418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• NH3CL
    És már az első évben összeszedett 2x dijat.
  • JeffDunham
    Végig olvastam eme fennkölt eszmecserét, és meg kell állapítanom hogy Tom frankón leírta a tutit a hozzászólásaiba.

A WT képek nem idevalók, ami nincs azt meg hogy lehet dicsérni?!
    Lehet hogy jó, vagy jó lesz a WT, de nem itt a helye.

Megjegyzem kipróbáltam én is, tetszett is, de mégsem írok itt róla, mert egy Pepsi alkalmazott ne igyon már a munkahelyén mindenki előtt Coca-colát.
  • foxbat88fx
    2kor :D ebédszünet van.... a szomjazó alkoholistára meg nem gondolnak :D
    de most fát vágni megyek.... ott meg van almapálesz
  • Malarki
    Azért azt vedd figyelembe, hogy a WoT vagy 1 évvel hamarabb indult el.
  • patchaou
    Törtéént egy kis artynerf, de még mindig nem választhatok hogy akarok e artyts csatába menni.

Kreditért a gold lőszer többet ártott mint használt. Szvsz, korlátozni kellene a 10-esekre.

Platoont pont letojom :)

MM rendszerrel semmi bajom nem volt. Akiknek igen azok meg még a +-2 tier miatt is sírnak.

Plusz még mindig összerak mindenféle agyatlanokkal a MM.

Több magot még mindig nem támogat, úgy kell feladatkezelővel, vagy külön programmal mókolni. DX11 se nem van.
  • foxbat88fx
    http://forum.warthunder.com/index.php?/topic/35314-war-thunder-gets-kri-awards/

ezt azért nézd meg :)
    indult a WOT is, csakhát nem nagyon számolt be róla h nem nyert semmit
  • NH3CL
    Ne bazz, csak 1-kor nyit a kocsma?
  • R3nton
    LOW szar 10es TD-k! nyomorékoknak is kell valami amivel kitudnak lőni valamit. Kurva jó volt ez az arty nerf 50 TD mind2 oldalon mindig és nagyobbat sebeznek mint régen az arty.
  • NH3CL
    Pár plusz:

- fizika, ram dmg
    - A tankok nem ragadnak fel a piros oldalvonalra mint régen (ez nem egyenlő a fizikával, még előtte kijöttek ezzel)
    - bajnokságok, már nem kell screenshootot beküldeni ha teljesitesz valami verseny feltételt (pl Top gun...stb)
  • Gerdzso
    Ja mert te rohadtul tudod ki mivel játszik, azt meg erősen kétlem, hogy játszottál a WT tankos részével...
  • foxbat88fx
    felesleges olyan emberekkel vitatkozni akik nem játszottal a War Thuderrel :)
    én játszottam és játszok is vele a mai napig :D
    szóval tudom miről beszélek :)

ja és a vitának vége mert indulnom kell melózni :) bb
  • Master91
    Ja, ez tényleg súlyos hiba, de azt hiszem ha fejlesztett grafikára rakod akkor eltűnnek ezek a bugok...
  • TomDantes
    Khm...arty nerf? Az samfu? Pár hete volt, már nem emlékszel rá?

Hm, akartak az emberek creditért gold lőszert, kaptak.

Akartak prém acc nélküli lehetőséget platoon-ra, kaptak.

Megváltozott az MM rendszer, +/- 2 lett, ami nagyon sok tankot így sokkal játszatóbbá tett.

Mi van, amnézia? Ezek nem történtek meg? Vagy a te verziódból ezek kimaradtak, és csak nálam történt meg?
  • NH3CL
    Egyszerűen eldönthetjük a vitát.

Nézzük csak a WT hány dijat nyert? Na és a WG?

no comment.
  • stoppos
    Hát ha tudtam volna, hogy a rendszeres, mértéktelen alkoholfogyasztás jövőbelátást okoz, viszkit vettem volna és nem rakok sixth sense-t a parancsnokokra.
  • patchaou
    Az E75-ök szintén ezzel a "módszerrel" kaptak :)
    másik kép ugyanabból az akcióból.
  • TomDantes
    De akkor miért vagy még itt? Minek játszol ezzel a szar Wotal, Töröld már le. Meg a többiek is. Delete gomb, és kész. Ne kínlódjatok vele. Jól van szar, ronda szaggat is, semmi új nincs benne, semmit se javítanak, na akkor uninstall és SZEVASZ.
  • Destydeme
    Kellett neked a témát fellőni.Akkor edd meg amit főztél..Házi feladat:maradj itt estig és válaszolgass a bajtársaknak.
  • patchaou
    Mióta is megy a sírás a tereptárgyakon átlövésről, és az eltűnő lövedékekről? És még mindig nem csináltak semmit, csak kiadtak pár új tankágat. Ez nem túl régi kép, 0.8.6-ból.
  • foxbat88fx
    havernak i7es gépe van, maxon nyomja.... szoktuk nála nyomni és hát őőőő
    nem valami szép :S
    War thunder enginje sokkal szebb dolgokra képes :)
  • TomDantes
    Ja, annyira nem jönnek javítások, hogy helyre tették végre az arty-problémát. De hát amint mondtam, a tisztelt játékosoknak semmi se jó. Ez se jó, ez se elég. Nem tudom hogy lehetne a kedvetekre tenni. Borzasztó.
  • foxbat88fx
    ott a repülős része, abból elég sok mindenre lehet következtetni ha az embernek van egy kis esze
  • NH3CL
    foxikám, nálad a WOT is szaggat. Megsúgok valamit. maxom a WOT is szép :)
  • Malarki
    A jövő heti ötöslottó számait nem tudnád megjósolni?
  • stoppos
    Még mindig egy nem létező játékról beszélünk, ugye?
  • Master91
    mondod ezt úgy, hogy még te se próbáltad ki, 0 infót tudtok ( szerintem, nem tudom ) a játék menetről, mechanizmusairól, AKÁRMIRŐL ( mert ugye csak képeket jöttek linkelni, infókat nem....)

ja és még csak alpha, tehát élesbe kb. senki se játszott vele.

De már most ki lehet jelenteni hogy WT jobb.

Fasza.

Ilyen logikával jobb is ha eltűnik néhány burgonya WoT-ból.
  • foxbat88fx
    a tankos része még sajna alpha.... zért béta év végén jön, de biztos lehetsz benne hogy én leszek az első aki jelentkezni fog :D
    biztos hogy ezzel a grafikával fog kijönni mert már a repülős része megy, aminek köszönhetően a Wowp igen csak veszteséges.... :)

akárki akármit mond a WT jobb lesz mint a WOT
    WOT-nak az a szerencséje hogy most már 2 éve hogy megy így nem fognak annyian átmenni oda

fordított esetben ha a WT jött volna ki 2 évvel ezelőtt és most jönne a WOT esélye nem lenne :)

jól jegyezzétek meg amit mondok! és 1 év múlva, ti is rájöttök :)
    a WT jobb mint a WOT :)
  • patchaou
    Azért fikázzuk, mert lehetne jobb is. Javítások nem jönnek, csak újabb tartalmak... És azért nem játszunk mással, mert nincs más értelmes online tankos játék.
  • NH3CL
    Egyszerűen felvásárolják, vagy ellehetetlenítik, emlékezzetek a Facebookos tankos játékra. Szétfloodolták a szervereket a faszba. persze nem a WG volt... aha :D
  • TomDantes
    Igen, mi már csak ilyen gyerekesek vagyunk, és nem olyan érettek mint a farmerek. Mégegyszer , figyelj, a folytonos összevetésnek semmi értelme, ez csak flame keltés egyrészt. Másrészt, van saját topic-ja. Akit érdekel, nézzen be oda, beszéljen ott róla. Mindent a maga helyén.
    Harmadrészt, halálosan elegem van abból, hogy mindenki szidja a WoT-ot a fejlesztőket, bármit tesznek az SZAR, bármilyen patch jön az SZAR, bármit nyilatkoznak rohadjanak meg, minden SZAR benne, és alig várják hogy végre csődbe menjen. Amit nem értek, miért okoz ez bárkinek is örömet? És miért kell állandóan szidni és mindenért szidni? Akinek nem tetszik, törölje le. Nem kell játszani vele.
    Arról nem is szólva, hogy a tisztelt társaság ám rohadt feledékeny, és nem emlékszik arra honnan hova fejlődött a WoT, és semmi se elég neki...ha a fejlesztők fizetnének nekik napi ezer eurót csak azért mert játszanak vele, valamint minden játékosnak küldenének egy évre elég vodka szállítmányt, és két dögös orosz kurvát, azt se lenne elég, a fejlesztők akkor is köcsögök lennének a játék meg szar. ű

Már beteges dolog ez a állandó szidalmazás. Aki meg nem szidja a WoT-ot, az a WG bérence...

Hát röviden tömören, ezért nincs szükség a WT vs WoT állandó összevetésre.

Ja, és arra sincs szükség, hogy nap mint nap, elküldjék huszan a fejlesztőket az anyjukba. Ha valaki ennyire utálja, hát ne játszon vele!
    Engem is idegesít sokszor a játék, de nem a fejlesztőket kezdem el szidni például a csapattársa viselkedéséért. Meg egyszerűen például ha nagyon bosszant, napokig el se indítom, és ideges se leszek tőle.

Na elkanyarodtam az eredeti gondolattól, de remélem érthető ,hogy mi itt a probléma.
  • Master91
    WoTnak van 1 kibaszott nagy hatalmas előnye a WT-vel szemben.

Évek óta működik, és iszonyatos pénzeket szedtek be, baromi sokan játszanak vele!

Kétlem, hogy nagy tömegeket a WT eltud innen csábítani.

Ha még is ez történne, tutira veszem hogy a WoTnak már vannak ötletei/tervei hogy hogy lehetne ki ütni a WT-t.
  • darkwraith
    pláne...
    Az sem biztos, hogy ilyen jó grafikával fog menni, ha elindul ezek szerint. Lehet a végén csak super mario fílingje lesz.
    csak tudnám, hogy akkor miért játszotok ezzel a "szarral", ha a másik jobb.
    Nem bántani akarok én senkit, csak nem értem miért fikázzátok ezt mindig, miközben az életetekből egy fél évet áldoztok rá.
  • Master91
    SerB azt írta 1x hogy Német oldalról elég TD-t össze tudnának szedni ahhoz hogy akár 5 TD vonalat össze tudjanak rakni.

Oroszoktól meg azt hiszem 4-5 heavy vonalat akár.
  • patchaou
    Lehet itt fanboykodni mindkét oldalról de fölösleges. Azoknak is jót fog tenni a WT akik a WoT-ot istenítik, mert azt be kell látni, hogy hatalmas szükség van már a konkurenciára. WT-ről pedig még csak ilyen-olyan infók vannak, ergó szinte semmit nem tudunk róla. Tök fölösleges itt a hangulatkeltés.
  • Master91
    Mehetsz linkelgetni szimulátoros képeket....

Előbb még azzal takaróztál hogy ide való a kép, mert konkurencia.
    És miköze a WoThoz ugyan? MÉG semmi! És nem is sok lesz.

Tankok harcolnak tankokkal, ennyi közös lesz kb.

Más lesz az a játék erősen mint ez

Nem a kép linkelésével van baj, hanem azzal hogy majd jönnek a turbó WT-sek hogy a WoT-nak annyi, meg jobb játék mint a Wot, meg WoT bezárhatja a boltot...

Egy olyan játék miatt ami még "ki se jött".

• TomDantes
    Ha a splash széle elkap és véged lesz, oké lassan tölt majd, de szemből a legtöbb mondjuk vele egy tierű vagy kisebb tank, majd pattog róla...fasza lesz ha közelharcban jó nehéz lesz kilőni. Vicces lesz, én várom különben.
  • foxbat88fx
    All screenshots are made directly from the game, no third party editors used. Please be noted that the work is in progress and these early screenshots do not reflect the final quality.
  • foxbat88fx
    ezek screenshotok ember....
    már megy a game

előbb tájékozódni kellene mielőtt mondasz valamit :D
    durva grafikája van a gamenek nagyon.... low-ban odaveri a wot-ot ha az fullosban van :)
  • Gerdzso
    Strumtiger-nek lesz majd 2 perces töltése meg 2000/dmg per lövés :D
  • Toby0501
    Elnézést, a szimulátoros előéletemből indultam ki. Ha rFactor topikban megláttunk egy képet mondjuk az Asetto Corsaról, nem baszogatás ment, hanem dicséretek, stb. Úgy látszik, az egy érettebb, nyitottabb felfogású társaság, mint ez. CoD/BF téren nincs tapasztalatom, nem érdekel, de ha abból linkelget ide valaki képeket, az se zavar.