World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy nem...
Ha azt vesszük alapul, hogy tavaly valamikor áprilisban vették ki a karácsonyfákat a normál zászlók helyett, akkor úgy 2-3 hónapra tippelném:D
Másnál is feltûnt hogy új divat van: tier VI csatába sorozatosan hozzák be tier I és II kis barátaikat. Már megint kék a nevem...
M4-el tolom, az a pénz szerzõ tankom, jól jön vele.
Erre meg valahol a 100 valahanyadik, T1 Heavy az 1. ami nem prém tank.
Valamelyik nap ki is húzom és meg nézem
Erre meg valahol a 100 valahanyadik, T1 Heavy az 1. ami nem prém tank.
Valamelyik nap ki is húzom és meg nézem
Nem tudjátok mikor veszik kii végre ezt a szájbakúrt new year garázst? Kezd kilenni a tököm vele. És bár a képet simán kicseréltem de a tüzijáték hang és a sivítozás még hallatzsik :S
Nekem reálisnak tûnik ez a táblázat, ha prém nélküli kreditrõl van szó.
Talán a prém Churchill lóg ki a sorból. Azzal nekem nagyon jól ment, dõlt a kredit: netto 30-40K prémmel. Prém nélkül számolva talán 20K körül.
Talán a prém Churchill lóg ki a sorból. Azzal nekem nagyon jól ment, dõlt a kredit: netto 30-40K prémmel. Prém nélkül számolva talán 20K körül.
Én nem foglaltam állást a tekintetben hogy a játékmenet szempontjából ideálisan mûködik az MM vagy sem.
Nem abba van a nehézség hogy matematikailag leírjunk egy ilyen feltétel rendszert, hanem abban hogy valaki a rendelkezésre álló adatok és tapasztalatok alapján "kitalálja" megtervezze hogy mûködjön.
Én is úgy gondolom hogy vannak problémák az MM-el, de az nem azért van mert "fogalmuk sincs hogy mûködik", hanem mert nem sikerül egymásnak ellentmondó feltételeknek megfelelõ matematikai formulákat lefektetni.
Azt gondolom a legfontosabb feltétel mindig a profit maximalizálás, ez pedig az MM tekintetében is afelé mutat, hogy a játékosok többségének elfogadható játékmenet alakuljon ki.
Ezért lett +-2 re levéve a tier intervallum és az artyk gyenge regulázása is ezért történik.
Nem abba van a nehézség hogy matematikailag leírjunk egy ilyen feltétel rendszert, hanem abban hogy valaki a rendelkezésre álló adatok és tapasztalatok alapján "kitalálja" megtervezze hogy mûködjön.
Én is úgy gondolom hogy vannak problémák az MM-el, de az nem azért van mert "fogalmuk sincs hogy mûködik", hanem mert nem sikerül egymásnak ellentmondó feltételeknek megfelelõ matematikai formulákat lefektetni.
Azt gondolom a legfontosabb feltétel mindig a profit maximalizálás, ez pedig az MM tekintetében is afelé mutat, hogy a játékosok többségének elfogadható játékmenet alakuljon ki.
Ezért lett +-2 re levéve a tier intervallum és az artyk gyenge regulázása is ezért történik.
Y-on nélkül a nevem.
biztos okorseg amit irok, de ha annyira tudjak megis mi h mukodik benne, ezt pontosan 3 perc alatt meg kellene tudni oldani - scout mizeria. ehelyett meg mindig ott tartunk, h vakargatjak boszen, h megis mi is van.
ugy tunik te sem vagy profi ebben a szakmaban.
ugy tunik te sem vagy profi ebben a szakmaban.
Játékosok bekülkdött adatai alapján van számolva, idõközönként frissül, de valós.
tehat amikro kijott az spg hardcap, utan megjelentek az oylan csatak ahol oldalanok cupa platoon volt illetve azok amikro oldalankent 8-8 scout. a wg kijelentesei:
- erdekes
- erdekes, nem nyuluink hozza had oljek egymast a scoutok, nem befolyasol semmit
- erdekes, vizsgaljuk
- ugy nez ki problema, kivizsgalas alatt.
te ebbol arra kovetkeztetsz, h halvany fogalmuk is van arrol, h egy egyszer spg hardcapnak megis milyen kovetkezmenyei lehetnek?
mert en lehet dilletans vagyok, de nekem ebbol kurvara nem ugy tunik.
es! nem ez az elso esett!
akarhanyszor nyultak az mm-hez hetekig tarto buheralas lett belole. en sem ma kezdtem a jatekot.
- erdekes
- erdekes, nem nyuluink hozza had oljek egymast a scoutok, nem befolyasol semmit
- erdekes, vizsgaljuk
- ugy nez ki problema, kivizsgalas alatt.
te ebbol arra kovetkeztetsz, h halvany fogalmuk is van arrol, h egy egyszer spg hardcapnak megis milyen kovetkezmenyei lehetnek?
mert en lehet dilletans vagyok, de nekem ebbol kurvara nem ugy tunik.
es! nem ez az elso esett!
akarhanyszor nyultak az mm-hez hetekig tarto buheralas lett belole. en sem ma kezdtem a jatekot.
Nekem nem tölti be a linket.
asszem e mellõl a topik mellõl is kivehetem a könyvjelzõt....
wot nick: PsychoTrooper
Ez a te véleményed..
Én nem hiszek benne hogy a játék tervezõje és azok akik az implementációt készítette az ne tudná hogy mûködik az MM.
Valószínûleg nem vagy szakmabeli ezért írsz ökörségeket, a szubjektív tapasztalataidra alapozva támadsz, kritizálsz olyasmit ami egzakt módon meghatározható.
Én nem hiszek benne hogy a játék tervezõje és azok akik az implementációt készítette az ne tudná hogy mûködik az MM.
Valószínûleg nem vagy szakmabeli ezért írsz ökörségeket, a szubjektív tapasztalataidra alapozva támadsz, kritizálsz olyasmit ami egzakt módon meghatározható.
Ez bizony lehet, hiszen az MM nem számolja kinek milyen a lövege, milyen lõszert használ vagy milyen képzett a legénysége.
Azonos pontszám esetén is lehet markáns különbség a két csapat között, de azt általában nem a bevitt kistieres okozza.
Azonos pontszám esetén is lehet markáns különbség a két csapat között, de azt általában nem a bevitt kistieres okozza.
Az utóbbi mintegy 50 random csata alapján továbbra is meggyõzõdésem, hogy a lengyel kollégák nem alkotnak maradandót tier V és VI szinten.
Tier VIII-at most hanyagolom és inkább nem is írok semmit, mert nem akarok fölösleges izgalmakat kelteni.
Ráadásul valami számomra megmagyarázhatatlan okból mindig KV szériában ülnek, pedog most egy VK vagy T34-85 tankban még farmolhatnának is.
De nem marad a KVx és az epikus 150-300 HP sebzés csatánként.
Tier VIII-at most hanyagolom és inkább nem is írok semmit, mert nem akarok fölösleges izgalmakat kelteni.
Ráadásul valami számomra megmagyarázhatatlan okból mindig KV szériában ülnek, pedog most egy VK vagy T34-85 tankban még farmolhatnának is.
De nem marad a KVx és az epikus 150-300 HP sebzés csatánként.
ne haragudj de ez egy kuvarnagy bullshit.. "AZ MM mûködése egyszerû matematikai formulákkal leírható. néhány peremfeltétel meg az összeadás szorzást kell ismerni.
Elolvasod.. megérted. Linket már adtam."
meg ok sem tudjak h mukodik az a agny szar amit mm-nek hivunk.. last a harcap ota mi van a scoutokkal.
Elolvasod.. megérted. Linket már adtam."
meg ok sem tudjak h mukodik az a agny szar amit mm-nek hivunk.. last a harcap ota mi van a scoutokkal.
ez tok szep h pontba kihoztak h igy oke.. bar el nem tudom kepzelni h lehet.. de tuzeroben es hp-ban ettol fuggetlenul tovabbra is minuszban voltunk. sokat ert a kompenzacio..
köszi
ma leállították,talán holnap indul újra.
Attól hogy te nem látod vagy nem érted még mûködhet.
Számold ki a tierenkénti és tankosztályi súlyozzással(amit el kellet olvassál) és máris látni fogod, hogy egy elfogadható értéken belül tér csak el a két csapat MM pontja.
A programok nem tévednek... Legfeljeb hibásan lekódolt a szoftver.
AZ MM mûködése egyszerû matematikai formulákkal leírható. néhány peremfeltétel meg az összeadás szorzást kell ismerni.
Elolvasod.. megérted. Linket már adtam.
Számold ki a tierenkénti és tankosztályi súlyozzással(amit el kellet olvassál) és máris látni fogod, hogy egy elfogadható értéken belül tér csak el a két csapat MM pontja.
A programok nem tévednek... Legfeljeb hibásan lekódolt a szoftver.
AZ MM mûködése egyszerû matematikai formulákkal leírható. néhány peremfeltétel meg az összeadás szorzást kell ismerni.
Elolvasod.. megérted. Linket már adtam.
sziasztok nem tudok a teszt szerverre belépni...lejárt már vagy én bénázok?
maximum a tesztszerver 2-es verzió.
Wot függõk: Holnap tényleg jön a 8.3-as javítás?
Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.
HEhheeeee prémlõszer hétvége :D:D:D
Berohantam az ellenség közé amikor a bázist foglalták.
StugIII, 105-ös löveg, Goldammo.
8 kill és nyertünk.
Kaptam is a kódolást az ellenféltõlt rendesen
Berohantam az ellenség közé amikor a bázist foglalták.
StugIII, 105-ös löveg, Goldammo.
8 kill és nyertünk.
Kaptam is a kódolást az ellenféltõlt rendesen
Köszönöm. Így már mûködik. Mondjuk nem mindegyik tank van benne sajna. :(
De azért ez is segítség így.
De azért ez is segítség így.
BattleTag: kabel15#2672
A ...\World_of_Tanks\res_mods\0.8.2\vehicles\ mappába kell tenni a nemzetek mappáját. Azokon belül minden tanknak van saját almappája.
Ha nem így van a tömörített kiegben, akkor létre kell hozd....
Ha nem így van a tömörített kiegben, akkor létre kell hozd....
Hehehe....vagy 2 millió kreditért vettem prém lõszert egy rakás tankomba...hehehe...goldammonoob
Mivel csak 210es penje van, erõsen nem mindegy hogy hová célzol vele. Mondjuk most félárú a prém lõszer, szóval érdemes azt használni. Annak már valami 255 a penje.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
a T54E1-nek a nagyobbik ágyúja ennyire szar, vagy csak én vagok béna. Bár azt nem gondolnám :). Most pattantam le 15 méterrõl egy IS-7rõl egész tárral, de már elõzöleg is észre vettem, hogy valami nem szupi. Most ez egy kicsit igy csalódás. Fõleg, hogy 45 ezer xp egy ilyen csõ.
Sziasztok! Leszedtem egy modot amivel elméletileg megfesti a tankok gyenge pontját. ahova lõnöm kéne. Azt írták hogy a C:\Games\World_of_Tanks\res_mods\0.8.2 mappába miközben nem fut a játék.
Ide bemásoltam a mappákat. Országok szerint vannak szétszedve. De valamiért nem festi meg a tankokat. Mi lehet a gond?
Ide bemásoltam a mappákat. Országok szerint vannak szétszedve. De valamiért nem festi meg a tankokat. Mi lehet a gond?
BattleTag: kabel15#2672
Olyan problémám lenne, hogy a csata alatt mikor rácélzok valakire, lehet az ellenség vagy csapattag, egyszerûen ilyen szellemtankként vagyis átlátszó tankként a képernyõ közepére rakja azt a tankot és a csata végeztél a garázsban is ott marad a képernyõ közepén... Elég irritáló, mitõl van ez?
Köszönöm. annyit kérdeznék, hogy van lehetõség repair-re anélkül hogy teljesen letöröljem a játékot? mert nincs túl gyors netem, és nem szeretnék mégegyszer 4gigát letölteni. van rá lehetõség?
Tier 7-ig, de ne vedd meg. Nagyon szar. Iszonyat lassú, használhatatlan a lassúsága miatt.
Thx
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Sztema gond ott van hogy fingunk nicns ezek miylen tankok így a sziluett alapján. Én pl oylan régen hazsnálok ikon modot hogy fel nem ismerem egyiket sem így már.
Tog II*-t milyen tierbe teszi be maximum? Mennyi a javítási költsége?
http://forum.worldoftanks.com/index.php?/topic/160244-myreplaysru-convert-your-replay-into-a-youtube-video/
myreplays.ru
myreplays.ru
GG :)
Nem tudja valaki véletlen annak az oldalnak a címét, ahol WoT repeket konvertálnak és visszaküldi a YouTube címet e-mailben?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Akkor a kezdõkörben volt. Ott elég 1 TK is. Butuska voltál, hogy nem vártad meg kimenjen onnan.
Ugyanaz a nickem mint itt, nincs okom mást használmni.
És téged hogy kell keresni a WoT-ban, ha esetleg kevés lenne a napi KÉK zsákmányom?
Ugyanaz a nickem mint itt, nincs okom mást használmni.
És téged hogy kell keresni a WoT-ban, ha esetleg kevés lenne a napi KÉK zsákmányom?
Mi az ingame neved? Csak hogy ha meglátlak azonnal neked essek ha csapatban vagy ha nem mert úgy látszik hát... kurvára megérdemled iylen hozzá állással. Mint az a T30as bunkó is megérdemelte.
ÖÖÖ a T30 az régen volt. Az 1 kill és kék lettem.
Az nem sok. Én a sokra vagyok kíváncsi.
(van rajta pár hónap prém, már csak az 10K lenne...)
(van rajta pár hónap prém, már csak az 10K lenne...)