnál is van-e erre esély, ld. fent: 55% eséllyel a motor elkerüli a hp-vesztést.)
  • Maala
    Átlőhető, ha alulról nézel rá... Lőttem már át 175 pennel E-75 alját.