418797
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Pares
    A vk fog győzni!
  • GabeE3e
    Miért dobnád ki?
  • stoppos
    Meg az ellenséges Pz2g.

Gratula.
  • Fefe82
    Proffesszor urak lenen egy kérdésem?
    az 50B-ről a függőleges stabit kidobom,melyiket kellene inkább:
    >periszkop
    >távcső?
  • Malarki
    erről a foxbat vs. JeffDunham párharcról valami értesítőt majd dobhatnátok, mert én személy szerinte rohadtul kíváncsi vagyok rá.
    Én mindkettőtöknek szurkolok: Jeff-nek mert a VK nekem is a szívem csücske, foxinak meg mert jó arc
  • Zsoha
    10 nulla sebzéses a csapatomban, és nyertünk, nem is hiszem el. Ebbe a csatába minden szerencse mellettem volt, no meg az alacsony tier.

• GabeE3e
    Nálatok működik a Mission?
  • Kishawer
  • Bangaro
    Ha feszült vagy és szükséged van valamire amivel le tudod vezetni a fölös energiád, két dolog jöhet szóba:
    1. Az ötcombú barátnőd
    2. KV-2 troll gun

Semmi extra Karellia védő camp

• JeffDunham
    És akkor szóljon a nóta Kishawer barátom tiszteletére:

• Kishawer
    ...és akkor szóljon a nóta Jeff barátom tiszteletére:

• Nesu
    Sziasztok tud valaki jó hangár hangokat vagy valami konvertáló progit hogy ,
    a hangár háttér hangját megváltoztathassam
  • virkir
    Szvsz jobban jartal volna ha azt az xp-t nagy agyura tartalekolod.
  • Plata
    Szerintem ne add el a T44-et,ha van pénzed tartsd meg,amíg nem lesz fullos a T54 elég sokat szopsz vele.
  • Nickel77
    Kifejlesztve:
    T-54 jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 132129. Elköltött szabad tapasztalat: 9871.
    Végre meg van,320 csatával.
  • Plata
    Tévedtem,csak a nagy tankjaimat nem tudom le duplázni.
    Kis szutyok amivel csak szórakozni járok megkapta.De T7-8-9 tankkal nem tudok duplázni,nyerni tudok de a dupla xp nem jön.
    Győzelem!
    Csata: Highway 2013. július 20. 7:17:30
    Jármű: T-50
    Szerzett tapasztalat: 1 434 (x2)
    Szerzett kredit: 22 422
    Csatában elért Achievement: Őrjárat, Felderítő
  • Plata
    Nem tudom bug-e vagy mi a rák,de nem kapom meg a napi duplát nyertes csatáért,minden tankomon ott virít az X2 tapasztalat a nap első nyertes csatájáért felirat.De hiába nyerek nem kapom meg.
  • Antimat
    Lehet, hogy ez a jobbik link, ami müködik is:
    Replay
  • Antimat
    Pár napja volt egy izgi végjátékom Murovankán.

A mi kék T69-ünk szerintem kicsit eltolta a végét, és az AFKnak kinéző Tiger2-be lőtte a tárát, ezt megvárta az ellen szintén jó Indien Panzerja, és kinyírta (én meg elbasztam, mert mellé lőttem, miközben támadta a T69-ünket). Aztán szerencsére az Indien is elrontotta, mert bement a sarokba, azt gondolta szerintem, hogy majd bemegyek foglalni (már csak mi ketten maradtunk), de én úgy sejtettem, hogy a házak közt van, így némi noszogatásara elmentem felé, és nagy mákkal (2 pattanója volt legalább) megnyertem a csatát. Én, a kis nyomi citronysárga :)

Replay
  • foxbat88fx
    na látom éjnek idején kihalt a fórum
    lehet OFF-olni, nincs itt senki
  • foxbat88fx
    mennyi szemétláda van randomban
    kérem h kilőhessem a low HP-s T57-et mert kell a misszióhoz
    de szarik bele a kis buzi
  • foxbat88fx
    köszi :)
  • Tessellia
    na jólvan akkor, hajrá FOXBAT! majd nyomassad a replayeket holnap
  • AlucardHuN
    Heh mégvalami, amiben tényleg szar a vk. Nagyon szar a löveg kitéríthetőség lefelé...
  • foxbat88fx
    fasza, majd megkérem anyámat drukkoljon már nekem :)
  • AlucardHuN
    Majd kiderül, rajtatok meg a jószágokon múlik. Bár én amilyen heavy mániás vagyok a VK-ra szavazok.
  • Tessellia
    én nem teszem le sehovase a voksom mivel nem tudok dönteni, mindketten jól játszotok.. csak ne írd le annyira azt a VK-t:D
  • foxbat88fx
    tisztában vagyok vele h mit tud a könis
    de akkor is 1v1-benha jól kihasználom a mobilitás előnyömet akkor neki vége :)
    látom itt mindenki a VK mellett teszi le a voksot :D de aztán majd nehogy pofára essetek :)
  • foxbat88fx
    ua. a tűzgyorsaságunk.... ő egy picivel gyorsabb, de az nemsok
    kevesebbet sebez, és nem leszek hülye h megvárjam míg meglő újra :D
  • Tessellia
    a konisch ágyúval nagyobb a DPM-je, van plusz 130HP-ja, hát foxi kössed fel a gatyeszt:D, ja és a konisch ágyú súlya a béka segge alatt van ezért a hp/t aránya is jobb a VK-nak mint a T-34/85nek, igaz, hogy sokkal rosszabb a fordulása, de az sem vészes

szerintem ki kellene próbálnod ezzel az új konischal a VK-t.. azelőtt én is rühelltem ezt a tankot, de azóta meg best buy..

nyilván vannak az enyémnél jobb stattal rendelkező VK-sok(pl. te jobb gamer vagy mint én, szóval ilyenre te is képes lennél vele)..

• AlucardHuN
    És a randomon Vigyázz fox mert míg te kb egyet lősz addig ő kb 2-t fog.
  • Adjunktus
    De a Matyi csak egy SPG-ben ülve lehet jelen,Jeff csapatában!Ha segít neki,lehet,hogy összejön végre Fox-nak egy lucky medál...
  • TiborTamas
    Szerintem is le vagy maradva, a konisch már az alaplőszerével is 165-öt sebez, nem csak a prémlőszerrel, mint régen. :) 1v1-ben én a vk-ra szavaznék, de mint tudjuk nagyon sok múlik a sofőrön is...
  • foxbat88fx
    hülye :D

hát kíváncsi leszek én arra a könis gánra...
  • AlucardHuN
    rég
  • AlucardHuN
    már rág a konisch korszakot éljük:D le vagy maradva
  • TiborTamas
    Hívjátok meg matyashun-t is díszvendégnek. Mint a focimeccseken, leadhatná mondjuk a kezdőlövést, ha megtalálja a bal egérgombot :)
  • foxbat88fx
    hát nemtom...
    most mentem 4 kört T34/85el... mind a 4 1000+ exp-s kör volt
    sosem tudnék ilyet menni a VK3601H-val :)

a könis gun rosszabb mint a 88as, alig van sebzése
    én akkor is magamra szavazok, hogy én megfogom enni vacsorára a VK-t :)
    tegyék meg a tétjeiket uraim
  • JeffDunham
    Gold tilos.

Miért jobb? Leírtam. Holnap kiderül.
  • Tessellia
    konishal kell használni a VK-t, legalább is én azzal használom