418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• pointer4
    Képet, vagy meg se történt :P
  • Bmsrt n2
    Ez mi pofátlan kis féreg tank istenem!:D

9kill,a sniper gondolom azért ugrott,mert bejött elém egy kis T60-70-80 akarmi,és ő is bekapott egyet.
    (ja amúgy voltam mindenféle csíter szar,meg noob)

Más:
    A Churcill Gun Carrierről tud valaki mondani valamit?
    Hamarosan jön az 5-ös Csörcsi,és gondoltam kihúzom,de elég ritka jószág,és az a 88 miliméter 0 döntésű páncél...hhháááttt.
  • R3nton
    Nem oda Buda, azért jóval több TD-t lőttem ki, mint ahány TD kilőtt engem
  • JeffDunham
    Foxi ez melyik ikon pack? Amelyik a tank típusát és a tierjét mutatja meg. Belinkelnéd? Köszönöm.
  • Bmsrt n2
    Na végre 8 vereség után zsinórban,dobott egy 8 killes kört
  • Oddball29
    Jah, megtaláltam. Ezt még én sem láttam korábban, de végül is akkora hírértéke nincsen.
  • TomDantes
    Erről miért a WG tehet? Mármint a 15-0 a baj? A felhasználok hülyesége, az a felhasználók hülyesége. Nekem is volt ilyen a minap. Dühítő volt nagyon az biztos.
  • Oddball29
    Max felrakom a Tanknetre, de kéne link.
  • foxbat88fx
    első csata....
    hát a kurva édes anyját a gyökér WG-nek h nem bír egy normális MM-et csinálni
  • Desmodromic
    Na ennek is ideje volt már. :)

• davidbog
    Nem tudsz valamit az amerikai KT tesztjéről? Haditechnika topikban van egy kép, a homlokpáncélt lőtték 105 mm T29E3, 90 mm M304 és valami 105 HE-vel. Ennek a képnek kéne megtalálni a származását. Gondolom valami aberdeeni teszt lesz 1947 környékéről.
  • pointer4
    Ki nem lőtte ki már TD-vel ? :D
    Ezért is utálja őket :D
  • R3nton
    Zsír! Nem emlékszel mivel voltál és én mivel? Nem kezdtelek el szidni? :D Amúgy én kulturáltan szoktam játékban is szidni. Szóval nem anyázok, csak írom, hogy low meg noob skilless meg ilyesmi :D
  • Oddball29
    Téged egyszer kilőttelek, TD-vel.
  • R3nton
    De ha arra gondolsz én vagyok Yossarian1984 a játékban, csak itt fórumon vagyok r3nton. Amúgy már nem egyszer kevertek össze az itteni másik Yossariannal, de ő YosarianHun a játékban ha jól tudom. Már többször írtak ingame, hogy ismernek a fórumról és akkor mindig mondom én nem az a Yossarian vagyok. :D Én a TD utálós vagyok :D Mondjuk ha lenne feles 2500 godlom lehet megváűltoztatnám r3ntonra ingame, ez a név jobban tetszik, meg már csomóan mondták, hogy hasonlítok a drogos McGregora, persze csak abban a filmben és külsőleg :D
  • AlucardHuN
    Sau40 nincs a listámon:D Stock lövege az egy szögbelövő, imádoom amikor a pz 3/4 -en kattog... meg az a torony... amíg nem kezdek komolyan francia tdket addig ahhoz nem nyúlok...
  • R3nton
    Ja silverwind húzta nekem:P Amúgy az új medek tényleg jók, a leoproto is nagyon tetszett meg a wz-120 is bár ez utóbbival elég szar lett a statom sztem, mondjuk vagy 200 csatát tuti kellett menni mig fullos lett. 0-ról kezdtem, mert se heavy se light ág nincs meg.

E-50 az nagyon durva volt régen, most nem tudom milyen. T-54 nagyon frankó tank, de sztem nekem nem ment annyira vele. A m46 egy hulladék, azt ki se fulloztam, undorító, angol medem meg nincs, azt majd talán akkor, ha buffolják a speedet. Ez a 40 még arra se elég, hogy a TD oldalába kerülj.
  • Okmyx
    Az AT-1 necces, 15mm páncélzat, kevesebb mint a tier 1-es MS-1-nek. A view range 250 méter, magyarul snipernek se jó. Mozgékonysága ugyanaz mint a T18-nak, csak azon van páncél. Alapfelszerelés: kötélidegzet. Ha megbékélsz a 0.55 célzással akkor oda lehet szólogatni vele elég nagyokat.

A Sau40 se vidám móka és kacagás, az FT AC meg általában helyben campelés a sajátbázison, amíg át nem jön valami fürge light és meg nem szabadít a kínjaidtól. A camója óriási - amig meg nem moccansz.

A Church GC-t a hétvégén kipróbálom, bár ahogy a beírásokból látom oda már upgraded hajókötélidegzet kell majd (valaki 10 meccs után eladta).
  • JeffDunham
    Hiba volt. Két indokom van rá. Nem volt legénységem bele, és kellett a pénz tízesre. Most hogy már egyenesbe hoztam magam, végre visszavehetem.
  • AlucardHuN
    Akkor első 2 frenchy mert azokat gyorsan ki tudom húzni vagy kis pufajkás :DDD Mondjuk az a rönyó UA elég vicces a kv -t is kijukasztja.
  • pointer4
    Látod, minek adtad el a teknőcöt :P
  • JeffDunham
    Én vissza fogom venni az AT7-et. Elég jól használható, szerintem baromi jó td. Teszek bele 75-ös legénységet és elkezdem húzni benne addig, amíg nem lesz olcsóbb a Tortoise, akkor át teszem és azzal használom tovább. Kegyetlen jó td, imádtam!
  • pointer4
    Rám jött egy KV-1 amikor most játszottam vele, és 6x!!! pattan egymás után. Közben megöltem, de máig nem értem hogy csinálta :D
  • Okmyx
    Renault FT AC, Churchill GC, Renault UE 57, AT-1, Object 263, Somua SAu 40 a legkevesebbet játszottak, ebben a sorrendben. Sau 40ből már 3x annyi meccset mentek mint a kis FT AC-ból.
  • Szpecnyaz
    Az obj 263-as ággal.
  • AlucardHuN
    Tipikus ágváltó szopótank de az amx 40-et legalább veri:D
  • kHares
    Igen, én is meglepődtem amikot t4-ben ott a matilda mégis mire jó a valentine? Kb. 3x gagyibb minden tekintetben.
  • AlucardHuN
    Mivel td verseny van, szerintetek mi az amivel van esély bekerüllni a topba? (asszrm már volt téma, de ha lehet róla szó, mégegyszer:) :D)
  • JeffDunham
    Húúúú de belém vertétek az ideget. Össze kevertem a két tankot. Természetesen a Valentine-ra gondoltam. Arra húztam ki. Huhhhhhhhhhhh...

De becumiztam volna. Az a vicc hogy a Matildát imádom is, a Valentine meg egy rakat guano.
  • foxbat88fx
    az mi az?
    ez mi ez??????
  • kHares
    Az jó, akkor most vedd meg a valentine-t és azzal is termeld ki mert onnan ágazik
  • JeffDunham
    "az agyműködésemnek nekem sem tett jót a 2.5 liter sör 1.5 óra alatt"

Te miről beszélsz Foxi??? Agyműködés?!?!?!

• pointer4
    Az gáz, mert az a Valentinre kell
  • JeffDunham
    Reggel adtam el a Matildát mert össze jött vele a 19.600 tp ami az 5-ös artyhoz kell. Menjenek a pichába! Mintha tudták volna.
  • pointer4
    Áhám, Yossarian1984 bér húzás volt ? :D
    De én úgy nem vagyok avval a tankkal kibékülve, hogy még kicsitt jobb statom is lett vele.
    És ennyi sebzést a többi tankkal is csináltam, amiket mostanában húztam. Viszont a többivel nem is anyáztam annyit a baromi sok lepattanó miatt, sokkal többet vártam volna ettól a tanktól.
    És med létére elég lassúcska, bár a front páncélja, egész kellemes.
  • yossarianHUN
    Még mindig nem értem, miért nem húzod ki, ha annyira OP...
  • R3nton
    Jó az, én szeretem, ez a T57 heavy is über jó lett. Bár nem med de jó. Mondjuk én elismerem, hogy OP, nem úgy mint a foch155 tulajok ;)
  • pointer4
    Jó hát jó :D
  • yossarianHUN
    Hát nekem azért a mennyiségével is van gondom
  • R3nton
    Ezzel így nem értek egyet. Nekem nagyon brutál statom lett vele. Legjobb a 9-es medek közül. És nem használtam gold ammot! Snipernek szar, de nem eúgy kell használni. Sunyin kell de közelharcban, menni esetleg heavyk vagy medek mögött. Ha valaki ellövi magát kimenni, és beletárazni.

A 4es tár meg sokszor inkább előny, mint hátrány a 6oshoz képest. Eleve gyorsabban tölt, mint a lóri, két lövés között is. Ezért gyorsan ki tudsz tárazni, míg a lóriba benne maradhat 1-2-3 töltény és akkor taktikailag hátrányban maradsz.

Support tanknak a legjobb. Akkor van szívás ha 1vs1be kerülsz mondjuk egy fullHP-s tankkal aminek j a frontaj és pattansz róla. Akkor kakukk van, de ha jól használaod akkor nagyon über burtál ez a tank. Meg lehet nézni a statomat vele: Yossarian1984