418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gerdzso
    T18-ra melyik ágyú?
  • Gerdzso
    Köszi! :) Egyenlőre vettem egy SU-76 ot és egy T18-at :D
  • foxbat88fx
    T18 forever!!!! brutális
  • atee73
    teljesseg igenye nelkul

TII. t18
    TIII. marder II
    TIV, hetzer
  • stoppos
    Találtam egy ilyen tech treet.
  • Gerdzso
    T4-ig bezárólag melyek a legjobb TD-k?
  • foxbat88fx
    végre csináltak topicot a War Thudernek is :)
    köszi atee73
  • foxbat88fx
    BeTTeRTHaNWoT :)
  • Gerdzso
    Most a 7-es VK DB-t veszem vissza, mert a másik ágon akartam elmenni az új medek irányába, de az az ág 7-es szinte nagyon nem tetszett.
  • Pares
    Ja, hát nekem az még nem volt meg, valószínűleg nem is lesz. Ajánlom viszont figyelmedbe a VK3001D-t a 75mm-essel és a VK3001H-t a 88mm-essel.
  • bigmano
    Jó de ne lógjál matekról.
  • atee73
    Csak nektek WT-sek ,Tankos topic , sokszerencset

es akkor nem kell ide off-olni , es vege a flame-nek

SG Forum War Thunder Tankos topic
  • Pares
    Ja igen, ahogy előttem is írták, a VK3002D-n hagyd meg a VK3001D 75-milisét, felejtsd el a 88-ast. Nagyobb az átütése, pontosabb és gyorsabb. A 88-as tapasztalataim szerint is csak pattog azon a szinten. Bár én kifejlesztettem és megvettem, de visszatettem a 75-öst rá, a 88-ast meg rátettem az egy tierrel kisebb VK3001H-ra, ott viszont iszonyatosan troll!
  • Gerdzso
    Ja én erre az Aufkangshönshángsung panzere gondolok :D
  • foxbat88fx
    muhaha
  • Pares
    Tény, hogy ágyúban nem fejlődik sokat a VK3001D-hez képest, de a 3002D nagyon messze van attól, hogy szar legyen. Persze ha stock, akkor megértem a frusztráltságod! :)
  • zsupeti
    Látjátok!
    Nincs arty téma,van helyette más. :)

Amúgy ne legyünk már ennyire prűdek,h egy linkre ráugranak egyesek.
    Lemerném fogadni,h ti lesztek az elsők akik fényezni fogjátok majd a másik játékot.
  • NH3CL
    Szivesen manócskám. Remélem hamar elkezdődik az iskola és keveset találkozunk.
  • Nikosi
    Mondom nem az a fő baj, hogy linkeleget (mondjuk a sok nagyméretű kép az idegesítő volt) ez csak egy link például. De könyörgöm semmi új és értelmes infó nem volt benne. Legalább aki linkkel valamit nézzen már rá mikor és mit linkel be. Nem várható el, hogy elolvasson vissza x ezer oldalt, de azért január 1-ei posztot friss hírnek linkelni július közepén, azért na.
  • bigmano
    Szerintem te ne beszélj kultúráról...
    Köszi
  • nemtudommivan
    A hetvegen gep ele tudtam ulni es jatszani teljes fel napot. Megvettem a Su100y-t
    Kegggggggyyyetleeeeeeen!! :)
    Jo dontes volt.
    Vegre....
  • NH3CL
    Ha más iránt érdeklődök, a másik topicba megyek és nem itt offolom szét a többi madár agyát... Ennyi kultúra szorulhatna egyesekbe.

Azt hiszem ezt hivják digitális analfabetizmusnak.
  • patchaou
    Én csak azt nem értem, miért fáj az egyesek kis lelkének, ha egy másik játék szóba kerül? És nem csak a mostani helyzetre gondolok. Lehet itt szó cod/bf, vagy mafia/gta/saints row, fifa/pes vagy akármi. Szerelmesek abba kurva játékba, vagy mi a tököm? Tényleg kíváncsi vagyok.
  • SirArcheer
    Jajj Ők nem olvassák a WT topikot, ezért ide linkelgetik havonta mert nehogymá' 2 topikot kelljen olvasni.
    Legközelebb valaki az index/origo/hír24 -et is másolja be a mai időjárással és mnb árfolyammal.
    Thx.
  • Toby0501
    Nem rossz az, én nagyon jó és élvezetes csatákat szoktam vele nyomni. A 88-ast ne tedd fel rá, azzal csak pattogsz, igaz, kétszer akkorát sebez. Én úgy vagyok vele, hogy inkább üssem át kétszer biztosan az ellent, mint egyszer sem, a brutális töltésidőnek köszönhetően nagyjából ugyan ott vagyok vele.
  • patchaou
    Mikor és hogyan készítetted ezt a pontos statisztikai adatot? Lehet, hogy a 90%-a értelmesebb annál, hogy azonnal ráugorjon valakire. És lehet hogy a 90%-t érdeklli, mivel az is egy tankos játék lesz. És lehet hogy a 90% nem annyira elfogult a wot iránt...
  • Gerdzso
    Csak hogy a jelenlévők 90%-át nem érdekli...
  • Gerdzso
    A 7-es VK kegyetlen sz*r, most nem tudom pontosan a nevét, de az ami a T6 scout VK után jön :D
  • NH3CL
    Megtörtént
    http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1307435053
  • bigmano
    Okosan beszélgessél a pici száddal.
  • Trucker39
    T-44 közepes tank használatával kapcsolatban van valakinek tanácsa? Szegényt szanaszét lövik, mindegy neki elölről vagy oldalról, Igaz nem sok csatát mentem vele eddig, de egyenlőre nagyon gyengécskének tűnik nekem. A T-43-l kicsit jobban ment.

• bigmano
    Na mit találtam:
    WT tank tree
  • Frankie69
    Jól kezdődik a nap, most zakóztunk 4-15-re Kareliában. Volt a csapatomban egy unicum AMX 50 120(Halkoo), kezdésnél beírta,hogy vereség lesz, majd előre rohant és kilövette magát. Végül is ő megmondta előre
    Aztán meg egy teamkiller......... Lehet most kéne leállni.
  • Pares
    Email cím megváltoztatását hogyan lehet elintézni? Egy régebbi accom eladásán gondolkodom, de az acc beregisztrált email címét még használom. Valaki csinált már ilyet? Lebukásveszély mekkora?
  • Maala
    Azta, de jól ment ma. :o

22 csata alatt 55 kill, 65k dmg, 6 lose... Lehet, ma már nem kéne többet játszani? :D
  • Ravasak
    5400 töl kaptam vele tank ászt csak kicsit maradtal le :)
  • Bmsrt n2
    Először én is csak lánc+löveget tettem fel,de nem tetszett a teljesítménye,így megkapta a tornyot is,a motort+rádiót kifarmoltam vele,jelenleg ezzel játszadozom a legtöbbet,nagyon bejövős.
    (igaz volt 110ezer free xp-m,de mindet nem szántam rá)
  • Pares
    Grat! Nekem ma végre sikerült rátennem a nagyobbik ágyút, bár más még nincs rajta, de így már lehet vele játszani. Kár, hogy 64k xp-t kell kiszenvedni ha nincs az embernek tartalékban free xp, mert botrányosan gyenge, csak a statisztikámat rondítottam össze vele. Még szoknom kell, mert eléggé más, mint az eddigi német medek, főleg az ágyú kitéríthetőségétől kapok idegbajt néha, meg azért elég durván papír, de majd csak belejövök.
  • Desmodromic
    Van, de jóban vagyunk!

/Egyébként bocs, állandóan elfelejtem offba rakni./
  • AlucardHuN
    How terrible!!!

Íme itt a megoldás: Csak most csak neked!