418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gerdzso
    Ok.
  • Maala
    Csak nem a nagy Kardix a VTEPS klánból, akivel Redshiren találkoztam 11-én, T62A-ban ülve?

Aki délről indulva még a 30mp lejárta előtt sikoltozott, hogy "ezt buktuk, úr isten"?

---

Hát persze, hogy ő vagy, látom is a 2 pool-t az accodon.

Veled ellentétben én nem csak a számat jártatom, felraktam a replayt, hogy a többiek is megnézhessék, miről is van szó.
  • Noobvagy
    Miért banolnának? nem én írok trágár szavakat aszt hiszem elég korrekten beszélgetek korrekt szavak használatával, nem kell velem foglalkozni van nekem családom öcsi!És a rád szánt kb 40 másodperc elég volt hogy elolvassam az üzid, neked van felt. viszk.-ed :) Nem heccelek senkit kiírtam valamit ami igaz! És azóta jönnek a bar...ok.Uncsi már rég nem beszélgettem ennyi 10 évessel :)
  • András77
    Azért látszik az akció, rohadt sok kv1 szaladgál.

A troll ágyús su152 szereti a kv1-t :)

Néznek bután, mikor egy lövéssel kiemelem őket full hp-ról, mint a gyök kettőt. Ha nagyon szórakozni akarok, akkor meg full gold-al megyek, na akkor van olyan pusztítás, hogy jogos a gold noobozás, de nem érdekel és jól szorakozom, haver itt volt és betegre röhögtük magunkat, annyi egy lövéssel kivégzést csinálta, ha legalább a közép tier-be betett. Mindig volt lőhető célpont és még a nagy tankok is milyen bután tekergetik a fejüket meg látszik a mozgásukon a rémület, mikor 700-750 hp leugrik hirtelen.
  • Noobvagy
    Erről beszéltem Maala játékos nem félős ő egy HUNS-os akinek nem kevesebb mint 19K csatája van és még én vagyok a kocka XD na nem is az,de ha csata kezdete után 1-2 percre rá köszönök és mozgásba van a tankja az illetőnek na ne hogy már ne lássa, Na jó abban ez esetbe helyt adok ha chat bann-t kapott! De akkor nem kéne csata végén az észt osztani mikor senki nem szorul rá,vagy ha saját magának írta az ész osztást bátorítás képen na az más :)
  • VanDaal
    Komolyan nem értem a kedves fórumozókat :)

Feltűnik egy jöttment fogyatékos egy 3 napos kamu fórumreggel, ordenáré hangnemben elkezd fröcsögni, miközben az összes tudása a játékról kb onnan van, hogy visszaolvasott 10 hozzászólásnyit...
    És mindig vannak, akik válaszolnak az ilyeneknek, adva alájuk a lovat, hogy tovább produkálhassák magukat, mintha nem jutna minden hétre legalább 2 ilyen provokátor.

Pattanásos Pistike meg otthon röhög a monitor előtt, mert végre valaki foglalkozik vele, néhány perc erejéig róla szól a világ. Hiába csak azt akarjátok megmagyarázni neki, hogy gond van a kobakján belül, őt ez nem fogja zavarni. Neki csak annyi esik le, hogy megéri nekiállni fekáliával dobálózni, mert előbb-utóbb valaki majd csak visszadobja :)
    És ő akkor már nyert, mert ez a legtöbb, amit elérhet, azon kívül, hogy otthon az apja nadrágszíjjal megcirógassa a hátát :)

További jó troll heccelést, amíg ki nem bannolják ezt az egyedet is, ahogy eddig is történt az összes fajtársával ;)
  • Gerdzso
    Amúgy ezt a 30 másodperces várást igazán eltüntethetnék, vagy legalább valami olyasmit hogy mikor mindenki betöltött akkor levált az óra 5mp-re.
  • atee73
    ja mar megint viszajott a hobbit
  • foxbat88fx
    tök hülye ez a játék....
    egy átlag feletti körre adta ezt.... 2900 damagére meg egy kis spot damagera LOL
  • TomDantes
    Én sose köszönök vissza, mert a vanmagyar kérdés egyenlő a gyors vereséggel. Persze...még köszöngessek is nekik.
  • Maala
    Imádom az ilyen retardált majmokat. 30mp van a csatába lépés után, és te azt várod, hogy bámuljam a képernyőt, mikor 2mp alatt felmérem a helyzetet? Kösz, inkább kilépek az asztalra, és böngészem a netet, majd ha pirosra vált a WOT-ikon a tálcán, visszalépek.

Ja, hogy addigra már eltűnt az első 5mp-ben kinyomott köszönésed? How terrible.
  • Noobvagy
    Nem tudom mi a probléma forrása az írás módommal,de ez nem az ANTSZ, hogy hibátlanul frankón írjak,és nem én használok primitív megalázónak látszó szavakat!Kis pisisek itt lógnak egész nap nincs iskola ó a fenébe XD
  • lammaer
    Meg kell kérdezni tőle hogy szent állat e a Turul... egyből be lesz majd azonosítva :)
  • Sunsetjoy
    Nekem nagyon-nagyon ismerős ez az írásmód.
    Hasonló kvalitásokkal rendelkező írástudó volt már itt a topikban. Az egybefolyó szövegek, a nagybetűk hiánya, a csapongó gondolatmenet. Nem tudom, pontosan ki az, de piszok ismerős- akkortájt is csak ránéztem az egybeömlesztett betűhalmazra, és reflexből ugrottam át az olvasásban.
  • Malarki
    Mert te komolyan elhitted hogy fog adni egy nevet ahol meg lehet nézni a nevetséges teljesítményét? Ilyen barmok néha feljönnek ide trollkodni, aztán el is tűnnek szépen. A kitartóbbja néha ideböfög még pár okosságot, de arra már nem nagyon harapnak, ezért inkább marad csendben.
  • madmanic
    délben lekajáltam az ingame...

akinek nem ingame ne vegye magára...
  • Master91
    Ami időt most itt elcseszel a sok hülyeséggel, már 4 Poolt össze szedhettél volna
  • wmisi
    nem erösiteni kene a gerincet...hanem noveszteni..:D
  • Gerdzso
    Nagyon király vagy öcsém csávó, de acc. nevet még mindig nem kaptunk...
  • Bmsrt n2
    Remélem bannolnak a faszba...én szemétláda csaló

HODOOOORRR!!!
  • Noobvagy
    nem ma regisztráltam mivel ha ma teszem akkor csak 24 óra után tudok hozzászólást tenni ezt se tudtad? De gáz :)
  • lexlutor
    nevetsgees vagy a kepzelt medaljaiddal. ma regisztal acc a forumba, es eza tundermese. majd egyszer gyere vissza, ha mered vallani a pool medaljaidat:) addig szedj sok kalciumot, erositi a gerincet :)
  • Plata
    Én láttam ma ilyen nevű játékost EU1 szerveren.
  • lexlutor
    ő a csatak 600%at nyeri meg :D
  • Noobvagy
    Visszatérve egy picit a nagyképű kék,lila effisekre, én letojom hogy stokkos tankal játszom egy darabig mert ugye stokkos tankal nehezebb tartani a kitűzött sebzés célt! Én stokkos tankból fejlesztek fullosat akár mennyit is romlik a statt, nem pedig anyuci apuci ad pénzt hogy vegyek aranyat majd a free xp-reátváltod a prémium tankal szerzett xp-t.
    Uncsi nem hogy mindig figyelni kell jajj most nem sebeztem kétezret mi lessz most jajj XD www.szánalom.hu!
  • Malarki
    Az előbb még "64% a Win6-em" volt.

Legalább már a nagybetűket használja, írásjelek még magasak szegénynek(a smile nem az).
  • Gerdzso
    Szerintem WN7-re gondolnak, ami nagyjából megmutatja milyen játékos vagy(pl.: 800-ig rossz, 1000 ig elmegy, 1200 jó és így tovább...)
  • wmisi
    nem tudja mi az az ingame....
  • Noobvagy
    Nem kilóra van tudásra :)
  • Master91
    Replayt , köszi!
  • ladista
    mi az a 600-as win?
  • lexlutor
    igame nevet, odaig neked sincs :DD
  • lexlutor
    mennyi ma kiloja a pool-medalnak? :)
  • Noobvagy
    Egyszóval egy Noob vagy mert egy darab sincs XD kis kezdő 600-as win el elég az neked :)
  • wmisi
    megint egy agyhalott.....istenem de sok van....
  • Szpecnyaz
    Ez más, mert ilyenkor nem kell lőni/mozogni stb :D.
  • Malarki
    esetleg legközelebb próbálkozhatnál olyan luxusdolgokkal mint mondat nagybetűvel való kezdése, írásjelek meg hasonlók. Vagy itt még nem tartotok az iskolában?
    Ja, és képzeld, nekem meg 5 Pool medalom van. Vagy esetleg 10. Attól függ mennyit hazudok éppen...
  • Noobvagy
    Megnyugodhatsz mert 2x van meg a Pool medál és tudtam hogy valaki ezt írja hogy 10 afk vagy a killre mentem blablabla szerezz te is 2db-ot főleg ha annyira pró vagy és szólj ha megvan XD klánomba nézegettem vagy 15 embert eddig volt köztök 90% os is még sincs neki vagy esetleg 1 db akkor rinyálj ha van 2 ok? XD
  • Desmodromic
    "szimplán nincs kedvem idiótákkal való társalgással tölteni az időt"

Most akkor mégis van? :)
  • ladista
    replay nincs bekapcsolva, mert szaggat tőle a játék meg sok helyet foglal...