World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hagyd a fenébe.
Itt sg-n soha nem annak lesz igaza, aki kész tényeket tud felhozni a másik véleménye ellen, érvelget stb, hanem annak aki kretén módon csak ontja a hülyeséget.
Ezt itt meg tanultam.
Meg azt is hogy senkivel se álljak le vitatkozni.
Mondjuk azon szoktam kacajogni :D ,hogy akár mikor feljössz itt valakik ,egy valakit oltanak,de az a röhej ,hogy ezen a fórumon,van köbö 15 állandó forumozó,akik egymást váltva kötnek egymásba,épp ki mond valamit amire egybõl lehet ugrani :D komolyan csak feljössz beleolvasol és ot a pont:D:D <#taps>#taps>
Tegnap megnéztem a pontjaikat és meglepõ, de õk vannak minuszban. Nekem csak lefogyott a "zöld". Vagy régebben kapták azt a sok minuszt, vagy nem mindenki értett egyet a módszerükkel, és csöndben ment a protest.
Amúgy nem nagyon érdekel ez a minuszolgatás dolog. Értelmes érveléssel és fogalmazással lehet szót érteni, nem eltüntetéssel.
Aki meg nem tudja elfogadni, hogy egy másik embernek eltérõ véleménye lehet szubjektív dolgokról, annak erõs szociális-intelligencia deficitje lehet.
A Te anyád mit szeret? MI szólnál ha kitárgyalnánk itt a fórumon?
[BF2 151k,156k,164k,170k][TF2:10k] [Humoros: 168k] Steam: MortalMilka, Bnet: MortalMilka#2417
Egyszer meglátogathatnád a srácot..... vajon a képébe is lecigányoznád?
Csak amit az átlag magyar gémer nem tekint flémnek, anyázásnak, rasszísta beszólásnak, az nála már az.
Végzi a dolgát.
Lehet hogy a 400 effis is6- os top tankok miatt van ez persze 2 k csatával a háta mögött :-)
Már tegnap se mûködött a tesztszerver.
sokan vannak akik nem birjak a stilusat ,de azert az anyazast abbahagyhatnatok , nem ertem hogy sulyedhettek ilyen melyre....
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Amúgy igazad van,1 kis nyomi aki nyalja a wg valagát.Az EU fórumon nem lehet rosszat írni a játékról vagy a készítõkrõl(mert biztos tudnak magyarul),mert azonnal 2 nap bant kapsz tõle.
„vezérünk a bátorság, kísérõnk a szerencse”
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A legtöbb eléréséhez szerencse kell inkább mintsem skill.
Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer
Eladó lett szeretett accountom!
Benne található: IS4 (személyzet 285%) IS7 (személyzet 386%), Object 212(90000 tp-vel), Su100, Su152, t50-2, t54 ( 60000 tp-vel), SuperPershing, Churchill III (prémium), a kis vakarcs karácsonyi ajándék t1e6, ja igen, van egy IS8 is. Ezen felül több mint 300 db elsõsegélycsomag, javítókészlet, tûzoltókészlet, 25 prémium fogyócikk. 53000 szabad tapasztalat, 100 arany, és számos tankokra felszerelt kiegészítõ, 16 garázshellyel. Ajánlatokat várok privátban!
Grat!
1 perc alatt elhullott az összes könnyûtankunk és ami utána következett azt el lehet képzelni...
Gondolom a terv az volt az új MM-el, hogy a sok arty mellé mindig menjen sok light is, mert nagyon sokszor van 3 vagy annál több light egy-egy csatában, de azért lehet az õ számuk limitálását is figyelembe kellene venni.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi