418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• AlucardHuN
    t34/85-öt írtam
  • foxbat88fx
    ok majd kereslek :)
    azt még áruld el lécci, hogy miért is jobb a VK 88asa a t34 85ösénél?
    egyedül a sebzése több...240 míg a 85ös csak 180at sebez
    viszont gyorsabban tölt, pontosabb... jobb az átütése
    szűkülési sebesség ugyanaz...
    egyben igazad van, van páncélod, nekem nincs
    viszont a páncélod elvette a mobilitásodat :)
    80%-os emberkékkel le foglak verni :D
    persze gold ammo tilos :)
  • JeffDunham
    Benne vagyok, délután vagy este jó lesz.
  • foxbat88fx
    és a mobilitás....
    megkeresem. odamegyek, lelövöm a talpát.... és onnantól kezdve megvan baszva
    olyan lassan fordul a tornya, enyém meg olyan gyorsan hogy néha megtesz egy kört magától :D
  • Plata
    T34 tényleg fos,de a T34-85 jó.
  • Plata
    KIrááááááááály.
  • AlucardHuN
    Elittad az agyadat??? Jó tank az nagyon. A t34/85 is rohadt jó de az papírtank a vkhoz képest
  • foxbat88fx
    oké
    holnap nyomunk 5db 1v1-et oké? :)
    himmelsdorf no hegy és no vasút OK?
    te nem vagy rossz gamer nem?
  • JeffDunham
    Na na naaaaaaaa!

Csak okosan. Össze sem lehet hasonlítani a kettőt, annyival jobb a 3601. Jobb ágyú, pontos, jól szűkül, és páncélozottabb is a tank. Szerencsédre hülyék vezették azokat ellened. Ki mernék állni veled 1v1-be VK-val. 600 csatát toltam vele, nem véletlen.
  • foxbat88fx
    valaki emlékszik miért adtam el régen a T-34/85öt? :)
    nem mentem vele sztem már vagy 1 éve.... és első két köröm vele miután visszavettem

• foxbat88fx
    nem is értem miért adtam el anno. a T-34/85öt
    kurva élvezetes egy tank :)
    VK3601-eket úgy alázom el vele, hogy öröm nézni :D:D
    azok mekkora hulladék tankok omg
  • Tessellia
    ja és a forrás
  • Tessellia
    Na jegyezzük fel a naptárjainkba..

And just as a small hint! August is coming and it will be very "juicy" I heard.

Cheers,

Obirian
  • foxbat88fx
    ja és kövi peccsben a T50/2 lesz a soros.... vagyis az MT-25 :)
  • foxbat88fx
    csere a garázsban :)
    Megvásárolva:: T-34-85' vettél. Elköltöttél : 915 000. 
    A következő tank sikeresen eladva 'VK 28.01' Kaptál : 646 498 kreditet. 

szerettem a kis dagit... peccs előtt
    Neki köszönhetem az egyetlen és oly ritka Tamada Yoshio medálomat...
    de mellé még megörvendeztetett 1 Orlikkal 1 Radley Waltersel és egy Pascucci-val is... ja és 7 kamikaze

de sajnos most utunk elválnak, csak porosodott a garázsban :)
    bb VK2801
  • ROMOTO
    Mai napi slusszpoén
  • Ytar
    vedd úgy, hogy a 'zoroszokra ráfér, mert csicska mind, egy rendes európai körberöhögi őket .. így már nem is fáj annyira, igaz?! :)
  • Thomasovics
    Nem csak az játszik közre hogy Td event van?
  • V1
    Matild :) https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1048917_528174293897494_1739229252_o.jpg
  • JeffDunham
    köszönöm
  • ToCsEk

td party dafuk, nerf td pls
  • Fefe82

dagadt madárral farmolni :)
  • szakasz
    man1aqContourMod-0.8.6-non-xvm.rar

man1aqcontourmod
  • Maala
    Hát, ha nem teszi, akkor fél perc alatt elpatkol. :D
  • AlucardHuN
    Az a kis kupola ordít hogy "Ide lőjjetek!" Bár van olyan aki befogja a fülét. Meg van egy olyan effektus hogyha feltűnik egy ilyen mindenki haragosan ki akarja lőni :-D
  • Maala
    Hát, én is úgy csináltam, mint Pointer, mindkettőt vittem, így a T7-eshez legalább lett egy jó legénységem. :D De.

AT-8 élesben egy kalap szart sem ér, még a 400 effis lowok is átlövik a tetején az artudetut. Már csak arra tartom meg, hogy tank ászt menjek vele, de egyre kevésbé van kedvem hozzá...

Uff.
  • Bmsrt n2
    Vehetném akar melyiket,az AT-8 is ki van már húzva,csak valami 40ezer xp a híja,hogy normális tankkét működjön,az meg nem most lenne,ezért gondoltam kihúzom szórakozásból emezt.
    De lehet mégis beszerzem az AT-t így akciósan...
  • Maala
    Páncélja nincs, de megfontolt TD-taktikával (ja persze, spotolják a világ végéről is :D) használható... Gyorsan kioszt párezer sebzést :D
  • R3nton
    Hát biztos jobb a páncélozott ág, de neki tetszett. AT-2esem nekem is van ;) De nem tervezem, hogy tovább menjek. A 10-es FV-t mikor látom mindig ugyanaz van: Lő egyet, kiszed valakit full HP-ról, mondom magamban, ezt a bestiát lehet nekem is ki kéne húzni, 2 másodperccel később ránézek a tankra, és van 10% élete, ahogy felvillan azonnal mindenki őt lövi :D
  • Zegi Norbi HUN
    Már megint ez a hétvégi Special... :( Félreértés ne essék, végre valami nagyon jót mi is kaptunk,de azért +Exp-t, mint az oroszoknál még véletlenül sem tudnának adni, á dehogy...
  • Bmsrt n2
    Na még jó hogy megy ez a teszt,és a klienst is csak frissítenem kellet!
    Jöhet a Gánkerri!
    Hát ez de CSÚNYA:D
    Ki is próbáltam,3 perc után talált is egy "hiányos" csatát,és ott egész jól muzsikált.

(Iván ellen nem nehéz mondjuk)
    Ki tudja amíg nem látják egész jól "működhet",igaz élőn tuti minden ezt lőné a Master tankerért az fix:)
  • pointer4
    Hát a nagy cső, az tényleg nagyon fasza rajta. Az is mutatja, hogy y következő tier7es meg sek apja, csak majd a tier8.
    De mire azt összeszeded, kihullik a hajad :)
    Ráadásul ott kezded a td ágat, 75ös emberekkel :D
    Én egyszerre húztam a GC-t, meg tier2 től is. Kb 15k xp-vel áltam jobban a GC ágon, mint az AT ágon a tier7 kifejlesztésével. Tehűt aki most kezdi, annak inkább ajánlanám az elejétől a fát, már csak a kis Alecto miatt is :D
  • Reaper
    Asszem ennyi elég is volt mára, 10 csatából 10 bukó, hála a péntek esti agyhalott dömpingnek...
  • Szpecnyaz
    Igaz hogy én csak teszten próbálgattam, de szerintem borzalmas.
    Főleg hogy ott van T6-ban az AT8, ami meg bitang jó cucc.
  • R3nton
    haver most tolta ki, neki tetszett, pedig az elején szidta. Azt mondja az ágyú nagyon durva rajta.
  • pointer4
    Kerüld el :D Van ami minden freexp-t megér :D
  • foxbat88fx
    nem TD :)
  • Szpecnyaz
    Lassú, papír, alacsony dpm, szar camo. Kell ennél több egy TD-nek, hogy megkaphassa a "szar" jelzőt?
    Szerintem nem :D.
  • foxbat88fx
    szerintem nem szar.... csak KURVA NEHÉZ vele játszani!!!
    lomha és papír, de az ágyúja isten abban a kategóriában.... 8asokat is gond nélkül megszórja :)
    jó nem a legjobb tank azt aláírom... de nem is olyan szar mint amennyire egyesek állítják :)
  • Szpecnyaz
    "A Churcill Gun Carrierről tud valaki mondani valamit?"
    Röviden és tömören? Szar...