418797

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
foxbat88fx #242334 még ha artyk is lennének..... nem hiszem hogy nagyon sokan vennének artyt... vagy ha vesznek is hamar eladják, eléggé szét lettek cseszve
-
Destydeme #242333 Hi.Én mentem.Az amx 120at kiszedtem,aztán volt 1 9es amerikás revorveres..:(Ledarált,alig volt hp-m.
A csata úgy kezdődött South Coast,h mi voltunk felül és mindkét szélen elindúlt a vonat,én meg álltam középen,mint 1 ....Már az elején írtam,h Midlle????????????????????Kb így..
Aztán le kellett mennem szélre,mert 1 löwe és t34 megfogta a tengerparti pro-kat,de már akkor írtam,h y+védd a bázist.....:( -
foxbat88fx #242332 jó de hogy számolom ki hogy mennyi prém nélkül? :D
az addig oké hogy 3390/2=1695 prémmel de ebből hogy lesz 1130?
-
stoppos #242331 Azt szeretném kérdezni, hogy Erlenbergen standard csatában mostanában miért kezd mindkét oldal elterülni félkörívben a hegyen a folyótra merőlegesen? Senki nem megy át az ellen hegye alá. Egyik oldalról sem. Ez egy új taktika, aminek nem értem a lényegét? -
Tessellia #242330 vagy amibe senki sem akar belegondolni.. artyk -
Destydeme #242329 Prém nélkül,csak 2260 xp,azt osztod 2vel,mert duplás kör..így valóban 1130:)Na de vazze az acélfalat nem azért adják,mert hátul vok+5.5k dmg.Akkor mit kell csinálni a tank ace-hez?
Egyedül a hadsereg ellen?:)
Az e50es kör még mindig fel...:(((((((((8 -
foxbat88fx #242328 ez lesz hétvégén:Lazy Weekend - The holidays are here, and the heat outside is unbearable. Our tanks are getting lazy as well and deserve some peace! Enjoy a calm weekend with calm tanks!
érdekesen hangzik.... lusta hétvége? lusta tankok?
T28 prototype leárazva?
Vagy AT2? AT tankok? :)
-
Toweliee #242327 Rengetegszer volt velem olyan, hogy foglalták a bázisunkat de nem mentem vissza mert a térkép szerint volt védő közelebb. Szinte mindig befoglaltak mert a jóképességű nem megy vissza védeni. Akkor is, ha csak 1 foglal, szintén sokszor előfordult, hogy amíg támadsz odaér az ellentől több és együtt foglalnak. Jobb, ha azonnal visszamész. -
Destydeme #242326 óóóó de jó,persze 30km/h mellett nem tudok szaladni,bezzeg a többiek a végén....hm...hhhúúúúúúúúúúúúús gyerünk rá mind...:)
Akkor 1-2 lövés kellett volna,de most az E50 nagyon fel....2percig mutattam,h foglalni fognak.... -
foxbat88fx #242325 jólvan akkor vezesd le lécci az egyenletet is.... matekból sík hülye vagyok :) ezt nem tagadom....
1130 exp meg édes kevés az ászhoz!!!! -
Destydeme #242324 Vereség
South Coast 2013. július 19. 11:09:12
E-50
Szerzett tapasztalat: 1 024 + kredit 54 072
4k dmg és bukó,MERT A VONAT NEM FOGTA FEL,H FOGLALNAK!!!!!!!!!!
AZ ANYÁMÉRT JÁTSZOK EZZEL A XARRAL:( -
szakasz #242323 egy kis matek, 1130 xp! -
szakasz #242322 nem értem az egészet,mi a bajod pontosan ?
1., semmi durvát nem írtam
2., tájékoztató jellegű volt az írás a kérdésre válaszolva, és a válasz teljesen jó volt.
3., ha tudod a nevem az mit számít ? (nincs acc.om, a cimbora játszik a WOT-al, néha ide szokta adni) bármilyen nevet írhatnék, számítana valamit ? ja igen, ha jó a statja, akkor azért, ha rossz akkor azért csesztetnéd
szóval megint a magyar mentalitás, ha a másiknak kicsit is jól megy, akkor azt már szekálni kell, tök mindegy hogy miért, csak azért mert nincs rajta sapka. -
foxbat88fx #242321 ez mennyi exp???
szerintem olyan 1400-tól már megadja -
Destydeme #242320 Hi.Az lenne a kérdésem ahhoz,aki kompetens,h mennyi mostanában a a tank ace E75?
5.5k dmg
Győzelem
Pearl River 2013. július 19. 10:55:11
E-75
Szerzett tapasztalat: 3 390 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit 75 540
Csatában elért Achievement Acélfal, Szárnysegéd
Szal ez kevés,na de akkor kb mennyi kell?Thx. -
bigmano #242319 Ja mondjuk At2 barikádnak jó a tűzereje nem visszatartó szerintem.
A protót azért észrevenni ha az első sorban van főleg a X-es löveggel meg a páncél is tuti rajta!
Nem szeretem randomban sem ha kínlódni kell vele mire lenullázod. -
Már nem egyszer bizonyítottad szellemi képességeidet a különböző témákban.
Innentől kezdve nem nagyon érdekel a véleményed. -
NH3CL #242317
A HPTS egy nagy múltra visszatekintő klán, mely nemrégiben újraalakult, hogy elfoglalja megérdemelt helyét a CW térképen.
Ehhez a Te segítségedre is szükségünk van! Állj be sorainkba és éld át az élményt, amikor szabályok nélkül fosztogatunk és eltiporjuk, ki utunkba áll!
Klánunkban jó hangulatban telnek az esték, csak pár egyszerű szabály van, ami inkább ajánlás, mintsem kőbevésett törvény:
-Betöltött 16 életév (gyermekek nem állhatnak kalóznak...)
-TS3 használat
-Legalább T8 tank az esti századokra
-T10 tank a CW-re, mert fosztogatni csak T10 tankkal lehet
Állj közénk cimbora, utunkat borgőzös kikötők, szajhák és rengeteg halott szegélyezi.
JELENTKEZÉS ITT
-
NH3CL #242316 Azt nem értem, hogy az ilyen über-pro játékosok mint Szakasz (tudnak észt osztani) miért nem vállalják az in-game nevüket? -
atee73 #242315 te most tenyleg nem erted a viccet????? 
masodsorban en ha jol emlexem nem sertegettelek ...
vagy ha nalad ez a normalis stilus akkor a figyelmedbe ajanlom ezt a szocikket a wikipediarol
meglepi -
R3nton #242314 köszi a segítséget, én épphogy csak átlagos játékos vagyok! Inkább rá se rakok modult, majd megmondom ESL csapatfőnöknek, h nekem nem kell mert én csak átlagos vagyok :D -
AlucardHuN #242313 Van egy részleg itt az SG-n ahol kérni szokta modikat ha valaki nagyon rossz kislány lenne. Meg hoozzászólásokat tud törölni, úgyhogy Maala-nak van igaza. -
A kis számológép micsoda? Nekem, csak olyan van amin óra mod van. Esetleg egy linket tudnál? -
Jézusom, te babuin, "SG fórum házigazda"... -
foxbat88fx #242310 hehe, ja, elég lassú :)
habár én már hozzászoktam AT2-vel is, úgyhogy annyira nem volt furcsa
am ez minden csak nem TD :D olyan vegyestüzelésű, néha TD néha hvy :)
viszont az X-es gunnal gond nélkül kisebeztem 4000 sebzést már, addig jó míg nem mennek be melléd... naja meg az arty :) hehehe, jól megfogytak a kurva anyjukat
-
atee73 #242309 1ebkent koszonom a tanacsot
a wikipedia ezt irja
Hungarian[edit]
Etymology[edit]
házi + gazda
Pronunciation[edit]
IPA: /ˈhaːziɡɒzdɒ/
Hyphenation: há‧zi‧gaz‧da
Noun[edit]
házigazda (plural házigazdák)
host (a person who allows a guest, particularly into the host's home) -
atee73 #242308 igen mester
de o tud szolni annak aki megteheti
-
atee73 #242307 szerintem vmelyik a 2 kozul.....
-
Mert Specnyaz házigazda, és nem moderátor. Googlizd ki a fogalmakat, ha nem mennek maguktól.
Persze ez már számtalanszor el lett magyarázva, nemde? -
VanDaal #242305 Elkéstem :) -
VanDaal #242304 Nem lehet, hogy azért, mert a tankod tele van normál lőszerrel?
Ha mondjuk 40 lőszer fér a tankba, és neked benne van 36 AP és 4 HE, akkor már nincs helye a gold lőszernek. Előbb a többi lőszer mennyiségét állítsd kevesebbre, hogy azoknak a helyére tudjál goldot venni! -
Reiki #242303 Koszi , ez lesz a problema, thx :) -
Pares #242302 Lehet azért mert az AP teli van? Ahhoz, hogy gold ammot tudj vásárolni, helyet kell csinálni. Vidd le a másik lőszerek csúszkáit (ezeket beteszi a depóba), aztán próbáld meg. -
atee73 #242301
takarodj mar innen ,es gyere akkor vissza ha mar van neved , a magadfajta hobbit orulhetne ha lenyomna egy matilda-t egy stock t69-el
U.i :Tobbiektol elnezest a stilusert ,de mar nagyon idegesit ,Szpecnyaz miert nem bannolod ki az ilyeneket???
-
Reiki #242300 400 aranyam van, igazabol ezustert akartam venni , de nem engedi egyikkel sem, a csuszka meg se mozdul, a mellette levo nyillal se le se fel nem mozog, depoban nem is latom a toltenyt, csak a szerviz fulnel, de ott nem tudom nullarol elallitani :( -
bigmano #242299 Volt itt valaki régebben aki nagymester volt az ilyen kérdések felderítésében. -
Toweliee #242298 Hosszú idő után tegnap és ma is több izgalmas csatát sikerült lenyomnom. 0-6-ról hoztuk vissza a meccset. Végig a varázserdőben voltam, lövés után se spotolódtam fel 300-350m-es távolságokból.
-
NH3CL #242297 Szakasz, mi az in-game neved?
Szakasz, mi az in-game neved? -
T69-re még én is a te cuccaidat raktam, T54e1-re már coated optics helyett EGLD-t raktam.
Ha companyzni kell, nem hiszem, hogy te fogsz vele spotolni, így marad a célzásidő-csökkentő EGLD. -
NH3CL #242295 in-game neved dobd már be légyszives.