418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• patchaou
    Lehet hogy PRO vagy.
  • madmanic
    mer' csókos vagy azé'
  • bigmano
    Engem már szuperpörsivel is el akartak küldeni spottolni "mert hogy med":)
  • Gerdzso
    Akkor az miért van hogy nekem az elmúlt 3 héten az WR-em nem volt 60%-alatt(napra lebontva), előtte is csak ritkán volt 50% körüli...
  • R3nton
    Ez egy állat. Full tier8 csatába belém lő az arlTD, mert szerinte cromwellel előre kéne rohannom spotolni és meghalni. Nyomorult játsszon már az ilyen faszkalap egyszer medium tankkal...
  • madmanic
    wotrandom
  • patchaou
    Azt ne tőlem kérdezd. Fingom sincs miért csinálja azt, hogy néhány jó nap után kötelező jelleggel olyan csapatokba rak amik még viccből sem nyerhetnek.
  • PetiPetiHUN
    Miért?

• patchaou
    Meg lesz még annak a 60%-nak a böjtje
  • PetiPetiHUN
    Sziasztok!
    Október óta nem játszottam a Wot-tal. (lejöttem a szerről)
    Most nekiestem megint a tankozásnak. (visszaestem) Nagyon sokat javult a játék az eltelt idő alatt és sokkal kiegyensúlyozottabb lett. Az arty probléma megoldódott, nem rontják a játék élvezhetőségét jelenősen. 1-2 arty pedig csapatonként simán elfér.
    Az MM is sokat javult majd minden csatában van esélyed jól szerepelni. Az utóbbi héten 60% körüli győzelmi rátával megyek az eddigi átlag meg 52%.

SamanApo
  • patchaou
    Elfogyott a lőszer... :/
  • Malarki
    Én vele találkoztam tegnap

Prokhorovkán sima csatában előrerusholt középen a mezőn. Egy t-50 lőtte ki...
    Egyébként neki is van 9 Lucky Medalja De egy Radley-Walter's is befigyel
  • Roger6
    Belőlem is.
  • Pares
    Belőlem csak egy van! :-D
  • Reaper
    Tier 3-ban, meg 7-8-ban nálam sincs semmi gond, de tier5 meg tier6 egyszerűen halál. Attól eltekintek, hogy 8.6 óta 10-ből 9x tier8-asokkal rak össze 6-os tankkal, de e mellé még marék molylepke a csapattársak zöme is. Neked szerencséd van akkor ezek szerint..:)
  • foxbat88fx
    ezért kell jó nevet választani :):)
    de amúgy igazad van, rengeteg 0 csatás account van, én még azt is kinézem ezekből a gyökerekből hogy maguknak csinálták accountprogrammal.... a már meglévő nickek mellé tesz egy számot automatice pl van a neved bgabor és még csinálnak mellé egy bgabor99-et meg egy bgabor24-et és máris megvan az 50 millió reg
  • mijki
    Nekem tegnap 21 csata 76%-os WR és végig egyedül mentem. :)
  • Roger6
    +1
  • TomDantes
    Na most tényleg . Nem akarom kelteni a flame-t, de hát a tisztelt kollega,a WoT állandó ostora, és üldözője. Ami egyébként nem baj, nem kell ezt szeretni, csak furcsa a fanatikus utálat. Aha. Hát ilyen statisztikával én is utálnám az biztos. Vagyis nem, ez az a eset, ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye.

Én se vagyok überpro, és nem kell mindenkinek annak lennie, és nem kell kinevetni a másikat ha az kevésbé jó, csak ha már valaki folyton szid valamit, és sokszor kifejeti, hogy az miért szar, és közben kiderül, hogy lehet inkább csak az van, ő esetleg nem elég jó ehhez...hát érdekes na. Majd keresek valami szimultárort, amit bill-ről nem is lehet irányítani, de azért beírom hogy mekkora szar, mert én hülye vagyok hozzá.
  • Anonymuser
    Ez így van... T5-ben csak bukó van, erre feltesz T7-be ahol semmit nem tudok kezdeni és megnyerjük. Szorzóval 400 exp. Hogy szakadna rá egy mázsa...
  • NH3CL
    Nem tudom Ti hol játszotok, nekem tegnap és 2 napja is tök faszán dobta az MM.

Tegnap 22 csata (ebből 6 CW), 64% WR. Előtte pedig 69% WR, 29 csatából.
  • Reaper
    Jól van, ma is agyhalott nap van. Egyszerűen vicc, hogy a tier5-6 tankjaim nem tudom lekétszerezni, mert mindig egysejtűekkel rak össze...
  • nemtudommivan
    Ez olyan mint a farmerama. Ott is repkedtek a tizmilliok . A baratnom csinalta neki 12 darab volt a szomszedjai kozul volt akinek 21 farmja volt. Persze ebbol csak egy volt aktiv a tobbi ajandek kuldesre volt.
    Persze azza se jatszanak mar csak a megszalottak.
  • atee73
    Tegnap ejjel asszem megtalaltam a het marhaja-t

kovetkezo szitu : az emberunk Amx AC 48-Ban (t8 frsncia td) kemenykedik ,beleengedtem a teljes tarat az oldalaba(t69-el) megpusztult... erre

kerdem tole baratian: are you retard? or what ? ...erre

erre en... figyelmeztettem a sotet jovokepre, mivel valszeg azt se tudta
    milyen tankot huz

utana meg kedelyesen irogattunk egy darabig 1masnak , azt mar nem irnam ide le ..... mert akkor mar nem voltam barati

• TomDantes
    Na én most le is törlöm a WoT-ot ez olyan szörnyű. Hogy lehet ilyen? Uninstall azonnal.
  • Bee
    Szálkát próbált törni a Maus, mögötte két Foch 155 várt, hogy kicsontozza a fentieket. Ők az enyémek lettek :)
  • stoppos
    Oké, nem hazudnak. Mondtak egy számot, amivel semmire sem mégy. Jeeee.
  • darkwraith
    mert OP...
  • Roger6
    Már ne is haragudj, de rohadtul nem hazudnak. 50 millió regisztrált felhasználó. Megvan? Megvan. Az, hogy valami IQ light-ok beregelnek, aztán nem mennek egy csatát sem, az nem az ő gondjuk, de főleg nem hazudnak, mert regisztrálva vannak ezek az emberek. Az, hogy nem tudod értelmezni azt, amit írnak, az nem az ő gondjuk, az saját egyéni problem. Tipikus előítélet, amit tőled láthatunk.
  • fitymagorcs
    Ja, vágom. Azt hittem, hogy ez már a végjáték volt. :)
    Akkor nem tudom, hogy miért csinálta.
  • fitymagorcs
    Kicsit sok lett a "csak", de még reggel van. :D
  • NH3CL
    Csak 9-et spotoltunk addig fel. 15-en voltak, csak CW-n addig amig nem spotolod fel a tankot, vagy az nem sebez, addig nem látod. Ezért van a lista végén egy kérdőjeles tank, az arty volt-
  • fitymagorcs
    Szerintem az a Maus csak simán leszarta, csak kilencen voltak. Elég jó klán, nem hiszem, hogy cw-n csak úgy futkoznak ki mások elé. :)
  • madmanic
    Jó csata volt....

[IMG][/IMG]
  • stoppos
    Jó, de ez milyen szempontból lényeges egyáltalán? A marketingesek hazudnak, ezt tudjuk.
  • bgabor
    Ugye a reklámszöveg szerint a World of Tanksnak 50 millió regisztrált felhasználója van.

Csináltam egy kis kísérletet, a saját felhasználónevemet írtam bele a WoT EU honlap player keresőjébe. Az eredmény sokat mondó. Tizenegy ílyen nevű felhasználót talált, ebből ÖT darab nulla csatás, HÁROM darab lemorzsolódott néhányszáz csata után, a maradék háromnak van csak említésre méltó csataszáma, köztük én, 8400 csatával. Talán akkor ennyit az 50 millió regisztrált WOT felhasználó című reklámszövegről. Igaznak igaz, csak éppen ennek jó ha az öt-tíz százaléka játszik még mindig a játékkal. Érdekes, hogy risztóan sok van olyan accountból, amit valaki valamiért beregisztrált, aztán soha egy csatát sem ment vele.

• sempike
    Annyira OP tud lenni néha a premium Churchill hogy szinte már fáj az MM-nek köszönhetően.
    Tegnapi meccs:
    - nálunk t5 medek t4 könnyű tankok vegyesen. Nem volt heavynk/td-nk
    - ellennél t4 TDk, t5 medek és egy premium Churchill...

Mindkét oldalt mindenki piros (xvm), kivéve engem meg a Churcillt (sárgák).
    Halomba álltak a füstölgő tankroncsok a csörcsi körül, szerencsétlen csapatom lőtte elölről, hátulról de persze pattantak (alul lőtték). Azért végül csak sikerült kiszednem a csörcsit csak közben elhalt az egész csaptom. A Csöcsi élete legjobb meccse is lehetett volna, de így sikerült egy kicsit belerondítani
  • Pares
    Hű, gratulálok, nagyon szép eredmény! Go Pirates!
  • Bee
    Ááááá, az [ima]...[/ima] makró kimaradt... :D
  • Bee
    A Randomistenre [áldassék a neve és Serbé szintén, aki az Ő prófétája] céloztál? Ez esetben igazad van, de az ellenfél ugyanúgy a befolyása alatt van, mint mi.
    Akik pedig seggel támadnak CW-n, azok az első körnél úgysem jutnak tovább. A jó taktikához minimum átlagos csapat kell a siker érdekében.