418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Destydeme
    Hi.Sztem nem akartak piszkálni,csak felhívni a figyelmed,h máskor ne így menj rá,másik tankkal se.
    Ebéd..bb
  • Oddball29
    Úgy érzem, mindig elmúlik egy kicsit a világ dicsősége, amikor az egyszeri panzerfag rácsodálkozik.
  • Destydeme
    Ezt írtam le burkolt formában:)
    Kaja stb,aztán du-n nézlek.BB
  • Pares
    Elől ilyen szögben mi tudná kigyújtani a tankot? Kilövik a váltót és felgyullad a motor? Nem abszurd egy kicsit? Redukálhatnák az ilyen találatok kigyújtási esélyét, ennyit szerettem volna. Ja és foxi meg a többiek. Nem kell a noobozás, tudom, nektek 2000+effis tankistáknak ez hihetlen, de egyszerű emberként mindenki csinálhat hibákat, tudom, hogy jobban be kellett volna forgatni, nem figyeltem oda.
  • foxbat88fx
    hahaha jaja... én is rühellem amikor nagy távolságból csipked... lehet hogy csak 120-140eket kapok be tőle... de kurva idegesítő amikor bekapok tőle 3-4et mire fedezékbe vonulok
  • bigmano
    Grat gj!
  • Malarki
    A Párducnál elől van a váltó vagy mi, ha ellövik akkor gyullad ki. Szemből is könnyen lőhető, oldalról meg pláne. És ez pont ott van az első futógörgők között.
    Am kerestem képet a tank modulokról é ezt a képet találtam: LINK
    LOOL
  • foxbat88fx
    még szerencse hogy nem élethű a játék :)
    kilőtt váltóval nem menne messzire egy tank :D
  • GabeE3e
    Amcsiknál ez a Mission, hát a Medium Well-es része nem olyan rossz, de nálunk nem hiszem h ez lenne, talán most mi kapjuk a jobb missiont?

http://worldoftanks.com/en/news/22/mission-july-19-to-22/
  • Oddball29
    Ha még tudnád is, milyen tankot vezetsz.

Panthernél elöl volt a váltó.
  • Szpecnyaz
    Hát de ha már ferdén dugod ki az orrát, már pattan, és ez csak minimális mozgást igényel.
    Így csak felkínálod magad egy láncolásra. Mindig az ilyen tankokra szoktam vadászni csiki csuki közben.
  • Destydeme
    Én meg sosem mentem be vele a városba:)
    "Szívesen"megnézném,h akik szidják a Panter-t hogy játszanak vele...

Emlékszem anno Artic region írta nekem 1 is:"Haha Panter does 100dmg."
    Aztán mire átért a felvonulási területen írtam,h nézze meg ? hp-je maradt:)Onnantól rádió csend volt
  • szakasz
    ezt írtad :

"t69-nek milyen felszerelést ajánlotok (most venti+szerszámosláda+ stab van)"

ebből hol következik hogy ESL-ről van szó ?

a másik hogy én általában írtam az átlagos játékos, nem konkrétan (de aki még a magyart sem érti).

másrészt még túlbonyolítani sem akartam a kérdést, mert megint jön a mit okoskodok duma.

ESL-en minden az FC-től függ, attól hogy mi a szerepe a tanknak, pl:passziv scout, aktiv scout, fighter, és persze nagyban függ a pályától, egy himmelsdorf-ra nem kell a coated optics.

randomban a játékos stilusától függ, én pl:aktivan megyek vele sokszor előre, ezért a coated optics nem kell, viszont a toolbox sokat segít
  • foxbat88fx
    hogy gyullad ki a tank?
    szerinted az olaj nem éghető? :D
  • Okmyx
    Lazy weekend?

Tippem: Sau-40, S-35CA, Churchill I-VII-GC, angol AT vonal.
  • Szpecnyaz
    Am ja, jól mondják az előttem hozzászólók.
    Miért van a tankodnak frontja ha nem használod?
  • Pares
    Először is tudom, hogy sniperkedésre van, de itt volt minden ellenfél. Másrészt tudom, ha így megyek ki, akkor könnyen leláncolhat. Azt akartam elérni, hogy ellője magát, ahogy azt már azelőtt 3x megtette, szóval gondoltam, hogy ideges, bénázik, erre játszottam. Azért linkeltem a képet, hogy milyen abszurd már, ha ellövik az első kereket, kigyújtják a tankot. Tudom, tudom, ott elől is vannak valami bizbaszok, na de attól hogy a fenébe gyulladna már ki egy tank?
  • Tessellia
    én csak egy értelmes missiont:)
  • foxbat88fx
    imádom amikor keresztbe harcolnak a tankkal :D
    minimális esélyt adva saját maguknak....
  • Malarki
    Már nem haragudj, de ha így mész ki az ellen elé akkor mit vársz? Legjobb esetben is csak leláncol.
  • Destydeme
    Akkor értsd úgy,h csatában 1 perc alatt mennyit sebzel..Kb ua.
    Object 704 4 lövés 4x900 max=3600.Jtiger 6lövés 6x5-600=3-3600dmg.
    Az én Objectem simán belelő néha a földbe:)
    Azért írtam,h régen biztos jobb volt.1 vk36ot sztem 1 lövéssel kiszed az Object,a Jtiger lehet nem.Ezen a téren(ha top vagy az mmben akkor ok)jobb az Object704.
    Én a csatáim 80-85%ban az Object704 kb 12.-13.helyen vagyok.6-7 tier 10es között.Azok már nem félnek tőlem...
    1 tier 6-7-meg még talán tier8is persze,h fél tőled:)
    A régi mm szerint jó volt az Object704,ma már a szememben csak átlagos.
    De ez szubjektív és nem azt mondom,h rossz hanem,h a Jtiger is sebez annyit.

Amiket te írsz(elrettentés)az már Psichologia(i)hadviselés.
    1 kis tiertől nem félsz,de ha kigyújt máris sokat sebzett:).
  • foxbat88fx
    ilyen a panther.... nem véletlenül sniperkedésre van
  • GabeE3e
    Hűha, mit sikerült szereznem

Igaz,hogy a végén az arty- uk rohadt jó fej volt és odajött,hogy kilőjem, de akkor is rohadt büszke vagyok magamra

• madmanic
    köszi ott kerestem csak azt hittem h nem találom
  • Pares
    Ezt úgy imádom!

• foxbat88fx
    hétvégi specialra 30%-os vagy 50%-os T-34/85öt
    féláras felszerelést
    5× exp vagy 3× exp első win-re
    50%-os plusz bevétel 5ös tankkal-t várok :)

4 közül csak bejön az egyik!
  • Bee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szakesz volt a nyomozó. Sajnos elvesztette a hitelét, ugyanúgy tagadja önmagát, mint azok, akiket lenyomozott. Akit érdekel a szitu egy másik fórumról, itt olvashatja: ezzel kezdődött, a kérdés, a válaszom, a bölcselet és a tagadás, végül a lebukás (hozzászólás közepe)
  • patchaou
    Amint lesz, itt megtalálod:
    worldoftanks.eu
  • R3nton
    Szerintem azért írta, mert látta, hogy ESLre kérdezem. Érted most viccen kívül...átlagos játékos meg mindenféle halandzsa, nem az érdekelt, nem randomozni akarok vele 15vs15be :D Nem vagyok egy hű de pro játékos de 26k csata mellé csak van 33k killem.
  • Master91
    EU-ra nincs még .....másik 2 szerverre persze már ki lett hirdetve
  • foxbat88fx
    még nincs kint :(
  • madmanic
    kérnék a weekend specialhoz egy linket valaki pls!
  • patchaou
    Engem soha nem érdekelt. hogy ugyanannyi idő alatt mennyit sebez egy cucc. Engem az érdekel, hogy egy teljes csatában mire képes az ágyú :)
  • lexlutor
    hehe.. szokasos..

gondolom most majd ket poroltot lehet nyerni, es persze csak egyszer :)
  • Destydeme
    Ez így igaz..:) 6-7-(8) fix 1 lövés,de 9-10 ellen már nem.Azokba inkább 5-600 a sebzés.Vagy akkor engem tesztel az mm..én nagyon ritkán megyek 8asok ellen Object 704el.
  • Destydeme
    Sztem is a Jtiger ágyúja jobb.9.5 körül tölt,stabil 5-600dmg.Persze világítasz a Jtigerrel ez tény..

0T3P:Az a bl10 ma már nem olyan nagy szám,1-1.5éve elhiszem,h jó volt.Akkoriban gyakran voltál top 5ben(sokan voltak 1 lövés tudom),ma már csak az arty kissebb,mint te.Én sokszor ilyen csatákban vagyok.
    Az ágyú néha meglepően gyéren lő és kb 13.5 a töltése BIA mellett.A sebzése szökő évente 900.

Sebzéskiosztásban sztem a Jtiger jobb..ua idő alatt.De az Object 704-et is szeretem.
  • foxbat88fx
    na orosz szerón is kint a hétvégi special....
    amcsin is... csak nálunk nem :D
    amerikaiak kaptak olcsó sherman tankot XDD
    oroszog meg megint brutál specialt kaptak: http://worldoftanks.ru/ru/news/11/summer_hunt/
  • Master91
    Kedvenc tankom volt azzal az ágyúval! :D
  • patchaou
    Ez mind igaz, de a tierjében nincs akkora elrettentő ereje :) JT elé bátran kigurulok, de egy isu-nak csak 2 lövés akármelyik 8-as :D
  • foxbat88fx
    nem hiszem h mennem kell pl. JT-vel hogy tudjam h szar az álcája...
    nem egyszer látok olyat h prokhorovkán 400méterekről be van spotolova a JT 24 bokron keresztül.... :)