World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Az a gond hogy folyamatosan izzítod a tüzet!
Hagyd a fenébe.
Itt sg-n soha nem annak lesz igaza, aki kész tényeket tud felhozni a másik véleménye ellen, érvelget stb, hanem annak aki kretén módon csak ontja a hülyeséget.

Ezt itt meg tanultam.
Meg azt is hogy senkivel se álljak le vitatkozni.
Na várj csak,nekem is volt egy ilyen kis eszme cserém itt,a "furkásszal" meg a sleppjével:d mit foglalkozol velük,gyerekek,ez okoz örömet.
Mondjuk azon szoktam kacajogni :D ,hogy akár mikor feljössz itt valakik ,egy valakit oltanak,de az a röhej ,hogy ezen a fórumon,van köbö 15 állandó forumozó,akik egymást váltva kötnek egymásba,épp ki mond valamit amire egybõl lehet ugrani :D komolyan csak feljössz beleolvasol és ot a pont:D:D <#taps>
fsb1000
Engem csak simán leminuszolt az a társaság, amely el szeretne tüntetni innen. Gondolom minden hsz-emet, bármirõl is írtam.
Tegnap megnéztem a pontjaikat és meglepõ, de õk vannak minuszban. Nekem csak lefogyott a "zöld". Vagy régebben kapták azt a sok minuszt, vagy nem mindenki értett egyet a módszerükkel, és csöndben ment a protest.

Amúgy nem nagyon érdekel ez a minuszolgatás dolog. Értelmes érveléssel és fogalmazással lehet szót érteni, nem eltüntetéssel.
Aki meg nem tudja elfogadni, hogy egy másik embernek eltérõ véleménye lehet szubjektív dolgokról, annak erõs szociális-intelligencia deficitje lehet.

fsb1000
Nem gondolod hogy ez egy kicsit túlzás?
A Te anyád mit szeret? MI szólnál ha kitárgyalnánk itt a fórumon?

amx50 120 -al
Metalmilitiakid
Kaptam már én itt sg-n büntipontot a buta és hülye szavak használata miatt. Modi függõ, hogy ki mit tekint flémnek és beszólogatásnak.

[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417

Hm látom ezeket a bat eredméyneket,nem semmi mennyi kreditet hoznak!A minap volt nekem is egy kellemes meglepim,csináltam 5600 dmg-t köbö egy meccsen ,de úgy ,hogy egy maust 1900hp-rol ammorackoltam,írták is a meglepõdõs szmájlikat:D
fsb1000
Ebbõl a "cigányozásból" teljesen világos mi lehetett a konflikt kettõtök között.
Egyszer meglátogathatnád a srácot..... vajon a képébe is lecigányoznád?

fsb1000
Szerintem kacsa nem szokta ok nélkül szivatni (értsd bannolni) a játékosokat.
Csak amit az átlag magyar gémer nem tekint flémnek, anyázásnak, rasszísta beszólásnak, az nála már az.
Végzi a dolgát.

Köszi , sajnos egyre ritkábban sikerül ilyen jó köröket menni.
Lehet hogy a 400 effis is6- os top tankok miatt van ez persze 2 k csatával a háta mögött :-)
Gratula,a kezdès döcögös volt de aztán szépen lehoztad.Már várom én is a batmobil körutakat :-) csak ne lenne olyan drága.
Nem tudna valaki egy jó kis modot a hangzásra? kis útmutatóval együtt <#vigyor2>
Elvileg hamarosan jön a Test 2 fázis.
Már tegnap se mûködött a tesztszerver.
polluxware
valkinek megy a 8.3 teszt szerver?

Igazad van,befejeztem.Nem akarok lesüllyedni az õ szintjére
ne mar <#conf>
sokan vannak akik nem birjak a stilusat ,de azert az anyazast abbahagyhatnatok , nem ertem hogy sulyedhettek ilyen melyre....

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

:D

Akkor ezek szerint nem csak az anyja,de õ is az a nagyfa*zú Ivánokat szereti. :D
Hm talán az anyja közel lakott egy orosz laktanyához és ezért szereti õket annyira.

Jah jó tanácsot én is kaptam,fenyegetõzést meg ugatást.

patchaou
Nekem eddig mindig segített és ellátott jó tanácsokkal.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Csak azt nem tudom mit élvez ebben ?!
Amúgy igazad van,1 kis nyomi aki nyalja a wg valagát.Az EU fórumon nem lehet rosszat írni a játékról vagy a készítõkrõl(mert biztos tudnak magyarul),mert azonnal 2 nap bant kapsz tõle.
A jelenlegi helyzetet nézve (contest nyertesek? stb.) nem egyhamar:D.

Nemtudja valaki, ha az End of the year /better save tahn sorry versenyekre mikor lessz vagy volt-e már eredményhírdetés??
Hajlok afelé, hogy sima szerelmi bosszú. Mindig az. ;)

Master91
Bírom az ilyen szaftos ügyeket :D
Ez az xvm tényleg nagyon hülyén számolja a foglalást és a védekezést. Tegnap mentem 6 kört összesen, ebbõl volt egy, amiben vissza kellett mennem és 3 tankba belesomni, hogy ne foglaljanak. 78 pont def, ami annyit tett, hogy a 6 meccs átlag effje 3135. <#bohoc>

...amely karakternek a nickje valami csodával határos módon megegyezik a hozzászóló fórumnickjével... :D

Egy ismerõsöm ismerõsének az ismerõse úgy döntött eladja az accountját kezdetû mondatba nem köthet bele senki. ;)

Ha csak már nem késõ,figyelj ha kacsa meglátja,tuti hogy azonnal feljelent,az a gyerek egy szemét kis cigány tetû.

Nem vagyok ebben jártas, de külföldi weboldalakon jobban felfigyelnek a hirdetésedre, mint itt.
Kössz, hogy szóltál. Többet nem kerül ki ide.

&#8222;vezérünk a bátorság, kísérõnk a szerencse&#8221;

Mivel magyarok vagyunk, ilyet nem teszünk. Ne álljunk negatívan saját magunkhoz, csak mert van pár görény ember.

Ebben a fórumban is jelen van kacsa1 nevû gyökér állat,aki moderátor a wot fórumon,kedvenc idõtöltése magyar játékosok szopatása és büntetése.Akár okkal akár anélkül,tökmindegy neki csak tudja szívatni a népet.

Sõt.. Elõbb felnyomjuk, banolják, aztán lemutyizzuk és a miénk. Na ilyen a tökéletes K-európai megoldás. <#action>

patchaou
Szép! Este nekem is volt egy köröm ami 88 ezrest hozott tisztán prém nélkül :)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Vagy odaadod 2k -ért vagy felnyomunk :D :D :d
:DDD
Mivel magyarok vagyunk, nyugodj meg , valaki úgy is feljelent.

Vannak ezen a fórumon nézeteltérések, de remélem, mivel ti is wotoztok, és tudjátok hogy mennyi idõ van egy accountban, nem fordul elõ itt ilyen. Ennyire azért bízok az itteniekben. Remélem nem alaptalanul.

Ugyanaz a játékban is a neved mint a fórumon,ha valaki feljelent mert árulod az accod,akkor jól megszívod.

Lassan ez is olyan lessz mint a caloftrutyi megbotlottál a pályán és lábonlõtted magad....itt egy kitüntetés.
A legtöbb eléréséhez szerencse kell inkább mintsem skill.

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

Üdv! Boccs, az off-ért, utoljára teszem itt ki.
Eladó lett szeretett accountom!
Benne található: IS4 (személyzet 285%) IS7 (személyzet 386%), Object 212(90000 tp-vel), Su100, Su152, t50-2, t54 ( 60000 tp-vel), SuperPershing, Churchill III (prémium), a kis vakarcs karácsonyi ajándék t1e6, ja igen, van egy IS8 is. Ezen felül több mint 300 db elsõsegélycsomag, javítókészlet, tûzoltókészlet, 25 prémium fogyócikk. 53000 szabad tapasztalat, 100 arany, és számos tankokra felszerelt kiegészítõ, 16 garázshellyel. Ajánlatokat várok privátban!

Érdekelt, hogy mi kell a 2000 effhez, de a replay lerántotta végre a leplet. 3 kéz! :-) Ha én is tudnék ilyen regényeket írni, miközben T-54-el cikázom az IS-7-ek között, akkor lehet én is elõrébb tartanék. :-)
Grat!

szeretem a typomat, kár hogy ilyenkor nincs prémium.
world of types:-)
Ezt az új MM-et még finomítania kellene a srácoknak.

1 perc alatt elhullott az összes könnyûtankunk és ami utána következett azt el lehet képzelni...
Gondolom a terv az volt az új MM-el, hogy a sok arty mellé mindig menjen sok light is, mert nagyon sokszor van 3 vagy annál több light egy-egy csatában, de azért lehet az õ számuk limitálását is figyelembe kellene venni.

Bugi Misi
ismerõs szitu:D

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi

patchaou
Egy másik 10 killes csatám MS-1-el pedig valójában 11, mivel meg kellett küzdenem egy éppen azon a csatán bekékülõ -3 killes "játékossal" is :)

Bugi Misi
egyik kilõtt gyerek mondta hogy én nyertem meg nekünk a csatát hát meghatódtam:D

CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi