418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    amugy statbuzik: ki veri magat eppen ket pool medalra? :DD
  • voivod32
    Jó, hogy mondod! Kifejlesztettem a T150-et, már alig győztem kivárni, erre a tetű KV1-el szinte az összes meccsem atomjó volt ma. Nincs szívem eladni a rohadékot, úgyhogy kénytelen voltam PÉNZT áldozni egy garázshelyre!
    Kifejlesztve:T-150 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 24500. Elköltött szabad tapasztalat: 0.
  • lexlutor
    ingame nevet virtis, odaig csak hamuka az egesz.
  • Noobvagy
    Nem piros vagyok hanem átlagos zöld XD 65% al! És te egy primitív "tísz paraszt vagy" ezek szavak használata miatt gondolom 10 éves vagy ha tévedek akkor én kérek elnézést :) mindenki úgy játszik ahogy akar nem szakaszba nyomtuk még csak nem is ismerem személyesen szal neki felém csönd ^^én úgy keztem el játszani kb 4000 csatáig hogy nem tudtam hogy van effi, statt, klánok.... csak játszottam 6 os tankom volt a legnagyobb addig klánba sem voltam, én nem kezdtem el új akkot csak hogy kék,lila legyen a stattom "stattbuzik"=ha már 10 csatábol vereség 6-7 akkor nem is folytatják mert jajj romlik a nyerési rátája nevetséges XD
  • Malarki
    Tipikus vörös majom hozzáállás. Vered a f*szod hátul valami bokorba mialatt egy normális játékos próbálna is csinálni valamit, de mivel az ilyen barmok mint te is, basznak neki segíteni, elkerülhetetlenül meghal. Aztán persze neked áll feljebb mikor jogosan lehordanak mindenek.
    Arra a két pool-ra is kíváncsi lennék, biztos volt 10 afk aztán azokat nagy nehezen kilőtted és azóta is naponta kétszer verd ki a replayre.
    Szánalom.
  • foxbat88fx
    ja és a tegnapi szavazás eredménye :)
    M6A2E1 4 7%
    T26E4 SuperPershing 9 15%
    T34 4 7%
    Löwe 11 18%
    JagdTiger 88 4 7%
    FCM 50t 5 8%
    IS-6 5 8%
    KV-5 2 3%
    Type59 16 27%

túl sok a hobbisárga :S
  • Szpecnyaz
    Budapest20? :D
  • foxbat88fx
    az SP-t már rég kivették a boltból ember! :D
  • Szpecnyaz
    Én speciel nem szoktam köszönni, ha csak nem direkt nekem köszönnek. És nem azért mert nagyképű vagyok, hanem szimplán nincs kedvem idiótákkal való társalgással tölteni az időt (mert úgy is lesz valami nagyon fontos közlendőjük), ahelyett hogy a csatát figyelném.
  • ladista
    Ilyen hsz után azért illik bemutatkozni egy wot-nickkel.
  • foxbat88fx
  • Gerdzso
    Pont erről van szó, mert hogy ha együtt harcoltak volna akkor akár le is hozhatták volna, míg így a másik csávó egyedül harcolt...
  • pointer4
    Milyen egy stat buzi vagy, vered itt magad két pool medálra XD
    Nagyon a lelkedbe gázoltak, hogy lenooboztak kincsem ? :D
  • eott
    Gondolom az fel sem merül benned, hogy ha nem kempingeztél volna, akkor lehet, mindketten 2x annyit sebeztetek + nyerhettetek volna. Mert eddig már nem látsz, csak a szokásos balfasz "nehogy már nekem megmondja bárki" taktikát nyomod. Holott ő azért kék/lila, mert tudja(!), hogy mit kellene csinálnod, te meg azért vagy bíbor vörös mert fingod nincs. De nyilván könnyebb itt puffogni, felhúzva az "eheti balfasz" pólót magadra.
  • blackfalcon
    De csak addig míg megváltoztatják?Vagy végleg?
  • Desmodromic
    7500dmg, sunyibb voltam, mint egy TD! :)

replay

• Noobvagy
    Félre értessz biztos te akkor magadra ismertél ha így kiakadtál XD Pl. aminap csapattársam volt egy szép kék effis játékos nagy hírű klánból, na most én kempelésel csináltam annyi sebzést mint ő rássolással jelzem ugyanazzal a tankal voltunk, buktuk a csatát majd rám ír hogy mi a fenéz kempeltem spotolni kelet volna blablabla engem ne oktasson senki mikor ő meghalt fele annyi sebzéssel mint én. Fenn hordja az orrát mert hogy ő mien klánba van... kit érdekel?? Beképzeltek klánja ennyi :) ő csak egy kakás tag ott semmi más,lényeg hogy neki pl nincs Pool medál egy sem nem könnyű több mint 10 tankot kiszedni próbáld csak ki nyugodtan :)
  • Gerdzso
    Igen, kiveszik a shop-ból, ha akarod beválthatod gold-ra vagy megtarthatod, de akinek megvan attól nem veszik el :)
  • blackfalcon
    Sziasztok jól értelmezem, hogy a 8.7 frissítéssel kiveszik a T26E4-et a játékból?
  • foxbat88fx
    kér tossz hírem is van
    az egyik hogy megjöttem
    a másik hogy a tegnapi napom: Victory ratio: 71.88%
    Battles: 32
    ahhahahhaha KV-1
  • Malarki
    " 64% a Win6-em "
    Ez mi akar leni? 64%-nál jár a Vista telepítője?
  • Gerdzso
    Ahhoz képest hogy nagy lenézésről beszélsz, itt vered magad a 2 pool medálra és hogy ők milyen senkik mert nekik nincs... nem lehet az hogy inkább te nézel le mindenkit és nem ők?
  • Noobvagy
    Akkor is lesz aki magára ismer azáltal amit írtam, egyébként meg nekem csak 64% a Win6-em nem sok még is szereztem 2db Pool medált amit nem könnyű! Szal akkor húzza az orrát rám a szutyok kék stattával ha lesz neki 2 db Pool medálja ennyi :)
  • lammaer
    De szépen elhelyezték rajta a lövéseket... Ilyen pontosan lehet IRL lőni? Hány méterről?
  • lammaer
    Regisztráció időpontja: 2013. 07. 11.

Mitől félsz hogy álreggel jössz? :)
  • adamatts
    Értem rendben ... köszönöm
  • popey8
    Mert azt a medált csak akkor kapod meg, ha csak és kizárólag te spotolod az elleneket (értsd: csak a te észlelési távodban vannak benne), akiket lőnek. Itt valószínű más is spotolta a sebzett tankokat rajtad kívül.
  • Gerdzso
    Én ismerek sok embert az UNICA-ból és a KAZNA-ból is, szerintem meg pont hogy nagyon közvetlenek, többjükkel is beszélgettem játszottam velük szakaszban és nem néztek le hogy nincs 20 milliós effim...
  • davidbog
    A 90 mm M304 HVAP nem ütötte át a torony oldalát a hossztengelytől számítva 30°-os oldalszög esetén.
    Közben rájöttem hogy miért. Két okból is.

Először is nem minegy hogy a torony oldalának az elejét vagy a hátsó részét találta el. A torony az eleje felé szűkül, 30°-os oldalszög esetén minél előrébb találja el, annál kedvezőbb a beesési szög. A torony közepétől hátrafelé haladva (ha felülről nézzük a tornyot) viszont hegyesebb a szög kb azzal egyenértékű mintha 45-50°-os lemez lenne. De ezt még mindig át kéne ütnie.
    A másik sokkal fontosabb ok, hogy a toronyoldalának a függőleges síkban is van döntöttsége. (Ha szemből nézzük a tornyot.) Méghozzá nem is rossz: 40-50° a vízszintestől számítva. Szóval a torony oldala ebben az esetben duplán döntött. Mind valami pike nose vagy az elliptikus orr szélei. Hiába csak 4,05" vastag átlagosan, ez már túl sok az M304-nek. Hát ja az öntött torony szépségei. :)
  • madmanic
    Olyan debilekkel rak össze az MM, hogy képtelenség, hogy annyi sperma közül ezek voltak a legéletképesebbek...

• adamatts
    ez nem is a High Five-ba értendő ebben a csatában közöm nincs hozzá de már nem ez az első csata hogy nem adja be az Őrjárat medált... fel van spottolva 6-8 tank meg is sebzik a csapattársak de mégse kapom meg...
  • zsan666
    A High Five contest újraindítva egy kis baki (nem egyértelmű kiírás) miatt (régi képek, replayek beküldése). Lint
  • adamatts
    [IMG][/IMG]
  • adamatts
    Ebben a csatában hogy-hogy nem kaptam őrjáratot??
  • Toweliee
  • voivod32
    Vasárnap délután ilyen eredmény?! Kezdek aggódni... ezt hiszem egy hatalmas cumi közelít felém. Fel is veszem a szopóálarcot...

Gyözelem/Csata: 15-1 (23) (65.22%)
    Tap: 678 (15 591)
    Tap. (x1): 426 (9 801)
    Szabad tap: 105 (747)
    Bevétel: 260 776 (363145/-102369)
  • Noobvagy
    Akik a legjobb klánnak vallják magukat,a legbeképzeltebbek,bunkók,egyszóval díszparasztok szerintem ez így működik.
    Felvágnak valamire ami által nem hogy tiszteletet, inkább lenézést érdemelnek XD Ez így van mindenhol szinte. De kérdem én miért van ez így? Nem mondom hogy csata elején üdvözöljenek,de bakker, vissza köszönni nem illik? Még a csövesnek is visszaköszönök ő is ember! Ja és akinek nem inge, ne vegye magára- de akinek inge az gyorsan öltözzön fel de vastagon :)
  • voivod32
    Csak így szerényen megjegyzem: Megnyertem a csatát! Ezzel a fos KV1-el ez egész jó teljesítmény. Meg persze az ellenfél is meglehetősen szerény képességű volt...Replay
  • Gerdzso
    Aham.. most nézem, csak 1-et lehet visszakérni..
  • Gerdzso
    Bármelyiket visszaadják? Mert többet is vissza kéne vennem :D