418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stoppos #241691 Itt néznék szét. -
foxbat88fx #241690 óóóó hogy én mindenről lemaradok :D
lehet nem kéne annyit másnaposnak lennem! -
nem ertem mire celzol...:D -
Szpecnyaz #241688 T28, T95, ARL V39, most nem jut eszembe más így hirtelen. -
Lazyman6130 #241687 Tegnap zsinórban 21 vesztett csata,ma zsinórban 19 nyertes. Látjátok mennyit lehet tanulni egy nap alatt?!
-
kesebaro #241686 Sziasztok!
Van most ez az event 1 hónapos és td-vannak benne biztos tudjátok :)
Mondjatok már nekem td-ket amik nagyon rosszak és kevesen fognak velük menni és akkor majd azokkal próbálkozok és hátha bejutok a top 50-be és kapok aranyat.
játékbeli nevem is Kesebaro -
rogan99 #241685 Hülyét kapok a sok lepattanó lövéstől. A végén az tette be a kaput amikor majdnem merőlegesen seggbelőttem vmelyik 60mm-es TD-t 175-ös pennel és lepattan. -
keressen az aki ra van szorulva...:D -
Inkább keresnél munkát, mintsem itt rontodd ezt a szép, friss levegőt :) -
foxbat88fx #241682 na jólvan látszik hogy matekból épphogy kettes lettem xD
144et!! -
foxbat88fx #241681 hát.... igen csak meg kellene érte szenvedni.... ha számolunk avg csata 10 perc akkor egy óra alatt 6, 24 óra alatt 166 castát kellene lemennem :) -
csak teged nem kerdezett senki..:D -
Ha már a játék bugos, legyen bugs az ldal is ami azzal foglalkozik :) Nekem is mindenhova az elmúlt 60 nap eredményét írja be. -
nemtudommivan #241678 Érdekes érdekes...... Én mikor megvettem aznap delután mentem vele kb 40 csatát. Ellenfelek 4! -5 -6.
Talán ha ket csata volt hetes top tankokkal.
Másnap már hetesek nyolcasok között mentem es ritkán hatosok közöt.
Én azt mondom hogy ez nem baj. Nem lehet normalis sebzéseket összehozni ezzel a mutánssal alacsony szintüek között. -
TomDantes #241677 T5-ben a csörcsil OP. Főleg hülyék ellen. Kicsit sebez, de gyorsan lő. Böszme KV, T1, előjön azt hiszi ő a nagy és erős és nem árthatnak neki..puff-puff-puff-puff-puff villángyorsan, és csak pislognak 
Élvezetes tank a prém csörcsill, ezt a tankot bátran lehet ajánlani aki a fun faktort keresi. -
Gerdzso #241676 1500tp prémium nélkül az nem gyenge :) -
zsupeti #241675 Az első 12 órában lucky,a másik 12ben meg 1 pool medál ütné a markod/tankod.
Gondolom te lennél az első jelentkező.
-
foxbat88fx #241674 én 105össel használom a kezdetek óta a nagyobb alpha miatt.... 240 8as szintbe nevetséges :)
8assal meg ne akarj farmolni :D -
bornofakone #241673 Akinek volt/van VK4502A-ja, az tudna annyit segíteni h melyik gunnal használta a kicsikét?
Mert most fulloztam ki, eddig 88-sal mentem, és teljesen megvagyok elégedve vele. Már a tankászt is összekapartam a kicsikével. Ahogy néztem a 105-snek csak 4-l nagyobb a dpm-je, viszont kisebb a pen(elhanyagolható igazából), pontatlanabb(nem sokkal) és drágább jóval a lőszer (na ez az ami igazán nagy érvágás és ami miatt gondolkozott kegyetlenül).
Szóval véleményekre lennék kíváncsi, kinek melyik gun adja/adta jobban, 105-s v 88-s? :) -
foxbat88fx #241672 muhahaha egyszer voltam 24órás LAN partyn... cod2 volt akkor még a divat, mellé egy kis cod4 néha néha
volt még vmi béna magyar rally játék ahol ladákkal meg trabikkal lehetett száguldozni....
na a mondani valóm lényege hogy a 24 órából 24 óra móka és kacagás volt :D
meg persze zabálás vedelés
kíváncsi lennék egy 24 órás WOT után milyen idegállapotom lenne... elképzelni nem tudok hogy tudnék 24 órát nyomni ezzel egyhuzamban!!!! -
stoppos #241671 Én mostan ezt leplusszoztam jól. :) -
TomDantes #241670 Csak azért mert mindenki panaszkodik folyton. Nem olyan nagyon extra kör, csak sima Top Gun prém csörcsillel, ami ráadásul kissé OP járgány is tud lenni. Nem dicsekedni akartam, annyira nem nagy szám...csak hogy ne folyton sírjon a szánk.
Bár szerintem ennyi sebzés tier 5-ben egész jó. -
Okmyx #241669 Nem szívtam semmit, maximum a fogamat a sok növény miatt.
Kiflit szoktam rágni közben étkezést gyanánt, meg a körmömet, amikor épp csata előtt visszaszámol.
Pisálni meg van itt petpalack, olyankor artyzok közben, az megy fél kézzel is. -
És még én vagyok függő. Ma még el sem indítottam a játékot, olyan fáradt vagyok hogy lehet marad is így.
-
Te is szívtál valamit, nincs mese :D -
Miért gondolom azt hogy füveztél közbe? :D
170 meccset....17nél többet nem vagyok képes nagyon lenyomni :D
Főleg ha burgonyák kibújtak a földből. -
Bmsrt n2 #241665 Hát furcsa az az oldal...kétlem,hogy én 439 csatát mentem volna az elmúlt 24 órában 
Volt néhány,de ennyi?:) -
Okmyx #241664 Remek, remek, 24 óra alatt 169 meccs, megyek aludni, kicsit zombisan érzem magam... 20 órás maraton, holnap folyt köv.
Stat lapom -
yossarianHUN #241663 Nincs köze egymáshoz a kettőnek. -
mittomén1 #241662 kérdés:a legénység képzettségi szintje befolyásolja a tank matchmakingjét vagy ez csak egy fura véletlen?megvettem egy su100y-t most viszont az örömkönnyek kezdenek keserű zokogásba fordulni ugyanis amióta másodlagos képességet adtam a legénységnek azóta nem volt olyan csatám hogy ne lett volna legalább 7es de rengetegszer 8as tank,20 csata alatt nem voltam én a legnagyobb tier egyszer sem!első 120 csatán kb 5ször láttam tier8as tankot szinte mindig 6os volt a legnagyobb.imádtam ezt a tankot most viszont kezd kikészíteni.hiába esett le még halonen medál is.szóval ez véletlen vagy tényleg köze van a kettőnek egymáshoz?ennyit nem ér a másodlagos képesség az tuti. -
Tessellia #241661 muszáj mert az elől levő spaced armor (csomagtartó ajtó+műszerfal) túl OP -
yossarianHUN #241660 

-
Kérdéses, hogy azok a bazi nagy lámpák weak pointok-e.... WG tuti megcsinálja annak... 4x lelövöd a lámpámat, a tank már nem is megy tovább XD -
yossarianHUN #241658 Azaz, és ez a vaskos lánc is biztos benyel pár lövést:D -
De ott az üzemanyag tartály :D És szerintem az ammorack is csak ott lehet :D
Viszont ez tudhat pattintani, ha hulldownozol :D Ezek a kerek formák :D -
foxbat88fx #241656 sajna nekem nagy mennyiségben egyiket sem bírja a gyomrom
-
yossarianHUN #241655 De legalább a seggében van a motor, úgyhogy frontális találattól ritkán fog égni:D -
Pares #241654 Áh, ahogy te az alkohollal, úgy én a zsírossal... 
-
yossarianHUN #241653 Dettó. Tegnap pl gondoltam csak kifarmolok úgy 500k-t, de aztán annyira nem volt kedvem a játékhoz, hogy két csata után hagytam a fenébe. Sajna pörög a prémem, de ha nem az én napom, nem erőltetem:) -
stoppos #241652 WOTsVagen? :)