418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
yossarianHUN #240830 Igen. Az eladási áráért. -
Gerdzso #240829 Az igaz hogy ha írok a WG-nek, hogy eladtam "véletlenül" a prémium tankom, akkor visszaadják kreditért? -
Madi92 #240828 Bé vagy invitálva. Még 1 hely kiadó, ötcázé, occó! -
Jövök. -
Madi92 #240826 Valaki jönne szakaszba? Nincs affinitásom egyedül tolni! T5-T10-ig van minden. Ts is van. -
Humiariból:
-
Pares #240824 VK3001D 6k XP
Jó kis fun tank ez!
-
Köszönöm srácok, kipróbálom:) -
Oddball29 #240822 M103 (IRL)nagycikk előzetes.
-
Gerdzso #240821 Elméletileg ezzel meg lehet csinálni, de mindig ezzel kell indítani a játékot. -
Attiska #240820 WoTStarter, de nem fog több magon futni a játék, hanem át lehet tenni a játék futását egy másik magra. De ne várj tőle egetverő javulást, sőt volt akinél még FPS csökkenést okozott. -
esetleg linket tudnál dobni hozzá? -
Gerdzso #240818 Ha minden igaz van egy pár megás mód, amivel be lehet kapcsolni a több magot, de nem 100%. -
Halihó, ismét visszatértem játékhoz, de nagy meglepődéssel, és sajnálattal tapasztaltam hogy az fps valami botrány szar szintre esett vissza - körülnéztem neten, és olvastam hogy a játék nem támogatja a multicore-os rendszereket, így a 8 cpu-val kitörölhetem a seggem..
Ti nektek mi az átlagos fps játék közben ? akinek szintén multicore-s gépe van, és mondjuk 28+ fps-el rohangál az letudná screen shotolni nekem a beállításait ? boldog lennék ha nem ~15, ~20 fps-el kéne szenvedni :( -
Igen, az F155 és a JGe100 a legtöbb tX-es csatában megfordul. :)
Megjegyzem, tegnap 1333-at lőttem Pershibe a Bat artyval, aztán a maradék 67 HP-ja leégett. :D Sírtam a nevetéstől.
De amúgy annyira fos lett az arty game, hogy én is csak duplázókkal kitolom a 6. érzéket rá, aztán félreteszem őket... A brit artyk idejéig. :-|
-
haflac #240815 Akkor inkább a bukó csata. :) -
Az aláírásomban benne van. Főleg Tier 8-9 érdekelne, illetve csak az. -
A következőt jelenti:
Minden tanknak kb 20-30%-al növelték a pontosságát. Hogy az artyk ne legyenek még OP-bbak, ezért nekik csökkentették a pontosságukat (nagyobb lett a célkereszt), de ettől még náluk is ugyanúgy növekedett a pontosság. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy tegnap Bat artyval 4 db 7-1000 körüli sebzést osztottam ki 4 lőszerből. (És persze lose lett), de az aljanép, aki eddig csak azért artyzott, mert csak azzal tudott játszani, az már nem tolja artyval.
Ebből kifolyólag 1-2 arty van max TX-es csatában is. Néha 3-4, 100 csatából kb 2x.
Lentebb azért gyakoribbak a 2-4 artys csaták még. :)
Ja, és az artyk ROFja is csökkent úgy durván 20%-al. -
lammaer #240812 Ingame mi is a neved? :)
(ne aggódj, madival most platoonoltunk, nyomtunk olyan 15 meccsből talán 2-4 victoryt... van még mit triplázni :) ) -
Gerdzso #240811 Nem tudom ti mit csináltok, de én a T62A-val simán lenyomom a TD-ket... -
Oké, ha belépek ma, akkor majd megkereslek.
Kicsit besokalltam, lehet hogy pár napig most pihentetem a játékot.
No nem azért mert rossz csatáim voltak, csak jó néha mással is játszani. -
TomDantes #240809 Aha, persze, és mi lenne ha te is azzal a TD-vel játszanál? Akkor te is egy lövéssel szednél ki mindenkit. Ez még nem jutott eszedbe? -
lammaer #240808 Abban igazad van, hogy pershingben vitézkedni egy Fosch ellen 1vs1ben nem vicces.
De:
- IS7 ellen vajon az?
- Valóban a pershingnek olyan gyakran kell Foschokat mészárolnia?
- Valóban az összes csatában tömegével bóklásznak a Foschok és a JPZk?
- Jobb lenne az, hogy fájdalmadat enyhítendő ismét tele legyenek a meccsek top tier artikkal, akik természetesen nem a láthatatlan TDket fogják lőni, hanem téged a pershshingben? Természetesen ők nem oneshotoltak... és nem a térkép túloldaláról, line of sight nélkül (mármint neked)
Gondolkozzunk már egy kicsit, mielőtt borsót hányunk a falra :D -
Gerdzso #240807 UNICA noobs? O.o -
lammaer #240806 Vegyél fel barátnak egész éjjel tologatni szoktam... és nem járok CWre. -
:D
Kár hogy elkezdtünk (én nem) CW-re is járni, este alig lehet találni platoon társat...
Amúgy ha csatát veszítünk akkor az "UNICA noobs" szinte mindig befigyel, pedig mindenkinek lehet egy-egy rossz csatája ahol elszúr valamit. -
Asszed én nem tudok ellenük játszani? Megnyugtatlak, igen. Neked meg lehet, hm túl nagy az arcod? Igen, nagyon valószínű. Nem azt mondom, h legyőzhetetlenek, de vannak szituk, mikor elkerülhetetlen, hogy bekapj tőlük egy lövést (rosszabb esetben -1000 hp) és ráadásul már csapatostul jönnek rád. Ha focust nyomnak, akkor már mehetsz is a garázsba. Ha meg kihal mellőled a csapat akkor biztos lehozod a szaros T8-addal T10 TD-k ellen. Azért megnézném, h pl. Pershinggel mit vitézkedsz egy fos, jagde100 és fv ellen, mikor csak az fv lazán oneshotol full hp-ról, nem beszélve a fos revolveréről. Na de mindegy, úgy is csak falra hányt borsó. -
Ugye? 
-
Bmsrt n2 #240802 Megvettem az akciós Kv-1-et,mint mókatankot.
Melyikkel nagyobb szemétláda,a 122-es vagy a 85-ös? -
lammaer #240801 Áh, őket a WG szponzorálja, permanensen +20% penetration és damage módban vannak, cserébe viszont minden este jelenésük van SerB hálószobájában és emiatt csak állva tudnak játszani másnap.
Akarsz te is 5000 dmgt ilyen áron? :) -
Pedig szépen lassan de növekszik az aktív játékosok száma. Eu szerver statisztika.
mijki: kurva kemény vagy... -
haflac #240799 Duplázom a wz-131-et,7 vagy 8 bukó zsinórban.A 9 nekifutásra volt a csapatomban egy UNICA platoon(3-as).Ők 3-an az egész ellent szétdarálták,és az egyiknek full stock m103-asa volt.4000 alatt egyikőjük sem sebzett! -
:D kb., sok foch-os képzeli azt, hogy kilőttem két tankot, legyőzhetetlen vagyok, megyek előre irtani, és pl. egy t71 hátulról seggbek..ja párszor, aztán meg jön a noob team, idiots, retards stb
-
lammaer #240797 Lábadjon is, olyan szinten szétverték az artykat, hogy a legtöbb meccsben egy sincs, ha meg van 1-2, azok nem érnek semmit se. REmek lett a cucc.
Élvezd amig lehet, mert ennél jobb már csak az lenne ha megszüntetnék őket, ergő Serb artys nagypapája hamorsan bebattyog a WG HQra, és kérni fogja az artik revideálását. -
TomDantes #240796 Ez igaz, de ez mindenre igaz, nem csak TD-kre. A jó játékos minden ellen tud valamit produkálni, aki meg nem jó...az siemka meg vanmagyar és úgy is annyi neki. -
Mester61 #240795 Ja, mozdulatra szétugrik a célzókör, lassabb töltésidő, lassabb lövedék, lassabb járgány. -
inkább mondjuk úgy, hogy nem mindegy ki ül a volán mögött a td-ben -
Hát, arra elég volt hogy megharmadolja a számukat...
ROF és célzási idő nerf volt. Némelyik lassabb is lett, széthúzták az ágat Tier 10-ig. -
Renegade #240792 hightiert biztos csak duplázóra merem kipróbálni, hiszen ennyi kihagyás után az effimet magamra kenhetem, szóval t5 mint a noob..feltörekvők, elvégre az leszek :) -
TomDantes #240791
Én ebből a TD-sirámból semmit nem tapasztaltam. Nem vettem észre bármi gondot okoznának. (hm, lehet tudok ellenük játszani?) Ja, hát van TD ami kicsit burtális, van ami nagyon, van ami überszar nullafos, de a t10-es francia TD-vel is szembe tudtam szállni t8-as tankkal...és még túl is éltem...
A WoT-ban egy gondom van, és azt semmi sem javíthatja, az emberek szellemi színvonala. Tier 10-es tankban is úgy megy, mint aki most látja először a játékot. De ez van, rohadtul idegesít, úgy szidom őket mint a bokrot, de, mit lehet tenni?