418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• kingofn00b
    Ha elkezd valami gyökér lődözni, és nem tudom otthagyni, akkor simán kilépek a csatából és megyek egy másikat. Elötte beírom, hogy F.U.
    Nem húzom fel magam rajta. Most már a csapattársakon sem idegeskedem.
  • patchaou
    Persze, világos. De Én másról beszéltem. Mindegy. Amúgy meg hajrá!
  • Bee
    A mai CW-nk a WHO Cares? ellen: Maus úgy gondolta, hogy bízik a páncéljában, kijött elénk közel full HP-val. 4 másodpercig élt...

Itt a mai eredményünk:

A Division ellen buktunk a döntőben, 2 BatChat-ben maradt 100 HP körül és egy Object-ben 2 HP.
    Jó taktikával még a mi formálódó klánunknak is van esélye a landingra.
  • yossarianHUN
    Ha be van kapcsolva a replay, akkor ilyenkor elküldöd supportnak, és megy a csávónak a ban. Ha meg nincs, akkor kapcsold be:)
  • AlucardHuN
    Su 122-54!!?? Miféle borzalom az? :D

Amúgy foxbat, kérdezd már meg azt a tehetséget hogy csinállja, mert nekem baszikpottyantani ilyen egzotikus radley meg pool medálokat. Lehet hogy nem áldoztam elég csirkét? ._. De ha gondolod odaadom azt a 3-4 luckymat is egyért:D:D:D:D
  • matusz09
    Na mind1 akkor kiváron, köszi a tippeket, jóéccakát mindenkinek!
  • matusz09
    indulásnál volt mindjárt
    nem szoktam vele campelni, meg kfk vagy mi az
  • foxbat88fx
    remélem nem hátul basztad a rezet KV-1el mert akkor jogosan lőnek
  • matusz09
    Egy ideig türelmes az ember, de ma pl 4 szer lőtt rám csapattárs és mindig sebeztek is. Tudom nem kellene visszalőnöm, de egyszerűen nem bírom ki, annyira dühít a hülyeségük
  • matusz09
    De már volt amikor 3 szor lőtte le a láncot, akkor azért már eldurran az agyam, és a kv1 elfingja magát....
  • yossarianHUN
    Türelem. Ha nagyon akarsz írhatsz egy ticketet a supportnak, de hamarabb lejár a ban mielőtt feldolgozzák, és egyébként is valszleg azt fogják mondani, hogy miért lőttél vissza.

Egyébként jótanács: ha csak meglő a csapattárs, de nem sebez (tehát pl a láncot szedi le) akkor ne lőj vissza. Te fogsz rosszul járni. Az ilyen hülyékkel nem érdemes felvenni a kesztyűt, minél hamarabb célszerű elkerülni a közelükből.
  • foxbat88fx
    pörgesd fel az idő múlását :)
    dobj be pár felest!
  • matusz09
    Hali mindenki!
    Új vagyok itt, sőt a játékban sem vagyok veterán. Ma történt velem, hogy mentem a KV1 vel és rám lőtt egy kis csicska csapattársam, lelőtte a talpat. Erre én fogtam és kinyírtam. Bekékültem. Két csatával később megint elkezdett sorozni egy tier 3as és megsebesítette a motort. Elé akartam lőni, de a hülye beleszaladt, erre kaptam 24 óra bannt. Lehet ilyenkor vmit csinálni, vagy csak türelem....???
  • Gerdzso
    A T3-as francia TD emlékeim szerint egész gyors, de a T2-es tényleg nagyon lassú, így nehezebb vele érvényesülni.
  • popey8
    Köszike:)
  • foxbat88fx
    múltkor láttam vmi 20+osat....
    de a statja brutálisan szar volt :D nemtom h a picsába csinálják ezek...

még durvább! minap láttam egy csávót t8al szerencsétlenkedett
    60 volt az átlag sebzése!!! és volt neki 1 radley 1 testvériség és 1 kritikus medál.... mondom MI?
  • JeffDunham
    Foximaxi? Ezt nézd meg. Ennek a szobanövénynek is van 6 LUCKY medálja.

• foxbat88fx
    [email protected]

csak a replayt, semmi szöveg, semmi tárgy
  • popey8
    Tudja vki, hogy hova kell elküldeni a replay fájlt, ahhoz, hogy youtube videót csináljanak belőle?
  • popey8
    Na szerinted miért? Túlságosan bezavarsz a képbe Teljesen lehúzod a teljesítményemet és nem tudok miattad érvényesülni

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak viccelek:) Ez csak egy nagyon mákos kört volt, nem lehet mindig ilyet menni. Szerencse, h okosabb voltam náluk és kitaláltam mit fognak csinálni (KT, T44). Aztán a végén hála az égnek volt annyi eszem, hogy fedezékbe húzódjak az IS3 elől. Azért ha ilyen teljesítményt nem is nyújtok, mikor platoonozunk, azért a legtöbb esetben nem kell miattam szégyenkezned, szerencsére:D
  • Okmyx
    Jelenleg a legtöbben a Hellcattel próbálkoznak. Mögötte a sorban kissé lemaradva a StuG és a T18, majd Hetzer és JgPanther.

Legritkábbak hátulról sorrendben: Renault FT AC, Churchill GC, Renault UE57, AT-1, Object 263, Sau-40. Az ojjektet nem ismerem, a többihez rengeteg türelem kell, tetü lassúak.
  • agrarmacso
    A prém csörcsi MM-je változott valamit? Gondoltam megyek vele pár karikát ha már kapott kredithozam buffot. Délután mentem vele hat vagy 7 kört és egyedül egy volt tier 5 csata, 60k ember volt az EU1 szerveren, gondoltam megpróbálom este, most többen vannak és megint csak tier 6-ba tesz...

Gondolom megmaradt a kedvezménye, hogy nem lát tier 7 tankot, de régebben valahogy többször volt top tank, állandóan tier 6-ban pedig már nem az a hűdenagyonfun dolog
  • Adjunktus
    Próbáld ki a tier 5-os Francia TD-t.Most nem tudom a nevét hirtelen.
    Ami olyan mint egy önjáró fürdőkád.
    Na azon van az 5 szint BL-10-e.Nem túl népszerű,de elég ütős.
    Az ordenáré külsejétől kell csak elvonatkoztatni.:)
  • Master91
    Legközelebbiről adok, erről nem, mert miután ki nyírt izzítottam a chatet, és hát nem az időjárásról írtam neki :D :D :D

• hawken
    visszavettem ma egyik régi kedvencemet, a MarderII-est.
    Emlékeim szerint ez tök funny TD volt, most meg alig talál el valamit, mindenről pattog. Vagy ez régen is ilyen szar volt?
  • NoparaWot
    Üdv! Elnézést a nem ide való kérdésért, de itt nagyrészt megbízható emberek vannak - "biznisszel" kapcsolatos téma:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Diablo 3 accountomat cserélném wot accountra! Eredeti tulaj vagyok, digitálisan vásárolt - 56os wizard, 35ös barbár, 19es witchdoki, 13as demonhunti, 12es monk - mindegyik rare / legendary cuccban - 20 millió gold
    Akinek lenne esetleg egy nem használatban lévő - nem teljesen kezdő accountja (illetve lehet kezdő is, ha van rajta T34 prem tank:P), benne lenne egy cserében ?:)

• GabeE3e
    Ha adsz replay-t és tényleg jogos,akkor én szívesen segítek a projekt-ben:)

De jó lenne,ha mondjuk holnap ,tolnánk rá a reportot,amikor online,és akkor esetleg látnánk,hogy kapja-e az autobann-t ,legalább megtudnánk,hogy működik a report vagy csak dísz-e az egész .

• Gerdzso
    Nem tudom, így látatlanban nem szívesen reportolgatok, esetleg mellé jöhet egy replay is :)
  • Master91
    Egységben az erő hívű vagyok amúgy is :D
  • Master91
    Holnap is van nap :3 :D

Itt igazából az ötlet kéne hogy meg valósuljon.

Ha 5 emberre reportolsz 1 nap, valszeg szar se történik...

Feljössz ide, sírsz kicsit, meg kéred a többieket reportolják a buzit mert ki tolt és fél hp-d oda lett, ha itt reportolja mondjuk 25 ember 1 okért, csak kap már valami szarságot :S
  • Gerdzso
    Este 11 óra van, az emberek 90%-a ekkora már elhasználta az összes feljelentő tokenét :D
  • Master91
    Van egy ötletem.
    Úgy is itt vagyunk csomóan, szerveződjünk!

Engem a kis 5-ös kínai Typommal ki akart tolni egy 500 csatás kis köcsög.

Persze sebződtem is, nem tudtam tolatni.
    Mögé mentem gyorsan, lőttem bele a lepattanókat, míg ő ki nyírt. ( úgy is loose lett volna )

Az ilyen "súlyos" esetűeknek osszuk meg a nevét, és reportoljuk, HÁTHA kap 1 kis bannt.

Aki veszi a fáradságot, és reportolja Nikozza98-at csapat sebzésért, esetleg csapat társ ki tolásáért, kap tőlem 1 arany lőszert
  • foxbat88fx
    következő jármű érdekes jószág lesz....
  • kesebaro
    Köszönöm a gyors válaszokat :)
    akkor neki fekszem ezeknek
  • Gerdzso
    Első csatám vele :D

• Gerdzso
    Én a Su-76-al, 2-es Franciával és T18-al próbálkozok, bár azzal szerintem felesleges, mert rengetegen használják mivel sokan azzal húzzák az eff-jüket...
  • Gerdzso
    Tier 2-3-4-5 francia TD-k, T6 Churchil td,
  • toma77
    F****, nekem teljesen elkerülte a figyelmemet. Ha nem mondod, simán nem veszem észre.

Kapsz egy pluszt.
  • Solten

Vazzeg amikor platoonozunk miert nem tudsz ilyeneket?????
  • Tessellia
    samu