418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #240592 ezen kurva jót mosolyogtam!!!!
akkora szar a wowp a WT-hez képest hogy az már vicc!!!!
ki kell próbálni mind a kettőt.... és aki a wowp mellett dönt az hülye :)
egyszerűen nem lehet egy lapon említeni a kettőt! kizárt dolog!!!!
és fosik Serb a tankos részétől is mint kurva az adótól!
azért van grafika különbség!!!! ÚJ KÉPEK
és ezek screenshotok, nem programmal készített képek -
Malarki #240591 Lángszórós tank azért volt minden nemzetnél.
Angoloknak ott a Crocodile, ami egy lángszórós Churchill, amcsiknak M4-en ruszkiknak T34-en volt lángszóró ha jól tudom. Németeknek is biztos volt.
A rakétás tank alatt nem tudom mit értenek. A Sturmtiger ugye rakétákat lövöldözött, de más ilyen nem nagyon volt. A másik lehetőség a Calliope-Katyusha irány.
De ez legfeljebb inkább a arty vonal lehetne. -
haflac #240590 Na mwegvettem a su-100y-t
1. csatám vele:
Győzelem!
Csata: Murovanka 2013. július 13. 16:56:55
Jármű: SU-100Y
Szerzett tapasztalat: 4 617 (x3)
Szerzett kredit: 69 409
Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "1. osztály"
-
Mivan????????
Rakétás tank inkább amcsiknak volt.
Lángszórós inkább németes, de úgy érzem megint amcsi tankok járnak jól.
DE hogy ne lehessen majd ki kapcsolni azt a buzi dinamikus fasságot lazán undorító! -
Vannak akik nem adják föl.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
"- rocket and flamethrower tanks will be implemented in the future"
"One more piece of info: remember that mod, that disables the dynamic camera shaking after shooting? Well, in 8.7 test 2 (and therefore most likely in full 8.7 itself), Wargaming made some modification that disables this mod. It’s no longer possible to disable the dynamic camera shot shake."
-
atee73 #240586 az eszedbe se jutott hogy nem szereti a primitiv hobbynacikat mi???
de " biboldozni" azt tudsz ..... szep vagy ecsem -
Who cares? Planes for Gaays :D -
Elég frusztráltnak tűnsz ezzel az állandó nácizással, te valami macskanadrágos hobbipánk vagy, netán biboldó? A 88-as löveg rossz emlékeket ébreszt vagy wtf? :D -
Malarki #240583 OFF:
SerB elmondja, miért jobb a WoWp a Wt-nél.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!SerB elmondja miben jobb a WoWp a WT-nél:
"A repülőink nem repülnek oldal irányba és nem tudnak azonnali megfordulást mint egy repülő csészealj. Az mellet hogy realisztikusabb meg tudod jósolni az ellenfél mozgását és nem kell véletlenszerűen lövöldözni.
Jobb a harc rendszerezésünk - Nem a no-life kockáknak csinálunk játékokat, hanema zoknak akik kikapcsolódni szeretnének mondjuk a munka után.
Nincsen pay-to-win nálunk. Rövidebb a fejlesztési idő a felsőbb szintekig és lehetséges prémium acc nélkül is.
Jobbak a repülőgép modelljeink.
Egyszerűbben megérhető a sebzés modell de mégis komplex.
Hosszú távon több repülőnk lesz. És ha javítjuk a hiányosságokat (alacsony FPS) akkor nagyon jó lesz."
vagy nem játszott egy percet se a WT-vel vagy úgy hazudik mint a vízfolyás. -
Destydeme #240582 Nem gond:)A nagybetűsben sem szoktam egyedül learatni a babérokat,ha nem egyedül vagyok:) -
hogy "együtt voltatok"
bocs fáradt vagyok:D
-
Destydeme #240580 Hi.Mit ne raklámozzunk?Nem klántársam,de gondoltam megemlítem,h nem egyedül az én érdemem az egész jó kör.
-
Azért ezt ne reklámozzátok, oké hogy klánon belül elfogadott és elvárt dolog de nem mindenki toleráns:D -
Köszi! -
Destydeme #240577 Hi all:)
1.kör vele,remélem ilyen marad,igaz még nincs meg a nagyágyú..
Győzelem
Sand River 2013. július 13. 16:08:57
AMX AC mle. 46
Szerzett tapasztalat: 5 106 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit 45 301
Csatában elért Achievement Testvériség, Kiváló Lövész, Elit lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "1. osztály"
Az érdem foxbat88fx-é,együtt voltunk
-
Bmsrt n2 #240576 Na szóval,fussunk neki a spoilernek még1x:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Bmsrt n2 #240575 Ezek közül van a T-25 és a Matilda,a T-25 szódával elmegy,lehet vele eredményeket elérni,de a hátulütői miatt nem olyan élvezetes vele a játék,vagy legalábbis azt a torony+testforgást nekem nem sikerült megszokni sosem,én a T-25-el való játékot inkább munkának mintsem szórakozásnak éltem meg.A lövege kifejezetten jó prémhez képest.Annyira nem rossz tank összeségében.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Matilda
Na ezt nem is tudom minek van meg,van vele 40 akarhány játékom több mint 1 év alatt...gun gagyi,még Tier limit se segít rajta eleget,lassú,a páncél max kicsik és hülyék ellen működik...legjobb,ha mind a kettők egyszerre!(már hónapok óta nem mentem vele,és kedvem sincs hozzá,szóval erről meg ennyit!)
-
moni1988 #240574 Szervusztok vasarolnek megunt elado accontot. Ha van valakinek privatban irjon. Tovabi szep napot. -
Légyszíves véleményt attól aki ismeri ezeket a tankokat:
RamII
Matilda
T-25
Milyenek játék közben? Med vonalon megyek általában minden nemzettel, ha másra nem is legénységfejlesztésre jók lennének.
-
Az utolsó csatám a Centurion I.-el, és mit ad az isten, ez lett a legjobb is. link
1700 xp prémium nélkül. 5k + sebzés. -
lammaer #240571 Figyu, ha nagyon akarnak manipulálni, csinálnak egy screenshotot amin átírják a számokat, azt beküldetik a kijelölt győztessel.
Senki nem fogja tudni bebizonyítani hogy az a meccs kamu, csak a WG tudná :) -
zsan666 #240570 Az OK, de ezt legalább nem tudják manipulálni a végeredményt. Legalábbis nehezebben, mint amit ők számolnak ki és még csak bizonyítékot sem mutatnak soha. -
foxbat88fx #240569 még 33k exp.... várom már nagyon :D
320as dmg is elég most... csak az átütés már kevés, 120as jobb lesz :) -
Desmodromic #240568 Ok, kb fél hat-hatig jó vagyok. -
lammaer #240567 1 óra és jövök, eszek vmit aztán hajnali kettőig nincs megállás. Vettem akciós 3 napos prémet, mert hogy-hogynem pont most ment el hétvégére a család, igy semmi sem képez akadályt egy grindfestnek :D
@Fox: top ágyúval mit fogsz müvelni vele... Nagyon adja magát a proto nálam is.... -
Desmodromic #240566 Elég a hülyülésből, inkább triplázzuk le a 6db tizesemet, aztán levezetés képpen, trololózzunk Auf.C-vel. -
foxbat88fx #240565 tényleg nem tudom mi baja sok embernek a protoval....
stock gunnal okosan játszva ilyeneket lehet vele művelni
-
lammaer #240564 Eh, sose veszek részt olyan eventen ahol screenshotolni meg beküldözgetni kell. Komolyan, egy átlag SQL ismeretekkel rendelkező embernek 5 percnél nem kerülne többe összerakni egy queryt, ami az event végén kidobja a nyerteseket.
Olyan favágók tudnak lenni ezek a WGsek.... :) -
lammaer #240563 Akkor nem vagy hobbináci: az igazi hobbinácinak egy topmodell bikinis fényképe helyett egy erkölcstelen pózban fényképezett tigris van kiplakátolva a szobája falára és erotikus álmaiban egy 88-as ágyúval fajtalankodik... -
lammaer #240562 Hehe, hála istennek hogy csak téged szopat a rendszer, ugyanis számomra teljesen jól kiszámíthatóan működik.
Nem hiába, scoutként ebből élek.
De heavyben se sápogok ha lőnek én meg nem látok senkit. Ugyanis többnyire a f*sz másik oldalán láttam már elégszer, ahogy vergődnek az emberek miközben én csendesen üldögélek a bokromban, sósperecet ropogtatok és hagyom hogy a csapattársak jó sok lőszerköltséget csináljanak maguknak, miközben engem gazdaggá tesznek.
Rengeteg dologra van magyarázat, persze fikázni mindíg jobb, az olyan naggyá teszi az embert :) -
csoszi87 #240561 Hétvége:
amikor AT2-vel kell elindulnod spotolni El Halufon.
-
Madi92 #240560 Hobbynáci vagyok én is, nekem Type-om van, de szvsz SP a legtutibb. -
lammaer #240559 Látatlanul: vmelyik német tank lesz az, sok a hobbináci :) -
foxbat88fx #240558 kezdem megérteni a lengyelek miért ilyenek wotban....
http://www.liveleak.com/view?i=82d_1373711188 -
foxbat88fx #240557 pls szavazzatok :D
Melyik a legszebb prem8 tank
kíváncsi vagyok h mi lesz az eredmény :) -
Elit alakulat. -
Mozgás, és lövés camobüntetés összeadódik. Ha ők csak lőnek, nem mozognak, akkor a camo-juk az álló helyzetbeli, lövés melletti camo lesz.
De te mozogtál, és lőttél, így mindkét büntit megkaptad, alacsony lett a camod. -
Elit egység ha jól emlékszem, az volt az első parancsnoki skill. -
Pares #240553 Hihetetlen, hogy mennyi gyökér játszik most t5-ben, egyszerűen nem tudok győztes csatába kerülni. Elindulok, és mire gurulok kb. 3-4 száz métert, az állás már valahol 1-6 környékén van...