418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    HiSztem a Jtigert vedd.Ha a td-ket szereted akkor ok.A Ferdinand ágyúja,so-so ezen a szinten.
    Az E75 stock tanként sztem nem jó választás,a Kt ágyúja ezen a szinten(rengeteg a 9-10es tank)gyenge.Motor nélkül sehova nem fogsz odaérni,tapasztalat.Fullosan nagyon jó lesz.
    Én a Jtigert választanám,ha nem lenne free xp-m,prémium számla.(E75el mégiscsak menned kell előre,Jtigerrel meg tudsz támogatni..addig is gyűlik a free xp)
    Szia:)
  • Master91
    BL-10 azé pontatlanabb, meg sokáig tölt :D

Sokak szerint meg szerintem is Jt-nek van a legjobb ágyúja, gyors a szűkölés, jó a kitérhetőség, a penetrálás, a pontossága, minden téren nagyon jó az ágyú.

Sebzés is kellemes tud lenni.

Észre se veszem és kiosztok 3k damaget
  • patchaou
    Akkor még nem voltak ilyen medálok...
  • Master91
    Akkor roppant sok tapasztalatod van mind a két tankról hogy ilyen véleményt alkoss oO
  • patchaou
    A JT-n is van BL-10?
  • akdestroyer
    Ejj, azok a régi szép idők, amikor még akkora OP volt a KV1, hogy +1600xp is kevés volt a tankászhoz (:

• foxbat88fx
    főleg ha nem vagy jó játékos.... prém nélkül minuszos köröket fogsz velük menni
  • Master91
    Jt-nek van szerintem a játék legjobb ágyúja.
  • foxbat88fx
    egyiket sem :)
    JT szar álca :D E-75 meg kínszenvedés kimaxolni....
    nekem egyik sincs, elég volt amiket hallottam róluk :)
  • patchaou
    Én mindkettőt, mert miért ne?
  • foxbat88fx
    Te tudod... lassabban tölt, lassabban szűkül, de többet sebez és jobb az átütése és jobban néz ki tőle a tank :D
  • Winme
    Szevasztok !

Lenne egy kérdésem a tapasztaltabb játékosokhoz. Ha lehet kérnem, ne olyanok adjanak választ, akik még csak 1-2 ezer csatánál járnak!
    Free játékosként játszom és későbbiekben sem szándékozom prémiumos lenni. Eddig a TD-s harcmodor vált be nálam a legjobban. Most választanom kellene német ágon, hogy a Jagdtigert vegyem e meg vagy pedig az E75-öt ? Sajnos free XP-m sincs sok, kb. 25000.
    A választás nem egyszerű, mert :

- Jadgtiger :

Előny:Itt már csak a legjobb ágyút és a jobb lánctalpat kellene kifejlesztenem. De, ha jól számoltam akkor az alap lánctalp is elbírja a legjobb ágyút. Na és az alap ágyúval is jól lehet irtani.

Hátrány: Úgy hallottam elég rossz az álcája, és bár a front páncélja elég jónak tűnik az adatok alapján, de ezen a szinten már elég sokan át tudják azt is lőni. Na és nem is egy sebesség, illetve fordulás bajnok.

- E75 :

Előny: Hát találkoztam már vele egypárszor, és elég pattogósnak tűnik, gondolom nem az alap toronnyal. A forgatható torony mindenképp előny, és a legjobb ágyúja is jó adatokkal rendelkezik.

Hátrány: Hát itt szinte mindent ki kellene fejlesztenem. A jobb lánctalpat, legjobb motort, jobb tornyot és a legjobb ágyút. Itt sorba kellene menne, a motort kivéve. Mindezt nem prémium játékosként, ami eléggé sok csatába és xp-be kerül. Ráadásul mindezt alap ágyúkkal, amik nem biztos, hogy sokat érnek ezen a szinten ( ezeknél az alacsony pen-re és damage-ra gondolok ).

Szóval ti melyiket választanátok az én helyzetemben, és miért ?
  • AlucardHuN
    kis korrigáció: :D
  • Destydeme
    Olvastam ma reggel,h megvetted:)
    Akkor ott az enemy volt"rendes". Nehezen hiszem el,h 3 vs kb9 és a 3nyer,főleg ha nem "lilák":)
    Meglesz az a krit medál,amikor az adrenalin miatt eszedben sem lesz,csak lősz-töltesz-lősz..akkor kapod majd.Ha állandóan azt kutatod(meg a hülye lucky medált is pl),akkor nem jön:)

Ahogy tegnap is mondtam,nálam a védő és mesterlövész ami ér valamit...neked abból sok van.:)

Más:kell nekem az a nagy ágyú az Amx ac Mle46 ra?(Megvan)Valami 9.5körül tölt:)A Jtiger is,de az a gun sebészi pontos és nem 300at sebez.
  • AlucardHuN

szerintem menekülj mert itt flame lesz
  • pointer4
    Aki 120 xp-t kap egy bukott csatára, az afk volt, vagy eszméletlen béna ehhez a játékhoz :)
  • NH3CL
    Aha Szakasz persze

Nem játszol, csak néha más accountjával és mégis akkor osztásokat ideböfögsz, hogy az már fáj :D Mindannyian tudjuk, hogy kamuzol és über kocka vagy, aki max 17 éves.
  • AlucardHuN
    Jah, ha nyugton maradok a seggemen az jó lesz
  • foxbat88fx
    hahaha az a smiley
  • foxbat88fx
    +1
    Stug3 féle gunnal csodákat műveltem ezzel a TD-vel :) lol
  • lammaer
    Majd jön a következő Foxbat fázis...

• Tessellia
    én a 75-ösre szavazok
  • szakasz
    az a csata volt 1130-as amit beírtak,

3390/2 (napi dupla) /1.5 (mivel prémmel volt).

tehát 1130, és arra nem adta meg.
  • foxbat88fx
    óóó azt hittem csináltál róla képet....
    este még mentem pár kört protoval h meglegyen a nagy gun...
    himmelsdorfon betett 10esek közé
    megdöglöttem és néztem h milyen bénák a tizeseink...
    egy E-100 egy T110E4 meg egy JPZ E-100 maradt a végére vagy 9 enemy ellen...
    szakaszban voltak, és a barmok lehozták!!! kritikus medállal!!! ááááááá
    48% 48% meg talán 50%-os playerek voltak!!!! tök szar stattal, és ezeknek a marháknak összejön!!!!!!
  • patchaou
    Prémmel 2k alatt nem nagyon adja tier 9 heavyvel. A minap lett meg wz111 el, prémmel 2299, az prém nélkül 1533
  • Destydeme
    Nincs meg sztem,be kell érniük a szavunkkal,h nem hamisítottuk az eredményt:)
  • Destydeme
    Szia:(

Azért az is látszik,h jó tanárom voltál anno francia tankokból,direkt neked tettem fel..ha esetleg nem láttad volna.

"Hi.Gondoltam megyek 1et a la Lammaer!

Győzelem
    El Halluf 2013. július 17. 18:29:29
    ELC AMX
    Szerzett tapasztalat: 4 904 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért) + kredit 35 740
    Csatában elért Achievement Őrjárat, Felderítő

Pedig csak szaladgálni volt kedvem"

ps:Persze a 2k dmg kört már engedi duplázni E50el
  • AlucardHuN
    Emberek, dilemma van. Jagpanzer IV-re melyik löveget tegyem fel? Megéri 132mm pennel szenvedni célozgatni vagy jobban kifizetődik a 75-össel?
  • foxbat88fx
    azért van előnye is a platoonnak....
    tedd ki a tegnapi képet Stuggal Destymeme :)
  • FosTalicskaa
    Ha valaminek a 150%-a 1695, akkor ebből egy 1% az 11,3 jelent.
    Ezt csak fel kell szorozni 100-al, hogy megkapd a 100%-ot és máris kijön az 1130.
  • bigmano
    Nekem teszten 5200-re adott 1999xp és ász pancsert:
    link
  • madmanic
    Én csak annyit mondok, hogy HODOR!!
  • lammaer
    Látszik hogy mostanában platoonozgatsz foxival, már érződik a Foxbat hatás....

és
  • Destydeme
    +1
  • foxbat88fx
    na én befejeztem a matek órát mert csak felbasz agyilag....
    középsuliban is mindig tiszta ideg voltam matek órán....
    tanár felírt a táblára egy egyenletet, hogy csináljuk meg én meg csak ültem a padban, néztem a táblát.... néztem 5 percig majd megszólaltam h kész vagyok, és beadtam egy üres lapot
  • Destydeme
    Lehet,de már elhittem,h nyerek 1 csatát+ a csapatnak is lehozom a win-t.
    Ezért van gyomoridegem,ha nagy tierben kell játszanom.

A kis tiert azért szeretem,mert néha vissza lehet hozni...

Győzelem
    Sand River 2013. július 18. 21:04:53
    StuG III
    Szerzett tapasztalat: 2 272 + kredit 54 418
    Csatában elért Achievement Testvériség, Top Gun, Szárnysegéd, Mesterlövész

Ezt Foxbat-al csináltuk,2 he lőszerem maradt,a többi+gold elfogyott,3k dmg
  • foxbat88fx
    vesz a f*m prémet.... nem használnám ki.... most erre a napi15-20 csatára?
    nem is húzok most tankot sem... vagyis protora kell a talp azt kész!
  • Toweliee
    Akkor ebbe a meccsbe kb ennyi volt.
  • Tessellia
    osszad el 3-mal:D
  • Destydeme
    Fox:)ha vennél prémet megtudnád,(meg nem szenvedtél volna tegnap a nagyágyúért).
    A ptém:+50%kredit és xp.
    Am mikor leszel,mert mindjárt sírok:(((((((((((((((
    Am2:Lehet te csinálod jól..tier8 és nem b.. az ideg...Nem mi?