World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
CoD 2 name:(18)Kenny CoD 4 name:{KKB}Kenny,[BAZ]Kenny CoD 5 name:[HUN]KillerKenny CoD 6 name:[HD[Kenny]HUN] x-fire:bugimisi saját csatornám http://www.youtube.com/user/bugimisi
Nem vagyok jó szívû a Wot-ban (sok a bunkó), de 6 kill felett biztos kiállok, ha kérik.
Csata: Dragon Ridge 2013. január 6. 0:17:11
Jármû: StuG III
Szerzett tapasztalat: 1 167
Szerzett kredit: 35 891
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Top Gun, Mesterlövész
és befoglaltak a 10 kill elõtt😞
Szép kis szerelmi történet 😊
Saor Alba
Meg van ennek a módszertana...
Silent elismeri soha nem tagadta, hogy igen ez faszság volt a részérõl. De WG mindent ráakar húzni és CcseHout vagy mi a csaj neve aki mutyikat csinálja meg mosdatás megy Overlordnak is Silent, hogy a corupcióval kéne valamit csinálni de nem léptek semmit.
Mert amúgy leszarom hogy A WG kit veszteget meg, amíg a játékban ez engem nem érint 😊
mwreplays: /marchizor steam community page: /marchizor
Blogjaban amugy tovabb forditja a ruszki forumot: link
Saor Alba
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
És isten látja a lelkem: Vicces volt!
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle
Szívesen elolvasom az ilyen írányú írásaid, de a játékban nem befolyásol.
Egyébként egyik pontodat sem tartom követendõ példának.
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
-Valami ökör szándékosan lebilokkol és ezért kilövöm
-Ha valami ökör szórakozásból belém lõ, és ezért kilövöm
-Ha valami ökör magas tier-be kis vacakkal jön be, retard platoon-ba, és ezért kilövöm
-Ha el kezd noob-ozni, szidalmazni minden ok nélkül
Ez nem a WG szabályzata. Ez az én személyes szabályzatom, de én ehhez tartom magam. És slussz.
Na ez van bazd meg.
-
Szakesz... tudom, hogy nem vagyunk haverok, de kb. a Te meg diegho véleményére adok a WoT-al kapcsolatban.
Nem akarlak döntõbírónak citálni, de rendet rakhatnál az itteni fejekben a TK-zás és a Kékülés mechanizmusa terén. Nem kevésbé a MM mûkédésével kapcsolatban is írhatnál, mi történik ha alacsony tierüt visznek be.
---
A te véleményed elfogadom feltétel nélkül, de úgy tûnik eme két téma miatt váltam itt 2 nap alatt egyesek céltáblájává, és úgy gondolom egyértelmû hogy mind a két témában a vitapartnereim járnak tévútakon.
Kõsz!
De az se gond ha nem írsz semmit. Bár vezetõ játékosnak tartalak.
Egyébként miért lovagoltok ennyire ezen? Féltek, hogy egy gyenge pillanatotokat követõ csatában találkoztok majd vele? 😊
A WG/WoT szabályzata szerint a bekékült játékos kilõvése nem számít TK-nak. Engedélyezett.
Tehát a bekékült játékos kilövése nem jogtalan. Sem szerintem, sem a játék fejlesztõi szerint.
Idézlek :
"Szerintem nincs jogos TK"
aztán meg :
"Kéket továbbra is kilövöm, ha véletlenül 500 csatánként találkozok ilyennel. "
Akkor ezek szerint az is jogtalan hogy te kilövöd ugye?
Nem érzed ezt paradoxonnak?
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Mennyire korrekt dolog már ez?
És nekem miért kell bizonygatni, hogy nem írtam olyat amit állítanak?
Így bárkit ki lehet golyózni a fórumról...
Ha nem haragszol nem lapozok vissza tobbtucatnyi oldalt, ahhoz lusta vagyok meg annyit nem ersz 😊
Saor Alba