418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• szakasz
    ami most van az tökéletes, de azt azért ugye tudod hogy átlag játékos esetén tök mindegy mi van rajta, mert úgyis a csapat általános hozzáállása (taktikája) dönti el a csata kimenetelét.
    mondom ezt úgy, hogy tegnap stock t69+nagy ágyúval szakaszban 10/10 -et nyertünk
    (stock tankra nem fér fel semmilyen module, ill. még a loader is csak 85%-os)
  • R3nton
    Volt nekem már és szerettem is, csak most ESL-re vettem vissza és századra :P
  • VanDaal
    Ami a roma felzárkóztatással foglalkozik, csak hogy teljes legyen a kép :P
  • atee73
    nekem venti+stab+coated optics
  • lammaer
    Kár hogy a kínaiaknak még nem sikerült eladni magam...
    sztem az ultimate cég egy orosz-amerikai-kínai-izraeli vegyesvállalat lenne, fideszes magyar managementtel.

• VanDaal
    Egyszerre adtad el magadat a kapitalistáknak és a kommunistáknak is :D
  • lammaer
    T69re andaxint ajánlok. Kegyetlen csicska az a jármű, nem segít azon még a plasztikai sebész se....
  • lammaer
    Namost erre mit mondhat egy olyan ember, aki egy orosz-amerikai vegyesvállalatnak dolgozik? :)
  • VanDaal
    Köszi!
  • NH3CL
    Ebben is benne van:
    http://www.wotinfo.hu/index.php/add-ons/item/335-jacktor-mod-pack

• lammaer
    Ja, és remélem kaptok majd egy garnitúra WGs modellt is mellé, amikor utaztok a bajnokságra...
    (ízlés szerint, kinek tankmodell, kinek meg jó kis fotómodell :D )

Csak arra vigyázzatok, nehogy a WGn annyira sikeresek legyetek, hogy nektek kell a végén a székekkel táncolni :)
  • NH3CL
    Damage panel.
  • lammaer
    Köszi az infókat, erre nem nagyon lehet mást mondani, csak hogy... GRATULÁLOK :)

Amúgy ha nem titok, naponta/hetente mennyi időt tölt el felétek egy ember gyakorlással, klánélettel, tervezéssel (miegymás) - szóval a random meccseken kívül :)
  • VanDaal
    Valaki tudna linkelni egy olyan modot, ami kiírja a modulok (főleg a track) javítási idejét?
    De lehetőleg csak ezt csinálja, mert nem szeretném ha a többi modom konfigurációjába belekavarna, mert azokkal nagyjából meg vagyok elégedve jelenlegi formájukban.
    Illetve kell ehhez egyáltalán külön mod, vagy az XVM-ben is be lehet állítani valahogy?
  • davidbog
    Ha csak rajtam múlna simán, elég nekik a 226 mm-es átütés.
    A Maus meg az E-100 kapna más löveget is, egy másik 12,8 cm-est 255 mm-es átütéssel és 490-es sebzéssel. A riválisokhoz képest balanceolva lennének. De ezt már korábban kifejtettem, hogy mit hogyan változtatnék meg magas szinten.
    A közepeseknek most is csak kevésbé döntött páncél ellen van 260+ mm-es átütésük. A kisebb lövedékkompenzáció miatt nagyon sok esetben nincs 260 mm-es átütésük.

bornofakone:
    Épp az lenne benne a jó, hogy csak a tier 10-es löveken kéne változtatni. A 9-esek és az az alattiak többnyire jók. Ráadásul a legutóbbi patchben a nehezek és a közepesek lövegeinek egy részét már majdnem a jó szintre nerfelték, de csak majdnem.
  • JeffDunham
    Mennyi aranyad van? Nem húztad túl a csúszkát? Bepirosodik ha többet akarsz venni mint amire lehetőséged van.

Amúgy nem értem miért akarsz aranyért prémium lőszert venni, mikor ezüstért is tudsz, ami nem kerül neked IGAZI pénzbe. Csak át kell állítanod azt a kis fülecskét hogy ezüstben adja meg a lőszer árát.
  • Reiki
    Sziasztok!
    van aranyam, a rendszer megsem enged aranyloszert venni, vajon mi lehet az oka?

koszonettel: Reiki
  • bigmano
    Jó az a TD csak ne lenne olyan ku*** lasssúúú.
    Szerencséd hogy most nincs annyi arty a pályákon nem élveznéd ennyire.
    HUNS grat szép munka.....
  • Master91
    Naaaa, facebook-twitter oldal 2 perc alatt meg van, ahova valami híreket ki lögdöstök :D

• KamionosBarat
    Tavaly nyáron kezdtünk el komolyabban foglalkozni a játékkal, és az Ural Steel 2012 sikerein felbuzdulva (top 8 helyezés, ~14K gold/játékos) indultunk a különböző ESL bajnokságokon, amiken 2012 szeptembere óta folyamatosan játszunk kisebb-nagyobb sikerrel. Jelenleg a Go4WoT bajnokság összesítésében a 8. helyen állunk. Ennek a teljesítménynek köszönhetően kvalifikáltak minket a Wargaming Pro League bajnokságra. Ez minket derült égből villámcsapásként ért. Ennek a szerencsés véletlennek hála figyelt fel ránk a WD-Gaming, aminek pár hete váltunk a részesévé. Ennek persze számos előnye van, amelyek közül jelenleg csak keveset élvezhetünk, de ez elsősorban a gyenge játékbeli teljesítményünknek tudható be, amin remélhetőleg sikerül majd javítani.

A közeljövőben várhatóan Facebook oldalt is létre fogunk hozni a csapat népszerűsítése érdekében, és emellett majd Twitteren is nyomon követhettek minket. Ezen felül stream-et indítunk, valamint a youtube channel is Team WD név alatt fog futni.

Ennek a teljes kiépítése igénybe fog venni pár hetet, mert szeretnénk, ha minden rendben és gördülékenyen történjen. Bővebb információk ezzel kapcsolatban augusztusban várhatóak.
  • popey8
    A hülye bat arty összehozott nekem egy kamikazét Nekem jött és belelőtt a seggembe, de ő is meghalt

• AlucardHuN
  • TOMSILENT
    Legjobb cimborám ;)

• Szpecnyaz
    Napi noob.
  • foxbat88fx
    ja a kurva anyámat! :D
  • foxbat88fx
    na megvan protora az X-es gun!!!! (végre)
    59 csata 58% WR 81 kill 1949 avg damage a 105össel....
    most biztos azt gondoljátok "hmmmm nem is rossz ez a 105ös"
    pedig de!!! rossz! nem az van hogy jó gun van a tankon, hanem jó tankon van a gun :)
    sokszor kevés volt már a 198mm pen, IS-3 már gondot okozott szemből...
    de a Proto brutális masszivítása hozzásegített hogy stock gunnal ilyen fasza staton tartsam a vasat :)

most jön a 120mm korszak :) jóba leszek én ezzel a Protoval
  • AlucardHuN
    Most vagy kretén, vagy kretén. Én pz II Gben kaptam pofont. Az hagyján hogy lesebzem az ellent és a Cruiser lopja tőlem a killt, amikor kimentem fedezék mögül, célzom az új pácéenst, célzok-célzok hát seggbe lő a marha, de ráadásul ki is gyulladtam. Mindegy utána annyi volt hogy elbaktattunk az enemy base-re, aztán amikor kiírta hogy bázis elfoglalva előttem rá egy tárnyi 30 mm-est azt csókolom... remélem agyfaszt kapott
  • Okmyx
    Benéztem kicsit a játékba, az első győzelem, utána 13x(!) vereség.
    Ennyire elfelejtettem játszani tegnap óta.

A csaták döntő többsége már a betöltő képernyőn el volt döntve.
    De még így is értek meglepetések.

7 killel állok elöl, még kettőt ki tudnék lőni. A saját bázison kempelő saját "barátságos" Hetzer hátulról kilő (Redshire), majd beírja nekem, hogy "noob". Természetesen magyar játékos volt. Persze a maradék elvesztette a csatát.

Vagy csak én felejtettem el tényleg játszani.
    De igaz: ha valami nem szórakoztat, pihentet vagy kikapcsol, hanem felidegesít akkor azt abba kell hagyni.

Most nálam lett tele a szarosvödör.
  • AlucardHuN
    ez amúgy davidbognak meg a td-s ötlet Rentonnak ment ment csak valamiért most mobilon nem reagál a válaszgombra....
  • AlucardHuN
    E-75-nek, vk-nak Ferdinek kiszurnád a szemét 226 pennel? Meg ugye masunak is az van. A németek high tierben ahogy nézem ígyis kevesebb pennel rendelkeznek mint a riválisok (persze a heavyk). Tudom magas szinten weakspotra lövünk, de így másból se állna egész mint csak arra tudnak lőni. Ja persze, medet nem mondtatok az maradjon csak 260 körül.... A TD-ket meg majd lecseréljük a sírósaknak vontatott páncéltörő ágyúkkal amit egy lövéssel kilősz ha meglátod, vagy akár le is gázolhatod. A végén meg majd olyan lesz a game mint a Panzer elite action.... :DDD
  • Szpecnyaz
    Foxi azt mondja, hogy eladták a lelküket az amcsiknak :D.
  • Tessellia
    csak ennyit
  • lammaer
    Mi a csöcs, kis hazánkból valakiket támogat a western Digital a WOTbaN?

Tud valaki részleteket? ez nekem teljesen új... de sztem ez nagy dolog.
  • JeffDunham
    Ez a csóka beteg öcsém... Több mint 37.000 csata és 749 kamikáze. Persze mesterlövészből csak 392 van ennyi csata után, ami mondjuk elég gyenge... Szinte csak light-tal tolja, azzal mondjuk nem nehéz a kamikáze, csak mindig beledöglik ő is. Érdekes egy muksó mindenesetre.
  • akdestroyer
    Az utolsó 100 csatám alatt 71%-os winratet értem el, el sem hiszem hogy 2 napja nem akar megszopatni a randomisten. :D:D
  • Destydeme
    Hi.Foxbat kis tierben akart játszani velem

Győzelem
    Sand River 2013. július 18. 21:04:53
    StuG III
    Szerzett tapasztalat: 2 272 + kredit 54 418
    Csatában elért Achievement Testvériség, Top Gun, Szárnysegéd, Mesterlövész
  • yossarianHUN
    Vagy az, csak pontatlan a modell. Vagy csak valami prototípus. Hmmm.
  • yossarianHUN
    Engem egy FV101 Scorpionra emlékeztet, de nem pont az.
  • Sunsetjoy
    Milyen fajta akar ez lenni? És milyen stílusjegyek fedezhetők fel rajta? :)

lemeztank
  • bornofakone
    Totál igaz amit írsz, már alapból ugye úgy kellett volna kidobni őket, mármint reális pennel.

De a mostani helyzetben, túl sok munka volna sztem átvariálni a pen. értékeket. Mert sztem ha t10-be csökkentik a pent, akk lefele is szépen kellene. De ahogy a WG-t ismerem nem hiszem hogy most neki állnának ekkora munkának, és átdolgoznák az egészet.

Ha növelnék a rof-t, de változatlan a sebzés, többször kapsz tőlük áldást :) 1 hét után már vissza sírnád a jelenlegi rof-t :D Amúgy ezek szerint elnézve, csak annyi a problémád h több lett belőlük az arty nerf óta? (ha lebírod forogni, és élvezet a buttfuck, mi más problémád van velük? :D nagyot rúgnak? :D)