418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
VanDaal #241109 A seggel fölfelé tolató IS-3-on jót röhögtem :D
Jó kis kör volt, ezután most még cikibbnek érzem, hogy én még mindig milyen béna vagyok a Leo Prottal :D -
petszol #241108 Eléggé az elején vagyok a Persing-nek. :)
-
petszol #241107 A tornyot feltudom tenni a fejlesztett lánctalp nélkül? -
Bmsrt n2 #241106 És plusz Hp. -
atee73 #241105 plusz meg gyorsabban forog es nagyobb a latotav
.... szvsz igen
-
petszol #241104 Sziasztok. 1 kérdés. A Persing-en feltétlenül kell a nagy torony? Az a 26mm ad valamit pluszba? Amúgy is elég papír. :( Vagy inkább haladjak a Patton-ra tp szempont miatt. -
haflac #241103 Győzelem!
Csata: Fisherman's Bay 2013. július 15. 7:41:43
Jármű: WZ-131
Szerzett tapasztalat: 7 284 (x3)
Szerzett kredit: 54 030
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"
dmg:3179
spot dmg:1584 -
bigmano #241102 Erre a "high five"-ra bármilyen V-ös tankkal lehet nevezni? -
Destydeme #241101 Hi.Én se szeretem ezeket a pályákat,teljesen egyetértek.Annyi+,h én az Artic Region-t,Mountain pass-t,meg még talán Prohorovka-t is szeretem.
-
Konci #241100 Egyébként nekem így ment vele eddig,mastert még nem adta.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Konci #241099 Üdv!
Én elég sokat mentem vele,csak dicsérni tudom.
Tényleg sokat pattognak róla,bár néha meg úgy átvisz1-1 lövés a cső mellett is hogy csak nézek,gondolom ez köszönhető a gold ammonak...
Gyors,4-600 között sebez,ami nem sok,viszont gyorsan is tölt a többihez képest.
Egyetlen hátrány ha van arty...na akkor masszívan bújkálni,mert könnyű egy lövéstől megdögleni,és persze keresnek is,mert ritka madár vagyok.
Viszont van pár artyvadász medálom,amit külön öröm volt ezzel összehozni:)
Bukta lett de látszik hogy szte medként mentem ide-oda -
Bmsrt n2 #241098 Egy kis "kárpótlás" azért az el camp- elt nyomorékságért Redsire-on:)
Replay,ha valakit érdekel.
(első oldalon hozza a kiosztott Dmg-alapján filterezve a PTA-kategóriában,csak jól sikerült kis kör ez:D) -
yossarianHUN #241097 Erről van szó. Ha az ember a képen látható módon kiront a sarok mögül (vagy csak kikandikál, nem lényeg), akkor megmutatja a tornyát, illetve a tank oldalából egy rövid sávot, ezek bármelyikét azonnal belövik ----> Fail.
Amiről én beszélek, az az, hogy CSAK a frontlemezt dugod ki, azt is baromi éles szögben. Se a felső, se az alsó frontlemez nincs olyan szögben, hogy átüthető lenne, egyedüli gyengepont tényleg a lánc, de az KT-n csak minimálisan nyúlik túl a teknőn, és még le is van burkolva, úgyhogy kevésbé vonzza a tekintetet. Egyszeri noob Bélus meg úgyis a szép nagy upper hullt lövi, mert mit neki gondos célzás. -
Vagyis hasonló, de nem teljesen ua. -
Ez nem az a manőver, ami a bal oldali képen van. -
Tudom nem nekem szólt, de én értem mire gondoltál. Én így szoktam "ellövetni" az ellent. A kis agyhalott barátainkat úgy be lehet ezzel szívatni:) Folyamatosan lövik azt a kis részt és nem esik le nekik, h ott az életben nem fognak átütni és sebezni. Én meg csinálok egy csomó dmg-t hp vesztés nélkül. Csak azért ezt nem teljesen könnyű kivitelezni, mert rosszabb esetben lőhetik a "kilógó" első görgőt és akk letrekkelnek (ha van egy kis eszük rám jönnek és oldalba lőnek) és ha a random úgy akarja még sebeznek is. De amúgy tényleg jó trükk, sok mosolygós percet okozott már:) -
yossarianHUN #241093 Hmmm, én nem pont ezt írtam le, de a lényeg közel ugyanaz. -
lammaer #241092 A neveken nem fogunk összeveszni :) -
yossarianHUN #241091 Hehh-hehh. Az én fogalmaim szerint a beforgatás az amit fedezék hiányában csinálsz. És a beforgatás sosem életbiztosítás, mivel mindig benne van a pakliban hogy egy böhöm nagy ágyúval átlövik az oldalad/beforgatott frontod. Ez a trükk jóval nagyobb biztonságot ad, mivel akkora szögben forgatod be az orrot, amit ha nyílt terepen csinálnál, röhögve átlőnék az oldalad. Árnyoldala hogy kell hozzá egy ház sarka, de ezért vannak ugye a városi pályák. -
Oddball29 #241090 "A 90 mm-es AP 100 méterenként kb. 25 m/sec-et veszített"
Feet/s-t, nem m/s-t. Hülye angolszászok. -
lammaer #241089 Ezt hívják beforgatásnak... :) -
yossarianHUN #241088 Heavyvel viszont remekül lehet csiki-csukizni. KT-val szoktam, hogy a sarok mögül szándékosan kidugom az orrát, de olyan ferde szögben, hogy épphogy csak kilátsszon, de átlőni ne lehessen. Na ilyenkor a delikvensek 80%-a kapásból rálő, lepattan, én meg szép kényelmesen kigurulok, beléjük durrantok, és vissza. Az a vicc, hogy ezt egy emberrel egymás után 3-szor 4-szer el lehet játszani, mire rájön hogy szar van a palacsintában. -
lammaer #241087 Nekem nem, nem lehet rajtuk sunnyogni. Túl zárt az én izlésemnek, pláne amióta az artyveszély is elmúlt, felesleges a sok ház. Esküszöm campinovka is jobban fekszik nekem mint himmel. Az csak a nyers erőről szól. -
Oddball29 #241086 NAVY-ban a T33 165 mm 854 m/sec-nél, 0 fokon, ez a hivatalos. De szaggatott vonalas, tehát kalkulált. Az M41-en erre rájön még olyan 200 fps vagy 70 m/sec. A 90 mm-es AP 100 méterenként kb. 25 m/sec-et veszített, vagyis az M41-nek kb. 800 méteren kéne produkálnia azt, amit az M3 tudott közvetlen közelről.
Ami biztos, ARMY-s átütéssel az M41-nek megfelelő M36 löveg 350-ról ütött át 200 mm-t 270 BHN-en. Pak43 ugyanezt 600-ról. De ami érdekes, hogy az amcsiknak kedvező jugoszláv tesztmódszer nem tette jobbá a német löveget is. Talán az üreges lőszer miatt. -
Gerdzso #241085 Bocs keverem egy másik mappal :D végülis heavy-vel nem rossz map, de nem kedvenc, de nem is olyan rossz. -
Gerdzso #241084 Highway és a Kóreai map is kegyetlen jó szerintem, bár a Highway csak akkor ha alul kezdek, ott mindig a baloldalra megyek vagy közepessel a dombok közé. -
Bmsrt n2 #241083 Na igen,megindult mindenki hála az égnek,és nem álltak meg a fordulóban "mesterlövészkedni" mint szoktak...így lehet nyerni,nem a sültgalambra várva:) -
yossarianHUN #241082 Ensk, Himmelsdorf tényleg all time favorit. Annál jobban fáj a szívem, hogy Himmelsdorfra 50 csatából ha egyszer rak. Ensk valamivel gyakoribb, de elviselném ha picit még gyakoribb lenne. South Coast-tól viszont már hányingerem van. -
davidbog #241081 Aha. Szóval akkor ez a 17-18 cm LOS olyan 190-200 mm lenne ha nem döntött hanem függőleges páncélra vonatkozna, de army kritériumban. Ezt kéne visszaredukálni navy-ra, ami mondjuk lenne 170-180 mm függőlegesre és olyan 160-170 mm LOS döntött ellen?
Majd alaposan megnézem ezt a jugoszláv tesztet, elvileg tank.net-en fenn van.
Minden esetre az M41 + M318 kombináció kb olyan erősnek tűnik mint a Kwk43. Ez még szemből kevés a T-54, IS-3 ellen. Persze lehet hogy ki tud ütni őket, de attól még navy kritériumos adat kéne.
Valahol a tank.net-en olvastam olyat, hogy a valóságban a két orosz kritérium így valósul egymásghoz: CP 95%-os valószínűséggel megsemmisíti a célpontot, a PP meg talán 50%-ossal. Szóval a PP átütést nézzük akkor az alapján is kiütheti a harckocsit, csak nem akkora valószínűséggel és nem végzetes találat. Az army és a navy is hasonló lehet viszonyban lehet.
Az prima. Remélem a többiről is hasonló terjedelmű anyagot írsz.
A Conquerorról gyakorlatilag semmi olyanom nincs ami neked ne lenne meg.
A T-10-ről talán, ha kell valami talán össze tudok guberálni értelmes dolgokat. -
Fefe82 #241080 No,elég sima volt nem :) -
Redsirén ha alul kezdek jól érzem magam.
Törölném azt a pályát.
Highwayt is.
Kóreát is.
Ez a 3 úgy szar ahogy van, idegesítően hulladék, redshire instant top heavy camp a kibaszott hegyeken, Highway balfaszságok vannak, vagy 1 oldalra megy mindenki, vagy szanaszét, a lényeg az hogy aki felül kezd annak baromi nehéz elveszíteni a várost.
Kórea szint úgy, aki alul kezd nem tud időbe oda érni a 2 sarokra mert már röhögve várják őket a felső csapat szét spottolva ....
Borzalmas, teli van házzal, fával, néha 15 méterre nem tudom meg mondani hogy mi a franc fog elém terülni, ha ellenfél van a házak között szét spottol mindenkit, ha én kerülök a házak közé még a alólam is ágyúból jön a lövedék...
Miért kell ilyen hulladék pályát berakni?
Az igazi bétás pályák még ma is kegyetlen jók...
Enszk, Himmelsdorf best of, többi kedvencem nem ugrik be, de majdnem mind bétás.
Dragon Ridge,Kórea....kell az ázsiai szar (Y) -
SASA86 #241078 Nekem az a felfoghatatlan ebben a játékban... hogy miért dönti el a játék hogy ma sz*póágon vagy vagy ma éppen jól fog menni... mert ez nem random sorolja be a játékosokat az is biztos... 12 körből 10X az én csapatomban volt 8-12Db 800eff és alata játékosok... a tuloldalra véletlen csak 3-4 jutott és mellé ugyanaennyi 1200eff és fölötte játékos... az tuti hogy a p*csére lépnék és hanyattlökném annak aki ezt beleprogramozta ebbe a lassan játszhatatlan játékba. RANDOM BATTLE... sztem ennek nem azt kéne takarnia hogy ma RANDOM SZ*PSZ vagy ma RANDOM jól fog menni... szkriptel szar lessz az egész... a ttöbbi random dolgokról ne is beszéljünk(láthatóság vagy páncélátütés... SOK SOK RANDOM DOLOG). Ha ennyire random akkor minnél többet megy az ember annál jobban kéne közelíteni a napi 50%hoz ...erre ma véletlen 18%lett, lehet ha még 12 kört megyek akkor végig nyerem az összeset és kijön az 50%... teljesen korrekt játék annak az vagy Qva sokat költ rá vagy olyan klánban jáccik ahol mindenki 60% és felette van 2000-es eff mellet... 3X XP hurrá ha NEM ENGEDIK nyerni az embert... -
yossarianHUN #241077 Azt nem tudom, de x csatát lementem már rajta, és még mindig képtelen vagyok átlátni. -
Bmsrt n2 #241076 DÖNTETLEN 

6085DMG Leo PTA-val és D-Ö-N-T-E-T-L-E-N,mivel,méltóztattam elhalálozni, és a maradék a legretardáltabb gyáva féreg kemper fajzatokból került ki,akik ezen a rühes Redshire-on nem képesek a bázist elhagyni.
A legnagyobb féreg a T28 proto volt,el nem hagyná a hegyét...simán hozhatta volna,de nem...ő visszamegy tölteni szikla mögé 600 hp-val egy 100akarhány hp-s M103-al szemben,utána persze ugrik a spottja bámul vakvilágba míg az arty ki nem szedi,pedig azt is már spottolta a ferdi a végén! -
Új kóreai pályáról ki tud valami statisztikát ( hivatalosat ) adni?
Életemet rá merem tenni hogy ugyan olyan szar mint Highway, aki bal alsó sarokba kezd, majdnem 100% hogy loose. -
Nincs mit.
Itt van még egy. Aki kapja marja.
6BN7MH8YA2DN5T -
stalkeres #241073 Köszönöm szépen. -
tudok, megy a privi -
stalkeres #241071 Helló, tud valaki invite kódot adni?
Az E-mail címem [email protected]
Előre is köszönöm. -
3 napja vettem meg. Nagyon féltem tőle. Hidd el, kellemesen fogsz benne csalódni. Egy az egyben 9-es Foch feeling, annyi különbséggel hogy sokkal jobb a páncélja elöl. Olyat lehet támadni vele mint egy álom. Hátránya csak annyi lesz hogy mivel kevés van belőle így vadásznak rád. De ezt az előnyödre is fordíthatod, mert ilyenkor ész nélkül, minden áron ki akarnak lőni. Ezért ha "csalizol" a csapatodnak, mindenkit szétkaptok.