418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• foxbat88fx
    nekem a 8as megvan.... az jóóóóó :) darálógép
  • Szpecnyaz
    Na, egy újabb ág kipipálva :P
    Purchased:
    'T110E4' successfully purchased. - Credits: 6 100 000.

Am kinek mi a véleménye az Obj 263-hoz vezető TD-kről? A T7es már ki van fullozva, szóval most rajtuk gondolkozok.
  • foxbat88fx
    stock torony meg stock gun miatt értettem :D
    fullosan szép a Tiger, de így hányinger :)
  • Dezinter
    Azt hiszem úgy van ha első vagy akkor 3 pont ha második akkor 2 és ha harmadik 1 pont jár és akinek több van az kap 15 évre prémiumot. Ha mondjuk te vagy a t6-ban az első, t7 második és mondjuk t5-ben is első vagy az 8 pont. Így ha más nem ér el 8 pontot akkor tiéd a főnyeremény. Viszont ha nincs meg legalább két Top 3 helyezés vagy ha nincs legalább egy első helyezésed akkor nem kapod meg. Ha meg ugyan annyi pontszám van pl. két embernek és azzal nyernének legyen ez mondjuk 9 pont akkor mindkettő megkapja a prémiumot.
  • kesebaro
    azt már nem tudom :)
  • kesebaro
    Természetesen első helyért jár a Tpye 59 stb....
  • Gerdzso
    És ha 3 kategóriában is top 3 vagy akkor kapsz 15 év prémiumot ha jól emlékszem :D
  • kesebaro
    Szerintem így: Ha egy adott járműnél bekerülsz a top 50-be (egy csatában elért XP alapján), 3.000 arany üti a markodat.
    Ha egy adott tier-ben bekerülsz a top 3-ba, az alábbi prémium járművek a jutalmad:1. Type 59 2. Type 62 3. Pz B2
  • Mydgard
    Én úgy értelmeztem az eventet, hogy a Top50 és a Top3 díjai, nem adott tankra vonatkoznak hanem tierre. Magyarul 10 kategoriában lesz díjazás. Vagy nem így van?
  • Maala
    Evillel már én is összefutottam vagy 3-4x. :D
  • Reaper
    Majd elmúlik a varázs!:D
  • TomDantes
    A két dolog egymásból következik. Mivel utálom a WoT-ot mindent utálok ami ehhez kapcsolódik. Még ezt a három betűt is bizonyára.
  • Maala
    De a linkelt hsz-ben nem is a játékot szapulták, hanem az itteni fórumozókat. :D
  • Toweliee
    Detto :)))
  • TomDantes
    Ők is élvezik. Ezek szerint legalább is. Bár hogy mit élveznek rajta, na ez is egy rejtély. Egy olyan játékban ahol az a cél lődd ki a másikat, és ez nem megy, nagyon nem megy...abba mit élveznek? A madarakat?
  • stoppos
    Lehet, hogy ez egy pöcegödör, de én jól szórakozom. :)
    Eszerint egy disznó vagyok.
  • Gerdzso
    Mármint arra az alsó menüre gondolok, ahol a tankokat kiválasztod. :)
  • Toweliee
    :)
  • JeffDunham
    Az utóbbi pár nap alatt kapott kedvenc csapattársaim. EvilJoe is a maga 89.000 csatájával.

• Nesu
    German Hangar Pack
  • TomDantes
    De ő legalább élvezi a játékot a jelek szerint, mert még nem hagyta abba. Mondjuk más nem annyira ha egy csapatba kerül vele...de hát ez van.
  • bigmano
    Annyira nem veszélyes szokni kell a formàt ;)
    Akkor 8.8?-ban jön a prém med a szovjeteknél meg a nehéz tank a kínaiaknál egyszerre ?
  • Toweliee
    Ő sajnos már nagyon régóta nem ír ide.
  • foxbat88fx
    azta kurva életbe de ronda :DDDD
  • Toby0501
    Abban a hozzászólásban megintcsak nem volt WoT-ot fikázó tartalom. Azt pedig lássuk be, elég sok kretén megfordul itt a topikban, neveket nem mondok, mert abból megint csak flém lesz, de ott van pl tudjuk ki, az igazságos. Szóval nagyon sokszor tényleg ráillik a topikra a pöcegödör jelző.
  • Gerdzso
    Nagyon jó tank, csak meg kell tanulni hogyan kell használni, de ha megvan akkor kegyetlen Op cucc! :)

Mi a garázsmód neve? :)
  • TomDantes
    Hát némelyik statj-át elnézve, ez pontosan így is van.
  • Nesu
    Na ,besikeredett a TIGRIS a garázsba ....

• lexlutor
    ez egy szomoru tortenet.
  • Gerdzso
    Van egy érzésem hogy nem tudták elérni az 500 effis álomhatárt és ezért utálják a játékot
  • TomDantes
    Az a bajom ezzel, és ezt már leírtam párszor, hogy mi ez a engesztelhetetlen és mérhetetlen WoT gyűlölet? Ez csak játék. De ha már ekkora a gyűlölet, miért annak hónapok óta, minden nap, többször hangot adni neki? Lehet ezt utálni, de aki utálja, törölje, és onnantól nem zavarja. Nem fogom fel, miért okoz örömet néhány embernek az, hogy minden nap, ötször tízszer leírják ,hogy mennyire utálják, stb, stb. Honnan és mire fel ez az utálat? Utálják, de nem kéne állandóan ennek hangot adni, pláne, hogy talán vannak akik nem csak nem utálják, de még jól is szórakoznak a WoT-al. Talán vannak ilyenek, nem tudom.

Olyan mintha pár embernek a WoT fizikailag rosszat tenne, vagy tönkre tenné az életét, ezért kell minden nap szidni.
    Oké, hülye vagyok ha ezen idegesítem magam, elismerem, igaz, de rohadtul nehezen tolerálom az állandó utálkozókat. Főleg mert nem értem mi bajuk van. Mit kell ezen ennyire gyűlölni? Ha valaki a bubópestist utálja azt megértem, de ez csak egy játék.
    Vagy olyan nagy a frusztráció egyesekben, hogy így csapódik le?
    Oké, ők egy játékot utálnak, én meg azt, hogy ezt nap mint nap elmondják.
  • Gerdzso
    Orosz prémium medet akarok Annyi heavy prémjük van egy rohadt medet meg nem tudnak berakni :(
  • Toweliee
    Nem nem, a 88; 8.8 fóbia miatt kérdezem, mert hamarosan időszerűvé válik.
  • Nesu
    én már az 1.0.0 -ás foltot várom ...
  • JeffDunham
    Hüle kérdés. Persze hogy lesz.

Gondolom a "mikor"-ra lettél volna kíváncsi.
  • Gerdzso
    Na bazd ezt nem ide akartam :D
  • Gerdzso
    Valami jó prém repcsi FLB-re? Vagy oda be se lehet vinni őket?
  • Desmodromic
    Gondoltam rágyúrok a freeXP-re, lemegyek tier2-be patrol duty-t zsebelni, erre a versenyért kapott 2000XP-hez nem jár freeXP. :(
    Egyébként buli, 100%-os crew+kukker és nyílt pályákon garantáltan megvan.
  • Gerdzso
    Én egy változó napszakoknak örülnék, tehát hogy ne mindig ugyanolyan napszakon játszunk a pályán, esetleg lehetne eső/hó is.
  • Maala
    Lol, ennyire adsz mások véleményére? Max olyanéra, aki számít valamit is neked... De így. Csak idegesíted magad feleslegesen.