418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    ezen kurva jót mosolyogtam!!!!
    akkora szar a wowp a WT-hez képest hogy az már vicc!!!!
    ki kell próbálni mind a kettőt.... és aki a wowp mellett dönt az hülye :)

egyszerűen nem lehet egy lapon említeni a kettőt! kizárt dolog!!!!
    és fosik Serb a tankos részétől is mint kurva az adótól!

azért van grafika különbség!!!! ÚJ KÉPEK
    és ezek screenshotok, nem programmal készített képek
  • Malarki
    Lángszórós tank azért volt minden nemzetnél.
    Angoloknak ott a Crocodile, ami egy lángszórós Churchill, amcsiknak M4-en ruszkiknak T34-en volt lángszóró ha jól tudom. Németeknek is biztos volt.

A rakétás tank alatt nem tudom mit értenek. A Sturmtiger ugye rakétákat lövöldözött, de más ilyen nem nagyon volt. A másik lehetőség a Calliope-Katyusha irány.
    De ez legfeljebb inkább a arty vonal lehetne.
  • haflac
    Na mwegvettem a su-100y-t
    1. csatám vele:
    Győzelem!
    Csata: Murovanka 2013. július 13. 16:56:55
    Jármű: SU-100Y
    Szerzett tapasztalat: 4 617 (x3)
    Szerzett kredit: 69 409
    Csatában elért Achievement: Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "1. osztály"
  • Master91
    Mivan????????

Rakétás tank inkább amcsiknak volt.

Lángszórós inkább németes, de úgy érzem megint amcsi tankok járnak jól.

DE hogy ne lehessen majd ki kapcsolni azt a buzi dinamikus fasságot lazán undorító!
  • Koridor
    Vannak akik nem adják föl.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    [IMG]http://[/IMG]
  • Eagle16
    "- rocket and flamethrower tanks will be implemented in the future"

"One more piece of info: remember that mod, that disables the dynamic camera shaking after shooting? Well, in 8.7 test 2 (and therefore most likely in full 8.7 itself), Wargaming made some modification that disables this mod. It’s no longer possible to disable the dynamic camera shot shake."

• atee73
    az eszedbe se jutott hogy nem szereti a primitiv hobbynacikat mi???
    de " biboldozni" azt tudsz ..... szep vagy ecsem
  • pointer4
    Who cares? Planes for Gaays :D
  • Mydgard
    Elég frusztráltnak tűnsz ezzel az állandó nácizással, te valami macskanadrágos hobbipánk vagy, netán biboldó? A 88-as löveg rossz emlékeket ébreszt vagy wtf? :D
  • Malarki
    OFF:
    SerB elmondja, miért jobb a WoWp a Wt-nél.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    SerB elmondja miben jobb a WoWp a WT-nél:

"A repülőink nem repülnek oldal irányba és nem tudnak azonnali megfordulást mint egy repülő csészealj. Az mellet hogy realisztikusabb meg tudod jósolni az ellenfél mozgását és nem kell véletlenszerűen lövöldözni.

Jobb a harc rendszerezésünk - Nem a no-life kockáknak csinálunk játékokat, hanema zoknak akik kikapcsolódni szeretnének mondjuk a munka után.

Nincsen pay-to-win nálunk. Rövidebb a fejlesztési idő a felsőbb szintekig és lehetséges prémium acc nélkül is.

Jobbak a repülőgép modelljeink.

Egyszerűbben megérhető a sebzés modell de mégis komplex.

Hosszú távon több repülőnk lesz. És ha javítjuk a hiányosságokat (alacsony FPS) akkor nagyon jó lesz."
    vagy nem játszott egy percet se a WT-vel vagy úgy hazudik mint a vízfolyás.
  • Destydeme
    Nem gond:)A nagybetűsben sem szoktam egyedül learatni a babérokat,ha nem egyedül vagyok:)
  • Count Adyn
    hogy "együtt voltatok" bocs fáradt vagyok:D
  • Destydeme
    Hi.Mit ne raklámozzunk?Nem klántársam,de gondoltam megemlítem,h nem egyedül az én érdemem az egész jó kör.
  • Count Adyn
    Azért ezt ne reklámozzátok, oké hogy klánon belül elfogadott és elvárt dolog de nem mindenki toleráns:D
  • toocha
    Köszi!
  • Destydeme
    Hi all:)

1.kör vele,remélem ilyen marad,igaz még nincs meg a nagyágyú..
    Győzelem
    Sand River 2013. július 13. 16:08:57
    AMX AC mle. 46
    Szerzett tapasztalat: 5 106 (3x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit 45 301
    Csatában elért Achievement Testvériség, Kiváló Lövész, Elit lövész, Pusztító, Kiváló soför jelvény: "1. osztály"

Az érdem foxbat88fx-é,együtt voltunk
  • Bmsrt n2
    Na szóval,fussunk neki a spoilernek még1x:
  • Bmsrt n2
    Ezek közül van a T-25 és a Matilda,a T-25 szódával elmegy,lehet vele eredményeket elérni,de a hátulütői miatt nem olyan élvezetes vele a játék,vagy legalábbis azt a torony+testforgást nekem nem sikerült megszokni sosem,én a T-25-el való játékot inkább munkának mintsem szórakozásnak éltem meg.A lövege kifejezetten jó prémhez képest.Annyira nem rossz tank összeségében.

Matilda
    Na ezt nem is tudom minek van meg,van vele 40 akarhány játékom több mint 1 év alatt...gun gagyi,még Tier limit se segít rajta eleget,lassú,a páncél max kicsik és hülyék ellen működik...legjobb,ha mind a kettők egyszerre!(már hónapok óta nem mentem vele,és kedvem sincs hozzá,szóval erről meg ennyit!)
  • moni1988
    Szervusztok vasarolnek megunt elado accontot. Ha van valakinek privatban irjon. Tovabi szep napot.
  • toocha
    Légyszíves véleményt attól aki ismeri ezeket a tankokat:
    RamII
    Matilda
    T-25
    Milyenek játék közben? Med vonalon megyek általában minden nemzettel, ha másra nem is legénységfejlesztésre jók lennének.
  • Eagle16
    Az utolsó csatám a Centurion I.-el, és mit ad az isten, ez lett a legjobb is. link

1700 xp prémium nélkül. 5k + sebzés.
  • lammaer
    Figyu, ha nagyon akarnak manipulálni, csinálnak egy screenshotot amin átírják a számokat, azt beküldetik a kijelölt győztessel.
    Senki nem fogja tudni bebizonyítani hogy az a meccs kamu, csak a WG tudná :)
  • zsan666
    Az OK, de ezt legalább nem tudják manipulálni a végeredményt. Legalábbis nehezebben, mint amit ők számolnak ki és még csak bizonyítékot sem mutatnak soha.
  • foxbat88fx
    még 33k exp.... várom már nagyon :D
    320as dmg is elég most... csak az átütés már kevés, 120as jobb lesz :)
  • Desmodromic
    Ok, kb fél hat-hatig jó vagyok.
  • lammaer
    1 óra és jövök, eszek vmit aztán hajnali kettőig nincs megállás. Vettem akciós 3 napos prémet, mert hogy-hogynem pont most ment el hétvégére a család, igy semmi sem képez akadályt egy grindfestnek :D

@Fox: top ágyúval mit fogsz müvelni vele... Nagyon adja magát a proto nálam is....
  • Desmodromic
    Elég a hülyülésből, inkább triplázzuk le a 6db tizesemet, aztán levezetés képpen, trololózzunk Auf.C-vel.
  • foxbat88fx
    tényleg nem tudom mi baja sok embernek a protoval....
    stock gunnal okosan játszva ilyeneket lehet vele művelni
  • lammaer
    Eh, sose veszek részt olyan eventen ahol screenshotolni meg beküldözgetni kell. Komolyan, egy átlag SQL ismeretekkel rendelkező embernek 5 percnél nem kerülne többe összerakni egy queryt, ami az event végén kidobja a nyerteseket.

Olyan favágók tudnak lenni ezek a WGsek.... :)
  • lammaer
    Akkor nem vagy hobbináci: az igazi hobbinácinak egy topmodell bikinis fényképe helyett egy erkölcstelen pózban fényképezett tigris van kiplakátolva a szobája falára és erotikus álmaiban egy 88-as ágyúval fajtalankodik...
  • lammaer
    Hehe, hála istennek hogy csak téged szopat a rendszer, ugyanis számomra teljesen jól kiszámíthatóan működik.
    Nem hiába, scoutként ebből élek.

De heavyben se sápogok ha lőnek én meg nem látok senkit. Ugyanis többnyire a f*sz másik oldalán láttam már elégszer, ahogy vergődnek az emberek miközben én csendesen üldögélek a bokromban, sósperecet ropogtatok és hagyom hogy a csapattársak jó sok lőszerköltséget csináljanak maguknak, miközben engem gazdaggá tesznek.

Rengeteg dologra van magyarázat, persze fikázni mindíg jobb, az olyan naggyá teszi az embert :)
  • csoszi87
    Hétvége:
    amikor AT2-vel kell elindulnod spotolni El Halufon.
  • Madi92
    Hobbynáci vagyok én is, nekem Type-om van, de szvsz SP a legtutibb.
  • lammaer
    Látatlanul: vmelyik német tank lesz az, sok a hobbináci :)
  • foxbat88fx
    kezdem megérteni a lengyelek miért ilyenek wotban....
    http://www.liveleak.com/view?i=82d_1373711188
  • foxbat88fx
    pls szavazzatok :D
    Melyik a legszebb prem8 tank
    kíváncsi vagyok h mi lesz az eredmény :)
  • Maala
    Elit alakulat.
  • Maala
    Mozgás, és lövés camobüntetés összeadódik. Ha ők csak lőnek, nem mozognak, akkor a camo-juk az álló helyzetbeli, lövés melletti camo lesz.

De te mozogtál, és lőttél, így mindkét büntit megkaptad, alacsony lett a camod.
  • Mydgard
    Elit egység ha jól emlékszem, az volt az első parancsnoki skill.
  • Pares
    Hihetetlen, hogy mennyi gyökér játszik most t5-ben, egyszerűen nem tudok győztes csatába kerülni. Elindulok, és mire gurulok kb. 3-4 száz métert, az állás már valahol 1-6 környékén van...