418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• JeffDunham
    Ó, borzalom!
  • Toweliee
    Felháborító!
  • Zollee70
    Én nem tudom minek kell ezekkel a bzi nagyméretű képekkel szétoffolni a fórumot. Nincs itt valami adminféleség?
  • Desmodromic
    Erre azért egy ászt elviseltem volna...

• Bmsrt n2
    Ja ez:

Egyébként volt olyan is,hogy visszavonták az állítást,hogy prém lesz,vagy pont fordítva...nem emlékszem igazán sajna.
  • R3nton
    Elvileg jön egy tier7es t-44 mutáns az is nagy pukkantóval. T-44-122, bár lehet az is 8-as lesz. De kb ez a 2 tank akkor ugyanaz lesz. Mármint a T-44-122, meg a T-34-3.
  • Bmsrt n2
    Ilyesmi most is van,T-44-re rakható fel 122-es löveg,de általában 45%WR.és alatta az elterjedt,azon nem igazán műkszik,sosem raktam fel rá...
  • R3nton
    T-44 a nagy gunnal. Hát tényleg nem egy tipikus med ágyú. Mondjuk WZ-120on is nagy a pukkantó de az azért 10 sec alatt tölt, ennek meg lesz vagy 15 sec a töltési ideje az tuti. Hát érdekes lesz mindenesetre...
  • Gerdzso
    Végre új orosz medek!! :) Amúgy orosz prémium medre lehet számítani? Mert azt még meg is venném. :)
  • Commandier
    T8 lesz. Majd meglátjuk. Ez a tipikus hit and run cucc lesz szerintem.
  • Bmsrt n2
    Akkor sok dolguk lesz,a 112 is már a várólistán van.
    Egyébként az a T34-3 hanyas tier is lesz?(úgy emlékszem 8,de 8-as medre az a gun,kicsit "fura"(inkább furcsán gagyi))
  • Commandier
    Most találkoztam tesztszerveren egy t34-3 -al. Szerintem 8.8-ban vagy 8.9-ben már bent lesz.
  • toocha
    Hehe!:)
  • Gerdzso
    Ha van valakinek kedve T5-höz az hívjon be. (Legpuska)
  • Cs3
  • Cs3
    http://kepkezelo.com/images/ikimnd0k2be0t9ycrp6x.jpg
  • Cs3
  • Cs3
    Pedig random isten csinál ilyeneket. Teljesen friss, szopóágon vagy KV-val:

Eddig se ment, de ez már a legalja. Ilyenkor nem lehet mást tenni, mint nem játszani, vagy fogakat összeszorítva, menni tovább és a boldog szép időkre gondolni, amikor még random isten szeretett és még veszteni se engedett.

• FEKETEKARD
    Benéztem a nagyokhoz :)

• Bmsrt n2
    Na egy újabb 7000 feletti PTA-kör,imádom!
    Tetejébe Redshire!

94000 kredit...tiszta farm-tank ez nekem

Az egyik Gaywagon lopta a Topgunom,pedig meg is lett rá kérve szépen...
    Már pont megoldottam volna az utolsó enemy arty kiiktatásának módját,még a Jt is segíteni akart...erre belopja az egyik artynk,de hát mit várunk "tőlük",nem?(keményen dolgoztak,látszik a sebzésükön...)
    Replay-róla itt
  • stoppos
    Kapcsold be a logot a speedfanen. Akkor ha nem is játék közben, de vissza tudod nézni.
  • Toweliee
    Tenyér.
  • Reaper
    Na jól van, azért amikor nem gyújtanak fel ki lehet osztani vele 4-5k damage-et..:) Megvan a Master tanker oh yeah.
  • toocha
    srácok! Tud valaki egy olyan progit ami játék közben mutatja, hogy a laptop mennyire melegszik? Valami egyszerű ami csak a hőmérsékletet kiírja valami nem túl zavaró módon. Nem kell semmi extra csillivilli. Köszi.
  • R3nton
    dehogy, valakit ki kell lőni :P
  • Norexka889
    Valaki nem tud olyan kódot ami új játékos regisztrálással érvényes?
  • Kronos79
    Megszereztem az első Langlade medált vazz! Legalább olyan régóta vártam, mint Benji a luckyt. :) A szépséghiba, hogy a Valentine TD-vel jött össze. Meg 1050 sebzés. Nem tudom mások hogy bírnak ezzel a lassú retekkel játszani, de ez a sebzés, plusz 30 spot sem volt elég az ace tankerhez.
  • mijki
    Valaki jönne platoonba? Egyedül már kezd unalmas lenni a sok hülye között.
    T5(főleg ez mert farmolok)-8.
  • stoppos
    Most azt hiszed az ebédszüneti menetrendszerű hétfői TD-zéseden mindenki átsiklott, mi?
  • R3nton
    Amúgy megfogadtam már, hogy nem fogom szidni a TD-ket. Mostanában egy csomót kilőttem :D Most is csak azért lettem ideges, mert szarul akartam megoldani egy szituációt, obj268 rám tudott fordulni 1000 hp mínusz és ammo, nem tudtam megjavítani. Mögé mentem de szar rof miatt tudott még harcolni ellenem, neki tolatott a sziklának ahogy kell. Viszont facehugban lepattant rólam :D (WZ-120), utána legurultam a dobról, ő utánam. Ismét belém lőtt egy 0-sat és hátulról ki lőtt valaki. Igazából azért lettem ideges, mert már azt hittem biztos kill. Mostanában elég sok TD-t lövök ki, mivel abból van sok és nem artyból. Szerencsére ez a WZ-120 elég jó cucc.
  • killbull
    Csak a pufin adhat mindent lebíró erőt és akaratot!

• KoJin Mekre
    Nagy nehezen összetarháltam a kistigrissel az E75-re a lóvét.
    Jön a hidegzuhany (ua. mint a kistigris és a Tiger II-vel...hogy alap felszereléssel nem az igazi - mit nem mondok ugye? :D)

Ok no para. Ilyen a wot.

Felteszem a tiger II top ágyut, alap toronnyal, alap lánccal, és a harmadik motorral.
    Baromi lassú, megkerülnek kivégeznek.

Visszateszem a 88-ast az ocsó lőszer miatt, így már egész jó de még átlőnek könnyedén...

Összejön, mit összejön vért izzadok a toronyért, és a lánctalpért, felszerelem...jön a csata és azt veszem észre, hogy pattognak le a lövedékek...

Baaaaa*meg!!!! :D mondom ez mi? Mintha cheat lenne...nyertük a kört.
    A végén 11000 lett a szerzett lehetséges találat vagy mi...

Bad ass nagyon ezzel a toronnyal az e75...már csak a moci meg az ágyú kell... :)

Csak ennyi lett volna... uff
  • R3nton
    Az sose lesz, mert a noobok nem tudnak vele játszani :D
  • zsupeti
    Szvsz most érezhető a fos td nél,h két lövés között nagyobb a szünet.

Lassan már neked se lesz kihívás ez a játék. :)
    Arty már nem gond,td mire még egyszer rád lő,6x megkerülöd.
    Majd med vs med lesz a végén.
  • R3nton
    Másik kedvencem mikor túlerő ellen nyerünk az egyik oldalon, a másik oldal veszít. Na akkor go back mégis csak mi vagyunk a medek, maj én kilövöm a leHP-zott enemy tankokat (végülis ott mi voltunk többen), és hirtelen feltűnik 3 full HP-s E-75.
  • R3nton
    Így legyen :)
  • patchaou
    Ha nekem nem hiszel, kérdezz meg bárkit aki játszott már velem. Az effem pedig nem jó, csak a játékosok 90%-ánál jobb. Nem mindegy :) A "Megyek előre mint a vadállat" nem azt jelenti, hogy ész nélkül megyek előre. Nem kempelek, elmegyek ameddig lehet, aztán támadok. Megállni tökölni csak akkor szoktam, ha még értelmetlen megindulni, (mert nincsenek mögöttem), vagy kihaltak mellőlem esetleg nem is jöttek nagyon arra, és szemben nagy a túlerő.
  • zsupeti
    2 és fél év után emiatt hagytam abba a játékot.Megmagyarázhatatlan laggok nagyarányú vereségek esetén.Rakat 0dmg lövés,3 nap cumi,1 nap kánaán stb stb.Kibaszott noobvédelem az alacsony hp-s tankokra,ami persze rám is vonatkozik,ha én voltam a halál szélén.Érzésem szerint ez már nem az a wot ami miatt elkezdtem játszani,nap mint nap.

más
    Nosztalgiából mentem tegnap pár kört a teszten.Hát elkepesztő,h mennyien próbálgatják a brit és francia td-ket.Már most mondom,h a 8.8 patch td nerfet hoz magával.
  • killbull
    Ajj de imádom a klán nélküli életet ehehehe!

• stoppos
    Általában a csata végében már nem veszek részt. Felmentésem van, fáj a hátam. De ha mégis annál nincs jobb érzés, mint keresztbecsapni Bélukát, aki addig a "bázist védte".